hits

Black & White Dandelion Nails

  • 29.07.2016 - 20:33

For et par dager siden kom jeg hjem etter å ha vært 2 uker på fantastiske Kreta, så nå blir det nok litt hyppigere oppdateringer her fremover!

Disse neglene lagde jeg for en god stund siden, men det har hendt noe i neglelakkmiljøet på Instagram som gjør at jeg velger å dedikere dette designet til det. Fantastiske Ane som sto bak @ane_li på Instagram valgte å forlate denne verden natt til 11. juli. Jeg har sett opp til henne og de fantastiske designene hennes i flere år, og har gjort rekreasjoner av flere av designene hennes, blant annet dette nå nylig.
I forbindelse med hennes død har flere samlet seg og gjort rekreasjoner av designene hennes og merket designene med #SharingTheLoveForAneLi. Mitt design er ikke en ordentlig rekreasjon, men det minner litt om et design hun har laget tidligere. 


Her har jeg brukt:
- OPI - Alpine Snow
- Vanndekaler kjøpt HER (bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag)

Jeg likte veldig godt dette designet, og det var veldig fort gjort å lage, i og med at jeg har brukt vanndekaler. Jeg er veldig glad i Løvetann-negler, og blir definitivt å lage det flere ganger.

Forresten vil jeg bare si til de av dere som sliter med angst og/eller depresjon at det blir bedre! Det virker kanskje ikke slik akkurat nå, men jeg lover deg at det blir bedre ♥ Det er jeg et levende bevis på. Jeg slet selv med depresjon i flere år, og vet hvor grusomt det kan være. Har du det vanskelig så snakk med noen om det! En venn, kjæreste, familie, psykolog, egentlig hvem som helst. Omså kan du sende meg en melding via Facebook pagen min eller her på blogg.no.
Det hjelper kanskje også å finne deg en hobby, og holde på med noe du liker. For meg var neglelakk og negledesign til stor hjelp. 

Håper dere likte designet.

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Camilla Heindorf

30.07.2016 kl.02:34

Veldig stilig

NailPolishAddicted

11.09.2016 kl.19:20

CamillaMH: Tusen takk :)

Camilla Heindorf

11.09.2016 kl.23:02

Det er jo sant. Bare hyggelig:)
NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign