Essie - On a silver platter

  • 28.03.2014 - 16:45

Nå er det kjempelenge siden jeg har swatchet noe! Eller, det er i allefall lenge siden jeg har lagt ut en swatch på bloggen (upsi...), haha. 
Jeg skrev jo i et innlegg at jeg hadde ordnet klar en swatch i vinterferien min, men at det hadde falt av før jeg rakk å ta bilde av det, takket være den "kjære" peel of basen til IsaDora. Det var denne lakken jeg hadde swatchet da, så her i gården prøver man og feiler litt - og prøver igjen så klart! Gir meg ikke før jeg får ting til!

Lakken jeg har swatchet denne gangen er Essie On a Silver Platter fra Essies vinterkolleksjon. Var egentlig utrolig skuffet over hele kolleksjonen, men fikk med meg de tre lakkene jeg syntes var finest, og On a Silver Platter var altså én av dem. Skal se om jeg får til å laget noe av alle tre lakkene, foreløpig har jeg bare denne swatchen og en kombinasjon med en annen av de tre jeg kjøpte. Med andre ord mangler jeg noe å gjøre med den siste - men det finner jeg nok ut av etterhvert!

Som dere ser har to bilder å dele av denne. Det øverste er med en ganske "snill" blitz - den jeg bruker på så og si alle bildene til bloggen - og det nederste er med pop-up blitzen til kameraet, som er noe hardere. 

Lakken er veldig fin, men kanskje ikke noe jeg ville brukt til hverdags da det er vanskelig å kombinere med klær. Til mer festlige anledninger ville den passet perfekt tror jeg. Ser for meg denne enten til sommeren eller på nyttårsaften! Kombinasjonen med gull og blått, holografisk glitter er utrolig fint, og jeg har aldri tenkt på at blått og gull passer godt i lag før nå. Det nederste bildet tok jeg for å prøve å få frem den fine, holografiske effekten bedre.  

Den er relativt lett å legge, men jeg opplevde at glittere hadde en tendens til å hope seg opp og legge seg litt klumpete innimellom. På bildene har jeg to lag over et lag med baselakk. I ettertid så jeg at lakken hadde blitt finere og fargene hadde kommet bedre frem, om jeg hadde topplakk på. Så jeg påførte det og det ble riktig så fint - MEN jeg glemte å ta bilder av det... 

Lakken er forresten veldig "fluffy" og tykk, så etter et par manikyrer ser man godt at flasken er brukt. Jeg har ordnet to manikyrer med denne, og flasken er allerede halvfull.
Til tross for at jeg hadde baselakk og topplakk på så chippet lakken veldig lett! Så merket ikke store forskjellen fra problemet jeg hadde med peel of basen til IsaDora, egentlig. 

Hva synes du om lakken?

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #essie 

Negledesign: Dotticure

  • 24.03.2014 - 17:18

Har på følelsen av at dette kan bli en ganske aktiv uke for bloggen! Postet jo et design i går, og nå får dere enda et! Har bildene klare fra to andre manikyrer også, så får se når jeg har tid og overskudd til å legge det ut her. Hjelper mye å ha bildene klar i allefall, for da kan jeg jo bare legge det ut når jeg føler for det. Er verre når jeg ikke har laget noe som helst og først må file negler, pleie neglebånd og den slags, for deretter å lakke neglene/lage design. Og heeelt til slutt må jeg ta bilder (noe som kan være veldig vanskelig til tider, i og med at det ikke alltid er slik at fargene kommer til sin rett), laste de opp på datamaskinen, legge på watermarks, skrive et innlegg på bloggen og laste bildene opp. Er faktisk ganske mye jobb å være negleblogger, haha. Men så har jeg jo valgt det selv da. Hardt liv altså, hahaha.Uansett, her har dere designet jeg har laget denne gangen. En litt spesiell "dotticure". Manikyr med prikker, eller dots om dere vil. Ideen så en del bedre ut i hodet enn det gjorde i virkeligheten, men syns likevel ikke det ble så aller verst. Kanskje ikke en helt optimal hverdags-look - for det ble kanskje litt i meste laget - men heller noe jeg kunne brukt til en svart bukse og en enkel hvit topp eller noe.

Prikkene ble en smule ujevne, for den svarte lakken jeg brukte var blitt litt gammel og seig, så den var litt vanskelig å jobbe med. Jeg fant ikke neglelakk-tynneren min, også liker jeg ikke bruke vanlig neglelakkfjerner i lakken for å tynne den, i og med at jeg alltid heller alt for mye i, noe som resulterer i en ødelagt lakk. Så da ble det sånn. 

Hva synes du om designet? Gjerne "lik" innlegget om du likte designet!

- Sandra


#negler #neglelakk #essie #negledesign #nailart #naildesign 

Negledesign: Splatter

  • 23.03.2014 - 16:30

Til tross for at neglebåndene og hendene generelt ikke samarbeider helt enda, så bestemte jeg meg for å lage et nytt negledesign her om dagen. Savner nemlig veldig å pusle med neglelakk og den slags :) 

Ble ikke fult så vellykket som jeg håpet på. Men det jeg gjorde var egentlig veldig enkelt - jeg bare valgte litt feile farger, tror jeg. Jeg lakket først neglene hvite, deretter tok jeg fargene jeg ville bruke, dyppet et sugerør ned i lakken og blåste gjennom sugerøret - så som sagt; veldig enkelt! Til å være første gang jeg prøvde dette, så synes jeg ikke det ble så ille :) Tror jeg må prøve dette flere ganger. 

Hva synes du om designet? 

- Sandra


#negler #neglelakk #nailart #negledesign #naildesign #essie

Trøblete negler og neglebånd - men jeg kommer sterkere tilbake

  • 18.03.2014 - 19:22

I forrige innlegg lovte jeg jo å komme med to innlegg i vinterferien. Slik ble det dessverre ikke. Hadde en swatch klar, men rett før jeg skulle ta bilder av det så datt lakken av. Ikke bare litt fliser her og der, men hele lakken datt av! Det var ingenting igjen.

Prøvde IsaDora Peel off Base under, siden det jeg skulle vise swatch av var en glitterlakk. Peel off Basen sies jo å være perfekt for å få bort glitterlakk lett, men under en halvtime etter at jeg hadde påført basen og glitterlakken var alt borte. Med andre ord var den basen der bare søppel... Og jeg orket ikke begynne å lakke på nytt. Peel off Basen virket for god til å være sann, og for meg var den det.


Et negledesign jeg lagde i desember. Følte det passet i og med at jeg "klager" over vinteren :p

Det andre innlegget jeg skulle vise var et negledesign. Ble ingenting av det heller, dessverre. Jeg har så store problemer med neglene og neglebåndene mine for tida! Da er det ikke spesielt motiverende å lage negledesign heller. Negledesignene kan være så fine som bare det, men stygge neglebånd ødelegger helheten av hele designet, synes jeg. Neglene mine knekker ganske ofte for tiden, så nå har jeg blitt flinkere å påføre Trind Nail Repair en periode.

Hendene mine er periodvis så tørre at de sprekker, og neglebåndene mine fliser seg i alle retninger. Har prøvd en del fuktighetsgivende produkter for å prøve å fikse det hele, men det hjalp lite. Så jeg dro til legen og fikk vite at jeg manglet et par vitaminer, som da skaper de problemene jeg har.  De tørre hendene skyldtes vinteren, men problemene med neglebåndene skyltes vitaminmangel. Så nå har jeg begynt å ta tilskudd, i tillegg til å spise litt mer rett slik at jeg naturlig får i meg de stoffene jeg mangler. Kosthold er faktisk veldig viktig for både neglene, håret og huden - noe jeg visste - men jeg visste ikke at det var SÅ vitktig og hadde så stor betydning. 

Neglebåndene, de tørre hendene og neglene som knekker er allerede begynt å bli litt bedre. Har i tillegg bestilt et par gode produkter for neglebåndene på nett, så jeg gleder meg til de dumper ned i postkassa ganske snart.

Når neglebåndene og neglene ser litt bedre ut (som forhåpentligvis ikke er så lenge til!), da kan jeg love at jeg kommer sterkere tilbake! Og tusen takk til alle dere som titter innom hver dag, til tross for at det aldri er noe nytt å lese her. Dere gir meg motivasjon til å komme tilbake!

- Sandra

Negledesign: Gradient Sugar Crush nails

  • 02.03.2014 - 20:26

Et problem jeg har hver gang jeg skal blogge; Hva skal jeg skrive først? Hei? Hei alle sammen? Hallo? Hola, que pasa? Eller skal jeg gå rett på sak? Like vanskelig hver gang... 

Tenkte i allefall at det var på høy tid med et nytt negledesign her på bloggen! Denne gangen har jeg laget gradient-negler med striper. Veldig enkelt egentlig! Lakket først neglene hvite, deretter la jeg stripetape på neglene (kjøpt på H&M). Så lakket jeg en svamp med de fargene jeg ville bruke og gjorde som man ellers gjør når man skal lage gradient på neglene sine. Jeg brukte Gold Crush - IsaDora, Candy Crush - IsaDora og Pink Crush - IsaDora. Gold Crush nederst og Pink Crush øverst. Trodde det skulle være vanskelig å lage gradient-effekt med Sugar Crush-lakkene, men det var like enkelt som med en helt vanlig lakk.

Synes det ble utrolig fint, for å være helt ærlig. Må være lov å skryte av seg selv av og til! 

Hva synes du?

Har vinterferie nå, så har litt mer tid til bloggen. Har i allefall to planlagte innlegg i løpet av uken, så følg med! Nå skal jeg springe tilbake til TV'en å se videre på Bloggerne :)

- Sandra


#neglelakk #negler #negledesign #nailart #naildesign #isadora

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits