Mye som kommer i veien for negledesign - men har ikke slutta.

  • 29.04.2014 - 15:00

For en elendig blogger jeg faktisk er! Nå er det snart en måned siden jeg har blogget... Men jeg har faktisk mine grunner. For det første så skrev jeg jo i forrige måned om at jeg hadde store problemer med neglene og neglebåndene mine. Neglebåndene så helt jævlige ut og neglene knakk i hytt og pine. Begge deler kom seg ganske raskt, meeen så skulle jeg hjelpe en venninne med å flytte. Ble litt tung løfting og sånn da, og da knakk alle neglene mine IGJEN. De var ikke blitt særlig lange i utgangspunktet, så de knakk på en sånn måte at jeg måtte klippe de så langt ned som det gikk an. Har ikke hatt så korte negler siden jeg gikk på barneskolen, tror jeg....

For det andre så har jeg mitt jeg sliter med til tider, som gjør det veldig vanskelig å få til noen ting som helst. Det er ikke bare bloggen det går utover når jeg har litt vanskelige perioder, for å si det sånn. Jeg er bare et menneske jeg også, så er begrenset hvor mye jeg kan få til og hvor mye jeg klarer på en gang :)

For det tredje er det en god del å gjøre på skolen for tiden. Er siste innspurt nå, og jeg har faktisk en del jeg må prøve å ta igjen. 


Gammelt negledesign fra arkivet. 

Når neglene knakk dalte også all motivasjon til å lage nye negledesign. Nå, et par uker etter at jeg knakk neglene, har de heldigvis vokst litt. Nå skal jeg bli flinkere å ta vare på neglene og neglebåndene mine, så skal vi se om det ikke kommer noen nye negledesign snart!  

Jeg er forresten russ i år, så nå i mai vil jeg nok ikke blogge så fryktelig mye. Men jeg har et negledesign planlagt til russetiden, og håper jeg får til å lage det - og det kommer selvfølgelig på bloggen!

Ble et veldig teit blogginnlegg dette, og det var vel egentlig ganske unødvendig å skrive - men jeg følte likevel jeg måtte gi litt lyd ifra meg og si at jeg lever enda.

Vi snakkes så snart ting ligger til rette for det :) Takk for tålmodigheten deres!

- Sandra

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits