Pakke fra Depend Cosmetic - Del 2

  • 30.04.2015 - 20:51

Hei!

For en liten stund siden viste jeg dere én av de to, store pakkene jeg har fått sponset av Depend Cosmetic Norge (her), så her kommer del to!

/Reklame


Dette synet møtte meg når jeg åpnet pakken!


Igjen fikk jeg starter kitet til 7Day-serien. Veldig kjekt med to sett, for verken base coaten eller top coaten er så stor, så er kjekt med reserve!


Fra venstre; Dimly Lit, Flickering Star og Rusty Raven.


Fra venstre; Suburban Chic, White Pearls og Flickering Star igjen.


Fra venstre; Sand Storm, Mixed Berries og Wicked Planet.

En utrolig fin pakke med veldig mange fine lakker i fine farger! Fargene passer kanskje aller best mot vinteren og høsten, men jeg blir nok å bruke disse en del uansett. Tusen, tusen takk til Depend Cosmetic Norge for en kjempefin pakke!

Swatches av alle lakkene fra både denne og forrige pakke kommer om ikke så lenge :) 

 x Hva synes du om pakken? :D

- Sandra


#negler #neglelakk #Depend #DependCosmetic #DependNo

Negledesign: Rosa med golden stickers

  • 28.04.2015 - 20:57

Hei!

Ble ikke så mye blogging på meg i forrige uke som jeg hadde håpet på! Har nemlig fått meg ny jobb, så er litt nye rutiner osv. å komme inn i, men når jeg har gjort det er det nok lettere å finne tid til flere ting :) Når jeg kommer hjem fra jobb parkerer jeg som regel på sofaen straks jeg har kommet inn døra hjemme, fordi jeg er så sliten, men det går seg vel også til etterhvert! Som sagt så er det en del nytt å sette seg inn i :)
Har enda noen design og et par andre innlegg liggende som jeg håper på å få ut i nærmeste fremtid, men jeg skal ikke love når - det vet vi vel at sjelden blir som jeg hadde tenkt uansett, haha..

Men i allefall! Dagens design er inspirert av et flinke Karianne fra neglelakkmani.com gjorde for en god stund siden! Jeg har lenge hatt noen stickers liggende, og hun brukte de samme i en rosa mani med litt gullstempling, så jeg har altså gjort noe likt! Hun hadde stickers på to negler, men jeg har gått for på bare én.

Til dette designet har jeg brukt:
- Essie - Castaway 
- Stickers fra BornPrettyStore.com (utsolgt)
- Stempleplate "m89" fra BornPrettyStore.com
- Stemplelakk i gull fra Mundo De Unas Jeg synes resultatet ble veldig bra! En del mer jentete enn hva jeg vanligvis går for, men det er stas å være litt mer girly fra tid til annen! 
Stickersene var litt vanskelig å ha med å gjøre, for de var veldig store og er helt rette, så når jeg legger de på neglen som er buet så har de lett for å brette seg, i tillegg til at kantene har lett for å løfte seg litt. Men det løste jeg med litt top coat under kantene, og et lag ekstra over det hele. 

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #essie

Video Tutorial: Negative Space

  • 26.04.2015 - 15:48

Her er tutorialen for Negative Space designet mitt!

Jobber stadig vekk med å forbedre lys, farger, bakgrunn osv. så si gjerne ifra hva du synes!


Trykk på "720p" for best kvalitet!

Gjerne lik videoen og subscribe for flere videoer! :D

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #tutorial #howto #DIY #videotutorial 

Negledesign: Negative Space

  • 25.04.2015 - 17:45

Hei!

Det har i lange tider florert en type design på Instagram som kalles for negative space. Det går ut på at man bruker tape/vinyl på helt vanlig måte, men istedenfor å ha en farge som base, så har man sin naturlige negl under, altså er det ingen farge.

Jeg har vært veldig fascinert av det hele, men ikke visst om jeg likte det eller ikke. Jeg er nemlig ikke så glad i hvordan mine naturlige negler ser ut, så jeg er ikke så gira på å eksponere de mer enn høyst nødvendig (slik som i videoene mine). Men så kom jeg på at jeg har en skikkelig fin lakk fra shimmerlakk fra Depend som gjør at neglen min ser naturlig ut, bare med litt shimmer over!

Så da prøvde jeg meg likevel på negative space:

Jeg har brukt:
- Depend - 363 (som base)
- Neglevinyl
- Depend - 428

Jeg synes det ble ganske kult! Det at jeg hadde den shimmerlakken under gjorde at jeg ikke følte det ble like "nakent", og det er med på å gjøre meg mer komfortabel med hele stilen.

Jeg elsker begge lakkene, og shimmerlakken har f.eks. vært en trofast gjenganger i samlingen min! Jeg har brukt opp flere flasker av den, og brukte den f.eks. mye gjennom sommeren 2013. Den blå lakken er ny i samlingen min, og den skal dere få se nærmere på i et eget swatcheinnlegg snart!

Igjen er det slik at jeg øver på å ta macrobilder av neglene mine, og denne gangen synes jeg bildet ble veldig bra! Seee så fin lakkene er sammen:Jeg er helt forelsket i begge, og synes de passet godt sammen!

Tutorial på dette designet kommer om ikke lenge!

x Hva synes du?

- Sandra

/reklame


 #negler #neglelakk #negledesign #naildesign #nailart #depend

Pakke fra Depend Cosmetic - Del 1

  • 20.04.2015 - 19:18

Hei!

De av dere som har fulgt ekstra godt med har vel kanskje fått med dere at jeg har vært så utrolig heldig at jeg er blitt sponset av Depend Cosmetic Norge? Vel, for ikke så lenge siden fikk jeg hele to pakker!
Det er veldig lenge siden jeg har lagt ut noe under "innkjøp"-kategorien på bloggen, så jeg tenkte jeg kunne vise dere hva jeg har fått - til tross for at jeg ikke har kjøpt det selv, haha.

Håper dere er klar for litt bildespam!

/reklame

Jeg starter med den nyeste pakken!


Stooor pakke!


Dette synet møtte meg når jeg åpnet pakken!


To typer filer (alltid kjekt å ha!) og en keramisk peeling pen til neglebåndene. Den siste der er jeg ganske spent på!


En dip-in remover. Jeg er storfan av dip-in removers, men samtidig ganske kresen på de, så denne er jeg spent på! Skal skrive anmeldelse av denne etterhvert!


Rhinestones man kan bruke både på kroppen og på neglene. 


Neglestickers. Jeg gleder meg spesielt til å bruke den med blomstrene - bare jeg som ser for meg en perfekt vårmanikyr?


Starter kit til Depend's 7 day-serie! Dette skal prime og top coate lakkene nedenfor, og det skal altså vare i opp til 7 dager. Veldig spent på om dette funker! Jeg har hørt mye positivt da, så det gjenstår bare å se. Skal swatche alle lakkene, og i tillegg skal jeg skrive en anmeldelse og se om lakkene faktisk varer i 7 dager.


Fra venstre: Pink & Pearls, Always Daydreaming og Mrs. Mint. 


Fra venstre: Valentine Flirt, Pink Mania og Cotton Dreams.Dette er Just Divine.


Disse lakkene har bare tall som navn, så jeg orker ikke liste opp alle. Er det noen spesifike dere vil vite hva heter, så spør i kommentarfeltet!


Disse lakkene har bare tall som navn, så jeg orker ikke liste opp alle. Er det noen spesifike dere vil vite hva heter, så spør i kommentarfeltet!

Jeg er så utrolig heldig at jeg har ikke ord! Jeg fikk hele vårkolleksjonen deres i vanlig lakk, også fikk jeg alle utenom 2 lakker i 7day vårkolleksjonen, i tillegg til masse annet fint! Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle få en hel kolleksjon engang, også får jeg nesten to! Og for ikke å snakke om at jeg har enda en pakke jeg ikke har vist dere enda... Jeg er utrolig takknemlig!

Tusen, tusen takk til Depend! Det kommer swatches og flere design med lakkene, i tillegg til anmeldelse av holdbarheten til 7day-lakkene og anmeldelse av dip-in removeren! 

Del 2 som viser hva jeg fikk i den andre pakken kommer i løpet av uken :) 

x Hva synes du om tingene?
x Har du prøvd 7day-lakkene?

- Sandra 

Swatch: O.P.I - 18K White Gold and Silver Top Coat

  • 19.04.2015 - 20:26

Hei!

Beklager for dårlig blogging den siste uken, men jeg har hatt mye å gjøre i det siste. Skal prøve å prioritere bloggen litt denne uken! Har et par design, swatches og tutorials på lur som jeg håper å få ut snart :D

De av dere som følger meg på Instagram har kanskje fått med dere at jeg endelig har fått kjøpt meg O.P.I's 18K White Gold and Silver Top Coat! 
Jeg har gått og siklet på denne i en evighet, men den er ikke akkurat billig (279 kr...), så jeg har ikke tatt meg råd til denne før nå. Jeg fant til slutt ut at jeg bare måtte ha den i samlingen min, også føler jeg denne passer til mye mer enn hva f.eks. "Don't Speak" som har klassiske gullflak i seg gjør, fordi denne har sølvfargede flak.

På Instagram lovte jeg også å vise hvordan den så ut på, så selvfølgelig kommer det på bloggen også :) 

Som sagt så er dette en top coat, så den skal brukes over lakker og helst ikke alene. Og jeg erfarte raskt at den egnet seg bedre over mørke lakker enn lyse. Prøvde den over en hvit lakk, men den såkalte klare basen i lakken var litt misfarget av gullflakene, så den hvite lakken ble gul. Tok dessverre ikke bilde av det før jeg fjernet det, men her er den over en sort lakk:


1 lag over O.P.I - Who are you calling bossy??!! Som sagt så inneholder lakken 18 karats flak av hvitt gull og sølv. Du får med både større og mindre flak, og det var en grei mengde av flakene. Følte liksom ikke at jeg måtte "fiske" etter flakene, som jeg må med enkelte glitterlakker. Lakken sprer seg lett, det var nok flak i massevis med ett lag og... ja, lakken er rett og slett nydelig! Angrer virkelig ikke på at jeg kjøpte denne! Tror jeg blir å bruke den mye over litt mørkere manikyrer!

Selv om det er en top coat, så anbefaler jeg likevel å legge et lag med en annen top coat over dette for at det hele skal holde seg bedre.

Øver enda på å ta macrobilder av enkelte av manikyrene mine, og denne fortjente en macroshot synes jeg:

Bildet er litt uklart, men uansett... *drooooool*

Hva synes du om lakken?

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #swatches #opi #opinorge

Negledesign: Tribal Print over Pastel Gradient

  • 09.04.2015 - 22:43

Hei!

Beklager at dette innlegget kommer litt sent, men jeg rakk ikke poste det før nå! Men bare det at jeg faktisk fikk lagt ut designet samme dag som jeg lovet er jo en forbedring til meg å være, haha!

Dette designet er en rekreasjon av @nailstorming på Instagram sitt design! Jeg har lenge hatt lyst å prøve meg på et tribaldesign, men jeg er ikke så glad i å bruke masse svart i designene mine, og jeg har ikke sett hvit tribal før nå! Går liksom greit å bruke svart som base, men jeg synes det har lett for å bli rotete (?) om jeg bruker svart til å f.eks. outlining eller sånne ting. Slik ble i allefall resultatet! Jeg listet jo opp lakkene jeg brukte i forrige design, men for ordens skyld så har jeg brukt:
- O.P.I - Alpine Snow (under gradienten)
- O.P.I - That's Hula-rious!
- O.P.I - Mod About You 
- O.P.I - You're Such A Budapest
- Hvit akrylmaling (til detaljene) 

Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Jeg synes kanskje linjene kunne vært litt tynnere, men jeg bruker en helt ny børst, så jeg er ikke helt vant med den enda. Håper det blir litt bedre etterhvert, for jeg vet at man kan få enda tynnere linjer med den enn hva jeg har fått til her. 
Uansett er jeg som sagt fornøyd med resultatet! Jeg synes tribalprint som det her er veldig fint på neglene, men med svart har det kanskje lett for å bli litt for "hardt" om dere skjønner?

Jeg får forresten ofte spørsmål om jeg lager design på begge hendene, og svaret er ja, jeg gjør som regel det. Eneste unntaket er om jeg er for sliten eller føler designet blir for vanskelig å lage med feil hånd. Dette er egentlig den typen design jeg ville latt være å ha på begge hendene fordi det blir litt vanskelig, men jeg fant ut jeg ville prøve:Er litt skjønnhetsfeil her og der, men jeg synes jeg klarte meg veldig bra! Men jeg skjønner ikke greia med at høyrehånda mi aldri vil posere på en vettig måte...

Jeg fant også ut at jeg ville prøve med hvordan designet ble som matt:Synes det ble fint, men jeg likte ikke helt at hele designet ble litt mer duset ut på en måte... Så jeg la en blank top coat over igjen, slik at det ble shiny igjen!

Haha, det var dagens bildespam!

x Hva synes du om designet? :D

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #OPI #OPINorge

Negledesign: Pastel Gradient

  • 09.04.2015 - 18:28

Hei!

Hører alle snakker om at det er vår rundt om kring, men her jeg bor har vi enda godt over 1 meter snø i hagen, og det er ikke mer enn 2°C ute i skrivende stund. Men det smelter godt for tiden og når sola skinner gir det et lite håp om at våren er på vei.

Derfor passer det vel likevel greit med denne vårinspirerte gradienten?

Jeg har brukt:
- O.P.I - Alpine Snow (under gradienten)
- O.P.I - That's Hula-rious!
- O.P.I - Mod About You
- O.P.I - You're Such A Budapest 

Dette er egentlig bare basen til mitt neste design - som kommer ut senere i kveld! - men jeg tenkte den var så fin alene at jeg måtte vise den frem før jeg puttet masse greier på den! :)
Jeg må innrømme at jeg synes jeg har blitt en del flinkere på dette med gradients i det siste! Fargene blender seg godt sammen og det gir fine overganger. Gradients er jo så fint!

x Hva synes du om designet?
x Er det blitt vår der du bor?

- Sandra 


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #OPI #OPINorge

Månedens design - Mars 2015

  • 09.04.2015 - 18:01

Hei!

Litt forsinket pga. påska og mye å gjøre denne uka, men her er månedens design for mars 2015!


g = glossy, m = matt. F.eks. 8g = glossy versjon av 8, og 8m = matt versjon av nr 8.

Mine favoritter denne måneden er nr 1, 2, 5 og 6! Men jeg er veldig fornøyd med alt jeg har laget egentlig :) 
Forrige måned satt jeg som mål å lage mer håndmalte/frihånds design i mars. Det er kun to design denne måneden som er helt håndmalte/gjort på frihånd og det er nr 8 og 6, ellers er det litt håndmalt på nr 2. Så jeg synes ikke jeg har klart dette målet så veldig bra egentlig. 

I april håper jeg igjen på å få gjort mer håndmalte og frihåndsdesign, i tillegg til at jeg håper på å få brukt litt stickers, dekaler og annet stæsj jeg har hatt liggende urørt alt for lenge :) 

x Hva synes du om designene?
x Hvilke er dine favoritter?

- Sandra


 #negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign

Negledesign: Påskeegg

  • 06.04.2015 - 21:31

Hei!

Håper alle har hatt en flott påske! Jeg har tilbragt så og si hele påsken på hytten med nesten hele familien. Veldig koselig! Hva har dere gjort? :)
Jeg hadde ikke internett på hytta, så jeg rakk ikke poste det siste designet jeg lagde før jeg dro. Jeg kom hjem først i går, men da var jeg så sliten at jeg ikke orket å legge ut designet, men nå kommer det!


Shiny versjon

Jeg har brukt:
- Essie - Bikini So Tiny
- O.P.I - Mod About You 
- O.P.I - I Just Can't Cope-acabana
- O.P.I - Gargantuan Green Grape
- O.P.I - You're Such A BudaPest 


Matt versjon

Jeg bestemte meg for å lage påskeegg! Det ble litt mange farger og litt kræsj synes jeg, og jeg kunne kanskje spart meg for de hvite prikkene - men jeg liker resultatet likevel! Jeg bestemte meg også for at jeg ville ha eggene matte, så jeg la ett lag med Ciaté - Mattnificent Top Coat over det hele, og jeg synes det ble veldig bra!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #nailpolish #naildesign #opinorge #påske #påskeegg

 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits