Teal Gradient w/Damask stamping

 • 31.01.2016 - 19:59

Jeg er veldig glad i mint og teal/sjøgrønn, og jeg er spesielt svak for disse fargene når de er kombinert sammen med gull. Gradienten + stemplingen som jeg i dag skal vise dere har jeg lenge planlagt, og endelig har jeg fått gjort den!

Her har jeg brukt:
- OPI - Alpine Snow (base til gradienten, og øverst i gradienten)
- Essie - Mint Candy Apple (i gradienten)
- China Glaze - Aquadelic (i gradienten)
- Essie - Good as Gold (til å stemple med)
- MoYou London Fashionista Collection 07 stempleplate
- OPI Matte Top Coat

Resultatet minner meg egentlig veldig om en tapet jeg så en gang! For tapeten hadde også en mint/teal gradient, og damaskmønster i gull, slik som dette designet. Det er kanskje ikke alltid positivt at neglene ser ut som en tapet, men i dette tilfellet vil jeg si det er det, haha! Med andre ord er jeg veldig fornøyd med resultatet!

x Hva synes du om designet? :D

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Matte Flakies

 • 28.01.2016 - 20:58

Jeg er virkelig ingen fan av å gå med nakne negler eller neglelakk som flasser, så når jeg skal noe, men ikke har tid til å gjøre noe spesielt design først, så er det mange lakker man kan bruke for å likevel ha en stilig effekt. For eksempel er holografiske lakker, duochromes, og flakies veldig stilig alene! 

Denne gangen har jeg gått for flakies:

Her har jeg brukt:
- Essie - Licorice
- Pierre René - 11 Transparent French
- OPI Matte Top Coat

Det er altså ikke så fryktelig mye som skal til! 2 lakker + en matt topplakk ga meg dette resultatet på ca 30 minutter!
Det finnes mange forskjellige typer flakies, og akkurat disse skifter mellom grønn, gul, rød og oransje. Jeg synes effekten kommer ekstra godt frem sammen med en matt topplakk!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #swatch #swatches

Mix & Match Silver and White Nails

 • 25.01.2016 - 20:33

Jeg elsker kombinasjonen av hvit og sølv sammen, spesielt på neglene, og i det siste har jeg hatt skikkelig dilla på holografiske lakker, så jeg kom frem til at jeg ville lage noen enkle mix & match negler med hvit og holografisk sølv!

Her har jeg brukt:
- Nails Inc - Westbourne Park
- OPI - Alpine Snow
- Dotting Tool
- 2mm studs fra BornPrettyStore (HER, bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på din ordre)

Ganske enkle og stilrene, men jeg synes likevel de er veldig fine!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Pastel gradient w/ chevron pattern

 • 24.01.2016 - 17:35

Som jeg sa i mitt forrige innlegg, så hadde jeg store planer om hva jeg skulle putte over gradienten jeg lagde. Jeg hadde egentlig større planer, men fant ut at jeg ville beholde det ganske enkelt, og slik ble resultatet:

Her har jeg brukt:
- OPI - Alpine Snow (base til gradienten)
- Sminkesvamp
- OPI - Mod About You
- Essie - Mint Candy Apple
- Stempleplate "QA91" fra BornPrettyStore (HER, bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på ditt kjøp!)
- Hvit stemplelakk fra Mundo De Unas

Normalt sett ville jeg brukt vinyler til å lage dette, og gjøre gradienten over vinylene, men jeg hadde som sagt egentlig andre planer for denne gradienten, og ombestemte meg helt plutselig. Men er jo veldig kjekt å kunne stemple på dette sikksakk-mønteret uten å bruke vinyler, for det kan enkelte ganger bli litt kronglete. 
Jeg ble veldig fornøyd med resultatet!

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Pastel Gradient Nails

 • 21.01.2016 - 17:53

Jeg kom på at det er godt over en måned siden jeg lagde en gradient sist, så jeg tenkte det var på tide å gjøre en ny! Jeg liker jo veldig godt å gjøre gradients, og jeg mener også at det er noe jeg behersker ganske greit også - noe som gjør det ekstra morsomt å lage de!

Tanken var egentlig å lage en litt vinter-aktig gradient, men resultatet endte kanskje opp som noe som passer bedre til våren? Men der igjen har jo ofte himmelen disse fargene nå om vinteren, så det funker vel :D


Her har jeg brukt:
- OPI - Alpine Snow (base til gradienten)
- Sminkesvamp
- OPI - Mod About You
- Essie - Mint Candy Apple

Jeg bruker jo normalt sett minst 3 farger når jeg gjør gradients (for å få fine overganger), men det funker også om man overlapper fargene litt på sminkesvampen! Jeg synes i allefall jeg fikk en veldig fin og gjevn overgang!

Jeg synes denne gradienten ble veldig søt, men jeg har nok en gang store planer om å putte noe over den, høhø. Resultatet kommer selvfølgelig på bloggen etterhvert :) 

Forresten, tusen takk for alle koselige kommentarer den siste tiden! ♥ Har kommet en del mer kommentarer enn det normalt sett gjør, og dere sier alle sammen så mange fine ting! Tusen takk! ♥

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #gradient #gradientnails

Disco Ball Nails - Glitter placement

 • 19.01.2016 - 18:16

Jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg på "glitter placement", som enkelt å greit går ut på å plassere løst glitter, én og én på neglene. Og nå har jeg endelig fått gjort det, og slik ble resultatet:

Her har jeg brukt:
- Nails Inc - Westbourne Park (base)
- Klar neglelakk, ikke top coat (til å feste glitteret)
- Glitter fra BornPrettyStore (her, bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på kjøpet ditt)


Dette er altså ikke en neglelakk, men små glitterflak som jeg har festet én og én til neglene med hjelp av litt klar lakk. Top coat vil ikke funke, for det tørker alt for raskt. Det har jeg nemlig prøvd :p
Det tok sin tid for å si det sånn, og var en liten tålmodighetsprøve - for jeg måtte jo få glitteret rett og inn i mønsteret. Dette er første gangen jeg prøver meg på akkurat dette, og jeg synes ikke resultatet ble så aller verst. Jeg er egentlig veldig fornøyd! Og de glitret utrolig fint når lyset traff de :D

Dette er definitivt ikke en look for alle og enhver, for den er veldig "mye", men en gang i blant er det veldig morsomt med slikt som dette :)

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign #DIY

Geometric holo nails

 • 18.01.2016 - 18:22

Nå har det blitt veldig mange throwback-innlegg på rad her, så tenkte det kunne være greit å ta et lite avbrekk fra det en liten stund, og heller begynne og vise frem noen av designene jeg har laget så langt i år! 

Disse neglene lagde jeg 5. januar, dagen etter at jeg kom hjem fra min lille juleferie. Da hadde jeg hatt fyrverkeri-neglene mine på i hele 6 dager, og det var på høy tid å få skiftet over til noe annet!

Her har jeg brukt:
- Color Club - Just My Luck
- Stempleplate "BP - 41" fra BornPrettyStore (Bruk koden min "ABDG10" og få 10% rabatt på ditt kjøp)
- Svart stemplelakk fra Mundo De Unas

Et veldig enkelt, men likevel dekorativt design. Jeg var så lei etter å gått med de fyrverkeri-neglene i nesten en uke, også hadde jeg egentlig ingen ideer til noen nye design, så da ble det til dette! Men jeg likte resultatet veldig godt da :)

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Mine favorittdesign fra 2015 - Del 1

 • 17.01.2016 - 17:24

Jeg har nettopp begynt å blogge på mitt tredje år - for bloggen fyller jo 3 år i juni dette året - og helt siden jeg startet å blogge har jeg hatt lyst å vise dere årets favoritter fra året som gikk. Men første året glemte jeg det, og i fjor var det en del ting som skjedde som gjorde at jeg aldri fikk gjort det. Men i år får kan jeg endelig vise dere favorittene mine fra 2015!
Med fare for at det skal høres ekstremt overfladisk ut, så vil jeg vil si at 2015 var ett godt år på neglefronten, for jeg lagde hele 85 negledesign i løpet av året! I tillegg kan jeg ikke huske å ha knekt noen negler, annet enn litt på siden som jeg fikset til det fikk grodd seg ut igjen. Men etter å ha sett gjennom bildene mine, så har jeg byttet veldig mellom mandelformede, firkantede, lange og korte negler i løpet av året! For nå har jeg slått meg til ro med lange, firkantede negler!

Men ut av de 85 designene jeg lagde i år har jeg valgt ut 24 favoritter. Men jeg tror det ville blitt ett fryktelig langt innlegg om jeg skulle ha alle i ett innlegg, så jeg har delt det opp i to deler. Så her er del 1 av favorittene, fra første halvdel av 2015:

Jeg brukte veldig mange friske farger, og det var en salig blanding av frihåndsdesign og stemplede design. I tillegg er 4 av designene her design jeg hadde gjort før, men ville forbedre. Både februar 1, februar 2, mars 1 og juni 1 er design jeg hadde gjort før, og det var veldig gøy å få forbedret de litt!
Designene fra februar 1, april, juni 1 og juni 2 er gradients. Jeg er veldig glad i å gjøre gradients, for det er noe jeg selv mener jeg behersker ganske bra, og jeg hadde skikkelig dilla på det i store deler av 2015! 

I designet fra januar fikk jeg også prøvd meg på en ting jeg aldri hadde gjort før. Jeg fikk leke meg med løst glitter! I tillegg lagde jeg en dekal av de stemplede diamantene, og jeg tror det var 2. eller 3. gangen jeg prøvde meg på det, så det var gøy at resultatet ble såpass bra!
På designet mars 2 prøvde jeg meg også for første gang med sheer tints lakkene fra OPI, og fylte inn mønsteret fra stemplingen etter at jeg hadde fått motivet over på neglene. Det var også veldig gøy! Også var det så klart stor stas å for første gang lage negler med det norske flagget på til 17. mai! Ekstra gøy var det at resultatet ble såpass bra, for alt er gjort på frihånd, uten tape eller noe som helst til hjelp. 
På designet juni 3 prøvde jeg meg igjen på å lage dekaler ved hjelp av stempling, og for 2. gang prøvde jeg meg på å fylle de inn med farge også før jeg fikk de over på neglen. Resultatet ble jo egentlig veldig bra, selv om jeg burde brukt en litt lysere rosafarge inni blomstene så kontrasten ble litt større.

Jeg mener selv jeg fikk prøvd meg på mye forskjellig i løpet av det første halvåret av 2015, og er veldig fornøyd med resultatet! Jeg liker jo veldig godt alle disse designene, men jeg tror kanskje de aller største favorittene er februar 1, mars 1, mars 2, mai 1, mai 2 og juni 1!

x Hvilke design er dine favoritter? :D

Del 2 vil komme i løpet av den kommende uken!

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #favoritter #årets #åretsfavoritter #DIY

Månedens design - Desember 2015

 • 17.01.2016 - 10:50

Selv om de fleste av dere kanskje enda har både ribbe, pinnekjøtt, gløgg, Mokkabønner og Twist litt i vranghalsen etter julen, så tenkte jeg å vise dere månedens design for desember 2015! Vi er bare litt over halvveis ut i januar, og jeg poster månedens design for desember allerede nå. Jeg er nesten litt imponert over meg selv!

For meg er det jul i hele desember, så alle designene denne måneden var så klart inspirert av nettopp det.

Mine favoritter fra desember er 1, 4, 5, 8, 10 og 11. Min største favoritt denne måneden er nr 5!
Jeg er jevnt over veldig fornøyd med alle designene denne måneden, og ikke minst er jeg fornøyd med at jeg fikk laget så mange design! Desember er den måneden i løpet av hele 2015 hvor jeg har laget flest design! 

Skulle ønske jeg hadde fått laget litt flere design på frihånd da, for 7 av designene er stemplet... Håper generelt på å få laget litt flere design for hånd i løpet av 2016!

x Hva synes du om designene?
x Hvilke design er dine favoritter? :D

Så forresten at det var mange av dere som ønsket ett innlegg med mine favorittdesign fra 2015, så det skal jeg få ordnet! 

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #favoritter #månedens

Månedens design - Oktober og november 2015

 • 11.01.2016 - 18:29

Som jeg har nevnt før, så har jeg egentlig falt helt ut av den rutinen med å publisere "månedens design" ved enden av hver måned, men jeg prøver å hente meg litt inn igjen! Nå har jeg endelig fått postet de siste designene fra 2015, så her blir en liten throwback til oktober og november, og om en stund kommer også en oppsummering av alle designene jeg lagde i løpet av desember, men det blir i ett eget innlegg!

OKTOBER 2015Dette var en ganske så god måned på neglefronten! Jeg hadde mange ideer og jeg fikk også gjort mange av de. Fargene og en del av designene, er som du kanskje ser, sterkt inspirert av at det var høst. Jeg brukte ganske mye vinyler denne måneden, for både design 2, 5/6 og 7/8 er laget med hjelp av vinyler. Jeg fikk også lekt meg med folie (design 1) igjen, noe jeg tror jeg må prøve meg på igjen ganske så snart! Jeg lagde derimot bare ett Halloween-design dette året, og jeg hadde planlagt 2. Men, men, kanskje jeg får laget det til neste år istedenfor!
Favorittene mine denne måneden er 1, 3, 5 og 8!
Jeg har forresten valgt å si at 5 og 6 er forskjellige design, fordi å bytte farger på noen av neglene utgjør en ganske stor forskjell for helheten av designet. Også det å bruke matt eller glossy top coat utgjør en stor forskjell, derfor har jeg valgt å gjøre det samme med design 7 og 8, selv om det også er samme designet.


NOVEMBER 2015

Denne måneden var ganske så slapp på neglefronten. Jeg manglet en del inspirasjon, i tillegg til at jeg gikk med både design 2 og 3 i over en uke hver, så da var plutselig halve måneden gått. Jeg er veldig fornøyd med designene jeg lagde denne måneden da, for jeg fikk prøvd to ting jeg hadde hatt lyst til lenge, og det er design 1 og 3.
Favorittene mine for denne måneden var 1, 2 og 3. 

Det var designene jeg lagde i oktober og november! Som sagt så kommer designene jeg lagde i løpet av desember i ett eget innlegg veldig snart!

Jeg tenker også å lage ett eget innlegg med en slags throwback til mine favoritter fra 2015, så fortell meg gjerne om dere synes det høres interessant ut :D

x Hva synes du?
x Hvilke design er dine favoritter?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #throwback #favoritter #månedens

Fireworks nails + Knitted Nails

 • 08.01.2016 - 18:13

Nå er jeg kommet hjem fra min lille juleferie, og jeg har fått kommet meg bittelitt mer på plass her hjemme etter at jeg kom hjem, så nå har jeg endelig fått ordnet klart bildene fra nyttårsmanikyren min! Beklager at det kommer så sent!
Da jeg så gjennom bildene på minnekortet mitt, så så jeg at det var ett design jeg rett og slett hadde glemt helt av å publisere før jeg dro hjemmefra. Så for å få ut siste rest av jula og det forrige året så kommer begge designene i samme innlegget!

FIREWORKS

Som sagt, så var dette nyttårsmanikyren min. Jeg hadde hatt lyst til å lage et fyrverkeri-design til nyttår veldig lenge, men jeg er ikke så alt for god på å male slike ting for hånd, så jeg lette veldig lenge etter en perfekt stempleplate til å gjøre dette designet, og i år (eventuelt i fjor...) fant jeg endelig den perfekte stempleplaten, så da ble det stemplet fyrverkeri på meg! Til dette designet brukte jeg:
- Essie - Licorice (base)
- MoYou London Festive Collection 05 (stempleplate)
- Color Club - Over the Moon
- Color Club - Angel Kiss
- Color Club - Halo-Graphic
- Color Club - Just My Luck
- Erre Due - 293


Planen var fra starten av å bruke holografiske lakker til å stemple med, for jeg følte den holografiske effekten med alle fargene ville passe perfekt som fyrverkeri - for fyrverkeri inneholder jo en del farger. 
Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, det eneste jeg angrer på er at jeg ikke puttet en av Color Club-lakkene på lillefingeren, og den fra Erre Due på tommelen, for den fra Erre Due hadde ikke like tydelig holografisk effekt som de fra Color Club. Men alt i alt er jeg veldig fornøyd! 
Beklageligvis fikk jeg ikke tatt bilder av disse i så godt lys, for her hjemme bruker jeg lyset fra en dagslyslampe til bildene mine, men siden jeg var bortreist måtte jeg nøye meg med lyset fra den eksterne blitsen min.


KNITTED NAILSHer har jeg brukt: 
- China Glaze - Ruby Pumps
- MoYou London Festive Collection 32 (stempleplate)
- Hvit stemplelakk fra Mundo De Unas

Disse strikkede neglene/platen er litt annerledes enn de andre strikkede stempleplatene jeg har, og jeg liker den veldig godt! Plagdes litt med å få motivet helt beint her da, men jeg synes ikke resultatet ble så aller verst likevel! Jeg fikk i allefall mange komplimenter på disse neglene, så det er skikkelig rart at jeg helt glemte av å poste disse neglene før nå.

Nå kan jeg i allefall love at jeg ikke skal poste flere juledesign før om 11 måneder når det er desember igjen! 

x Hva synes du om designene?

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits