Om meg

  • 07.07.2013 - 17:57

Jeg heter Sandra, er 20 år, bor i Tromsø og har neglelakk og negledesign som min største interesse, og det er også det jeg blogger om.
Jeg begynte å blogge fordi venner og familie var fascinert over alt jeg gjorde med neglene mine, og de ønsket et sted de lettere kunne følge med på det. Også er det jo morsomt å få respons fra andre også!

Interessen for neglelakk har alltid vært der, og jeg har siden ungdomsskolen laget veldig enkle design en sjelden gang. Men høsten 2012 tok interessen for nail art helt av, og slik har det holdt på siden den gang!
Jeg er selvlært, med unntak av at jeg har sett på et par tutorials her og der - og jeg har på nåværende tidspunkt ikke gått et eneste kurs. Har lært veldig mye på den tiden jeg aktivt har drevet med negledesign, men jeg har enda utrolig mye mer å lære.


Annet enn neglelakk og negledesign, har jeg en stor interesse for foto :)

Følg meg gjerne på Instagram @nailpolishaddictedno, Facebook på YouTube!

Er det noe dere lurer på, så er det bare å spørre! :)

Camari

07.07.2013 kl.18:27

gleder meg til å se:)

NailPolishAddicted

07.07.2013 kl.18:33

Camari: Så bra :D sitter og jobber med noen innlegg nå :D
NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits