Negledesign: Neon Studs

 • 30.03.2015 - 17:02

Hei!

Som jeg har nevnt tidligere, så har motivasjonen til nye negledesign vært litt lav i det siste, og dermed har også designene mine blitt litt minimalistiske den siste tiden. Men det er vel også greit, for selv om jeg ikke bruker timesvis på å lage avanserte design, så er det likevel veldig dekorativt!

Jeg har veldig mye nail art-stæsj som jeg dessverre bruker alt for sjeldent, og blant alt det er noen neon studs fra BornPrettyStore. Nå har jeg endelig tatt de i bruk og laget et enkelt "design":

Jeg har brukt:
- Essie - Licorice (base)
- Neon studs fra BornPrettyStore
- Ciaté - Mattnificent Top Coat (matt topplakk)

Jeg synes resultatet ble veldig stilig, til tross for at det er så enkelt! Jeg valgte også å ha matt topplakk over, for jeg følte at da ville studsene "poppe" mer.
Slik så det ut før jeg tok på den matte topplakken:

Fint det også, men jeg synes studsene kommer mye bedre frem med den matte topplakken. Også er jo matte, svarte negler så fint!

Her er hjulet med studsene. Det er 400 studs i 6 forskjellige farger, og du får både runde og firkantede studs i hver farge. Du finner de HER. Tror nok jeg må bruke disse i flere design fremover, for jeg har allerede fått et par ideer! :D

x Hva synes du?

 - Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk 


Video Tutorial - Golden Damask Nails

 • 28.03.2015 - 19:49

Hei!

Her er er endelig tutorial for mitt siste negledesign!Jeg har prøvd å jobbe med det å ikke ha hendene så mye i veien for kameraet, og jeg synes det ble litt bedre enn på sist video i det minste! Jeg håper i allefall det, haha. Har nok enda litt å jobbe med!


Trykk på tannhjulet og velg "720p" for best kvalitet!

Håper dere liker videoen, og gjerne subscribe til kanalen min og trykk liker!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #OpiNorge

Negledesign: Golden Damask Nails

 • 28.03.2015 - 16:21

Hei!

Ideen til dagens negledesign har jeg lenge hatt i hode, men jeg har ikke gjort noe for å "realisere" den, fordi jeg var litt usikker på hvordan resultatet ville bli. 

Men resultatet ble ikke så aller verst;

Jeg har brukt:
- O.P.I - My Vampire Is Buff (base)
- Mundo De Unas stemplelakk i gull
- MoYou London Fashionista Collection 07

Ideen var hele tiden å kombinere en beige/nude lakk med gullstempling, og jeg må si jeg er veldig fornøyd med resultatet! Fargene gjorde seg godt sammen, og jeg synes det hele ble veldig "classy", om dere skjønner? Motivet er ikke helt midtstilt og perfekt på alle neglene, men jeg føler egentlig ikke at det gjør noe særlig.

x Hva synes du om designet? :D

Det kommer en videotutorial på dette designet senere i dag, så følg med! 

God helg alle sammen!

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #OpiNorge 

Negledesign: Rosa og gull watermarble

 • 24.03.2015 - 20:36

Hei!

Tenkte det var på tide å legge ut et nytt negledesign igjen! Jeg har hatt litt problemer med motivasjonen i det siste, så det blir nok noen litt "enklere" negledesign framover, tror jeg.

Denne gangen har jeg prøvd å lage en rekreasjon av et av @kylettta på Instagram sine watermarble design! Hennes ble veldig mye bedre enn mitt, men jeg tenkte jeg kunne dele det uansett! 

Til dette designet har jeg brukt:
- O.P.I - Love.Angel.Music.Baby
- O.P.I - Mod About You
- O.P.I - Nail Envy Nail Strenghtener Jeg har brukt Love.Angel.Music.Baby (som er min favoritt gullakk!) som base, også har jeg watermarblet med Mod About You og Nail Envy. Jeg plagdes en del med at lakken ikke ville spre seg ordentlig og at det var vanskelig å dra ut mønsteret - det har jeg ikke plagdes med tidligere - så jeg tror kanskje ikke vannet jeg brukte var romtemperert nok, eller noe sånt.

Så resultatet ble ikke helt som jeg hadde håpet på, men ble vel ganske okei likevel!

x Hva synes du? 

- Sandra


#negler #neglelakk #naildesign #nailart #negledesign #OPI #OpiNorge

Gammelt VS. nytt: Rainbow nail art

 • 21.03.2015 - 16:37

Hei!

Er en liten stund siden sist nå! Og det er det to enkle grunner til. Nummer 1 er at jeg var veldig fornøyd med ugleneglene, så jeg fikk med de i nesten en uke og lagde dermed ikke noe nytt. Nummer to var at når jeg fjernet ugleneglene så visste jeg ikke helt hva jeg skulle lage som neste design. Derfor spurte jeg følgerne mine på instagram om tips, og jeg har allerede fått en del, men jeg ønsker gjerne flere! Så har du noen tips om hva jeg kan lage, så skriv i kommentarfeltet! Da blir jeg veldig glad! Jeg sitter nemlig enda i den berømte tenkeboksen.

Men i dag tenkte jeg å vise dere mer innenfor kategorien gammelt vs. nytt/før og etter. For som jeg har nevnt før, så hender det jo at jeg lager samme designet flere ganger, og da synes jeg det er veldig moro å se om jeg har hatt noen fremgang! For jeg sier jo alltid øvelse gjør mester! 

Denne gangen sammenligner jeg de to versjonene av regnbueneglene mine. Som dere ser så lagde jeg de første i slutten av juli 2013, og de siste lagde jeg jo nå i februar 2015. Det er altså over 1,5 år mellom designene. 

Først av alt vil jeg bare si at jeg synes jeg har blitt en del bedre på dette med å ta bilder av neglene mine, haha. Håndposeringen er bedre, lyset er bedre og ja.. 
Det neste jeg må kommentere er at jeg synes selve gradient-effekten på regnbuen er mye bedre på den siste versjonen. Fargene er mye bedre blendet sammen og det er liksom ingen skarpe kanter - noe jeg synes det er på den første.

Jeg er også (synes jeg selv i allefall) blitt mye flinkere på det med clean up! Det er nemlig en del lakk på neglebåndene mine på det øverste bildet, og det er det ikke på det siste. Også synes jeg at jeg har fått litt mer kontroll på formen på neglene mine! På den første versjonen går liksom neglene litt i alle retninger føler jeg, hahaha.

En ting jeg derimot synes jeg gjorde bedre på den første versjonen var at den grønne lakken ikke er så fremtredende. For i den ordentlige regnbuen er grønn en av de fargen man ser aller dårligst. I den nye versjonen ble den grønne ALT for fremtredende.

Så ja, det er en del forskjell på disse to versjonene, og jeg vil påstå at jeg har hatt en stor forbedring når det gjelder gradientene mine! Overgangene er fine, og det er ingen skarpe kanter. Jeg har også fått kontroll på det med clean up, og dette med form på neglene. 

x Hva synes du?
x Ser du noen forbedring?

- Sandra


 #negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #førognå #førogetter 

Video Tutorial - Owl Nail Art

 • 12.03.2015 - 20:22

Nå er endelig tutorialen til det siste designet mitt oppe å går!Håper dere liker tutorialen!


Trykk på tannhjulet og velg "720p" for best kvalitet!

Beklager at hendene mine til stadighet er i veien for linsa, og at fokuset går litt berserk innimellom. Jeg skal definitivt jobbe med saken fremover! Jeg er jo ganske ny på dette enda, så det er ikke like enkelt alt sammen, hahah!

Hva synes du om tutorialen?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #ugle #ugler #owl #tutorial #video #DIY

Negledesign: Owl Nail Art #2

 • 12.03.2015 - 19:47

Hei!

Jeg elsker ugler, så det sier vel seg selv at jeg var nødt til å lage ugler på neglene mine. For snart to år siden lagde jeg et ugle-design som jeg den gang var veldig fornøyd med - det kan du se HER. Men jeg har lenge hatt lyst til lage en rekreasjon av dette, så nå har jeg endelig gjort det!


Venstre hånd. Dette har jeg altså laget med høyrehånda mi.

Til dette designet har jeg brukt:
- H&M - French smoke
- Hvit akrylmaling (som jeg også blanda med svart for å få grå)
- Svart akrylmaling
- O.P.I - I Just Can't Cope-acabana
- H&M - Neon Orange
- Svarte rhinestones


Høyre hånd. Dette har jeg altså laget med venstrehånda mi. Haha, jeg får virkelig ikke til en ok hand-pose med høyrehånda...

Jeg ble veldig fornøyd med designet! :D I motsetning til forrige gang valgte jeg også å bare male til sammen 4 ugler, istedenfor 10. Synes det gjorde designet mye enklere å ryddigere. 

x Hva synes du om designet?

Holder på å laste opp tutorialen til dette designet nå, så den kommer så snart den er ferdig :D

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #ugle #ugler #owl 

Swatches: Mine to første Zoya-lakker!

 • 09.03.2015 - 17:24

Hei!

Som jeg har nevnt et par ganger tidligere, så har jeg den siste tiden fått masse nail mail den siste tiden, med masse flotte lakker. Blant alle lakkene var også mine to første Zoya-lakker! 

Zoya er et merke jeg har hørt veldig mye bra om og de har utrolig mye fint! Men lakkene er så utrolig dyre her i Norge (rundt 180 kr stk) at jeg har rett og slett ikke tatt meg råd til å prøve de før nå, og da bestilte jeg over nettet til 7 dollar pr. stk. Dette tilsvarer ca 55 norske kroner, og det er en mye mer overkommerlig pris!


Zoya - Storm, 3 lag. Først ut er Storm som er en svart jellylakk med scattered holo. Denne er utrolig fin, og den ser ut som en stjernehimmel på neglene! Hvis jeg prøver meg på galaxy-negler igjen, skal denne definitivt være basen min! Jeg må innrømme at jeg er litt skuffet over denne da, fordi den trengte 3 lag. Jeg har aldri vært borti en svart lakk som er så sheer, men den er så fin at det er verdt det! Den tørker også veldig shiny, og jeg har ikke brukt top coat på bildet.


Zoya - Dream, 3 lag. Så har vi Dream. Dette er en dyp blå jellylakk med scattered holo. Den holografiske effekten er helt utrolig fin, og vises en del bedre på denne enn på Storm. Litt skuffet over formulaen på denne også, da den også trengte 3 lag for at den skulle bli ordentlig opaque. Denne tørker også veldig shiny, og jeg har ikke brukt top coat på bildet.

Alt i alt sitter jeg igjen med litt blandede følelser om mine to første Zoya's. Jeg hadde som sagt hørt så mye bra om de, så jeg hadde ikke helt forventet at de skulle trenge 3 lag for å være ordentlig opaque. Men der igjen er de så latterlig fine at jeg føler liksom ikke at det gjør så veldig mye.

x Hva synes du om lakkene?
x Har du prøvd noen lakker fra Zoya?

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #swatch #swatches #zoya

Negledesign: Keep Calm And Polish On (Nail Fail)

 • 08.03.2015 - 15:56

Hei!

Det hender stadig vekk at ikke alt går som planlagt når jeg skal lage design, og dessverre er dagens design et glimrende eksempel på det, hahah!

Jeg har fått masse spennende pakker den siste tiden, og blant annet har jeg fått Creative Stamperen min og noen nye stempleplater fra BornPrettyStore. Og ting gikk ikke heeelt som planlagt da jeg skulle teste disse.

Til dette designet har jeg brukt:
 ♥ China Glaze - White on White  ♥Mundo De Unas grønn stemplelakk  ♥ Konad rosa stemplelakk  ♥ Mundo De Unas blå stemplelakk  ♥ Mundo De Unas svart stemplelakk  ♥ Mundo De Unas gul stemplelakk  ♥ Stempleplate "BP-29" fra BornPrettyStore  ♥

Jeg slet en del med at motivene ikke ville overføres til neglen på en bra måte.. Også var selve "Keep calm and polish on"-motivet litt for bredt for mine negler. Men men, ting kan jo ikke bli like bra hver gang. Så keep calm and polish on!

x Hva synes du? 

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk

Video Tutorial - Blue & Gold - Mix & Match nails

 • 07.03.2015 - 16:48

Hei!

Vet jeg lovte å legge ut tutorialen i går, men jeg ble opptatt med andre ting, i tillegg til at jeg fikk litt tekniske problemer. Men det er rettet opp nå, så nå kommer den endelig! Håper dere liker tutorialen!


Trykk på tannhjulet og "720p" for best kvalitet!

Gjerne lik videoen og subscribe for flere videoer!

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #tutorial #negletutorial #howto #DIY

Negledesign: Blue & Gold - Mix & Match

 • 06.03.2015 - 13:46

Hei! 

Jeg har igjen laget et design for Depend Cosmetic Norge! Innlegget deres kan du se HER :)

Til dette designet har jeg brukt:
- Depend - 405
Depend - 417
- Depends svarte art liner
- Rette nail vinyls
- Chevron nail vinyls

Jeg liker designet godt, selv om leopard-neglen ikke ble helt slik jeg så for meg, haha. Plagdes litt med den svarte art lineren - for jeg er ikke så vant til å bruke sånne. Men jeg syns likevel det gikk ganske bra!

x Hva synes du om designet?

Tutorial på dette designet kommer senere i dag!

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #depend #dependcosmetic

Negledesign: Spring Flowers

 • 05.03.2015 - 19:24

Hei!

Selv om vi nå er i mars måned, og dette teknisk sett er en vårmåned, så er det ikke akkurat vår her i Tromsø i mars. Men i dag hadde vi helt nydelig vær her! Sola skinte og varmet godt, og man så godt at snøen smeltet. Og det var nesten ikke en sky på himmelen. Skikkelig påskevær, egentlig! Da begynte jeg å glede meg skikkelig til det blir ordentlig vår, så jeg bestemte meg for å lage ett litt vår-inspirert negledesign!

Til dette designet har jeg brukt:
- O.P.I - Alpine Snow 
- Stamping plate "BP-24" fra BornPrettyStore
- Svart stemplelakk fra Mundo De Unas
- O.P.I Sheer Tints - Don't Violet Me Down
- O.P.I Sheer Tints - Be Magentable With Me
- O.P.I Sheer Tints - I Can Teal You Like Me Jeg fikk for en liten stund siden endelig alle lakkene i Sheer Tints-serien fra O.P.I, så jeg fant ut jeg måtte teste de i dag! Etter at jeg hadde stemplet mønsteret på, så fylte jeg inn blomstene med en dotting tool. Veldig enkelt egentlig! 

Jeg synes resultatet ble veldig bra, egentlig! Gir meg en skikkelig følelse av vår, og det var jo akkurat det som var meningen!

x Hva synes du om designet?
x Er det blitt vår der du bor?

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #opi 

Swatches: O.P.I Designer Series

 • 03.03.2015 - 16:03

Hei!

Den siste tiden har jeg kjøpt (alt for) mange neglekakker, og blant disse er noen av lakkene fra O.P.I Designer Series, så jeg tenkte å vise dere swatches av disse i dag! I tillegg er det veldig lenge siden sist jeg swatchet noe som helst, så hvorfor ikke? :)

O.P.I Designer Series inneholder litt mer eksklusive og spesielle lakker, enn hva O.P.I vanligvis har i kolleksjonene sine. Jeg for min del har siklet etter flere av dem i evigheter, og nå har jeg endelig fått tak i noen av dem. Håper jeg etterhvert får tak i enda flere!


DS Classic. Først ut har vi vakre DS Classic som er en nude holografisk lakk. Jeg er vanligvis ikke glad i nudes, fordi jeg synes de blir for kjedelig til mitt bruk. Men jeg elsker denne. Den er diskret, men ikke kjedelig. Jeg brukte 3 lag, og den var lett å legge.

 


DS Lapis. Neste lakk ut er fine DS Lapis, som er en mørk safirblå lakk med blått og sølvfarget microglitter. Den tørker matt, og er så utrolig fin! Den ser nesten litt metallisk ut. Jeg synes den minner litt om Nails Inc - Bermondsey, faktisk! Formulaen på denne var veldig god, og dette er lett en one coater! Men jeg la to lag for sikkerhetsskyld. 


DS Lapis, 2 lag med top coat. Jeg måtte bare vise dere hvor fin denne var med top coat også! Dette er virkelig blitt en av mine favorittlakker!


DS Luxurious. Neste lakk ut er DS Luxurious, som er en rød-oransje lakk med gullshimmer! Jeg er veldig lite glad i oransje, og eier nesten ingen oransje lakker. Men denne synes jeg faktisk var veldig fin! Tror det er gullshimmeret som for meg gjør den lille prikken over i'en! Denne var litt sheer, men lett å legge, og jeg brukte 3 lag. 


DS Extravagance. Sist men ikke minst har vi den utrolig nydelige DS Extravagance! Denne lakken har jeg siklet leeeenge etter! Dette er faktisk en mørk rosa lakk, men jeg synes den heller litt mer mot lilla. Den inneholder holografiske scatter particler, som gjør at den skinner utrolig fint på neglene. Den var veldig lett å legge, og jeg brukte to lag.


Tenkte å avrunde innlegget med et macrobilde av DS Extravagance, bare fordi den er så fin! Her ser man godt de holografiske scatter partiklene! Den er så fin at når jeg var ferdig med swatchingen måtte jeg lakke neglene med denne lakken igjen, og jeg klarer ikke ta vekk øynene fra den!

x Hva synes du om swatchene?

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #swatches #swatcher #opi #opids #opinorge #opidesignerseries

Video Tutorial - Pink & Gold Halfmoons

 • 01.03.2015 - 18:05

Hei!

Nå har jeg endelig fått gjort noe som jeg har snakket leeeenge om å prøve på... Jeg har endelig fått laget min første video tutorial!!! :D

Designet jeg har laget tutorial på er Pink & Gold Halfmoons-designet jeg lagde i september, faktisk. Jeg filmet nemlig når jeg lakket neglene, men jeg synes videoen ble for dårlig, så jeg bestemte meg egentlig for å aldri publisere den noe sted. Men den siste tiden har jeg lenge tenkt på å lage tutorials, og jeg tenkte at det kanskje kunne være greit å øve meg - så jeg visste hva jeg gikk til når jeg en dag skulle gjøre det på ordentlig. Også ble resultatet ganske bra synes jeg, i allefall til å være første gang jeg gjør dette - så da kan jeg like gjerne vise den fram! :D Så satt jeg kanskje ikke oppe halve natta å plagdes uten grunn, hahaha.

Kvaliteten og lyset er kanskje ikke så alt for mye å skryte av, men dette skal jeg jobbe med fremover! Filmingen er kanskje heller ikke så bra, men det er jo som sagt første gang jeg gjør dette, så det går seg vel også til etterhvert! :)

Håper dere liker videoen!


Trykk på tannhjulet og velg "720p" for best kvalitet!

Gjerne lik videoen og subscribe! :)


Si gjerne ifra om hva dere synes, og om dere vil at jeg skal prøve å legge ut flere video tutorials fremover! :) 

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #neglevideo #nailtutorial #tutorial #DIY

Månedens design - Februar 2015

 • 01.03.2015 - 16:02

Hei! 

Håper alle har hatt ei fin helg! Tenk, nå er det 1. mars allerede. Var det ikke nyttårsaften i går, liksom? Synes tiden går fortere og fortere for hver dag omtrent... Nå er i allefall februar over, og da er det på tide å vise frem månedens design igjen. 

Februar har vært en god måned på neglefronten, og jeg er veldig fornøyd med hva jeg har laget i løpet av måneden.I tillegg til alle designene som er avbildet, så har jeg også laget to design på andre enn meg selv, men disse fikk jeg dessverre aldri tatt bilde av.

Da jeg viste frem designene for januar, så satt jeg ett slags mål om at i løpet av februar så skulle jeg prøve å bruke mer farger, og jeg har i allefall prøvd. Har jeg klart det?


Det er skikkelig vanskelig å velge ut noen favoritter denne måneden, for som sagt er jeg veldig fornøyd med det jeg har laget. Men jeg tror mine absolutte favoritter må bli nr 1, 3, 6, 7 (til tross for at jeg ikke likte den til å begynne med!) og 8. Men som sagt likte jeg alle designene veldig godt.

Så var det det med farger da... Har jeg vært flinkere å bruke det? Ja, det vil jeg si. I januar f.eks. gikk det mye i svart og hvitt. Sånn bortsett fra at regnbuedesignet inneholder drøssevis med farger, så har jeg brukt både sølv, rosa, lilla, svart, blå grønn, hvit, mintgrønn og gull. Det eneste som på en måte mangler er gult og rødt, men det har jeg jo i regnbuedesignet. 

Jeg tror målet for mars må bli at jeg skal gjøre mer design på frihånd. For de eneste designene som er gjort for frihånd i løpet av februar er nr 3 og 4. Vet ikke om gradients teller? I allefall, jeg skal bli flinkere å gjøre ting på frihånd! Også skal jeg prøve å bli flinkere å få laget tutorials til designene jeg lager!

Følg forresten med senere i dag, da kommer det noe her på bloggen som jeg vet mange av dere har ventet på! :D

x Hva synes du om månedens design?
x Hvilke design er dine favoritter? 

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits