Hate gone wrong

  • 09.08.2013 - 23:52

Sitter her, aner fred og ingen fare og  jobber med et nytt negledesign, da denne kommentaren tikker inn på bloggen.

"Lol du er taper! Bare hold deg syk du er ikke verdt å være frisk... Du har heller ikke no tallent når det gjelder neglene dine.. Bestemoren min kunne klart det samme..."

Denne "...." kommenterte da på det innlegget jeg skrev, hvor jeg fortalte at jeg ikke følte meg helt bra og tok en dag pause fra bloggen. Jeg kan ikke annet gjøre noe annet enn å le av denne kommentaren.

Jo, takk. Veldig modent å kalle meg en taper som ikke er verdt at er frisk. At jeg ikke har noe "tallent" når det gjelder neglene mine er jo også ganske morsomt. Jeg forventer overhodet ikke at alle skal like det jeg holder på med, og det er jo koselig at bestemoren din også kan klare å lage negledesign. Synd du ikke slengte med et bilde av de fine neglene du og bestemora di tydeligvis har!

Det er jo fint at du kommer og slenger denne kommentaren til meg, i stedet for at du slenger den til noen andre. Da er det noen andre bloggere der ute som får fred. 

Forresten, kjære "....", så er du ikke så anonym som du tror. Rett under der hvor det står "Postet: 22:02" så står det da "IP:" også har jeg vært så snill å blurret ut IP-adressen din slik at ikke alle andre som leser bloggen min kan finne ut det samme som jeg har gjort.
Med IP-adressen din har jeg foreløpig funnet ut at du er bosatt i nærheten av Tromsø (samme by som meg, så koselig), og at du har Canal Digital og Telenor som internettleverandør. Går jeg inn for å finne ut mer, så klarer jeg lett det.

Jeg konstaterer med at det er trist å se at folk har så lite å fylle tiden sin med, når de presterer å rakke ned på noens negler. Til neste gang vil jeg råde deg til og ikke være anonym, for det er rett og slett litt feigt å skjule identiteten sin. I tillegg blir du tatt mye mer seriøst om du har rettskrivingen din på plass :-) Klarer ikke la være å flire, for å rakke ned på noens negler er ganske lavmål.

Vi tar et minutts stillhet for å synes synd på denne skapningen, som tydeligvis tror at meningen med livet er å rakke ned på andres negler. I tillegg tror jeg du, kjære "..." må finne deg en ny kandidat på mobbelisten din, for dette gikk nok dessverre ikke inn på meg :-)

Takk for at du , kjære "..." tok turen innom bloggen min! Du dro opp statistikken min, óg du klarte å få meg til og le! Ikke verst!

Ellers vil jeg bare fortelle at det kommer ut et nytt negledesign i morgen ;-)

- Sandra

Walther

09.08.2013 kl.23:55

hahaha nokka så patetisk x)

Marte

09.08.2013 kl.23:56

Gleder meg! Utruleg barnsleg med slike kommentarer! Ikke hør på den du er kjempe flink! :D Fast leser!

NailPolishAddicted

09.08.2013 kl.23:57

Walther: Hahaha, ikke sant!

NailPolishAddicted

09.08.2013 kl.23:58

Marte: Så bra :D haha, slike kommentarer er for latterlig til at de kan taes seriøst! Tusen takk :D

Marthe

10.08.2013 kl.00:01

Æ flirte også! :)

Iselin

10.08.2013 kl.00:07

Hahah, ååh, noen folk er så dumme..

Syns du er kjempeflink med negler, jeg :) Er fast leser ;)

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.00:07

Marthe: Haha, så bra da!

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.00:08

Iselin: Haha, ikke sant?
Tusen takk :D Koselig med faste lesere!

maritaextensions

10.08.2013 kl.00:12

hahahah bra skrevet av deg!! bare ta igjen med "haterne", de er så tragiske att jeg finner ikke ord. pleier som regel å bare blokkere ip'ne dems jeg for jeg føler jeg er for gammel til sånn barneskole mobbing.. er nok heller noen som er veldig misunnelig på deg garantert. jeg på andre siden, håper indelig du er fort frisk hvis du ikke allerede er bedre? hehe, ha en fin kveld :D

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.00:17

maritaextensions: Haha, tusen takk! Slike "hatere" er helt fantastisk latterlig, ja. Har blokkert IP-adressen, for som du sier er vi for gammel til sånn der barneskole-mobbing :p Kanskje personen er misunnelig, men jeg tror faktisk dette er en person som kjenner meg/vet hvem jeg er, i og med at Tromsø ikke er en så alt for stor by og de fleste vet hvem alle er. Det gjør liksom hele greia enda mer patetisk, spør du meg!
Er heldigvis blitt frisk, men takk likevel :D Ha en fin kveld du også!

maritaextensions

10.08.2013 kl.00:19

Kan jo hende personen fremdeles er misunnelig på att du har en blogg som faktisk har vært i avisen også, hvem vet da, like tragisk uansett. Hater sånne små steder der folk ikke klarer å la være å baksnakke / trashtalke alle.. Er så fjortiss oppførsel att jeg blir kvalm >< Men bra du ikke tar det til deg værtfall ^^ Så bra, hehe:D

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.00:24

maritaextensions: Ja, det er jo mulig. Uansett er det like tragisk som du sier. Altså, hallo i luken? Hate på noens NEGLER?! Da har du forferdelig lite å gjøre... Haha, er heller ikke så fan av at byen jeg bor i er et lite sted, og som du sier er det mye baksnakking av alt og alle...
Det var så patetisk hele greia, at det gikk ikke an å ta seg nær av det, haha :D

maritaextensions

10.08.2013 kl.00:35

Nettopp xD Faktisk det mest patetiske jeg har hørt noen "mobbe" om xD Da har du lite å gjøre altså. For å si det sånn dine negler ser alltid bra ut! Så er så idiotisk., haha. Trodde sikkert att det kom til å såre deg siden du blogger mye om negler, må ha vært det, uff...

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.00:47

maritaextensions: Haha, ja det var en patetisk ting å "mobbe" meg for :p Tusen takk for det :D
Haha, negler er en så overfladisk ting, at det går liksom ikke helt an å ta seg nær av, hvis noen rakker ned på det. Blir liksom som om noen sier at de ikke liker genseren min - man tar seg jo ikke like nær av det, som man hadde gjort hvis noen kalte deg stygg/sa at en kroppsdel eller en spesifikk ting ved utseendet ditt var stygt :p

Emma Vaage Morrison

10.08.2013 kl.01:04

synes det er veldig bra at du ikke tar deg nær av slike kommentarer. <3 det går faktisk an å gi IP adressen til politiet, også kan de finne ut hvem det er. hvor barnslig går det an å bli liksom?

Stine-Mari

10.08.2013 kl.01:05

Haha, jeg pleier å stalke de som legger igjen hatkommentarer XD og så pleier jeg å blokkere dem, er ikke alltid like gøy, men som regel må jeg bare le ;)

Caroline 'ingenbryrseg'

10.08.2013 kl.01:12

Alvorligtalt, noen er bare supertjukk i hodet. Synd at folk skal sende hat om de dummeste ting, eller sende hat i utgangspunktet. Det å si at bestemoren kan lage finere negledesign enn deg viser jo egentlig IQ-en til den såkalte '....' fordi alvorligtalt, når man begynner å sammenligne bestemoren sine negledesign med en annens, og av alle ting negledesign, da er det noe som burde bli fikset oppi toppen. Skjønner godt hvorfor du ville ha en liten pause, er ikke så veldig flink å takle hat selv, så tar ofte kjempelange pauser når jeg først får en kommentar som går inn på meg. Det er bra at du ikke tar det skikkelig til deg, og ikke gir opp. Ikke hør på en slik person, er det noe du virkelig kan er det å fikse negler og legge på design. Jeg kan overhodet ikke fikse neglene mine, er håpløs når det kommer til den delen. Heheh.

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.01:15

Emma Vaage Morrison: Kommentaren var for patetisk til å kunne ta seg nær av, etter min mening :) Vet at det går an, men jeg blir ikke å gå til politiet. Hadde kommentaren truet meg, hadde jeg kanskje gått til politet. Haha, er tydeligvis ingen grenser for hvor barnslig folk kan være!

Anna Linnea

10.08.2013 kl.01:15

Haha! Tallent? Når til og med retteprogrammet mitt reagerer!

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.01:16

Stine: Haha, det var det jeg også gjorde. Selvfølgelig er det ikke alltid morsomt å få stygge kommentarer, men slik som den kommentaren jeg fikk, så gikk det ikke an å gjøre noe annet enn å le!

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.01:18

Caroline 'ingenbryrseg': Haha, ja det er tydeligvis ingen grenser for hvor dum folk kan være. Kommentaren fra såkalte "...." var bare for latterlig til å kunne taes seriøst, og jeg ble heller ikke såret av kommentaren.
Når det gjelder det at jeg tok en pause, så var det ikke fordi jeg fikk en stygg kommentar eller noe slikt, jeg var bare ikke helt i form. Innlegget personen kommenterte på var noen dager gammel :)
Tusen takk for en fin og støttende kommentar, og så koselig at du synes jeg er flink med negler :D

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.01:19

Anna Linnea: Hahah, ikke sant!

Stine D. Furuhaug

10.08.2013 kl.02:31

OMG! Er det mulig å være så barnslig og drive å mobbe andre folk sin negler! :O

Syns virkelig syns på denne person som ikke har et bedre liv enn å drive å rakke ned på andre folk sine blogger om deres negler og ellers hva man blogger om! Han kunne jo i det minste ha sagt hvem han\hun er hvis den person er likesom så modig å kommentere slikt på en annen person sin blogg.. For jeg lure virkelig på om dem i det hele tatt veit at vi greier uansett å spore dem opp med ip-adressen uansett dem skriver at dem er anonym!

For jeg har selv hatt utrolig mye problem med disse anonyme personene som driver å kommentere negativt på bloggen min; på skrive måten min, at det kommer med spørsmåls tegn i diverse innlegg noe som jeg ikke kan noe for og blir sur når jeg retter på den feilen, at jeg likesom ikke tåler å motta kritikk osv. Jeg bare tenker når dem holder på slik at dem virkelig ikke har noe som helst liv når dem holder på slikt! Jeg bare sier; get your self a real life! slutt å kommentere negative tinger på bloggen vår, for vi greier alltids å finne ut hvem dere er for noen! Greit hvis den person ikke liker bloggen vår eller hva vi skriver kan den bare la være å lese det og heller finne noe annet å gjøre om dagene!

Du bestemmer jo selv om du ikke har lyst å blogge en dag fordi du endte er opptatt med noe eller er syk en dag, for hvilken topp-blogger er det som ikke tar seg en fri dag fra bloggen eller som nesten ikke blogger i det hele tatt ei eller flere uker? Det må sannelig denne anonyme personen svare meg på hva som er galt å ta pause fra bloggen, for det er din blogg og du bestemmer selv hva du blogger om og når du blogger! :)

Jeg sier bare stå på videre med bloggen, og jeg syns du lager kjempe stilige negldesign som er utrolig inspirerende å se\lese om! Bare fortsett med det du holder på med, for jeg kommer ihvertfall til å lese bloggen din så lenge du holder på å blogge! :D

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.02:37

Stine DF: Det var en lang kommentar gitt! Tusen takk for støttende ord, hehe :) Den personen som kommenterte det der, har ikke et bra liv. Så enkelt er det.
Tusen takk for at du synes negledesignene mine er fine :D

jenny

10.08.2013 kl.03:19

HAHAHAHAHAHA! Er det mulig? :P Jaja, alle kan ikke bli født intelligente heller :)

Bra comeback forresten :D

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.03:43

jenny: Haha, tydeligvis er det det. Ikke alle kan være like intelligente, nei ;D
Hahah, tusen takk :)

Tonje

10.08.2013 kl.09:39

Elsker at du har skrevet dette innlegget om taperen! That's the way to go! :D

Verden for mine føtter

10.08.2013 kl.10:54

Den kommentaren var jo ikke så ille, bare teit. Selv har jeg fått beskjed om at jeg er ond og bør halalslaktes. Det føltes ikke så bra. Særlig fordi den som sa det kanskje har et poeng... :(

VildesEveryday

10.08.2013 kl.11:23

Hahaahah, det er så unødvendig. Har man tid til å rakke ned på andre, så har man ikke noe liv.

Stine D. Furuhaug

10.08.2013 kl.14:48

Hehe, det ble hvis litt lengre enn jeg hadde tenkte det skulle bli, men måte bare få ut hva jeg mente om dette :)

Bare hyggelig det :)

Nope, det har han i grunn ikke...

Selvsagt liker jeg dem! :D

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.17:18

Tonje: Haha, tusen takk :D

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.17:19

Verden for mine føtter: Den kommentaren er bare helt latterlig. Huff, skjønner ikke hva som feiler folk som skriver slike kommentarer som du forteller om. Ikke bry deg om dem! Når de slenger dritt, betyr det bare at du allerede er bedre enn dem!

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.17:20

VildesEveryday: Haha, ikke sant!

Stine L. Blekkan

10.08.2013 kl.17:24

Det var den teiteste kommentaren jeg har sett på kjempe leenge! Det bare teit at noen skal rakke ned på andre!

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.17:29

Stine L. Blekkan: Haha, det var en latterlig kommentar ja!

emilie nordtun eide

10.08.2013 kl.17:30

Hahah, slike folk er så utrolig dumme og korttenkt.

Sunnivaelvevold95.blogg.no

10.08.2013 kl.17:40

Hahaha mulig. Enkelte har det nok ikke helt greit med seg selv, og har ikke så mye på internett å gjøre. Kan ikke annet enn å stille et dumt spørsmålstegn til denne "..."

Nei stå på videre du, du lager siinnsykt fine negledesign. Selv sliter jeg bare med å ta på meg en neglelakk haha, farge overalt etterpå.

Ha en fin dag videre :)

Verden for mine føtter

10.08.2013 kl.18:06

Takk for støtten.

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.19:11

emilie nordtun eide: Haha, ikke sant!

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.19:11

Sunnivaelvevold95.blogg.no: Haha, nei enkelte er ikke helt gode i toppen :p
Tusen takk for det! :D Haha, når jeg lakker neglene mine får jeg også masse neglelakk utenfor, men det er bare å fjerne :)
Ha en fin dag videre du også!

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.19:12

Verden for mine føtter: Ingen problem :)

Camari Negledesign

10.08.2013 kl.20:16

Å herreguuud, at enkelte mennesker kan synke så lavt er virkelig helt utrolig!

at det går an!

MinnieMoo

10.08.2013 kl.20:16

Uuurrgghh. noen folk er så dumme..!!!!!!!!!! Jeg har selv hatt utrolig mye problem med disse 'anonyme' som driver å kommentere negativt på bloggen min.. Stay Strong :)

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.20:19

Camari Negledesign: Ja, det er helt utrolig :p heldigvis var denne kommentaren for dum til at jeg tok meg nær av den :p

NailPolishAddicted

10.08.2013 kl.20:20

MinnieMoo: Enig med deg! Bare drit i de som kommenterer anonymt. Det er den feigeste måten å slenge dritt på. Og når noen slenger dritt til deg anonymt, betyr det bare at du allerede er over deres nivå. Stay strong du også! :)

jknegledesign

11.08.2013 kl.00:03

Tipper det bare er nok ett troll som ikke har et liv og aldri har noe å gjøre, som går fra blogg til blogg og slenger dritt for å for å ha det bedre med seg selv :p

Bra du ikke tar deg nær av stygge kommentarer, synes negledesignene dine er kjempe fine, så aldri tvil på det :D

NailPolishAddicted

11.08.2013 kl.00:05

jknegledesign: Haha, tror kanskje også det kan være en person jeg kjenner, som ikke liker meg så godt. Uansett hva det er med denne personen, så er han eller hun patetisk :p
Kommentaren var for patetisk til å kunne ta seg nær av, haha. Tusen takk for det :D

jknegledesign

11.08.2013 kl.00:41

Det kan godt hende. Og ja, var en ganske patetisk kommentar, så skjønner godt at du bare ler av den x)

StegforSteg

11.08.2013 kl.19:51

Bra du ikke tar deg nær av det! Er enig i at kommentaren bare var patetisk, og at det bare setter den personen som skrev det i dårlig lys! Teit at folk holder på slik. Har man ikke noe positivt å si, da kan man la være å si noe (eller skrive noe). Synes du er kjempeflink til å lage negledesign jeg, så tipper at denne personen bare er litt misunnelig ;)

NailPolishAddicted

11.08.2013 kl.20:34

StegforSteg: Takk for en kjempekoselig kommentar :D
NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits