Pakke fra Depend Cosmetic - Del 2

 • 30.04.2015 - 20:51

Hei!

For en liten stund siden viste jeg dere én av de to, store pakkene jeg har fått sponset av Depend Cosmetic Norge (her), så her kommer del to!

/Reklame


Dette synet møtte meg når jeg åpnet pakken!


Igjen fikk jeg starter kitet til 7Day-serien. Veldig kjekt med to sett, for verken base coaten eller top coaten er så stor, så er kjekt med reserve!


Fra venstre; Dimly Lit, Flickering Star og Rusty Raven.


Fra venstre; Suburban Chic, White Pearls og Flickering Star igjen.


Fra venstre; Sand Storm, Mixed Berries og Wicked Planet.

En utrolig fin pakke med veldig mange fine lakker i fine farger! Fargene passer kanskje aller best mot vinteren og høsten, men jeg blir nok å bruke disse en del uansett. Tusen, tusen takk til Depend Cosmetic Norge for en kjempefin pakke!

Swatches av alle lakkene fra både denne og forrige pakke kommer om ikke så lenge :) 

 x Hva synes du om pakken? :D

- Sandra


#negler #neglelakk #Depend #DependCosmetic #DependNo

Pakke fra Depend Cosmetic - Del 1

 • 20.04.2015 - 19:18

Hei!

De av dere som har fulgt ekstra godt med har vel kanskje fått med dere at jeg har vært så utrolig heldig at jeg er blitt sponset av Depend Cosmetic Norge? Vel, for ikke så lenge siden fikk jeg hele to pakker!
Det er veldig lenge siden jeg har lagt ut noe under "innkjøp"-kategorien på bloggen, så jeg tenkte jeg kunne vise dere hva jeg har fått - til tross for at jeg ikke har kjøpt det selv, haha.

Håper dere er klar for litt bildespam!

/reklame

Jeg starter med den nyeste pakken!


Stooor pakke!


Dette synet møtte meg når jeg åpnet pakken!


To typer filer (alltid kjekt å ha!) og en keramisk peeling pen til neglebåndene. Den siste der er jeg ganske spent på!


En dip-in remover. Jeg er storfan av dip-in removers, men samtidig ganske kresen på de, så denne er jeg spent på! Skal skrive anmeldelse av denne etterhvert!


Rhinestones man kan bruke både på kroppen og på neglene. 


Neglestickers. Jeg gleder meg spesielt til å bruke den med blomstrene - bare jeg som ser for meg en perfekt vårmanikyr?


Starter kit til Depend's 7 day-serie! Dette skal prime og top coate lakkene nedenfor, og det skal altså vare i opp til 7 dager. Veldig spent på om dette funker! Jeg har hørt mye positivt da, så det gjenstår bare å se. Skal swatche alle lakkene, og i tillegg skal jeg skrive en anmeldelse og se om lakkene faktisk varer i 7 dager.


Fra venstre: Pink & Pearls, Always Daydreaming og Mrs. Mint. 


Fra venstre: Valentine Flirt, Pink Mania og Cotton Dreams.Dette er Just Divine.


Disse lakkene har bare tall som navn, så jeg orker ikke liste opp alle. Er det noen spesifike dere vil vite hva heter, så spør i kommentarfeltet!


Disse lakkene har bare tall som navn, så jeg orker ikke liste opp alle. Er det noen spesifike dere vil vite hva heter, så spør i kommentarfeltet!

Jeg er så utrolig heldig at jeg har ikke ord! Jeg fikk hele vårkolleksjonen deres i vanlig lakk, også fikk jeg alle utenom 2 lakker i 7day vårkolleksjonen, i tillegg til masse annet fint! Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle få en hel kolleksjon engang, også får jeg nesten to! Og for ikke å snakke om at jeg har enda en pakke jeg ikke har vist dere enda... Jeg er utrolig takknemlig!

Tusen, tusen takk til Depend! Det kommer swatches og flere design med lakkene, i tillegg til anmeldelse av holdbarheten til 7day-lakkene og anmeldelse av dip-in removeren! 

Del 2 som viser hva jeg fikk i den andre pakken kommer i løpet av uken :) 

x Hva synes du om tingene?
x Har du prøvd 7day-lakkene?

- Sandra 

Innkjøp fra Kreta

 • 20.08.2014 - 20:58

Hei!

Beklager at det har vært så stille fra meg de siste dagene! Jeg har hatt nok å henge fingrene i, for å si det sånn. Tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om det etterhvert, men først vil jeg vise dere innkjøpene jeg gjorde da jeg var på Kreta i sommer! Jeg vet jeg er sent ute, men det har tatt tid å lete fram alt jeg har kjøpt, også har jeg bare ikke hatt tid. 
Jeg kjøpte ikke akkurat lite, så forbered dere på bildespam!


Diverse full-size O.P.I (15 ml). Jeg hadde rundt 5 O.P.I-lakker før jeg dro, og det fant jeg ut at var alt for lite! Spesielt de 5 første har jeg siklet litt etter her hjemme, så jeg måtte bare unne meg dem! Det kostet forresten mellom 6 og 8 euro for O.P.I-lakkene på Sephora! 


Jeg kjøpte også mini-versjon (3,5 ml) av O.P.I's 2014 neon-kolleksjon når jeg var innom Sephora i Chania. 


Noen lakker jeg fant på et supermarked. Merket heter vistnok GG-Line, troor jeg. Mulig jeg tar feil! I allefall er de veldig lik Maybelline - Chalk dust, bare i mange farger!


Dette merket så jeg "overalt" på butikker som kunne ligne på noe alá Vita, og grekerne mente det var et veldig bra merke. Om det stemmer eller ei er ikke så nøye for min del, holo er holo! ♥ Jeg elsker holografiske lakker, og jeg likte at de også solgte aqua base coat i samme serie, som er mye mer egnet under holografiske lakker enn andre base coats. Disse kostet rundt 4 euro pr. stk.


Mer av merket Erre Due som grekerne skrøt av! Den gule er bare helt vanlig, mens de 4 andre lakkene skal visstnok være mirror effect-lakker, altså gir de samme type finish som O.P.I - Push and shove som jeg swatchet for ikke så lenge siden. Gleder meg til å teste! :D


En sukker-lakk (teksturlakk) fra Erre Due. Den har masse glitter i seg, så jeg tror den blir kjempefin på neglene :D


Special effect toppers fra Essence. Disse skal visstnok gi en finish alá teksturlakker.


Den helt til venstre er visstnok en mirror-lakk (samme finish som push and shove fra O.P.I), men jeg er skeptisk! De 3 andre er holografiske lakker, og disse har jeg mer tro på! Merket heter Lovie og er egentlig helt ukjent for meg.


Caviar top coaten fra Nails Inc har jeg lest mye bra om, så den gleder jeg meg til å teste! Den holografiske lakken kjøpte jeg mest for den stilige korken, jeg har egentlig nok lakker i holografisk sølv...


Disse er så utrolig fine! Gleder meg til å teste :D Er spent på om de faktisk tørker på 60 sekunder, eller om det bare er tull.


Golden Rose har jeg sett flere neglebloggere som er fornøyd med, og disse fikk bli med hjem. Angrer litt i ettertid på at jeg ikke kjøpte flere...


Både den fra Beauty Line Cosmetics og den fra Supreme fikk jeg gratis fordi jeg handlet så mye lakk to steder, haha... Jeg har noen lakker fra Beauty Line Cosmetics fra før, og de er helt ok. Supreme har jeg ikke prøvd før.


Masse, masse stripere :D Jeg hadde bare 4 stripere fra før, så jeg hamstret skikkelig!


Ciaté Very Colourfoil manicure. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve folie, så jeg måtte ha dette settet fra Ciaté! 


Diverse fra Sally Hansen for å vedlikeholde neglebåndene og Seche Restore, en tynner til Seche Vite Top Coat.


Masse, masse lakker fra Maybelline! Disse kostet 3(!) euro, så jeg hamstret skikkelig. Har siklet lenge etter bleached neons-kolleksjonen og acid wash-kolleksjonen, så når prisen var lavere i Hellas slo jeg til! Var veldig skuffet over at de har tatt inn like få av begge kolleksjonene som i Norge, er flere lakker i begge kolleksjonene som verken finnes her eller i Hellas. Som dere ser har jeg også hatt dilla på korall i sommer!


Jeg kjøpte to flasker med aceton og olje, nail corrector-pennen og penselen selv, mens den store flasken med neglelakkfjerner fra Erre Due fikk jeg gratis etter å hamstret masse lakker fra samme merket!


Diverse neon-studs og en slags taperull med leopardmønster, som fungerer som stensiler (fra Sephora)! Spent på å prøve! :D

Det var alle innkjøpene! Jeg kjøpte utrolig mye, og måtte stjele plass i kofferten til de andre jeg reiste med, hahah...
Noe av det jeg hadde gledet meg mest til endte dessverre opp som en stor skuffelse :/ Sephora i Chania hadde ingenting av Formula X-serien og de var utsolgte for mye jeg ønsket meg, f.eks. diverse O.P.I-lakker og noen Sally Hansen-lakker. Men men, noe ble det, så det var ikke helt fiasko :)

Jeg er utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte, og jeg har tenkt å legge ut litt swatches og slikt etterhvert :) Hva vil dere se først?

Ellers har det vært skolestart, dere! Hvordan gikk det? Er du klar for et nytt skoleår? :)
Dere hører snart fra meg igjen! :)

- Sandra


#innkjøp #haul #nailmail #sephora #opi #ciate #erredue #sallyhansen

Innkjøp: Diverse lakker

 • 03.07.2014 - 11:30

altså... NÅ! Nå skal jeg ikke kjøpe flere lakker på en stund. Bortsett fra når jeg drar til Kreta da, for der har de kanskje en del jeg ikke får tak i her hjemme. Men bortsett fra det, så skal jeg omtrent ha shoppe-stopp når det gjelder neglelakker. Nå har jeg så alt for mange, og jeg må bli flinkere å bruke det jeg har. Er det bare jeg som er verdensmester i å overbevise meg selv i at jeg trenger alt mulig rart? Håper ikke det. Uansett her er litt jeg har kjøpt de siste to-tre ukene:


Noen lakker og en neglelakkfjerner jeg fikk fra mormor (tusen takk! ♥). Alle er fra Gina Tricot. Fra venstre: Top of the line, Shim Sky, Turquiose Dust, Disco Ball og Blue Bug. Helt til venstre er en neglelakkfjerner.

Så var det svææært salg på H&M da, og jeg gikk selvfølgelig rett i fella.


Den til venstre var ikke på salg da, men den var så utrolig fin! Sea Breeze heter den. Liker forresten ikke helt det at H&M har begynt å gi ut lakker i 5ml størrelse. Likte de mye bedre når de kom i 9ml. Nude-settet kostet 20 kr. 


All lakk fra Essie og IsaDora kostet  bare 50kr, så da måtte jeg bare ha disse! Er egentlig litt forfær (og litt skuffet) over at jeg ikke fikk med meg noen fra Essie hjem også... Uansett, fra venstre; Funky Sapphire, Lemon Soda (måtte ha backup av denne), Poseidon og Atlantis. Jeg kjøpte også IsaDoras peel off base, men den glemte jeg å ta bilder av.


Også helt til slutt så jeg at de hadde fått inn China Glaze på H&M. LYKKE! Da måtte jeg bare ha disse to, hihi. Fra venstre: Turned up turquoise og Yellow polka dot bikini.

Jeg er lykkelig, mens penga har gått inn i en dyp depresjon, stakkar... Det kommer swatches på flere av lakkene snart! :)

Hva synes du om innkjøpene? :)

Nail haul deluxe!

 • 13.06.2014 - 20:04

Da jeg spurte her på bloggen hva dere savnet, var det noen av dere som savnet at jeg viste frem innkjøp/nail mail osv. Jeg har egentlig kjøpt ganske lite de siste månedene, men nå i slutten av mai og starten av juni har jeg kjøpt ganske masse. Siden jeg har kjøpt en god del og det er fra flere forskjellige nettbutikker, deler jeg de inn i kategorier ettersom hvilken butikk de er kjøpt i.

BORNPRETTTYSTORE.COM
Hadde aldri hørt om butikken før, eller bestilt noe derifra, men så leste jeg om en annen negleblogger som hadde gjort det og som var veldig fornøyd. De har alt mulig rart der, blant annet det meste innen nail art, og til en veldig billig penge. Jeg bestilte pakken min 25. mai og 7. juni var pakken fremme på postkontoret. Slett ikke dårlig til at pakken ble sendt helt fra Singapore! Alt på bildene nedenfor kostet til sammen rett under 200 kr. Pass på at dere bestiller for under 200 kroner, ellers kan dere få toll.


Alt som var i pakken. Som dere ser står det på bildet hva hver ting er.


Litt bilde av studsene jeg har kjøpt. Er både runde og firkantede i gull og sølv. 350 stykker tilsammen.


ENDELIG fikk jeg også kjøpt meg stripetape! Nå kan jeg endelig lage masse tape design! 30 stk i forskjellige farger. 


Disse er jeg spente på! Har lett etter pensler som er tynne nok i en halv evighet nå, og håper disse er gode nok. 


Fjær-vanndekaler i svart og hvitt. De hvite vises dessverre ikke. Har aldri prøvd vanndekaler før, så er spent på disse.


Negleklistremerker. Denne hadde jeg ikke bestilt (og heller ikke betalt for), så tror det er en gave fra butikken. 

Skulle også ta bilder av dotting toolsene, men det har jeg tydeligvis glemt. De er i allefall i 10 ulike størrelser.


BLIVAKKER.NO
Denne nettbutikken har jeg hørt mye om, både positivt og negativt. Det diskuteres jo i alle retninger om butikken selger ekte produkter eller ikke. Jeg har vært ganske skeptisk selv og kom fram til at jeg ikke ville kjøpt frisør- eller sminkeprodukter derifra, bare for å være på den sikre siden. Neglelakk derimot tenkte jeg at jeg kunne kjøpe der. Jeg har en venninne som kjøpte neglelakk derifra for en stund siden, og jeg hadde akkurat samme neglelakk som hun bestilte. Jeg er helt sikker på at den jeg eide fra før var ekte, så vi sammenlignet flaskene grundig, og de så helt like ut. 
Lakkene jeg kjøpte her var litt billigere enn de er i butikk. Leveringen var utrolig rask. 2 dager etter jeg bestilte var pakkene i postkassa mi


Når jeg bestilte derifra var det salg på Ciaté-lakker, og jeg hadde lenge tenkt på å kjøpe både "Underwear" (base coat) og "Mattnificent" (matt top coat) så det passet jo perfekt! Jeg fikk en mini-versjon av "Underwear" i Ciaté-julekalenderen min og nå er den brukt opp, så da måtte jeg ha en stor en. "Mattnificent" har jeg aldri prøvd før, men jeg er veldig fornøyd med alt annet jeg har eid fra Ciaté, så denne er sikkert bra den også!


O.P.I - Push and Shove har jeg siklet etter lenge og til slutt måtte jeg bare kjøpe den! Denne kommer det swatch av på bloggen så snart jeg har tid!
Butter London - Frilly Knickers er en top coat med masse små holografiske glitter i. Gleder meg masse til å teste denne. Dette er også min aller første Butter London-lakk.


Bedre bilde som viser glitteret i Butter London - Frilly Knickers. 


BURTS.NO
Her hadde jeg heller aldri handlet før, men i farta fant jeg ingen andre steder som solgte det jeg var ute etter. Litt dyrt, men jeg var i allefall sikra at produktet var ekte. Neste gang tror jeg derimot at jeg prøver meg på å kjøpe det på eBay. Tok en uke fra jeg bestilte til jeg fikk pakken.


Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream. Denne har jeg hørt masse bra om og jeg har gleda meg lenge til å teste den. Skal skrive anmeldelse av denne snart!


LUSHNORGE.NO
Her hadde jeg bestilt akkurat det samme fra tidligere. Leveringstida er på 4-6 dager. Begge gangene har jeg fått med en liten prøve på noe annet enn det jeg bestilte, noe jeg synes er veldig koselig! Glemte selvfølgelig å ta bilde av det denne gangen.


Lush Lemony Flutter Cuticle Butter. Denne har jeg som sagt bestilt en gang før, så det sier vel seg selv at jeg var fornøyd med den. Skal skrive en anmeldelse på denne snart!


KICKS.NO
Her hadde jeg aldri bestilt fra før, men jeg har selvfølgelig handlet i flere av Kicks butikker. Leveringstiden var på 5. dager. 


O.P.I Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment. Denne bestilte jeg fordi den forrige var tom. Skal skrive anmeldelse på denne også snart!


Oi, det ble et langt innlegg gitt.. Det var alle innkjøpene for denne gang! 

Hva synes du om innkjøpene?

God helg, alle sammen! ♥

- Sandra

Diverse innkjøp og en beskjed

 • 22.10.2013 - 20:15

Hei!

Jeg vet at lesing kan være kjedelig, men jeg håper likevel at de fleste tar seg tid til å lese dette:
Har vært litt lite blogging på meg i det siste og jeg vet helt ærlig ikke hvor ofte jeg blir å blogge fremover. 
Det som opprinnelig var planen min med bloggen (og som jeg vil følge fra nå av) var blogge av og til når jeg hadde lagd noen nye negledesign eller hadde en fin lakk jeg ville vise en swatch av. Bloggen fikk raskt mye mer oppmerksomhet enn jeg hadde trodd, i og med at jeg forventet maks 10-20 lesere om dagen - jeg har derimot i gjennomsnitt 120 stk innom bloggen hver dag. Enkelte dager er det mindre enn 120 innom, enkelte dager er det opptil 400 innom.

I og med at jeg fikk en del mer lesere enn forventet, føler jeg konstant at jeg  lage et nytt negledesign hele tiden og hver dag, selv om jeg ikke har så veldig lyst - og det kun for å gjøre leserne fornøyde. Det som skjer da er at jeg blir stresset, også går ingenting slik som jeg hadde tenkt. Da er liksom ikke bloggingen så morsom lenger, føler jeg.  

I enkelte perioder kan jeg blogge mye, mens i andre perioder blogger jeg lite eller ingenting. Jeg skal prøve å variere litt på hva jeg blogger om, men det blir for det meste negledesign, innkjøp og anbefalinger - og alt vil komme når det passer meg. 
Følg gjerne bloggen på Facebook (LINK) eller på Bloglovin (LINK), slik at du lettere kan følge bloggen :) Der postes det link hver eneste gang jeg har blogget!

Takk for at du tok deg tid til å lese dette.


Nok prat! Nå skal jeg vise dere hva jeg har kjøpt av negleting hittil i oktober:


H&M - Glow in the dark nail designs. Selvlysende klistremerker fra H&M. Jeg må alltid kjøpe flere dersom jeg finner noen kule klistremerker, ellers har jeg ikke samvittighet til å bruke noen, haha!


H&M - Glow in the dark nail wraps. Nail wraps med stjernemotiv som lyser i mørket :D Måtte kjøpe to av denne også, haha.


H&M  Matte Metallic nail polish - Purple metal. En matt, metallisk neglelakk. Denne er brun-grønn og lilla, avhengig av hvordan lyset er. Skal prøve å få ordnet swatch på denne i løpet av nærmeste fremtid.


Essie - Muchi, Muchi. Har lenge lett etter den perfekte, lyserosa neglelakken og jeg tror jeg har funnet den!


O.P.I - Avoplex exfoliating cuticle treatment. Denne skal hjelpe deg og fjerne den døde huden på neglebåndene. Skal skrive anmeldelse på denne etterhvert :)


Essie - Apricot cuticle oil. Neglebåndsolje som lukter aprikos. Skal skrive anmeldelse av denne etterhvert, hadde jeg tenkt :)


IsaDora Sugar Crush - Fall collection. Fra venstre: Wine Crush, Metal Crush, Emerald Crush, Chameleon Crush, Black Crush og Gold Crush. Jeg elsker sugar crush-lakkene og eier nå hele sommerkolleksjonen og hele høstkolleksjonen. Kommer det flere kolleksjoner, så skal jeg ha de også, haha! Sånn er det å være nail polish addicted. Har gjort swatch av de fleste lakkene i sommerkolleksjonen (LINK) og skal fikse swatches av høstkolleksjonen snart! China Glaze - Not in this galaxy. Nelly skulle slutte å selge de holografiske lakkene til China Glaze, og dette var den eneste som var igjen. Jeg elsker holografiske lakker, så jeg måtte bare ha denne! Skal ordne swatch av denne snart, og HER (link) kan du se swatches av de andre holografiske lakkene jeg har fra China Glaze.

Det var innkjøpene jeg hadde å vise for denne gang! Skrev jo på flere av lakkene at disse skal jeg legge ut swatches av, og jeg skal prøve å få ordnet det i løpet av nærmeste fremtid! :)

Hva synes du om innkjøpene?

- Sandra


#neglelakk

Diverse innkjøp

 • 09.10.2013 - 17:30

Hei!

Nå er det en ganske god stund siden jeg har vist noen av innkjøpene mine på bloggen, men det betyr ikke at jeg ikke har kjøpt noe - for det har jeg! Jeg har bare vært for lat til å vise det på bloggen, haha. Her er det jeg har kjøpt av neglerelaterte ting (sett bort fra q-tips og bommulpads, men det trenger dere vel ikke å se?) i løpet av september og hittil i oktober:


Deborah Lippmann - Glitter and be gay. En helt utrolig fin glitterlakk, som jeg faktisk allerede har lagt ut swatch av HER.

 


Ruby Kisses - Cast a spell. En veldig fin, metallisk lillafarge.

 Ruby Kisses - Sweet cosmopolitan. Denne er så utrolig fin! Som dere ser på det nederste bildet har den litt skimmer i seg. Gleder meg til å teste denne!

 


Ruby Kisses - Happily yellow. Navnet på lakken taler vel for seg selv. En veldig fin gulfarge som jeg allerede har testet (uten å ta bilde av og legge ut på bloggen, ups...) og forelsket meg i!
Essie - For the twill of it. En av lakkene i Essies høstkolleksjon! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive denne fargen, egentlig. Tror og håper at bildet taler for seg selv? Det er i allefall forskjellige farger på lakken, avhengig av hvordan lyset treffer den. Gleder meg til å teste denne!

 


KONAD PRO Nail Deco - Metal ball chain GOLD. Gullenke jeg skal bruke i noen negledesign. Har allerede denne i sølv, men fant ut at jeg måtte ha gull også, hihi.

Det var innkjøpene jeg hadde å vise for denne gang! Men jeg må bare spørre; synes dere lesere det er interessant å se hva jeg kjøper/får i posten osv? Gi meg gjerne tilbakemelding! Jeg synes i allefall det er veldig gøy å se hva bloggerne kjøper/får i posten, men dersom dere ikke synes det er noe interessant så er det jo på en måte ingen poeng i at jeg skal fortsette å legge det ut på bloggen? Som sagt: gi meg gjerne tilbakemelding på dette! 

Hva synes du om innkjøpene?

- Sandra 

Innkjøp - Oslo

 • 27.08.2013 - 17:20

Hei!

Som dere kanskje husker så var jeg i Oslo for å se Roger Waters - The Wall? Mens jeg var i Oslo shoppet jeg jo selvfølgelig litt, og nå tenkte jeg å legge ut de innkjøpene som har med neglelakk å gjøre!


O.P.I - Princesses Rule! Elsker denne, den er så utrolig fin! Var den jeg brukte som base på sløyfedesignet mitt :) Kjøpte den på TaxFree for 99 kroner!


Make Up Store - Charmaine. En blå, holografisk lakk! Gleder meg til å teste denne! Kjøpt på Make Up Store for ca 100 kroner.


Make Up Store - Anki. En fantastisk fin, metallisk rosafarge! Kjøpt på Make Up Store for ca. 100 kroner.


gina tricot beauty - 3D Ice. En helt utrolig fin glitterlakk fra Gina Tricot. Kostet rundt 80 kroner.


Depend - 351. Forelsket meg helt i denne fine blåfargen! Brukte den som base på Sea Nail Arten min :) Kjøpt på Cubus for 39 kr (sammen med lakken nedenfor)Depend - 363. Himmel og hav, denne elsker jeg! Fineste shimmerlakken jeg har funnet hittil! Kjøpt på Cubus for 39 kr (sammen med lakken ovenfor).

Det var negleinnkjøpene mine fra Oslo! Var ikke så mange lakker, og det var heller ikke meningen. Har bestemt meg for å ikke kjøpe så mye mer neglelakk på en stund, fordi jeg må bli flinkere å bruke det jeg allerede har. Kjøpte derimot en del klær mens jeg var i Oslo, for det er noe jeg ikke er så flink å bruke penger på her hjemme. Er veldig fornøyd med de lakkene jeg kjøpte! Hva synes du om innkjøpene?

- Sandra


#neglelakk #negler

Nail mail #2

 • 05.08.2013 - 21:35

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så fikk jeg en pakke i posten i dag. Pakken var fra Nelly.com og inneholdt selvfølgelig negleting. 

Dette var i pakken:Deborah Lippmann - Good Girl Gone Bad. En dyp, mettalisk rødfarge.  Det var veldig vanskelig å få gode bilder av den... Men den er veldig fin, og jeg gleder meg til å teste den! Denne kan dere forvente swatch på i nærmeste fremtid!


En metallisk, rosa striper fra Ink Nail Art. 


En metallisk, grå striper fra Ink Nail Art.2stk. KONAD Pro Nail Deco - Metal Ball chain. Disse har jeg siklet etter lenge, så var på tide at jeg fikk ut fingeren å kjøpte de. Gleder meg masse til å teste disse :D
Ciaté Caviar Manicure - Pearl. Har to til av Ciatés caviar-kollekjson. Disse to er jeg ikke spesielt fornøyd med, men denne var så fin så jeg har et håp om at denne er finere på neglene enn de andre er. Skal teste denne i løpet av de nærmeste ukene, hadde jeg tenkt.

Når det gjelder det andre jeg lovte dere i dag, så tror jeg ikke tiden strekker til, slik at jeg får gjort alt i dag. Swatchene tok litt lengre tid enn planlagt. Skal prøve så godt jeg kan å få ferdig swatchene, og å få laget et desisign + anmeldelsen. Kommer ikke alt i dag, så kommer det i morgen! :)

Hva synes du om det jeg fikk i posten?

- Sandra

Essie - Innkjøp

 • 26.07.2013 - 18:14

Hei! 
Her kommer "del 2" av innkjøpene jeg gjorde mens jeg var i Lofoten og Vesterålen.Fra venstre: Essie - The more the merrier, Essie - The girls are out og Essie - Where's my chauffeur. 

Som jeg tidligere har nevnt, så er jeg veldig stor fan av Essie-lakkene, og disse fargene var så freshe og fine. Den lillae "The girls are out" har bittelitt glitter i seg, noe jeg synes er fint! Gleder meg til å teste disse :) Synnes alle disse lakkene var veldig "sommerlige" så jeg dro på ei strand for å ta bilder av de.

Akkurat nå sitter jeg å holder på med et nytt negledesign. Satser på at det er ferdig om ikke så alt for lenge, og da vil jeg selvfølgelig legge ut bilder av det her på bloggen :)

Hva synes du om innkjøpene?

- Sandra


#negler #neglelakk #essie #innkjøp
 

Sugar Crush Innkjøp

 • 24.07.2013 - 19:31

Dette blir en litt annerledes versjon av innkjøpene jeg gjorde mens jeg var i Svolvær i Lofoten :) I dette innlegget vil jeg ta for meg lakker fra Sugar Crush-kollekjsonen til IsaDora. 

De to ytterste hadde jeg fra før (Ocean Crush og Purple Crush). Fra venstre har jeg nå kjøpt: Candy Crush, Pool Crush, Diamond Crush, Pink Crush og Turquoise Crush. 

Jeg har virkelig falt for denne kolleksjonen, og mangler ikke mange nå før jeg har hele kollekjsonen. Tror faktisk jeg kun mangler to. Ønsker dere lesere at jeg legger ut swatches av noen av disse, så er det bare å si ifra i kommentarfeltet!

- Sandra 

Dagens innkjøp

 • 12.07.2013 - 23:53

Hei!

I dag fikk jeg endelig litt penger, og da bar det så klart rett på kjøpesenteret for å se etter fine lakker. Her er det jeg kom hjem med!Essie - Sunday Funday. Dette er en del av sommerkolleksjonen til Essie, og denne inneholder et hint av glitter, i likhet med denne, som også hører til denne kolleksjonen. En kjempefin lakk jeg gleder meg til å teste!


Essie - Turquoise & Caicos. Denne lakken har jeg hatt før, men jeg gikk tom. Synes dette er en kjempefin mint-grønn lakk, derfor måtte jeg kjøpe en ny.


Essie - She's Pampered. Jeg er egentlig ikke stor fan av røde lakker, men dette var en veldig fin rødfarge, så jeg måtte bare ha den.


IsaDora - 128 Ocean Crush. En del av Sugar Crush-kollekjsonen til IsaDora. Disse lakkene er utrolig stilige! Når de tørker kjennes de ut som sand :)


IsaDora - 104 Purple Crush. Enda en av lakkene i Sugar Crush-kolleksjonen :)


IsaDora Nail Glitter - 94 Peacock. Løst glitter du har på neglene. Gleder meg til å teste dette!


IsaDora - 715 Pink Lemonade. En litt neon-rosa aktig lakk.


Depend - 362 og Depend - 364


O.P.I Avoplex Cuticle Oil To Go. En neglebåndsolje, som er lett å ta med seg :) Skal skrive anmeldelse av denne etterhvert!


H&M Nail Polish - Did I tell you? En stilig glitterlakk jeg gleder meg til å teste. Den er mye finere enn den ser ut på bildet!

Utrolig nok er jeg faktisk ikke blakk, til tross for alle disse innkjøpene. Det er forresten 3 for 2 på alle lakker på Cubus nå, så løp å kjøp!

Har tenkt å lage swatcher av flere av disse lakkene, så jeg lurer på hvilke av disse lakkene dere ønsker at jeg skal lage swatch av først?

Hva synes du om innkjøpene?

- Sandra

#neglelakk #negler #glitter #innkjøp 

Innkjøp

 • 07.07.2013 - 19:52

Før jeg dro på hytta var jeg en liten tur på et kjøpesenter her i byen og kjøpte et par nye lakker.


Essie "Naughty Nautical". Denne lakken likte jeg, for den har litt glitter i seg, uten at det blir for mye


HD Ruby Kisses "Sparkling Mint Julep". Denne er utrolig fin når den kommer i rett lys!


HD Ruby Kisses "Midas Touch". Dette er en ferskenfarget utgave av den ovenfor. Denne er også utrolig fin når den kommer i rett lys


HD Ruby Kisses "Golden Top Coat". En gullfarget glitterlakk. Det er denne jeg har på på negledesignet i forrige innlegg. Fikk ikke noe godt bilde av den da, dessverre.

Sitter forresten klar for å lage nok en tutorial til dere lesere! :) Stay tuned!

Hva synes du om innkjøpene?

- Sandra

#neglelakk #negler

Nail mail!

 • 28.06.2013 - 20:17

De fleste jenter på min alder bruker Nelly.com til å kjøpe fine festkjoler eller andre klær. Jeg derimot bruker Nelly til å kjøpe neglelakk! 
I dag kom endelig pakken jeg bestilte 22. juni! Denne pakken inneholdt 7 neglelakker og en pakke med rhinestones.


China Glaze "Get outta my space", holografisk lakk. Elsker holografiske lakker, så denne gleder jeg meg masse til å teste ut!


China Glaze "Sci-Fly By". Enda en holografisk lakk jeg gleder meg til å teste.


China Glaze "OMG a UFO". Nok en holografisk lakk jeg gleder meg til å teste!


Viva La Diva "Soft Matte". Fikk ingen gode bilder av denne lakken, men det ser utrolig fin ut!


MIYO Nailed it! "It's nailed it! Pearl". Har allerede en hvit perlelakk, men denne var litt mer beige i fargen. I tillegg var navnet litt morsomt, i og med at
russenavnet mitt var "nailed it" :) 


Deborah Lippmann "Moon Rendezvous". En blå-grå metallic lakk jeg gleder meg til å teste!


Viva La Diva "No. 220". Dette er en glitterlakk som er helt fantastisk å se på når lyset treffer den!


KONAD Pro Rhinestone Pallet Set. Har flere av KONAD's Rhinestone palletter, men ikke denne :)

I løpet av kvelden kommer det noen swatches av de holografiske lakkene, kanskje noen av de andre fargene også, så stay tuned!

Q: Hva synes du om innkjøpene? :)

- Sandra

#neglelakk #negler #nailart #negledesign 

Dagens innkjøp

 • 24.06.2013 - 18:56

Hei! 

I dag dro jeg til et av kjøpesentrene her i byen, for å kjøpe litt nytt til neglene. Skulle egentlig bare kjøpe neglelakkfjerner og en ny hvit #neglelakk, men jeg endte selvfølgelig opp med litt annet også, heh...
Var innom to butikker og i begge butikkene kommenterte dama som sto i kassa sommerneglene mine og lurte på hvilken neglesalong jeg hadde vært hos, haha. Utrolig morsomt! :D

Uansett, her dagens innkjøp:


Maybelline Express Remover. Denne neglelakken har jeg hørt utrolig mye bra om, så jeg måtte prøve den jeg også! Kommer anmeldelse etterhvert!


Essie Blanc. Helt vanlig hvit neglelakk. Var nesten fri for den forrige hvite, så var på tide med en ny!


HD Ruby Kisses Silver Bling. Vanlig metallic neglelakk i sølv.


GOSH 549 Holographic Hero. Denne neglelakken har jeg hatt før, men den ble tom. Den er holografisk, så den ser fantastisk ut i lys!
Bare se her:

Litt dårlig bilde, men du ser at det blir sånn regnbue-ish farger når den kommer i lyset! Utrolig stilig


O.P.I Suzi's Hungary Again. Denne er sånn halvt neonrosa og lyserosa. Utrolig stilig farge! 

 

Dette var altså dagens innkjøp. Skal begynne med et nytt negledesign nå, så snakkes vi vel om et par timer når designet er ferdig :)

- Sandra

 #neglelakk #negler #nailart #negledesign

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits