Mine favorittdesign fra 2015 - Del 2

  • 27.02.2016 - 17:36

Jeg er veldig på etterskudd, men her kommer altså del 2 og siste del av favorittdesignene mine fra 2015! Første del kan dere se HER
I første delen så tok jeg jo for meg design jeg hadde laget i første halvdel av 2015, og dette er da naturligvis design jeg laget i siste halvdel av 2015!

Jeg var generelt ganske slapp å lage design en periode, men det tok seg opp i slutten av september, og spesielt i desember var jeg veldig aktiv!

Her er det en salig blanding av frihåndsdesign, stempling, gradients, vinyler... Jeg har vel egentlig gjort alt? 

Mine største favoritter fra dette halvåret er august 2, september, november 2, november 3 og desember 2 - men jeg er generelt veldig fornøyd med alle designene! :)

x Hvilke design er dine favoritter?

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #favoritter #årets #åretsfavoritter #DIY

White & Pink Water Marble Nails

  • 14.02.2016 - 19:46

Som jeg nevnte senest for noen innlegg siden (HER), så har ikke water marbling vært min sterkeste side innenfor neglelakkverdenen. Jeg har prøvd og feilet ørten ganger, men i det siste har jeg øvd ekstra mye og begynner faktisk å få dreisen på det, om jeg så får si det selv. 

Så selv om det ikke er lenge siden jeg sist gjorde en water marbling, så har jeg altså gjort det en gang til:

Her har jeg brukt:
- Essie - Blanc (base, under designet)
- Essie - Fiji
- Essie - Lovie Dovie
- En kopp med romtemperert vann
- Tannpirker (til å tegne mønsteret)

Heller ikke denne gangen er mønsteret helt perfekt, men jeg synes jeg begynner å komme meg nå, altså! Neglene er jo ganske like, som også var det jeg prøvde meg på.

I år blir det heller ikke noe Valentines design, men når jeg tenker over det så passer vel dette designet likevel ganske bra, i og med at det er rosa?

Jeg har også filt neglene enda kortere, fordi jeg knakk lillefingerneglen på høyrehånda mi, rett av... Og jeg kan ikke gå med en negl som er kortere enn alle de andre, selv om det ikke er på "blogghånden" (den som blir tatt bilde av). Så ille tvangstanker har jeg altså, hahah! Så nå er de altså superkorte, men neglene mine vokser egentlig ganske raskt, så forhåpentligvis forblir de ikke nubs så alt for lenge. 

x Hva synes du om designet? :D

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #watermarble

Lace nails

  • 10.02.2016 - 20:53

Jeg har veldig mye negleutstyr og neglelakk, det tror jeg de fleste av dere har skjønt. Og jeg bruker mye neglelakk og negleutstyr, som dere kan se resultater av her i innleggene mine. Men det har seg slik at jeg også har en del neglelakker og utstyr jeg aldri har fått prøvd - i allefall ikke enda.

Blondemønster på neglene har vært og er enda en stor trend. Jeg har flere stempleplater med blondemønster som jeg aldri hadde brukt før, og jeg synes jo blondemønster er så fint, så det er jo litt for galt å ikke bruke det? Derfor har jeg nå tatt i bruk i bruk en av de stempleplatene:

Her har jeg brukt:
- OPI - My Vampire is Buff
- Stempleplate "BP-L020" fra BornPrettyStore (HER, bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på ditt kjøp)
- Svart stemplelakk fra Mundo De Unas

Jeg er veldig fornøyd med hvordan resultatet ble! Det ser kanskje veldig komplisert ut, men det er faktisk ganske lett. Stempling er ikke all verdens hokus pokus, nemlig :)
Jeg hadde egentlig tenkt at disse skulle være matt, og det ble de også, men jeg var alt for utålmodig, så den matte top coaten smudget dessverre designet, så dere får bare se den glossy versjonen!

Jeg fikk for en nude base under det svarte blondemønsteret, men det finnes utallige kombinasjoner av både base og fargen du bruker til å stemple med. En sheer, nude base (som man bruker til franske manikyrer) og hvit stemplelakk f.eks. er jo en klassiker, perfekt til for eksempel bryllup og lignende!

x Hva synes du? :)

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #stempling #stampednails #DIY

Pink Swirly Nails

  • 08.02.2016 - 18:23

Dagens design er det faktisk min kjære lillesøster som har "bestemt" hvordan skulle være. Hun likte veldig godt de gull + nude damask neglene jeg gjorde for snart ett år siden, også lurte hun på om jeg kunne lage en rosa variant med ganske likt motiv, og like "shiny" stemplelakk - begge deler i rosa. Jeg synes ideen hørtes bra ut, så jeg måtte jo selvfølgelig prøve!

Slik ble resultatet:

Her har jeg brukt:
- OPI - Mod About You (base)
- H&M - Foiled Again (som stempellakk)
- Stempleplate "m89" fra BornPrettyStore (Bruk koden min "ADBG10" for 10% avslag på ditt kjøp!)

Synes resultatet ble veldig fint, og veldig girly! Og lillesøsteren min sa at resultatet ble akkurat slik hun hadde sett for seg. Sånt blir jeg glad av å høre! :D

Jeg valgte også å prøve med matt top coat over, og slik ble det:

Ikke så alt for store forskjellen egentlig, men hele looken ble litt "dusere" på en måte. Igjen vises den glossy versjonen best på bilder, men den matte versjonen så best ut i virkeligheten... Jaja :p

Dere ser kanskje også at neglene mine har blitt en god del kortere? Vel, det var veldig kaldt her hjemme i nesten hele januar, og det kombinert med at jeg var litt slapp på å pleie neglene mine. Og neglene har bruk for ekstra pleie når det er kaldt, fordi i likhet med håret så blir også neglene tørre - Så det var ett par negler som knakk litt på siden. Jeg kunne så klart fikset det, men helt ærlig var jeg litt lei av de superlange neglene mine, for det er ikke så veldig praktisk at det gjør noe, haha. Kan godt hende jeg filer de enda kortere snart, for å "begynne på nytt igjen" liksom. Deretter er planen å få litt lengde på de, men om jeg skal ha like lange negler som jeg hadde, det vet jeg ikke, haha.

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Video Tutorial: Simple Black & Silver Holo Nails

  • 07.02.2016 - 20:53
Nå har jeg endelig fått lastet opp tutorialen!

Husk å trykke "720p" for best kvalitet!
Gå gjerne inn å lik videoen og abonnér på kanalen min!
Denne gangen har jeg ikke orket å tekste videoen, for jeg tenkte den forklarte seg selv ganske greit. Men er det noe dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg svare der! Håper videoen faller i smak!
Skal definitivt prøve å bli flinkere på å lage tutorials, for jeg vet at dere lesere liker å se hvordan ting gjøres. Og jeg liker jo når dere er fornøyde :D

Det hender noen av dere kommenterer på enkelte av designene mine og spør om jeg kan lage en tutorial på de. Det er veldig stor etterspørsel på om jeg kan lage tutorial på Stone Marble neglene mine, så de skal jeg snart sette meg ned å lage en tutorial av. Men jeg lurte bare på om det er noen andre design dere vil se tutorial på? Bla deg gjerne gjennom "Negledesign" kategorien her på bloggen, og kommenter enten her eller på det aktuelle innlegget, dersom det er noe du vil se tutorial på, så skal jeg prøve å få ordnet det! :)

x Hva synes du? :D

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #tutorial #howto #videotutorial #DIY

Simple Black & Silver Holo Nails

  • 07.02.2016 - 19:15

Noen ganger er liker også jeg (tro det eller ei) å ha litt enklere design uten masse fancy greier. Dagens design er ett eksempel på det! Det er sjeldent jeg liker å gå med bare én farge på neglene, det blir for kjedelig for meg, men to enkle farger kan være veldig dekorativt!

Dette er faktisk ett av designene jeg hadde tenkt å gjøre til nyttårsaften, men jeg gikk jo for fyrverkeri istedenfor. Jeg mener disse neglene passer perfekt til en festlig anledning, for som sagt er de dekorative, men enkle!Her har jeg brukt:
- Essie - Licorice
- Vinyltape fra Whatsupnails
- Color Club - Just My Luck

Jeg er veldig fornøyd med hvordan resultatet ble, og som sagt  synes jeg de er veldig enkle, men likevel dekorative!

Dette er negler jeg mener alle kan få til, og det krever ikke mye for å få det til heller! Derfor lastes det akkurat nå opp en videotutorial på YouTube på akkurat dette designet! Jepp, jeg skal prøve å begynne og lage videoer jevnlig igjen!

Så følg med på bloggen litt senere i dag for å få sett tutorialen! :D

x Hva synes du? :D

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #tutorial #howto

Pink Water Marble Nails

  • 04.02.2016 - 20:32

Er det en ting jeg ikke er spesielt flink til innenfor neglelakkverdenen så er det water marbles! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd akkurat det, også har det bare endt med at jeg har fjernet alt og begynt på noe annet istedenfor. Jeg har 4 ganger tidligere blogget om de resultatene jeg den gang mente ikke var helt krise og de kan dere se her: 1, 2, 3, 4

Jeg vil ikke si jeg har mestret denne teknikken enda, men jeg mener at jeg i allefall begynner å komme noen vei nå! Designet jeg skal vise dere i dag hadde jeg originalt planlagt at skulle ha helt andre farger, men enkelte farger og lakker ville bare ikke spre seg, eller så spredte de seg for mye slik at det ble tynne, pistrete ringer i én farge, og tjukke, stygge og klumpete ringer i andre farger, haha. Så om dere prøver dette selv, så husk at selv om noen farger ikke funker, så er det bare å prøve andre farger! Det viktigste å huske på er at vannet skal være romtemperert. 

Slik ble altså mitt resultat:

Her har jeg brukt:
- OPI - Alpine Snow (base under water marblingen)
- OPI DS - Reserve
- OPI DS - Reflection
- En kopp med romtemperert vann
- Tannpirker (til å tegne mønster)

Jeg er veldig fornøyd med resultatet og vil si at dette er første gangen jeg føler at jeg faktisk mestret en water marble ganske bra!
Jeg gjorde dette på begge hendene, så det var et par fingre som ikke ble like bra, så jeg måtte gjøre de på nytt. Og på lillefingeren på hånden som er på bildet ødela jeg dessverre designet litt, fordi jeg var litt for utålmodig når jeg skulle ha på top coaten min... Men men! Synes likevel det ble bra, og fordi lakkene jeg brukte inneholder holografiske specks så glitret de også veldig fint :D

Jeg skal definitivt ta opp igjen tråden med water marbling, og jeg har ikke lenger gitt opp! Dette skal jeg prøve mer på fremover, høhø.

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #watermarble #DIY

Double Stamped Swirls

  • 03.02.2016 - 20:50

Som de fleste av dere sikkert har lagt merke til, så er jeg veldig fan av stempling, og jeg lager ofte negledesign ved bruk av denne teknikken. På Instagram er det flere som også driver med det samme, men de gjør også noe som kalles for double stamping. Det går enkelt og greit ut på at man stempler to motiv på neglen, i forskjellige farger, istedenfor ett. Det kan være to forskjellige motiv, eller det kan være samme. Jeg har lenge hatt lyst å prøve på det, og nå har jeg altså gjort det!

Her har jeg brukt:
- Essie - Licorice (base)
- MoYou London Princess Collection 14 stempleplate
- OPI - Push & Shove (til å stemple med)
- H&M - Foiled Again (til å stemple med)
- OPI Matte Top Coat

Jeg valgte altså å gå for sølv og rosa chromelakker til å stemple med, og det funket veldig fint! Mange spør om man må ha spesiallakker ment for stempling når man skal stemple, men man kan godt bruke helt vanlige lakker - det eneste kravet er at de er godt dekkende.
Jeg valgte også å bruke samme motivet på begge fargene, og jeg synes det ble ganske kult, og i allefall ikke så verst til å være flørste gangen! Tror jeg må prøve meg på dette flere ganger! 

Jeg hadde hele tiden tenkt at disse neglene skulle være matte, men jeg legger alltid ett lag med en vanlig, glossy hurtigtørkende top coat før jeg legger ett lag med matt top coat, og slik så det ut før jeg tok på den matte top coaten:

Veldig fint det også, og jeg likte best den matte versjonen først, men nå må jeg innrømme at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken jeg likte best, haha!

Jeg tenkte jeg skulle bli litt flinkere å lage noen videotutorials igjen snart. Er double stamping noe dere vil ha en tutorial på? :)

x Hva synes du? :D
x Hva likte du best, matt eller glossy?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #doublestamping #DIY

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits