Månedens Design - Januar, februar og mars

For det første henger jeg som vanlig veldig etter med å få postet design, og for det andre så har jeg faktisk glemt helt av å poste månedens design helt siden desember. Så det vil komme noen innlegg med det fremover. For at det ikke skal ta uke- og månedsvis å få ut disse innleggene også, tar jeg flere måneder om gangen!

JANUAR


Favorittene mine fra januar er 2, 4, 5 7, 8 og 13! Jeg lagde veldig mange design denne måneden og er egentlig greit fornøyd med alle sammen. Jeg hadde også veldig lange negler både i desember og januar! Men mot slutten av januar knakk jeg lillefingerneglen, og bestemte meg dermed for å file de helt korte. Var godt å få de kort igjen, for det blir slitsomt og upraktisk etterhvert med så lange negler.

FEBRUAR 


Favorittene mine fra februar er 1, 4, 6 og 7! I februar gikk aktiviteten med neglene veldig ned fra både desember og januar, og jeg lagde bare halvparten så mange design. Men jeg fikk øvd meg mer på reverse stamping (1), jeg fikk prøvd meg på en litt mer avansert gradient (6) og jeg fikk gjort litt for hånd (7), så sier meg absolutt fornøyd med det.

MARS


Som dere ser lagde jeg bare ett design i hele mars. Jeg mistet lysten på å lage design for en periode, og tok dermed en pause med det hele. I slutten av måneden lagde jeg dette ene designet, som jeg var greit fornøyd med. 

Jeg er generelt veldig fornøyd med alle designene jeg lagde disse månedene, men det var litt dumt at jeg mistet lysten for å blogge og lakke neglene en periode. Men heldigvis tok det seg jo opp igjen, så bloggen forsvinner nok ikke akkurat med det første :) 
Flere månedens design kommer i løpet av nærmeste fremtid!

x Hvilke design fra hvilke måneder er dine favoritter? :)

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #månedens
 

12 kommentarer

2, 4, og 14 fra januar, og det fra Mars likte jeg best ^^

Henriette Celin: Takk :)

WOW! Gud så utrolig flink du er :D <3

Likte alle designene eg :D Så synd at du mistet litt av interessen av å lage design, håper du forsatt lager design for det er du jo kjempe flink på :D <3

Ha en riktig fin dag <3

SiljesWorld: Åh, tusen takk <3 Jaa, var kjipt å miste interessen litt, men den er tilbake nå - har bare ikke så mye tid til det som før, men holder enda på :D
Ha en flott dag du også <3

ååh så fine negledesign :D ønsker deg en fin dag :D

eveliin: Tusen takk :D Ønsker deg også en fin dag videre :)

Så utrolig fine negler :)

lisarorvik: Tusen takk! :D

Åååå, her var det vanvittig mye fine negler :o

Anette.: Åh, tusen takk! :D

Jeg likte alle kjempe godt jeg! Men det jeg likte best var det med Hello Kitty <3

Therese Bråthen: Tusen takk :D <3

Skriv en ny kommentar