Pastel penguins nail art

  • 26.01.2014 - 19:17

Hei!

Hvordan har helga deres vært? Mi har vært kjempefin! Trente på fredag, og i går koste jeg meg sammen med besteforeldrene mine og søskenbarnet mitt. Vi spiste taco og så film osv. Veldig koselig! I dag har jeg vært enda mer sammen med søskenbarnet mitt, i tillegg til at småsøstrene mine var en snartur innom.  Nå er det stilt og fredelig her, så jeg har endelig tid til å sette meg ned å blogge litt.

Lagde et design på torsdag, men har ikke hatt tid til å poste det før nå.

Venstre hånd:

Høyre hånd:
 

Whoever said pastel penguins don't exist LIED. I min verden eksisterer det pastellfargede pingviner i allefall - men bare på neglene. Så en video på YouTube om det, så da måtte jeg prøve det. I tillegg foreslo Marita som har bloggen maritaextensions.blogg.no at jeg skulle lage et pastell-design en gang, så da ble det slik! 

Synes designet er veldig søtt! Er litt ujevnt her og der, for jeg fant ikke dotting toolsene mine, så da ble det tannpirker i stedet. Føler jeg har mye bedre kontroll når jeg bruker dotting tool, enn når jeg bruker tannpirker. I tillegg er det en del kaldere enn hva det vanligvis er her i Tromsø, så neglebåndene mine ser jo ikke ut. Hendene mine generelt er egentlig forferdelig tørre for tiden, uansett hvor mye fuktighetskrem jeg bruker. Men at pingvinene er litt ujevne gjør vel ikke så mye? Er vel få pingviner som er helt identiske, haha. 

Hva synes du om designet? :D

- Sandra


#negler #neglelakk #naildesign #nailart #negledesign 

Gamle negledesign - del 5 - SISTE DEL

  • 19.01.2014 - 22:17

Hei!

Der var endelig internettet tilbake! Det er ikke noe morsomt når internettet streiker. Har periodvis hatt internett, men for det meste har jeg brukt mobilen for å få internett på datamaskinen. Turte ikke bruke det for å blogge, for man bruker ganske mange MB på å laste opp bildene til bloggen - og jeg har bare så og så mye jeg kan bruke hver måned. Har i tillegg vært veldig opptatt denne uken med trening og Tromsø Internasjonale Filmfestival, så har egentlig ikke hatt tid til å poste dette før nå heller.

Det tok litt lenger tid enn planlagt å få lagt ut den siste delen av de gamle negledesignene, altså... Men nå kommer det altså, så nå kan jeg endelig få litt bedre samvittighet, haha. 
Som tidligere er alle bildene fra Instagram og tatt med mobilen. Derfor er ikke bildestørrelsen eller kvaliteten den beste. Håper dere overlever det!


Lagt ut på Instagram: 11. mars 2013. Design 19 "Colored dots".
Husker disse veldig godt, haha. Husker også at ei i klassen min kommenterte at de lignet på noen ciderbokser. Hun har forsåvidt helt rett i det x) Jeg husker jeg var veldig fornøyd med disse. Og de er da ikke så ille? 


Lagt ut på Instagram: 31. mai 2013. Design 20 "Kiwinegler vol. 2.".
Husker jeg lagde disse fordi jeg ville bevise for meg selv og alle andre at jeg var blitt bedre siden jeg lagde de første i desember 2012. Vil påstå jeg var blitt veldig mye flinkere! 


Lagt ut på Instagram: 4. juni 2013. Design 21 "Cupcakes".
Husker disse så godt! Lagde sånn på alle neglene mine, også irriterte jeg meg over at alle rhinestonesene datt av i hytt og pine og havnet overalt. Vasket faktisk leiligheten min i går, å da fant jeg noen rester etter dette designet, haha. Disse rhinestonesene klarer altså å gjemme seg overalt! Var veldig fornøyd med disse, og jeg synes enda de er veldig fine.


Lagt ut på Instagram: 13. juni 2013. Design 22 "Dots".
Sykt kreativt navn, altså! Har bare brukt en perlefarget lakk fra Essie og en glitterlakk fra O.P.I her, men har valgt å si at det er et negledesign likevel. Synes kombinasjonen var ganske fin egentlig.


Lagt ut på Instagram: 18. juni 2013. Design 23 "Kirsebærblomster".
Disse var jeg utrolig fornøyd med når jeg nettopp hadde lagd de. De er ikke så bra som jeg trodde, ser jeg nå. Vurderer å lage en remake av disse til sommeren.


Lagt ut på Instagram: 19. juni 2013. Design 24 "Løvetann-frø-thingy".
Haha, fin tittel! Jeg fant ikke noe bedre navn, haha.Dette er faktisk det første negledesignet jeg la ut på bloggen! Men det er så lenge siden at jeg tenkte jeg kunne poste det her :) Er ganske fornøyd med dette!

Det var alle designene jeg hadde å vise! Er litt morsomt for min egen del å se hvor mye jeg faktisk har forbedret meg på det året jeg har holdt på med dette.

Hva synes dere om designene?
Hvilket er din favoritt?

 - Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #naildesign #nailart

Tekniske problemer

  • 13.01.2014 - 22:16

Titter bare innom for å si at siste del av de gamle negledesignene blir litt forsinket! Har problemer med internettet, så får ikke postet innlegget.
Innlegget kommer selvfølgelig så snart internettet er i orden igjen! Beklager for at dere må vente litt lenger.

Poster forresten dette fra mobilen.

- Sandra

M&M's negledesign

  • 12.01.2014 - 21:34

Ble så gira av å blogge igjen at jeg satte meg ned å lagde et nytt negledesign i går. Fant ut at jeg ville lage et enkelt design denne gangen, for dersom jeg satt meg ned å lagde enda et "avansert" negledesign, ville kanskje motivasjonen min dale helt til bunnen igjen. 

Satt lenge og tenkte på hva jeg skulle lage, som jeg ikke hadde lagd før, og som likevel var enkelt. Til slutt fant jeg ut at jeg kunne lage M&M's-negler. Dere vet det godteriet? Er egentlig ganske likt Non Stop. 

Slik ble det:


Er ganske fornøyd med dette designet. M-ene var ganske vanskelig å lage, for jeg orket ikke begynne med akrylmalingen min. Så jeg lagde de ved hjelp av en tynn pensel og hvit neglelakk. Når jeg tenker meg om, var kanskje det enda mer kronglete enn om jeg hadde lagd de med akrylmaling... Jaja, det funket greit med neglelakk også! De kunne kanskje vært gjort litt mer nøyaktig, men jeg satt tross alt midt på natten og lagde dette. Hadde ingen mørk brun neglelakk dessverre, så ringfinger-neglelen ble litt i lyseste laget. Men man tar det man har!


Hvis dere ikke vet va M&M's er, så ser de  slik ut!

Siste delen av de gamle negledesignene kommer ikke ut i dag, dessverre. Har ikke hatt tid til å ordne innlegget før nå, og to innlegg nå på kvelden synes jeg blir litt mye. Skal sette meg ned å ordne det siste innlegget nå, altså forhåndsskrive det, slik at dere får det i morgen! Så følg med da!

Hva synes du om designet? :)

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #naildesign #nailart

Galaxy nail art #2

  • 11.01.2014 - 19:42

Hei!

Det var lenge siden sist, gitt. Det er jo blitt et nytt år og greier. Så godt nyttår, alle fine lesere!  Er såvidt jeg husker hvordan man blogger, haha. 

Desember var ikke akkrurat den beste måneden for bloggen. Jeg hadde mitt å styre med hele måneden, og hadde ikke tid eller overskudd til å lage noen nye negledesign. I tillegg manglet jeg motivasjon og inspirasjon mot slutten av måneden. Fikk noen flotte forslag på mitt forrige innlegg, så nå har jeg heldigvis noen ideer som jeg skal sette i gang med etterhvert!
Dumt at desember ble en så dårlig måned for bloggen, for jeg hadde så mange ideer til forskjellige juledesign jeg ville gjøre. Men noen ganger går ikke ting helt som man hadde planlagt. Får heller se på det slik: Nytt år, nye muligheter!

Her om dagen satt jeg meg ned for å se på negledesignene jeg hadde laget tidligere. Var det noen jeg hadde lyst å forbedre, noe jeg hadde lyst å prøve på på nytt? Jeg fant ut at det designet jeg hadde mest lyst å lage en "remake" av var galaxy-neglene mine. Når det gjelder galaxy-negler er det så utrolig mange muligheter og forskjellige design man kan lage, så jeg var sikker på at de ikke kom til å være lik de forrige i det hele tatt. Og jeg fikk rett!

Slik ble det:

Venstre hånd:

Høyre hånd:

Jeg ble veldig fornøyd med disse! Først var jeg litt usikker på om det lignet på galaxy-negler i det hele tatt, men så spurte jeg bestefaren min hva han syntes. Han dro han frem en bok om galaksene og viste meg hva han syntes neglene mine lignet på, og jeg måtte si meg enig. Synes disse neglene var mye bedre enn de forrige jeg lagde, for å være ærlig. De gamle var også fine, for all del, men denne versonen og den gamle er helt ulike! De gamle kan dere se HER (link)

For å være helt ærlig, så har det vært litt skummelt å skulle komme tilbake til bloggen. Er alltid sånn at når man har vært borte fra noe en stund, så blir det skummelt å komme tilbake. Jeg var redd for at uansett hva jeg lagde, så ville det ikke være godt nok for et "comeback". Men jeg fant ut at jeg måtte bare bite i det sure eplet og legge det ut. 

Ellers vil jeg bare si at siste delen av de gamle negledesignene mine kommer ut i løpet av helgen. Skal også prøve å få laget et til, nytt negledesign etterhvert! Satser på at januar blir en mye bedre måned enn desember var!

Hva synes du om designet? :D

- Sandra 


#negler #neglelakk #negledesign #naildesign #nailart

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits