Negledesign: Holo & Creme Reciprocal Gradient

  • 11.05.2016 - 20:45

Hei!

Jeg har fulgt Simplynailogical både på Instagram og YouTube en god stund nå, og jeg er veldig fascinert over alle de flotte designene hun lager. Spesielt kjent er vel kanskje det at hun er ekstremt glad i holografiske lakker, vinyler/striping tape og avanserte gradients. Jeg er også veldig glad i alt dette, men jeg har ikke turt å utfordre meg selv noe særlig når det kommer til tape-design eller gradients før, men jeg bestemte meg for å endelig prøve. Så dette er altså en rekreasjon av Simplynailogical sitt design, og ikke min egen idé :)

Her har jeg brukt:
- Color Club - Kismet
- Essie - Naughty Nautical
- Sminkesvamp
- Striping tape (HER bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på din ordre)

Selv om det ser fryktelig komplisert ut, så er det altså ikke så veldig mye utstyr jeg har brukt. Jeg synes faktisk resultatet ble ganske så bra, i alle fall med tanke på at jeg aldri har gjort akkurat dette før. Det ble ikke like bra som Simplynailogical sitt da, og jeg hadde heller ikke samme type grønnfarge som hun brukte. Essie - Naughty Nautical var det nærmeste jeg fant. Men gullfargen er akkurat den samme som hun brukte.For å lage designet lagde jeg først en gradient fra gull til sjøgrønn, så la jeg tapen i et mønster, og lagde en gradient over tapen som gikk fra sjøgrønn til gull - altså motsatt retning som den første. Til slutt fjernet jeg tapen mens lakken enda var våt, også avsluttet jeg med top coat. 

Her er Simplynailogical's egen tutorial på akkurat dette designet, og det var også den jeg fulgte:


Jeg er i allefall veldig fornøyd med hvordan resultatet ble, i alle fall til å være første gang jeg prøver. Tror jeg skal prøve på dette igjen en gang, bare med andre farger :D
 
x Hva synes du om designet?
 
- Sandra

Tina

11.05.2016 kl.21:17

Syns du nailet det (pun intended) jeg! Utrolig stilig!

NailPolishAddicted

19.05.2016 kl.19:26

Tina: Hahah, tusen takk! :D

lisarorvik

11.05.2016 kl.21:28

Kjempe fine :)

NailPolishAddicted

19.05.2016 kl.19:26

lisarorvik: Tusen takk søte deg! :D

Henriette Celin

12.05.2016 kl.01:21

Ah, så nydelige de var!

NailPolishAddicted

19.05.2016 kl.19:27

Henriette Celin: Tuuusen takk :D
NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits