Negledesign: Panda

  • 31.01.2015 - 19:06

Hei!

Jeg har lenge hatt en plan om å lage en rekreasjon av DISSE gamle pandaneglene, og for en stund siden fikk jeg en idé til hvordan den nye versjonen skulle se ut.
Tanken var at denne gangen skulle det være pandaer i en bambusskog. Slik ble resultatet:Ideen var god synes jeg, men resultatet ble ikke like bra som jeg hadde håpet på. Men det kan kanskje ha noe å gjøre med at jeg begynte på de alt for sent på kvelden, og når jeg var halvveis ble jeg alt for trøtt og ville bare bli ferdig raskest mulig, haha. Så tror jeg må prøve på nytt en gang snart, når jeg har bedre tid!
Synes noen av pandaene ser litt triste eller skremte ut, hahah. Men jeg likte de likevel :)

Jeg har brukt China Glaze - White on White som base, stemplelakk fra Mundo De Uñas i fargen "Forest", stempleplate BP-19 fra BornPrettyStore, og akrylmaling i svart og hvit.

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #panda

Dette gjør vinteren med neglene mine

  • 31.01.2015 - 15:37

I DETTE innlegget sa jeg at jeg skulle lage ett innlegg om hvorfor jeg har vært litt slapp med bloggingen siste delen av desember, og stole deler av januar, så her kommer det omsider!

Nå er det jo vinter, og flere merker vel at om vinteren blir både hår og negler mye vanskeligere å ha med å gjøre? Håret blir tørt og elektrisk, og neglene blir også tørre og har mye lettere for å knekke. Derfor trenger begge deler litt mer kjærlighet og pleie på denne tiden av året.

I tillegg er vinteren høysesong for sykdom, som f.eks. forkjølelse, influensa, omgangssyken osv, osv.  Jeg er så og si aldri syk, men i desember ble jeg både forkjølet og jeg fikk en mild matforgiftning. Og jeg er sånn at når jeg ikke er i form, så vises det veldig fort på både håret og neglene mine! Jeg har naturlige krøller i håret, og når jeg er syk blir håret nesten helt slett av seg selv. Neglene mine blir på en måte mye mer følsomme, og har lettere for å knekke, og de trenger mye mer pleie enn de vanligvis gjør. Men jeg hadde rett og slett ikke overskudd til å pleie neglene mine noe særlig mens jeg var syk, så neglene mine endte til slutt opp slik: 


Ikke særlig vakkert nei...

Jeg hadde jo ganske lange og fine negler i desember, men på selveste nyttårsaften ga neglene mine opp, og jeg knakk en negl. Så da var det bare å starte dette negleåret med å file ned alle neglene, fjerne all lakk, finne frem alle produktene mine og gi de skikkelig pleie og oppmerksomhet! Som dere ser ser på bildet ovenfor så ble neglene mine skikkelig sprø, og begynte å peele/flise seg i alle retninger - det vises spesielt godt på ring- og lillefingeren min. Neglebåndene mine ble også helt håpløse å ha med å gjøre, og jeg fikk mange hang-nails - det vises spesielt godt på langfingeren min. 

-

Mens jeg kuret neglene mine bestemte jeg meg for å ikke lakke de med noe annet enn klar lakk av og til, og dermed ble det heller ingen nye negledesign. 
Etter tre uker med intens kuring ble neglene mine seende slik ut:


Så utrolig mye bedre!

Slik ser neglene mine ut nå, når de er nakne. Mye bedre! Jeg har ikke knekt noen av neglene etter nyttår (bank i bordet!) og jeg er nesten helt kvitt problemet med hang-nails. Neglene mine fliser seg heller ikke lengre, og de er blitt både sterkere og mye mer fleksible. Etterhvert som neglene har blitt lengre, har jeg også filt de i en mer rund form. Firkantede negler har nemlig mye lettere for å knekke. Neglene (og neglebåndene mine) er på ingen måte perfekte nå, men de er blitt mye bedre. 

-

Her ser dere hvor mye det hjelper å pleie neglene, spesielt om vinteren når det er kaldt! Jeg pleier fortsatt neglene mine for å vedlikeholde de, men ikke like intensivt som jeg har gjort de 3 ukene. 

Jeg vet at jeg ikke har skrevet noe om hvilke produkter jeg har brukt, men jeg tenkte å etterhvert prøve å skrive ett innlegg om "My Nail Care Routine" snart. Der vil jeg liste opp hvilke produkter jeg bruker, hvordan jeg bruker de osv.
Er det interesse for det? :)

- Sandra


#negler

Negledesign: Sparkly Diamonds

  • 29.01.2015 - 22:32

Hei!

I år (som i fjor) hadde jeg Ciatés adventskalender til jul, og i denne fikk jeg flere spennede lakker, men jeg fikk også løst glitter. Jeg har hatt lyst å bruke løst glitter til negledesignene mine lenge, men ikke har jeg hatt det, og ikke har jeg funnet den rette anledningen, før nå. 
Jeg bestilte noen stempleplater fra MoYou London for noen uker siden, og da jeg så den ene stempleplaten tenkte jeg at "Denne passer perfekt sammen med det løse glitteret!", og her er da det jeg kom fram til:  

På tommel-, peke- og lillefinger har jeg brukt Ciaté - Candy Floss som base, og deretter laget prikker med Ciaté - Chalkboard. På lang- og ringfinger har jeg først brukt Ciaté - Fit for a Queen som base, og mens lakken enda var våt drysset jeg over Ciaté - Let it Snow (glitter). Deretter la jeg ett lag Glisten&Glow HK Girl Top Coat over alle neglene, og helt til slutt brukte jeg stempleplate "Pro Collection XL 08" fra MoYou London og svart stemplelakk fra Mundo De Uñas. Motivet la jeg bare på neglene med glitter, som dere ser :) Jeg la også ett nytt lag med top coat over stemplingen. 

Denne gangen ligger det også en litt større mening bak hele designet. Jeg har hatt det ganske tungt over en lengre periode, men nå går det heldigvis mye bedre. Så med designet tenkte jeg liksom litt sånn "It's my time to sparkle and shine", og at diamanter er utrolig sterke - de tåler så og si alt.

Jeg må innrømme at jeg ble utrolig fornøyd med designet! Jeg elsker hologlitter som skinner i alle regnbuens farger, og jeg tar stadig vekk meg selv i å stirre på de glitrende neglene mine. Også er det ikke hver dag jeg lager noe såpass girly som dette.

Øver meg forresten også på å ta macrobilder av enkelte av manikyrene mine. På bildet ovenfor kan dere kanskje se hvor mye neglene faktisk glitrer! 

Håper dere likte designet, også snakkes vi snart igjen!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #glitter #diamanter #diamonds #ciate

Negledesign: Matte flakies

  • 27.01.2015 - 20:29

Hei!

En ting som har vært ganske populært blant neglefolk på bl.a. Instagram er å gjøre flakie-lakker matte, og det ville jeg også prøve meg på!
En flakie-lakk er egentlig ikke så ulik en glitterlakk, men istedenfor glitter inneholder den flak i én eller forskjellige størrelser. Flakene er som regel av syntetisk opal, og lakkene egner seg best over andre lakker. Jeg er ikke så god å forklare, men jeg tenkte jeg skulle prøve å få det til å virke litt mer forståelig for de som kanskje ikke er like interessert i lakker som det jeg er, haha!

 

Her har jeg brukt Essie - Licorice som base, chevron vinyl, Essie - Sparkle on Top, og Ciaté - Mattnificent Top Coat. 

Det ble ikke helt som jeg hadde håpet, for jeg hadde alt for tjukke lag med "Sparkle on Top" på, så det ble en slags høydeforskjell mellom det svarte og flakiene, som ikke jevnet seg ut når jeg hadde top coat på. Hahah, ga det der mening i det hele tatt? Men selv om jeg ikke ble helt fornøyd, så ble det jo ikke helt krise! Men tror jeg uansett skal prøve på nytt en gang senere :) 

x Hva synes du? 

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #flakies #flake #essie

Negledesign: Graffiti Flowers

  • 24.01.2015 - 16:30

Hei!

I det siste har motivasjonen min for å lage nye negledesign eksplodert, så forhåpentligvis blir det en del blogging fremover! :D 
Jeg har brukt en del av pengene jeg fikk i julegave på nye stempleplater og stemplelakker - og nå har de endelig kommet i posten! Så dere skal ikke se bort ifra at det blir en del stemplede design fremover!

Jeg har lenge hatt lyst å prøve å stemple hvitt på svart, og svart på hvitt, men jeg har ikke klart å bestemme meg for hvilket motiv jeg skulle bruke, for at det skulle bli konstrastrikt nok. Men til slutt kom jeg fram til dette:

Her har jeg lakket annenhver negl med Essie - Licorice og Essie - Blanc,  også har jeg stemplet over med stempleplate "Qgirl-013" kjøpt på BornPrettyStore og hvit og svart stemplelakk fra Mundo De Uñas. Jeg ønsket også en matt finish, så jeg avsluttet med Ciaté - Mattnificent Top Coat. 
Motivet ville ikke legge seg på neglen helt som jeg ønsket, men jeg er likevel veldig fornøyd med resultatet!

Forresten så har jeg fått en del spørsmål om hvordan jeg unngår å smudge/dra utover det jeg har stemplet når jeg bruker matt top coat, og svaret er egentlig veldig enkelt! Jeg legger alltid ett lag med Glisten&Glow HK Girl Top Coat (min favoritt top coat!) før jeg legger over den matte top coaten. Det samme gjør jeg også når jeg maler ting for hånd :) 
Slik så designet ut før jeg hadde den matte top coaten på:

Jeg likte designet godt med både matt og glossy finish, men jeg synes den matte var finest :) 

x Hva synes du om designet?
x Likte du best den matte eller glossye versjonen?

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #blomster #flowers #graffiti

Negledesign: Black & Sparkles ♥

  • 22.01.2015 - 20:05

Sett bort i fra forrige innlegg, så har jeg ikke blogget på en stund. Det er det flere grunner til, og jeg tenkte å skrive et eget innlegg om det senere. 

Her er i allefall et design jeg snekret sammet for litt over en uke siden:

Her har jeg brukt Essie - Licorice som base, over der har jeg lagt to lag av vakre Picture Polish - Holiday. Deretter har jeg lagt på studs fra BornPrettyStore.com, også avsluttet jeg som vanlig med top coat. 

Picture Polish - Holiday er så utrolig fin! Den blir desidert finest når den legges over andre lakker, helst mørke, slik som jeg har gjort. Lakken er special edition og kom ut rett før jul, så den er ikke å få tak i så veldig mye lengre, vil jeg tro. Jeg kjøpte min på norwaynails.com :)

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign 

Månedens design - Desember 2014

  • 22.01.2015 - 18:04

Jeg vet jeg er veldig forsinket, men jeg tenkte jeg skulle vise dere designene jeg lagde i desember 2014 :) 
Jeg ble dessverre syk to ganger i løpet av desember, noe som gjorde at jeg ikke fikk laget så mange design som jeg hadde håpet på. Jeg hadde veldig mange ideer, men de ideene jeg ikke fikk brukt denne gangen, kan jeg jo bare bruke neste jul! :)


Selv om jeg ikke laget like mange design som jeg håpet på, er jeg likevel fornøyd med de jeg fikk laget. Min absolutte favoritt er de blå med snøkrystallene! Ellers likte jeg også veldig godt candy cane/polkagris-neglene og gradienten nede i høyre hjørne :)

x Hvilke design likte du best?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk

Negledesign på andre: Candy Cane

  • 07.01.2015 - 21:16

Jula er vel strengt tatt over for i år, men jeg har rett og slett glemt litt av at jeg lakket neglene på min 8 år gamle lillesøster for en liten stund tilbake, og jeg vil legge det ut før det er helt for sent! Jula varer helt til påske, sant?

Både jeg og søstra mi var forkjølet, så for å gjøre det beste utav situasjonen så hev vi på en Disney-film og lakket neglene våre klare til jul! 

Hun visste ikke helt hva hun ville ha, så jeg fant fram et øvingshjul jeg hadde lakket med diverse juledesign, og hun valgte altså et candy cane-mønster (eller polkagris på norsk) :)  Hun var veldig bestemt på at hun ville at jeg skulle ta bilde av neglene hennes slik som jeg gjorde med mine. Håndposeringen hennes er gjort på eget initiativ. Stolt storesøster, haha! :D

Jeg har brukt "Essie - Blanc" som base, deretter la jeg på tape og til slutt lakket jeg over med "Essie - She's pampered" og tok av tapen :) Både jeg og søstra mi var veldig fornøyde med resultatet!

 

Jeg håper på å få laget noen nye negledesign snart, forresten!

x Hva synes dere?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #jul 

Negledesign: Christmas Chevron

  • 02.01.2015 - 12:01

Hei, og godt nyttår! 

Hjelp, plutselig er det blitt 2015 og greier! Hvordan har jule- og nyttårsfeiringa deres vært? Har dere hatt det bra? Fikk dere noe spennende til jul?
Jula mi har i allefall vært veldig bra! Har tilbragt mye tid med flere av mine nærmeste rundt meg, med gode tradisjoner og alt annet som hører jula med! Det har vært full fres, og har skjedd noe hver dag. Det har vært veldig fint, men også en anelse slitsomt fordi dagene går så alt for fort at man ikke rekker å gjøre alt man ønsker. Heldigvis er det bare jul en dag i året, og jeg gleder meg litt til å komme tilbake til hverdagen igjen! 

Som sagt har jula mi vært veldig bra, men jeg (som aldri ellers blir syk!) har plagdes med litt av hvert denne jula (forkjølelse og en mild matforgiftning f.eks.) så jeg har ikke fått gjort like mye som jeg håpet på - blant annet har jeg ikke fått laget så mange design, og henger igjen etter med å få lagt ut alt fra desember! 

Men her har dere i allefall ett design jeg lagde for en liten stund tilbake:Her har jeg brukt China Glaze - White on White som base, deretter la jeg chevron-mønstrede nail vinyls over neglen, og lakket annenhver med Essie - After Sex og H&M - Green. Helt til slutt limte jeg juletre-charmen på neglen med neglelim. Og ja, til alle som spør; jeg starter alltid med base coat, og avslutter med top coat. Men denne gangen la jeg ikke top coat over charmen :)

Håper virkelig dere alle har kost dere masse i jula, og at dere får ett flott nytt år! ♥ 

x Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #naildesign #nailart #chevron #charm #jul 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits