Oppfriskning av bloggen!

 • 20.09.2015 - 18:15

Tenkte det var på høy tid at bloggen fikk seg en liten oppfriskning utseendemessig!

Sist bloggdesignet ble oppdatert var i februar, og selv om jeg likte det forrige designet veldig godt, så synes jeg det var litt i overkant mørkt. Følte liksom at bildene forsvant litt i det brune. Så selv om vi allerede er inne i en mørkere årstid, så blir altså bloggen lysere! 

I tillegg var jeg blitt ganske lei headeren min, for selv om jeg har endret på den fra tid til annen, så har jeg holdt samme stil på headeren i godt over et år nå. Hvem vet, kanskje går jeg tilbake til en lignende header en gang senere, men for øyeblikket blir den nok værende som den er. 


Slik så bloggen ut før

Det hjelper godt på blogglysten å freshe litt opp i designet. Og det passer så fint, for jeg har så mye jeg vil vise dere i løpet av nærmeste fremtid! :D

Bloggdesignet er forresten laget av fantastisk flinke KV Design, men jeg har gjort et par endringer for at det skulle bli slik jeg ville ha det. Anbefaler virkelig å sjekke ut siden hennes, for hun er som sagt veldig flink. Hun har masse flotte, ferdige design til en billig penge, i tillegg til at man kan bestille design eller header hos henne. 

Følg forresten med på bloggen litt senere i kveld, da kommer det noe jeg håper faller i smak hos flere av dere lesere :D

x Hva synes du om det nye designet?

- Sandra

Nytt bloggdesign!

 • 26.02.2015 - 16:31

Hei!

Som noen av dere kanskje allerede har lagt merke til, så har jeg byttet design på hele bloggen! Tenkte det var på tide med noe nytt, fordi jeg hadde hatt det samme designet, men flere ganger endret bakgrunn, header osv. Men nå er altså hele designet nytt!

Stilen på headeren er den samme, men flere av bildene er byttet ut med nye. Det er forresten close-ups av negledesignene mine som vises gjennom bokstavene, hvis du var usikker :)

Når jeg leter etter nytt bloggdesign prøver jeg hele tiden å tenke på fargene. Jeg vil nemlig ikke ha sterke farger, for da kan man kanskje bli lett sliten i øynene av å lese her. I tillegg tenker jeg sånn at hvis jeg har sterke farger i bloggdesignet, så trekker det fokuset bort fra neglene jeg poster her, haha. Så jeg prøvde å finne ett design som var ganske nøytral og dus i fargene, og valget endte da på dette fra KVdesign.no. Det var forresten hun som hadde kodet det forrige designet mitt også :)

Slik så det gamle designet ut:I det nye designet er det sosiale ikoner i sidemenyen til høyre, og bare det gjør at bloggen allerede ser mye ryddigere ut! På det forrige bloggdesignet hadde jeg følger-knapp fra både bloglovin', Instagram og Facebook, og det så til slutt bare rotete ut. Nå har jeg egne ikon i samme stil for Facebook og Instagram + ett for å følge bloggen her på blogg.no. I tillegg har jeg linker til diverse steder man kan følge meg, i menyen under headeren - så nå blir det kanskje lettere å følge meg på andre sosiale medier :) Er nemlig en del som fortsatt spør om jeg har Instagram eller Facebook-side for bloggen, haha :p

Nå dukker det også opp en "Vis eldre innlegg"-knapp når man har scrollet seg til bunnen av bloggen min, slik at man slipper å trykke seg inn på hver måned i arkivet!
Helt til slutt har jeg også fått en mer oversiktlig svar-boks i kommentarfeltet, slik at man lettere kan finne svarene mine på kommentarer. 

Jeg er utrolig fornøyd med hvordan bloggen ser ut nå! Synes den ble veldig mye mer behagelig å se på, i tillegg til at den ble mye mer ryddig. 

x Hva synes du?

- Sandra


#design #bloggdesign #kvdesign

Dette gjør vinteren med neglene mine

 • 31.01.2015 - 15:37

I DETTE innlegget sa jeg at jeg skulle lage ett innlegg om hvorfor jeg har vært litt slapp med bloggingen siste delen av desember, og stole deler av januar, så her kommer det omsider!

Nå er det jo vinter, og flere merker vel at om vinteren blir både hår og negler mye vanskeligere å ha med å gjøre? Håret blir tørt og elektrisk, og neglene blir også tørre og har mye lettere for å knekke. Derfor trenger begge deler litt mer kjærlighet og pleie på denne tiden av året.

I tillegg er vinteren høysesong for sykdom, som f.eks. forkjølelse, influensa, omgangssyken osv, osv.  Jeg er så og si aldri syk, men i desember ble jeg både forkjølet og jeg fikk en mild matforgiftning. Og jeg er sånn at når jeg ikke er i form, så vises det veldig fort på både håret og neglene mine! Jeg har naturlige krøller i håret, og når jeg er syk blir håret nesten helt slett av seg selv. Neglene mine blir på en måte mye mer følsomme, og har lettere for å knekke, og de trenger mye mer pleie enn de vanligvis gjør. Men jeg hadde rett og slett ikke overskudd til å pleie neglene mine noe særlig mens jeg var syk, så neglene mine endte til slutt opp slik: 


Ikke særlig vakkert nei...

Jeg hadde jo ganske lange og fine negler i desember, men på selveste nyttårsaften ga neglene mine opp, og jeg knakk en negl. Så da var det bare å starte dette negleåret med å file ned alle neglene, fjerne all lakk, finne frem alle produktene mine og gi de skikkelig pleie og oppmerksomhet! Som dere ser ser på bildet ovenfor så ble neglene mine skikkelig sprø, og begynte å peele/flise seg i alle retninger - det vises spesielt godt på ring- og lillefingeren min. Neglebåndene mine ble også helt håpløse å ha med å gjøre, og jeg fikk mange hang-nails - det vises spesielt godt på langfingeren min. 

-

Mens jeg kuret neglene mine bestemte jeg meg for å ikke lakke de med noe annet enn klar lakk av og til, og dermed ble det heller ingen nye negledesign. 
Etter tre uker med intens kuring ble neglene mine seende slik ut:


Så utrolig mye bedre!

Slik ser neglene mine ut nå, når de er nakne. Mye bedre! Jeg har ikke knekt noen av neglene etter nyttår (bank i bordet!) og jeg er nesten helt kvitt problemet med hang-nails. Neglene mine fliser seg heller ikke lengre, og de er blitt både sterkere og mye mer fleksible. Etterhvert som neglene har blitt lengre, har jeg også filt de i en mer rund form. Firkantede negler har nemlig mye lettere for å knekke. Neglene (og neglebåndene mine) er på ingen måte perfekte nå, men de er blitt mye bedre. 

-

Her ser dere hvor mye det hjelper å pleie neglene, spesielt om vinteren når det er kaldt! Jeg pleier fortsatt neglene mine for å vedlikeholde de, men ikke like intensivt som jeg har gjort de 3 ukene. 

Jeg vet at jeg ikke har skrevet noe om hvilke produkter jeg har brukt, men jeg tenkte å etterhvert prøve å skrive ett innlegg om "My Nail Care Routine" snart. Der vil jeg liste opp hvilke produkter jeg bruker, hvordan jeg bruker de osv.
Er det interesse for det? :)

- Sandra


#negler

Datatrøbbel

 • 18.09.2014 - 18:25

Hei!

Det har seg dessverre slik at datamaskinen min har bestemt seg for å ta kveld... Den skal inn på reparasjon, men jeg vet ikke når jeg får sendt den, om jeg får en lånedata, hvor lenge den blir borte osv.

Skal se om jeg får liv i den gamle skoledataen, men jeg tviler egentlig.
Uansett, jeg kommer tilbake så snart det lar seg gjøre!

- Sandra

HVOR BLIR DU AV?!

 • 07.09.2014 - 06:11

Er du slutta? Orker du ikke mer? Hvorfor blogger du ikke? Når kommer svarene spørsmålsrunden? Skal du ikke legge ut månedens design? Har det skjedd noe? Går det bra med deg? Kommer du tilbake? Er konkurransen avlyst?Enkelt og greit (i rekkefølge); nei, joda, jeg har mine grunner, så snart jeg får tid, joda det kommer, neida, ja det gjør det, ja det gjør jeg, nei det er den ikke! :)
Jeg har bare vært opptatt og ikke hatt tid å overskudd til bloggen, nok en gang. Skal prøve å få tid til et par innlegg i løpet av de nærmeste dagene! Takk for at dere fortsatt titter innom, og beklager at det er så stille fra meg i perioder!

- Sandra

I morgen skjer det noe spennende!

 • 03.08.2014 - 22:06

Ja, du leste riktig. I morgen skjer det noe kjempespennende og morsomt her på bloggen! Det er noe mange av dere har spurt etter veldig mange ganger, og jeg gleder meg skikkelig til å se responsen deres!

Hva tror du det kan være?

Følg med kl. 16:00 i morgen!

- Sandra

Spørsmålsrunde! AVSLUTTET

 • 26.07.2014 - 15:58

I og med det der et år siden jeg sist hadde spørsmålsrunde, tenkte jeg det kanskje var på tide å sette i gang en ny. Dere kan spørre om hva som helst, og jeg skal prøve å vare etter beste evne :-)
Dere kan spørre om alt fra neglelakk/negledesign og til ting som handler om jenta bak bloggen. MEN jeg ønsker ikke å svare på veldig personlige spørsmål. Håper det er greit!

Svarene kommer i neste uke en gang :) Fyr løs!

EDIT:
Vet svarene skulle kommet for lenge siden, men jeg har prioriert å få ut noen negledesign o.l. først. Svarene kommer veldig snart! 

- Sandra


#spørsmålsrunde #negler

Organisering av neglelakk

 • 09.07.2014 - 18:47
Som jeg nevnte i et tidligere innlegg, så var jeg på IKEA i Haparanda nylig. Der kjøpte jeg noe jeg har siklet etter lenge, nemlig en Helmer! Det er en liten skuffeseksjon på hjul, som er veldig praktisk å oppbevare neglelakk i. De fleste andre neglebloggere/neglelakk-folk jeg kjenner eier en eller flere Helmere.

Så i dag flytter jeg og organiserer hele samlingen fra der jeg oppbevarte den før, til en Helmer! Og akkurat nå ser stua mi slik ut;

Her er mesteparten av samlingen min. Var en del mer enn jeg trodde, og enda mangler bildet noen få av lakkene mine. Mangler også så og si alt jeg har av nail art-saker o.l. Trykk på bildet for å komme til Instagram-profilen min.

Jeg oppbevarte neglelakken min ganske lenge i en vanlig kommode. Det ble for upraktisk, for jeg hadde bare én skuff det var neglelakk i, og resten var full av nail art-greier som pensler, dotting tools, rhinestones, akrylmaling, tape osv, osv. I tillegg gikk bare skuffene halvveis ut og de gikk heller ikke an å ta helt ut av kommoden. Hadde det gått an å ta ut hele skuffen, hadde den uansett vært alt for tung til å bære. Så nå håper jeg at dette vil være en bedre ordning på alt sammen! 

Det blir neppe noen flere innlegg i dag, for dette vil nok ta sin tid - og det må gjøres! I morgen kan jeg derimot love at det kommer noe, så følg med da :-D 
 
Hva synes du om samlingen min?

- Sandra

#negler #neglelakk #samling #mange #nailpolishaddicted

Bloggen er på Instagram

 • 09.07.2014 - 14:25

Mens jeg har drevet denne bloggen har jeg fått veldig mange spørsmål om hva jeg heter på Instagram. Jeg har hatt Instagram hele tiden, men ikke ønsket å dele den fordi jeg ville holde den privat. Mange har dermet foreslått at jeg skulle lage en egen Instagram-konto til bloggen, og nå har jeg endelig fått gjort det!


Trykk på bildet for å komme til profilen. Dere kan også trykke på knappen i sidebaren til høyre.

 

Håper dere vil følge meg der også fra nå av! :-) Jeg skal prøve å få lagt ut litt eksklusive ting på Instagram som jeg ikke legger ut her. På Instagram vil dere muligens bli litt bedre kjent med meg, og jeg vil også legge ut litt fra "behind the scenes" av og til. Tror dette blir bra! 

@nailpolishaddictedno

- Sandra

 


#instagram #negler 

 

Gratulerer med dagen, bloggen!

 • 19.06.2014 - 19:05

Hjelp, så fort tida har gått - for i dag er nemlig bloggen ett år gammel! Det er egentlig helt rart å tenke på at det har gått et år allerede. Det er altså ett år siden jeg satt oppe midt på natten, dagen før vi fikk sommerferie, og opprettet denne bloggen. Husker jeg satt i timesvis og fikset på designet, lagde header osv. 

På dette året har det skjedd ganske mye og jeg har lært så utrolig masse. Jeg har havnet i lokalavisa og jeg har blitt stoppet på gaten og spurt om jeg kunne skrive autograf. Jeg har fått så mange tilbakemeldinger fra folk jeg egentlig aldri har pratet med - folk i butikken, venner av venner, venner av familie, bekjente osv. Jeg har også fått veldig mange kommentarer her på bloggen, og jeg setter utrolig stor pris på hver eneste tilbakemelding jeg får! ♥

Når jeg startet bloggen trodde jeg egentlig ikke jeg ble å få en eneste leser og at jeg kom til å slutte å blogge etter kort tid. Jeg opprettet jo egentlig bloggen kun fordi det var så mange rundt meg som mente at jeg måtte dele "talentet" mitt med så mange som mulig. 
I dag har jeg kanskje ikke all verden med lesere for alle andre, men for meg er det mye mer enn jeg noen gang hadde forventet eller drømt om. Jeg er også utrolig fornøyd med at jeg har fått så mange faste lesere som til stadighet er her og kommenterer. Det betyr masse for meg å se at folk faktisk kommer tilbake hit for å se!
Som sagt trodde jeg jo at jeg ble å gå lei av bloggingen etter kort tid, men takket være dere så er blogging blitt noe jeg trives veldig godt med! 

Det er jo ganske stort at bloggen er 1 år nå, så i den anledning tenkte jeg å arrangere en konkurranse/giveaway. Er det noe dere ønsker? :) Lik eller del innlegget dersom dere ønsker at jeg skal arrangere en konkurranse/givaway i løpet av sommeren! 

Tusen takk for alt det fine bloggen har ført med seg dette året, og tusen takk til alle leserne mine ♥

- Sandra

Oppfriskning av bloggen

 • 08.06.2014 - 14:45

Som dere kanskje oppdaget når dere klikket dere inn på bloggen, så har det skjedd en del forandringer her. Nå som jeg har kommet i gang med bloggingen igjen og har frisket opp bloggen med nye innlegg, følte jeg at jeg måtte friske opp resten av bloggen også! Sist jeg gjorde noen endringer på bloggens design var i november i fjor, liksom. Og det er nå over et halvt år siden. 

Det gamle designet så slik ut: 

På det gamle designet likte jeg egentlig aldri headeren. Den var for høy og tok for stor plass. I tillegg fikk jeg aldri til det med bilder inni bokstavene. Man så liksom at det var noe inni bokstavene, men ikke hva. På den nye headeren tror jeg at jeg fikk det mye bedre til. Hva synes du? Jeg gjorde også headeren lavere. 

Jeg har også endret bakgrunnen på bloggen. Syntes den gamle, grå bakgrunnen var fin, men ikke når det snart er sommer! Nå ville jeg ha en varmere farge som passet litt bedre til sommeren. Ellers har jeg endret profilbildet til høyre. Hadde ingen nye, passelig vettige bilder av meg i farger, så det ble med dette foreløpig. 

Hva synes du om forandringene?
Er det noe du syns jeg burde ordne på? 

Det kommer forresten minst ett til blogginnlegg i løpet av dagen, så følg med!

- Sandra

Hva vil dere se mer av?

 • 06.06.2014 - 16:30

Først av alt vil jeg bare takke for alle meldinger, kommentarer, "likes" og delinger de siste dagene! Det har vært så mye morsommere å komme tilbake til bloggen, enn hva jeg hadde forventet. ♥

De siste månedene har det jo egentlig ikke skjedd noen ting her på bloggen, og jeg trodde jeg hadde mistet så og si alle leserne mine for godt. Når jeg datt ut fra bloggingen, forsvant også leserne. Jeg gikk fra å ha godt over 100 lesere (lite for noen, mye for meg!) om dagen, til å ha 5-30 innom daglig - også i de periodene jeg ikke blogget. Kjipt at lesertallet sank sånn, men veldig forståelig. Likevel vil jeg si tusen takk til de 5-30 menneskene som var innom hver dag. Dere har vært de som har gitt meg mest motivasjon til å komme tilbake! Hadde det ikke vært noen innom her i det hele tatt mens jeg var borte, hadde jeg nok aldri startet å blogge igjen. Og når jeg først blogger, så gir det meg utrolig mye glede! Så tusen takk for at dere holder ut med meg ♥

Men over til overskiften!


Jeg har fortsatt noen design og lignende på lager, men jeg tenkte det kanskje blir litt ensformig i lengden med bare negledesign? Er det noe dere ønsker å se/lese om? Er det noen spesielle design dere vil jeg skal prøve meg på? Skal jeg sette i gang en spørsmålsrunde? Skal jeg prøve å gi noen tips og råd om diverse? (si gjerne hva dere ønsker tips om også)  Skal jeg anmelde noen produkter? Skal jeg vise "my nail care routine"/alt av pleie jeg gjør på hender, negler og neglebånd? Skal jeg vi flinkere å legge ut innkjøpene mine? Dette er det jeg har tenkt litt på, men det kan jo hende dere har ønsker og tanker om hva dere vil se. 

Si ifra hva dere vil ha mer, evt. mindre av, i kommentarfeltet, eller på privat melding her på blogg.no eller på bloggens Facebook-side.  Det er forresten HELT greit dersom dere ønsker å være anonym i kommentarfeltet.

 På forhånd: Tusen hjertelig takk! ♥

- Sandra

Mye som kommer i veien for negledesign - men har ikke slutta.

 • 29.04.2014 - 15:00

For en elendig blogger jeg faktisk er! Nå er det snart en måned siden jeg har blogget... Men jeg har faktisk mine grunner. For det første så skrev jeg jo i forrige måned om at jeg hadde store problemer med neglene og neglebåndene mine. Neglebåndene så helt jævlige ut og neglene knakk i hytt og pine. Begge deler kom seg ganske raskt, meeen så skulle jeg hjelpe en venninne med å flytte. Ble litt tung løfting og sånn da, og da knakk alle neglene mine IGJEN. De var ikke blitt særlig lange i utgangspunktet, så de knakk på en sånn måte at jeg måtte klippe de så langt ned som det gikk an. Har ikke hatt så korte negler siden jeg gikk på barneskolen, tror jeg....

For det andre så har jeg mitt jeg sliter med til tider, som gjør det veldig vanskelig å få til noen ting som helst. Det er ikke bare bloggen det går utover når jeg har litt vanskelige perioder, for å si det sånn. Jeg er bare et menneske jeg også, så er begrenset hvor mye jeg kan få til og hvor mye jeg klarer på en gang :)

For det tredje er det en god del å gjøre på skolen for tiden. Er siste innspurt nå, og jeg har faktisk en del jeg må prøve å ta igjen. 


Gammelt negledesign fra arkivet. 

Når neglene knakk dalte også all motivasjon til å lage nye negledesign. Nå, et par uker etter at jeg knakk neglene, har de heldigvis vokst litt. Nå skal jeg bli flinkere å ta vare på neglene og neglebåndene mine, så skal vi se om det ikke kommer noen nye negledesign snart!  

Jeg er forresten russ i år, så nå i mai vil jeg nok ikke blogge så fryktelig mye. Men jeg har et negledesign planlagt til russetiden, og håper jeg får til å lage det - og det kommer selvfølgelig på bloggen!

Ble et veldig teit blogginnlegg dette, og det var vel egentlig ganske unødvendig å skrive - men jeg følte likevel jeg måtte gi litt lyd ifra meg og si at jeg lever enda.

Vi snakkes så snart ting ligger til rette for det :) Takk for tålmodigheten deres!

- Sandra

Trøblete negler og neglebånd - men jeg kommer sterkere tilbake

 • 18.03.2014 - 19:22

I forrige innlegg lovte jeg jo å komme med to innlegg i vinterferien. Slik ble det dessverre ikke. Hadde en swatch klar, men rett før jeg skulle ta bilder av det så datt lakken av. Ikke bare litt fliser her og der, men hele lakken datt av! Det var ingenting igjen.

Prøvde IsaDora Peel off Base under, siden det jeg skulle vise swatch av var en glitterlakk. Peel off Basen sies jo å være perfekt for å få bort glitterlakk lett, men under en halvtime etter at jeg hadde påført basen og glitterlakken var alt borte. Med andre ord var den basen der bare søppel... Og jeg orket ikke begynne å lakke på nytt. Peel off Basen virket for god til å være sann, og for meg var den det.


Et negledesign jeg lagde i desember. Følte det passet i og med at jeg "klager" over vinteren :p

Det andre innlegget jeg skulle vise var et negledesign. Ble ingenting av det heller, dessverre. Jeg har så store problemer med neglene og neglebåndene mine for tida! Da er det ikke spesielt motiverende å lage negledesign heller. Negledesignene kan være så fine som bare det, men stygge neglebånd ødelegger helheten av hele designet, synes jeg. Neglene mine knekker ganske ofte for tiden, så nå har jeg blitt flinkere å påføre Trind Nail Repair en periode.

Hendene mine er periodvis så tørre at de sprekker, og neglebåndene mine fliser seg i alle retninger. Har prøvd en del fuktighetsgivende produkter for å prøve å fikse det hele, men det hjalp lite. Så jeg dro til legen og fikk vite at jeg manglet et par vitaminer, som da skaper de problemene jeg har.  De tørre hendene skyldtes vinteren, men problemene med neglebåndene skyltes vitaminmangel. Så nå har jeg begynt å ta tilskudd, i tillegg til å spise litt mer rett slik at jeg naturlig får i meg de stoffene jeg mangler. Kosthold er faktisk veldig viktig for både neglene, håret og huden - noe jeg visste - men jeg visste ikke at det var SÅ vitktig og hadde så stor betydning. 

Neglebåndene, de tørre hendene og neglene som knekker er allerede begynt å bli litt bedre. Har i tillegg bestilt et par gode produkter for neglebåndene på nett, så jeg gleder meg til de dumper ned i postkassa ganske snart.

Når neglebåndene og neglene ser litt bedre ut (som forhåpentligvis ikke er så lenge til!), da kan jeg love at jeg kommer sterkere tilbake! Og tusen takk til alle dere som titter innom hver dag, til tross for at det aldri er noe nytt å lese her. Dere gir meg motivasjon til å komme tilbake!

- Sandra

Tekniske problemer

 • 13.01.2014 - 22:16

Titter bare innom for å si at siste del av de gamle negledesignene blir litt forsinket! Har problemer med internettet, så får ikke postet innlegget.
Innlegget kommer selvfølgelig så snart internettet er i orden igjen! Beklager for at dere må vente litt lenger.

Poster forresten dette fra mobilen.

- Sandra

Lite motivasjon, lite blogging

 • 28.12.2013 - 18:40

Hei.

Long time, no see... Ville bare stikke innom for å si at jeg vet ikke helt når det blir noen nye negledesign. Mest sannsynlig en gang på starten av nyåret. 

Jeg har ikke noe særlig motivasjon til å lage noen nye negledesign. Jeg vil så gjerne gjøre det, men det er liksom vanskelig når jeg ikke har noen anelse om hva jeg skal lage. Kom gjerne med forslag!
Jeg har vært ganske opptatt i desember, og har liksom hatt mitt å styre med. Dermed har jeg ikke hatt noe tid eller overskudd til å lage noe nytt - tillegg til det at jeg mangler motivasjon og inspirasjon, da. 

Til tross for at det har vært veldig stille fra meg i det siste, har jeg sett at det daglig titter innom en del folk. Til dere vil jeg si: Beklager at det aldri er noe nytt her når dere titter innom! Forhåpentligvis skjer det en endring ganske snart.

Ellers vil jeg ønske dere en fortsatt god jul, også snakkes vi igjen om ikke så alt for lenge. 

- Sandra

En liten oppdatering

 • 11.12.2013 - 15:22

Hei!

Skulle bare titte innom for å si et par ting. 

Jeg har vært veldig opptatt med diverse ting de siste dagene, og har derfor ikke hatt tid til å verken lage noen nye design, eller poste siste del av de gamle negledesignene. Jeg kan fortelle mer om hva jeg har vært opptatt med, når jeg blogger ordentlig igjen. 

Kan dessverre ikke love noe, men skal prøve å komme med et innlegg i løpet av dagen!

- Sandra

Poster gamle negledesign i morgen

 • 02.12.2013 - 21:14

Mange av dere lesere har svart ja når jeg har spurt om dere ønsker at jeg skal poste gamle negledesign som jeg lagde før jeg opprettet bloggen. Har også fått en respons på Facebooksiden min (LINK) på at det er ønskelig at jeg legger det ut.


Et negledesign jeg lagde rett etter jeg opprettet bloggen i sommer. Fra arkivet.

Har ikke hatt tid til å legge det ut nå i helgen som egentlig var planen, men jeg skal gå i gang med å lete frem gamle bilder nå. Satser på at innlegget er ute i morgen en gang! :) 

Stay tuned.

- Sandra 

Ciaté neglelakk-kalenderen min

 • 01.12.2013 - 20:32

Til tross for at jeg er 19 år gammel, har jeg enda ikke vokst helt fra dette med julekalender. Julekalender er et "must" for julen tenker jeg, og siden jeg ikke trodde jeg ble å få noen julekalender fra familien min i år, gikk jeg like gjerne til innkjøp av en selv! I går kom riktig nok mamma med en Haribo-kalender til meg, så er visst ikke helt vokst fra det enda :D

Jeg kjøpte Ciaté's mini mani month mini calendrier manicure! Langt navn... Jeg kjøpte min på makestyle.no for 530 kr (verdi på nærmere 1000 kr), men den selges også på blivakker og Ciatés hjemmesider, så vidt jeg vet. Akkurat nå er den utsolgt alle plasser, men alle sidene har sagt at de snart får inn igjen et begrenset antall. Dersom dere vil kjøpe denne selv, må dere altså følge godt med å være veldig raske!

Tenkte jeg skulle vise dere den, og hva jeg fikk i første luke.


Slik ser den ut utenpå. Jeg elsker designet! Utrolig fint mønster som ser ut som det er strikket :D


Slik ser den ut når du bretter den ut. Øverst på venstre side er det en trakt som du bruker til å få caviar-perler og glitter tilbake i beholderne sine.


Her har jeg åpnet første luke. Det står bak på kalenderen at det skal stå diverse sitater bak hver luke. Noen luker inneholder søte quotes og andre inneholder diverse fakta om neglelakk.


Slik ser lakken jeg fikk i dag, ut. Ciaté - Snow globe i ministørrelse. Dette er en klar lakk som inneholder holografiske flak. Den var utrolig fin, og jeg gleder meg til å teste den sammen med en annen neglelakk!

Bak på kalenderen vises det hva du vil få i hver luke. Jeg har smugtittet litt på denne, men valgte å la være å vise den her på bloggen. I tillegg klistret jeg en lapp over. Er jo ikke noe morsomt å vite hva man får hver dag!
Jeg kan avsløre så mye som at kalenderen inneholder masse mini versjoner av Ciatés neglelakk (5ml), noen flasker med caviar-perler, og noen flasker med glitter. På julaften vil man få en stor flaske med neglelakk (vanlig Ciaté-størrelse på 13,5ml). Den siste lakken i kalenderen vises ikke på baksiden, for den skal være helt hemmelig.  

Jeg er utrolig fornøyd med denne kalenderen foreløpig! Håper den er like bra hele veien :D  Har tenkt en del på at i år skulle jeg ønske jeg fikk tak i en julekalender med neglelakk i, men jeg visste ikke at det fantes før jeg faktisk googlet det. 
Har tenkt å vise her på bloggen hva jeg får i kalenderen, men jeg vil nok ikke legge ut bilde hver dag. Kanskje viser 3 luker om gangen, eller noe slikt. Vi får se, dere vil i allefall få høre mer om denne kalenderen. 

Hva synes du om kalenderen?
Skal du prøve å få tak i den?
Har du julekalender i år?

- Sandra


 #negler #neglelakk #julekalender #kalender

Vise gamle design?

 • 30.11.2013 - 14:45

Hei!

Når jeg opprettet denne bloggen, hadde jeg allerede holdt aktivt på med negledesign i ca. 8 måneder. Dermed sier det vel seg selv at jeg ikke har fått vist fram alle negledesignene jeg har laget, her på bloggen.


Tilfeldig bilde fra akrivet til bloggen.

Det jeg da lurer på er; Ville det vært interessant for dere lesere om jeg la ut bilder av gamle design jeg har laget?

Hvis dette er noe dere ønsker, si ifra i kommentarfeltet eller trykk "Liker" rett under dette innlegget! 

- Sandra

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits