Grey & White Double Stamped Tulips

  • 27.08.2016 - 16:06

Heisann!

Er en stund siden sist, for selv om jeg sa jeg var hjemme igjen fra ferie sist jeg blogget, så ble det en ekstra liten ferie. I tillegg har jeg også brukt veldig mye tid med venner den siste delen av sommerferien. På mandag begynte jeg på skolen igjen, så jeg vet ikke helt hvordan dagene mine blir fremover i forhold til blogging, men jeg er i allefall tilbake i hverdagen, og finner nok raskt en rutine på bloggingen igjen!

Dette designet er det en god stund siden jeg lagde, og noen av dere kjenner det kanskje igjen fra en liten ulykke jeg hadde og viste frem på Instagrammen min @nailpolishaddictedno? Jeg skal skrive mer om det i neste innlegg!


Her har jeg brukt:
- H&M - Duck Egg
- Hvit stemplelakk fra Mundo De Unas
- Mørk grå stemplelakk fra Mundo De Unas
- Stempleplate "BP-L001" fra Born Pretty Store (bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag)

Veldig enkelt og greit design, som gikk veldig raskt å lage! Dobbelstempling, altså at man stempler to motiv på samme negl, er veldig enkelt og effektfullt!

Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #naildesign

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits