Negledesign: Wallpaper inspired

 • 28.02.2015 - 16:31

Hei, og god lørdag til dere alle!

Dagens design er inspirert av ett jeg så på Instagram av @ladyandthe_stamp for ca en uke siden, så det er altså ikke noe jeg har kommet opp med helt selv. 

Jeg har lenge hatt Nails Inc - Bermondsey i samlingen min, og den har en fin denim effekt når den tørker. Jeg har lenge hatt lyst til å bruke den, men jeg har ikke visst hva jeg skulle gjøre med den, og det er jo ikke så ofte jeg går med ensfargede negler heller. Men i dagens design ble den endelig tatt i bruk!

Til dette designet har jeg brukt: 
- Nails Inc - Bermondsey (base)
- MoYou London Fashionista Collection 07
- Mundo De Unas stemplelakk i "Gold"

Til dette designet brukte jeg kun ett tynt lag med en matt top coat over, for å holde stemplingen på plass. Hadde jeg brukt mer top coat ville hele tekstur-feelingen blitt borte.
Jeg elsker dette designet, og synes at teksturen fra Nails Inc - Bermondsey gir hele designet en litt sånn gammeldags tapet-look, om dere skjønner? Det ser liksom ut som en sånn gammel, fin tapet. Haha, håper dere skjønner hva jeg mener!

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #nailsinc

Gammelt VS. nytt: Galaxy nail art

 • 27.02.2015 - 17:32

Som jeg har nevnt tidligere, så skal jeg prøve å bruke "Gammelt VS. Nytt"-kategorien her på bloggen litt oftere, i og med at jeg gjennskaper tidligere design nå og da. 
Poenget med hele kategorien er å se om jeg over tid forbedrer meg noe særlig, og for å prøve å vise de av dere som tviler på dere selv og forteller meg "det der hadde jeg aldri fått til" at øvelse faktisk gjør mester, og at alle kan få til bare man øver på det :) 

Jeg lagde jo nylig galaxy-negler igjen, og dette har jeg gjort to ganger tidligere - så i dag tenkte jeg å se om det er noen forskjell på de to siste versjonene.
Det er ganske nøyaktig ett år mellom disse designene, og jeg ser veldig stor forskjell!
Ikke at det har så alt for stor betydning, men for det første er neglene mine lengre nå enn de var da. Den gang da var de faktisk nubs!
Jeg synes også at den forrige versjonen er mye mer "smudget" enn den nye versjonen, altså at lakkene har blandet seg og at jeg har vært alt for rask med top coaten...

Det er også mye mer blått i den forrige versjonen, og jeg husker at jeg slet en del med å få mer frem lillafargen. Også vises veldig lite svart fra bakgrunnen, og det husker jeg at jeg også slet litt med, for da ser det på en måte bare ut som et virvarr av farger, og man får ikke helt den galaxy-følelsen, hvis dere skjønner.

Jeg plages enda med å lage de kryssformede stjernene, men jeg synes det gikk bedre på den nye versjonen, enn på den eldre. 

Alt i alt ser jeg stor forbedring, og synes at den nye versjonen viser mye tydligere at det er galaxy-negler det hele dreier seg om, enn hva den eldre gjør.

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #galaxy #førognå #førogetter #gammelogny

Nytt bloggdesign!

 • 26.02.2015 - 16:31

Hei!

Som noen av dere kanskje allerede har lagt merke til, så har jeg byttet design på hele bloggen! Tenkte det var på tide med noe nytt, fordi jeg hadde hatt det samme designet, men flere ganger endret bakgrunn, header osv. Men nå er altså hele designet nytt!

Stilen på headeren er den samme, men flere av bildene er byttet ut med nye. Det er forresten close-ups av negledesignene mine som vises gjennom bokstavene, hvis du var usikker :)

Når jeg leter etter nytt bloggdesign prøver jeg hele tiden å tenke på fargene. Jeg vil nemlig ikke ha sterke farger, for da kan man kanskje bli lett sliten i øynene av å lese her. I tillegg tenker jeg sånn at hvis jeg har sterke farger i bloggdesignet, så trekker det fokuset bort fra neglene jeg poster her, haha. Så jeg prøvde å finne ett design som var ganske nøytral og dus i fargene, og valget endte da på dette fra KVdesign.no. Det var forresten hun som hadde kodet det forrige designet mitt også :)

Slik så det gamle designet ut:I det nye designet er det sosiale ikoner i sidemenyen til høyre, og bare det gjør at bloggen allerede ser mye ryddigere ut! På det forrige bloggdesignet hadde jeg følger-knapp fra både bloglovin', Instagram og Facebook, og det så til slutt bare rotete ut. Nå har jeg egne ikon i samme stil for Facebook og Instagram + ett for å følge bloggen her på blogg.no. I tillegg har jeg linker til diverse steder man kan følge meg, i menyen under headeren - så nå blir det kanskje lettere å følge meg på andre sosiale medier :) Er nemlig en del som fortsatt spør om jeg har Instagram eller Facebook-side for bloggen, haha :p

Nå dukker det også opp en "Vis eldre innlegg"-knapp når man har scrollet seg til bunnen av bloggen min, slik at man slipper å trykke seg inn på hver måned i arkivet!
Helt til slutt har jeg også fått en mer oversiktlig svar-boks i kommentarfeltet, slik at man lettere kan finne svarene mine på kommentarer. 

Jeg er utrolig fornøyd med hvordan bloggen ser ut nå! Synes den ble veldig mye mer behagelig å se på, i tillegg til at den ble mye mer ryddig. 

x Hva synes du?

- Sandra


#design #bloggdesign #kvdesign

Negledesign: Regnbue

 • 25.02.2015 - 16:07

Hei!

Da jeg postet månedens design for januar 2015 sa jeg at jeg håpet jeg fikk brukt litt mer farger i løpet av februar. Jeg synes jeg har vært ganske flink til det, men jeg fant ut at jeg ville bruke masse farger på én gang, så da lagde jeg regnbuenegler!

Her har jeg brukt (øverst til nederst):
- H&M - Neon Lilac
- O.P.I - You're Such A Budapest
- O.P.I - Can't Find My Czechbook
- Essie - Mojito Madness 
- O.P.I - Good Grief!
- H&M - Neon Orange
- Essie - She's Pampered

Jeg ble ikke heeelt fornøyd med resultatet, fordi jeg sleit en del med at den grønne delen av gradienten ble alt for stor uansett hva jeg gjorde, også ville ikke det oransje og det røde blende seg pent inn uansett hva jeg gjorde. Det ble jo ikke helt krise da, men jeg var likevel ikke helt fornøyd, så jeg bestemte meg for å legge til litt glitter:

Fantastisk fine China Glaze - Fairy Dust gjør alt bedre, det synes i allefal jeg!

Jeg øver meg forresten enda på macrobilder av enkelte av designene mine. Sliter enda litt med å finne det perfekte lyset, og å få bildene skikkelig klare, men synes dette ble ganske bra! Man ser i allefall glitteret veldig klart å tydelig!

x Hva synes du om designet?
x Var det finest med eller uten glitter?

- Sandra

Følg meg gjerne på Instagram: @nailpolishaddictedno


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #regnbue #rainbow

Gammelt VS. nytt: Panda nail art

 • 23.02.2015 - 16:41

Hei!

"Gammelt VS. nytt"-kategorien er en kategori jeg har brukt alt for lite. Det er litt dumt, for poenget med kategorien er å sammenligne gamle og nye versjoner av design med hverandre, for å se om jeg har forbedret meg - litt sånn "før og nå"-konsept. Og det hender jo stadig vekk at jeg prøver meg på design jeg har gjort tidligere, så nå tenkte jeg å bli litt flinkere til å bruke denne kategorien!
Jeg får ofte kommentarer fra lesere som sier "det der hadde jeg aldri klart!" eller "jeg har prøvd, men jeg får bare ikke til" - og jeg svarer alltid "Øvelse gjør mester!", så med denne kategorien prøver jeg liksom å vise om denne påstanden stemmer eller ikke.

Så spørs det da, har jeg forbedret meg noe med disse pandaneglene?  

Første versjon er fra september 2013 og siste versjon er fra januar 2015, som dere ser. 

Sept. 13: Jeg husker da jeg lagde de første, da var det flere som kommenterte at jeg hadde laget så søte mus på neglene mine... Men det skulle ikke være mus, det skulle være pandaer! Men jeg var likevel veldig fornøyd med de. Jeg valgte en litt jentete bakgrunn for at pandaene skulle vises godt, også gjorde jeg slik at hver panda så i hver sin retning. Men jeg ser at jeg har vært litt utålmodig, for pandaene er litt smudget her og der.

Jan. 15: Den siste versjonen er det knapt en måned siden jeg lade. Denne gangen tenkte jeg at pandaene skulle være i litt mer "naturlig" terreng, og derfor har jeg stemplet det som skal forestille grønn bambus som bakgrunn. Jeg har også passet mer på hodeformen og snuten til pandaene denne gangen - og jeg fikk høre "oi, så søte pandaer!" istedenfor "oi, så søte mus!" denne gangen, haha. Jeg prøvde også å ha hvit "glans" inni øynene til pandaene denne gangen, men jeg synes ikke det ble spesielt bra... Det fikk derimot pandaene til å se vettskremte ut synes jeg, hahaha. Jeg plagdes også litt med malingen jeg brukte, så noen av de ble litt klumpete her og der.

Alt i alt synes jeg at den nyeste versjonen av pandaneglene er bedre enn den første, men øynene var kanskje bedre på den første. Men jeg mener selv at jeg har forbedret meg en del.

Hva synes du?
Hvilken versjon likte du best?

- Sandra


 #negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #panda #førognå #gammelogny

Negledesign: Mintgrønn og gull

 • 22.02.2015 - 17:39

Hei!

Jeg har ett nytt design å vise dere! Og denne gangen er det et ganske enkelt design. Jeg har laget en tutorial på ett lignende design før (man gjør akkurat det samme), og den kan dere se HER (link)

Til dette designet har jeg brukt Essie - Mint Candy Apple og O.P.I - Love.Angel.Music.Baby + striping tape. Veldig enkelt, og hvem som helst kan egentlig få til dette :)
Jeg elsker mintgrønn og gull sammen, og synes designet ble bra.

x Hva synes du?

Håper alle har hatt en fin helg!

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #opi #essie 

Negledesign: Pink flower gradient

 • 17.02.2015 - 19:57

Hei!

Som jeg har nevnt tidligere, så er det ikke så alt for ofte at jeg bruker rosa og velger typisk jentete motiver på neglene. Men noen ganger er det veldig moro å gjøre noe annet enn det man vanligvis lager! Så denne gangen lagde jeg noe veldig girly!

Til dette designet startet jeg først med China Glaze - White on White, slik at gradienten skulle være mer dekkende. Til gradienten brukte jeg en svamp og Essie - Lovie Dovie og O.P.I - Mod About You. Deretter la jeg ett lag med Butter London - Frilly Knickers, også brukte jeg et blomstrete motiv fra MoYou London "The Pro Collection 08" sammen med hvit stemplelakk fra Mundo De Unas. Avsluttet som vanlig med top coat. 
Det ser nesten litt lilla ut på bildene, men resultatet ble altså veldig rosa - noe som var meningen.

Jeg kranglet litt med å få blomstermotivet overført bra, men annet enn det er jeg veldig fornøyd med resultatet! Jeg synes det lille glitteret i Butter London - Frilly Knickers setter den lille prikken over i'en. 
Det er litt gøy å ha noe mye mer girly enn det jeg er vant til, for jeg føler meg liksom litt som en prinsesse når jeg har skikkelig jentete negler, hahah!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk 

Negledesign: Metallisk grønn med striper

 • 13.02.2015 - 17:41

Hei!

Nå har jeg laget et nytt design for Depend Cosmetic Norge! Innlegget deres finner dere HER.

Til dette designet har jeg brukt Depend - 4046, Depends svarte art liner, og prikkene er laget med Depend - 407.

Jeg må innrømme at jeg ikke ble helt venner med Depends Art Liner, da... Det er jo en utfordring i seg selv å lage helt rette, tynne streker (og jeg prøvde og feilet flere ganger på hver negl før jeg til slutt fikk til!), men det ble enda vanskeligere når formulaen på den var veldig tynn. Jeg ble nemlig nødt til å gå over hver strek flere ganger for at det skulle dekke ordentlig. Det gikk seg jo til til slutt da, men jeg skulle gjerne ønske at den var litt mer dekkende! Der igjen så elsket jeg penselen! Den var mye tynnere, og dermed lettere å jobbe med enn noen av de andre art linerene jeg har!

Ellers var "4046" (grønnfargen) veldig lett å jobbe med! Den dekket godt på to lag, men streket seg litt - men der igjen har jeg nesten ingen metalliske lakker som ikke gjør det.
"407" (gullfargen) var også veldig lett å jobbe med! 


Det er sannelig ikke ofte jeg bruker grønne lakker, og hvertfall ikke en metallisk grønn. Men jeg elsker fargen, og synes designet ble skikkelig fresht! 

Hva synes du?

- Sandra

//reklame


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #depend #dependcosmetic #negledesign

Negledesign: Galaxy

 • 10.02.2015 - 21:31

Hei!

Selv om jeg har laget galaxynegler to ganger tidligere, så har jeg lenge hatt lyst til å prøve det på nytt. Man forbedrer seg jo også hele tiden, så det kunne vært moro å se forskjellene mellom de forskjellige versjonene. Skal lage ett eget innlegg om det en dag snart! :) 

Her er i allefall den nye versjonen:


Venstre hånd laget med høyrehånden.

Jeg brukte veldig mange lakker til dette designet, og jeg har ikke helt oversikt over hvilken rekkefølge jeg brukte de annet at jeg brukte Essie - Licorice som base, også har jeg lagt ett lag med Butter London - Frilly Knickers (+ top coat) over hele greia. 
Men alle lakkene jeg har brukt er i allefall (i tillegg til de to som allerede er listet opp): Embellish - PS2107-01, Essie - Lapiz of Luxury, H&M - Serenity now, O.P.I - Viking In A Vinter Vonderland og H&M - Purple.  Stjernene (prikkene og kryssene) er laget med hvit akrylmaling.


Høyre hånd laget med venstre hånd. 

Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet! Også synes jeg Butter London - Frilly Knickers passet så fint over hele designet - det ga en veldig fin effekt over hele designet!
Men jeg synes jeg kunne vært litt mer presis når det gjelder de kryssformede stjernene, men men, sånn ble det denne gangen. 


Her er ett slags macrobilde av tommelen min på venstre hånd, som var en av fingrene jeg ble mest fornøyd med! 

x Hva synes du?
x Vil du se sammenligning mellom tidligere versjoner av galaxyneglene mine, og disse?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #galaxy #space

Negledesign: Girly hearts

 • 08.02.2015 - 21:55

Hei!

Nå nærmer det seg valentinsdagen, og selv om jeg egentlg aldri har feiret denne dagen noe særlig så tenkte jeg likevel at jeg kunne lage noen valentines-inspirerte design. Jeg bruker så å si aldri rosa og røde lakker, og ikke ser man så mye til hjerter og den slags i designene mine til vanlig heller, så hvorfor ikke?

Til dette designet har jeg brukt Essie - Castaway som base, også har jeg stemplet med MoYou London Pro Collection XL - 08 og hvit stemplelakk fra Mundo De Unas på to av fingrene. Deretter la jeg ett lag med O.P.I - Princesses Rule over alle neglene og satte på noen lyserosa perler fra Born Pretty Store. Prøvde å gjøre designet slik at det ikke var noe som skilte seg spesielt ut, men at alle fargene passet godt sammen.  Jeg synes resutlatet ble veldig fint, men det var veldig vanskelig å få et godt bilde av neglene på grunn av OPI-lakken. De ble jo så shimmery! 

Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk

Negledesign: ORLY 'Mirrorball' med stempling

 • 06.02.2015 - 16:43

Hei!

For en stund siden fikk jeg den veldig populære ORLY - Mirroball i posten, og den er så utrolig fin, så jeg måtte ta den i bruk med en gang jeg fikk den!
Har tenkt å swatche den snart, for jeg glemte faktisk å ta bilde av den før jeg stemplet over den, så surrete som jeg til tider er, hahah. 

ORLY - Mirrorball som base, MoYou London Fashionista Collection 07 (stempleplate) og svart stemplelakk fra Mundo De Unas. Jeg plages enda litt med å få stemplemotivene helt rett på neglen, men jeg øver på det! Bortsett fra det er jeg veldig fornøyd med resultatet. Denne manikyren er så utrolig fin når lyset treffer den på rett måte, for da skinner den i alle regnbuens farger, men jeg klarer ikke å få det ordentlig frem på bildene, dessverre... 

x Hva synes du?

Nå har jeg forresten endelig fått tilbake Macen min, og slipper å bruke den gamle, kjempetrege skolepcen min, så nå går nok bloggingen mye lettere fremover :D

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #stamping #stempling 

Månedens design - Januar 2015

 • 02.02.2015 - 15:34

Plutselig er vi kommet til februar! Og for en gangs skyld er jeg ganske presis med å få lagt ut månedens design! Det er lenge siden sist, haha! 

Først så det ut til at januar ville bli en skikkelig trasig neglemåned for min del, men så ble neglene mine litt enklere å ha med å gjøre, samtidig som motivasjonen og ideene kom snikende. 

Her er hva jeg lagde denne måneden:

Favorittene mine er nr 2m (matt versjon av nr 2), 4 og 5. 

Ble en del stempling denne måneden, og grunnen til det er at jeg bestilte flere stempelakker og stempleplater for noen av pengene jeg fikk til jul. Tror kanskje det vil bli en del stempling i februar også, men jeg håper på at jeg får gjort litt mer frihåndsdesign. Eller kanskje en kombinasjon av stempling og frihånd, slik som jeg gjorde på pandaneglene (nr 5) denne måneden? :D 

Jeg brukte ikke spesielt mange farger på neglene denne måneden, så jeg får prøve å være litt mer fargerik i februar!

x Hvilke design likte du best?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits