hits

Colorful summer gradient w/stamping

  • 11.09.2016 - 15:23

Hei!

På grunn av ferie, at jeg har vært syk, og fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid så henger jeg litt etter med å få postet alt jeg lagde i løpet av sommeren. Jeg vet ikke med der du bor, men her oppe i Nord-Norge ser det ut til at sommeren har takket for seg i år. Men jeg vil likevel poste designene jeg lagde i sommer. Det kan jo funke som en liten throwback/mimring til sommeren som var, eller det kan være litt inspirasjon til neste sommer! 

Aller først i dette designet lagde jeg denne freshe og sommerlige gradienten:


Her har jeg brukt:
- China Glaze - Neon on & on
- OPI - I just can't cope-acabana
- China Glaze - Highlight of my summer

Men jeg klarer jo aldri å la en gradient være som den er, og må alltid sprite den litt opp med noe. Så jeg la litt stempling over:


Disse søte blomstene er fra en stempleplate kjøpt på Born Pretty Store, og platen heter "QA16". Bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på ditt kjøp!

Jeg synes gradienten var veldig fin alene, men den ble også veldig søt med blomstene. Perfekt for sommeren og/eller våren! Eller hvis man bare vil ha noe som lyser litt opp nå når det går mot mørkere tider.

I mitt forrige innlegg nevnte jeg jo at jeg hadde hatt et uhell med en av neglene mine, og dere ser vel kanskje at neglene i dette innlegget er en del kortere. Vel, jeg falt ned en trapp og knakk neglen midt på, med blod og hele pakka... Det var grusomt vondt, og jeg kunne ikke bruke neglelakk på en stund, fordi jeg var redd for å få betennelse, i og med at det var hull midt i neglen min. Dessuten svei det veldig med neglelakkfjerner osv... Store deler av neglen løsnet også fra huden, så den hvite delen av neglen min ble veldig stor.

Etterhvert som såret grodde limte jeg neglen sammen så godt jeg kunne med ORLY Nail Resque til neglen hadde vokst langt nok ut til at jeg kunne file den helt ned, uten at det var vondt. Nå er neglen min grodd helt ut igjen, og neglen har festet seg til huden osv. Den er med andre ord helt fin igjen! Men jeg håper jeg slipper å gå gjennom dette flere ganger, for det var veldig vondt (og klønete), haha!


x Hva synes du om designene?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY 

Henriette Celin

11.09.2016 kl.15:41

Fysj, det så veldig vondt ut. Bra det går bra nå, og at den er grodd ;o

Flotte design!

lisarorvik

11.09.2016 kl.15:58

Kjempe fine :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

mygaylife

11.09.2016 kl.22:59

Kult design ;) Hadde jeg hatt lange negler å vært hakket mer feminin skulle jeg jaggu ha testa det ut sjæl :D

Ta gjerne en titt på nye bloggen min å gi meg noen kule ideer om hva jeg kan blogge om nå i starten :D

Camilla Heindorf

11.09.2016 kl.23:12

I love it:D
NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign