Pink leopard nails

  • 20.02.2014 - 17:45

Først av alt må jeg bare takke dere kjære lesere for mange søte kommentarer i det siste! Jeg er ikke verdens beste blogger akkurat - jeg blogger sjeldent og jeg blogger alltid om det samme, gamle, "kjedelige" temaet. Men likevel har jeg faste lesere som ofte titter innom og legger igjen en kommentar eller to. Og kommentarene deres er alltid rosende og koselig. Jeg setter også stor pris på dere som titter innom og gir meg konstruktiv kritikk - dere som forteller meg hva jeg kan gjøre for at negledesignene mine (eller neglene mine generelt) skal bli bedre. Jeg blir alltid kjempeglad når jeg sjekker kommentarene på bloggen. Så tusen takk skal dere ha! ♥

Denne gangen har jeg laget et negledesign jeg egentlig synes er ganske oppbrukt. Leopard-design. Jeg har kun laget leopardmønster på neglene én gang, så jeg tenkte at det måtte være lov å lage det en gang til, til tross for at det er et av de vanligste negledesignene jeg ser.

Rosa leopardmønster! Jeg bruker ikke rosa så mye til vanlig og jeg manglet litt inspirasjon til hva jeg kunne lage. Så jeg valgte å lage rosa leopardmønster. Lillefingeren ble ikke så bra som jeg håpet på, men ellers synes jeg designet ble ganske kult.

Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #essie 

Valentines design #2

  • 18.02.2014 - 21:04

Selv om valentinsdagen har vært, bestemte jeg meg i helgen for å lage et til valentines-design. Jeg lurer også på om jeg skal lage enda et, for jeg tenker at hele februar er "Valentines-måneden" akkurat som at de fleste andre som driver med negledesign lager Halloween- og juledesign gjennom hele oktober og desember, ikke bare på selve dagen. 

Vi får se hva jeg bestemmer meg for, her er i allefall designet jeg lagde denne gangen:

Det skal forestille hjerteblomster. Synes designet var utrolig søtt, og jeg er så glad for at jeg valgte den mørke røde fargen (Essie - She's pampered), fremfor en lysere, som jeg først tenkte å bruke. Hjertene er kanskje litt ujevne, men jeg er veldig fornøyd likevel.

Hva synes du om designet? :D

Det kommer et til negledesign i løpet av uken, forresten. Så følg med! 

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #essie

Valentines design #1

  • 09.02.2014 - 20:01

Ser ut som søndager er blitt min faste bloggdag, haha. Er overraskende mye som skjer for tiden, faktisk. Og de gangene det ikke skjer så mye og jeg endelig har tid til å slappe litt av, så frister det liksom ikke å bruke all tiden på bloggen. Håper dere har forståelse for det! Jeg blogger så ofte jeg kan og føler for det, og det er akkurat slik det skal være etter min mening!

Nå er vi kommet så langt som til februar, og det betyr at Valentinsdagen er rett rundt hjørnet. Jeg er egentlig ikke så fan av Valentinsdagen (eller Halloween for den saks skyld) i og med at jeg tenker at det er en amerikansk tradisjon som butikkene har fått til Norge for å tjene mer penger. Men når jeg mangler motivasjon til å lage noe, så kan jeg bruke Valentindagen som inspirasjon. Jeg lager i tillegg veldig sjeldent design med hjerter og annet dilldall, så jeg kan jo bruke Valentines som en unnskyldning for å få gjort det, haha.

Slik ble det første Valentinsdesignet mitt! Er veldig fornøyd med det, for det er utrolig enkelt samtidig som det ble veldig fint! 

Alt man trenger er en hvit neglelakk (jeg har brukt Essie Blanc), en rød neglelakk (jeg har brukt IsaDora Love Crush) og en dotting tool! Hjerter er kjempelette å lage, for du tegner bare en "V"-form. 

Vet ikke hvor mange Valentines-design jeg blir å lage, men jeg skal prøve å få laget minst et til :)

Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #naildesign #nailart #essie #isadora

Tutorial: Pastel penguins nail art

  • 05.02.2014 - 19:30

Det var noen som ønsket tutorial på pastellpingvinene (LINK) jeg lagde.  Ideen var ikke min, og det skrev jeg også i innlegget. Jeg så en video på YouTube og bestemte meg for å prøve på det selv, så jeg slenger bare ut videoen jeg "hermet" etter :) 

Videoen er laget av fantastiske Cutepolish, og den er på engelsk. Hun har masse andre YouTube-videoer, med mange stilige design! Er du ikke så god i engelsk, skjønner du likevel mye av hva det er du skal gjøre i videoen :) 

- Sandra

IsaDora Emerald Crush + IsaDora Disco Ball

  • 02.02.2014 - 19:39

Først av alt må jeg bare beklage at det er så stille fra meg for tiden. Har manglet litt motivasjon igjen, men nå er det heldigvis blitt februar så da kan jeg prøve å lage noe Valentine-inspirert :)

Dette "designet" lagde jeg vel på tirsdag eller onsdag, tror jeg? Husker ikke helt, og har ikke hatt tid og overskudd til å legge det ut før nå. Må også legge til at jeg "stjal" ideen fra en venninne av meg, og jeg tviler egentlig på at jeg hadde klart å finne ut av denne kombinasjonen på egenhånd. Den er i allefall utrolig fin!


Her har jeg to lag av Emerald Crush fra Sugar Crush-kolleksjonen til IsaDora, og et lag av Disco Ball fra Holographic Nails-kolleksjonen til IsaDora. I tillegg har jeg to lag av Ciaté Speed Coat på toppen. 

Dette var veldig vanskelig å ta bilde av egentlig, for det holografiske glitteret (Disco Ball) og den grønn-svarte basen (Emerald Crush) vises ikke så alt for godt. Står jeg under et skikkelig sterkt lys skinner både den grønne basen og det holografiske glitteret utrolig fint! Det blir også en utrolig fin dybde i hele designet, om dere skjønner.  Jeg synes dette designet var veldig fint, selv om det ikke kommer helt til sin rett på bildene, dessverre. Jeg prøvde mitt beste!

Hva synes du om desginet? :)

Skal begynne på det første valentine-designet nå, tenkte jeg. Så det kommer nok et nytt design på bloggen i løpet av første delen av neste uke :)

- Sandra 


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #isadora

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits