Svar på spørsmålsrunden

  • 17.08.2013 - 19:25

Hei igjen alle sammen!

I går kveld kom jeg hjem til Tromsø igjen! Hvordan var det? Det var trist, haha. Hadde det helt fantastisk i Oslo, og Roger Waters - The wall var og er det sykeste og beste jeg noen gang har opplevd! Han hadde konsert to dager på rad (vi dro den første dagen), så hele andre dagen gikk jeg å håpet på å kunne dra tilbake for å se det en gang til, haha. Slik ble det dessverre ikke, men men! Som sagt: hadde det helt fantastisk, og konserten var sinnssyk! Er ganske gøy å tenke på at jeg endelig fikk sett The Wall, og i tillegg er dette den siste turneen Roger Waters har, så det vil ikke være flere muligheter for å se The Wall i Norge.

Jeg har shoppet litt mens jeg var i Oslo, og innkjøpene vil komme ut på bloggen etterhvert. I tillegg satt jeg i gang en spørsmålsrunde som jeg nå tenkte jeg skulle svare på! Let's go!

Favoritt neglelakk (all times)?
- Oi, si det. Haha, helt siden jeg var liten har jeg aldri likt å velge ut kun én favoritt, for da innbilder jeg meg at de som ikke blir valgt, blir lei seg... Har så mange favoritter at jeg ikke vil velge én :p

Hvor vil du dra på ferie?
- Jeg har vært mange ganger i Hellas, og trives bra der. Så jeg vil tilbake dit (helst Kreta), også vil jeg til Sverige (synes det er så koselig der, haha), til Spania, Frankrike (helst Paris), også vil jeg tilbake til USA (var der det året jeg fylte 6 år). Er mange plasser jeg vil dra på ferie, men kommer ikke på alle nå!

Hva liker du å gjøre på fritiden annet enn negledesign?
- Jeg er veldig glad i og bare slappe av å se på  TV-serier (selv om jeg ALDRI ser det på TV), shoppe, henge med venner, være sammen med familien osv. I tillegg er jeg veldig glad i å fotografere! Har likt å fotografere hele livet, og fikk mitt første kamera som 5-åring! Har i tillegg gått medier og kommunikasjon på videregående :)

Hvem inspirerte deg til å begynne med negledesign?
- Tror egentlig ikke det var noen som inspirerte meg til å begynne med det. Jeg bare begynte med det, liksom.

Favorittfilm?
- Hmm...  Jeg vet ikke om det kan regnes som favorittfilm, men filmen jeg har sett flest ganger er Mean Girls :p Det er så mange bra filmer der ute, så det er liksom vanskelig å velge bare én. Men sånn generelt sett er jeg veldig glad i drama, komedie, chickflicks og Disney-filmer (jeg er litt barnslig). Overlever lett actionfilmer også!

Hvem er dine forbilder?
- Sånn innenfor neglelakk, eller generelt sett? I allefall: Generelt: Bestefaren min og tanta mi på morsiden. Fantastiske mennesker begge to, som jeg ser veldig opp til! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem :)
Innenfor neglelakk: Cutepolish (youtube og instagram), neglelakkmani.com, ooog JKnegledesign.blogg.no - Utrolig flinke alle 3!

Hva er ditt favorittmerke innenfor neglelakk?
- Helt klart Essie! Eneste jeg har et problem med når det gjelder Essie, er at børsten er så brei... 

Hvordan skole går du på?
- Breivang Videregående Skole i Tromsø :)

Hva er ditt favoritt negledesign, som du har laget?
- Igjen har jeg problemer med å velge én favoritt :p Men jeg er veldig fornøyd med Converse-neglene mine, Galaxy-neglene mine, Ugle-neglene mine, The Wall-neglene mine og Kiwi-neglene mine! 

Har du bilde av ditt aller første negledesign?
- Har mange ganger laget forskjellige farger på neglene, og deretter laget prikker. Men de første "ordentlige" designene mine var disse:


Haha, ikke spesielt fine noen av dem!

Favoritt musikk artist/band/gruppe?
- Pink Floyd er helt klart den største favoritten! Sånn ellers så har jeg veeeeldig variert musikksmak, men jeg liker veldig godt Lana Del Rey og Blackmill også.

Hva er dine fremtidsplaner?
- Huff, er det et ord jeg virkelig er livredd for, så er det fremtiden. Jeg skal i første omgang få gjort ferdig videregående (begynner på mitt siste år nå), og deretter tror jeg at jeg skal ta et friår fra skole, og jobbe. Har veldig lyst til å søke meg inn på en skole hvor jeg kan utdanne meg som fotograf etter friåret, men samtidig har jeg veldig lyst til å jobbe med negledesign... Dilemma, kan man vel si. Skal bruke friåret på å tenke en del på dette, så får jeg se hva jeg gjør! Tar det litt som det kommer :)

Spiller du noen spill? Isåfall, hvordan?
- Spiller ikke så mye nå lengre, men spilte en del før. Ikke noe hardcore gamer-greier, men... Haha, når jeg var mindre spilte jeg MASSE Crash Bandicoot på Playstation 2, i tillegg til at jeg hadde dansematte og et spill til den, som ble brukt ofte. For noen år siden spilte jeg masse Grand Theft Auto IV sammen med min daværende kjæreste. Har også spilt litt Call of Duty: Black Ops og Mirrors Edge. Har selvfølgelig også spilt Amnesia, Slender, Penumbra og sånne spill, men vet ikke om det telles? Haha. Nå har jeg veeeldig lyst å få tak i The Last of Us, og spille det!

Favoritt drikke/mat?
- Favorittdrikke er helt klart Cola! Før var jeg veldig, veldig glad i Fanta, men jeg gikk lei av det. Har mange favoritter blant mat, men tror mormors karrigryte er det jeg liker best, nam! Nå ble jeg sulten... Jeg er også veeeldig svak for taco, pizza, og hjemmelaget brød med hjemmelaget jordbærsyltetøy! Hahaha.

Hvis du skulle bodd i et annet land enn Norge, hva ville det vært?
- Sverige! Synes det er så fint der!

Har du en neglelakktynner?  Hvor mye kostet den?
- Det har jeg. Den er fra O.P.I og kostet rundt 150 kroner. Synes den er veldig bra :D

Favorittartist?
- Det har jeg allerede svart på! :)

Favorittsang?
- Har flere, men Comfortably Numb, Hey You og Coming Back to Life av Pink Floyd er de favorittene jeg aldri blir lei!

Når begynte du med neglelakk?
- Aller første gang jeg brukte neglelakk husker jeg ikke, men jeg var ganske liten. Sikkert sånn 3-4 år eller noe. Jeg fikk ikke dilla på neglelakk før jeg ble rundt 12-14!

Kan vi få se neglelakksamlingen din?
- Oi... Hvordan skal jeg få den med i ETT bilde? Kan prøve å få laget et eget innlegg med bilder fra samlingen min en gang snart!

Hva synes du om tattoveringer og piercinger?
- Har selv både tattovering og piercing! Med det, som så og si alt annet, synes jeg det er fint så lenge det ikke er overdrevet. Har du drøssevis av piercinger i ansiktet, og tattoveringer på både hendene, armene, halsen, ryggen, magen, leggene, lårene osv så vil jeg nok ikke synes at det ser så veldig bra ut. Selv har jeg hatt piercing nede i leppa på høyre side og jeg har i navelen. Har en hestehov tattovert på høyre ankel og den er dedikert til min fantastiske bestefar ♥ I tillegg har den en veldig personlig betydning for meg! 

Hva synes du om folk homofile, og folk som skader seg selv?
- Ser på de som helt vanlige folk - både de som er homofile/lesbiske/bifile og de som driver med selvskading. Har flere venner som er homofile, lesbiske eller bifile og de er helt fantastiske mennesker alle sammen! Når det gjelder folk som skader seg selv, så synes jeg synd i de, som må skade seg selv for å "slippe unna" smerten de har på innsiden. Etter min mening skader aldri folk seg for å få oppmerksomhet, men fordi de har det helt forferdelig og det er den letteste måten å takle psykisk smerte på, nemlig ved å skape fysisk smerte. Aldri døm noen som skader seg selv, for du vet aldri hva de går gjennom og at du dømmer de kan bare gjøre ting mye verre. 

Hva fikk jeg til å begynne med negledesign?
- Hadde jo lenge vært interessert i neglelakk, og ville ta det til et nytt nivå. I tillegg gikk jeg gjennom den tøffeste perioden i livet mitt og jeg fant ut at å bruke tiden min på noe kreativt, framfor å sitte og tenke og ha det fælt, var mye bedre. Hadde jeg ikke begynt med negledesign, tror jeg den perioden kunne gått MYE verre. 

Det var alle spørsmålene jeg fikk denne gangen. Når jeg startet spørsmålsrunden var jeg kjempenervøs for om jeg ble å få noen spørsmål i det hele tatt. Haha, det ville vært litt pinlig om jeg ikke fikk noen spørsmål. 
Håper dere likte svarene og at dere fikk svar på det dere lurte på! Er det mer dere lurer på, så er det bare å si ifra i kommentarfeltet, så skal jeg svare.

Vil komme et innlegg i løpet av nærmeste fremtid, med diverse ting og tang fra Oslo. I tillegg skal jeg prøve å få laget et nytt negledesign snart.

Ha en fantastisk kveld videre, også snakkes vi snart igjen!

- Sandra 

Beauty by Eline

17.08.2013 kl.23:31

Spennende å lese ! :)

Silje

17.08.2013 kl.23:39

Jeg elsker designene dine!

jknegledesign

18.08.2013 kl.00:30

Aaaw, ble veldig rørt da jeg så at jeg var en av forbildene innen neglelakk :D Hadde aldri forventet det~

Blir vell bra med et friår så du får tid å tenke på hva du vill gjøre ^^

NailPolishAddicted

18.08.2013 kl.01:01

Beauty by Eline: Så bra :D

NailPolishAddicted

18.08.2013 kl.01:01

Silje: Tusen takk :D

NailPolishAddicted

18.08.2013 kl.01:03

jknegledesign: Haha, har fulgt bloggen din en god stund før jeg opprettet min egen :) Bra du ble glad i allefall! :D Vet ikke om du husker det, men når du la ut alle designene du hadde laget i mai, så kommenterte en "Sandra" at 17.mai-neglene dine var utrolig bra lagd? Det var i allefall meg :) Første gangen jeg turte å kommentere på bloggen din, haha!
Ja, det blir vel bra med friår :)

jknegledesign

18.08.2013 kl.02:58

så gøy! :D Jeg har forresten også gått på breivang ^^

Camilla Heindorf

18.08.2013 kl.04:35

Bra svart

NailPolishAddicted

18.08.2013 kl.14:55

jknegledesign: Hehe, ja :) Åh, såpass :p

NailPolishAddicted

18.08.2013 kl.14:56

camilovesalmosteverything: Takk! :)

maritaextensions

18.08.2013 kl.16:37

Bra svart :) Når jeg var liten selv så gjorde jeg ikke annet enn å spille Crash bandicoot. Tror jeg runda de spillene gud vet hvor mange ganger! Syns det er morsomt den dag idag også:P

Så heldig du er som har vært i USA (selvom du var liten). Det må være mitt topp 1 reisemål. Hehe.

Flott å se att du ikke var så flink når du starta med negledesign heller, det får meg til å føle meg litt bedre, HAHA xD

Jeg å liker Essie neglelakkene best, men som du sier så er børstene i overkant store. Ha en fin søndag :)

NailPolishAddicted

18.08.2013 kl.20:12

maritaextensions: Takk :D Haha, har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg runda Crash Bandicoot x) Ja, er kjempeheldig som fikk dra til USA :D Var i Disney World og greier, det var stas når man var 6 år, det!
Haha, alle starter nok på samme nivå. De færreste starter og er proff med en gang liksom :p
Fint jeg ikke er alene om å synes at børstene er litt vel store! Ha en fin søndag du også :D

Camilla Heindorf

18.08.2013 kl.21:27

Bare hyggelig
NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits