Lilac Gradient Nails

  • 29.04.2016 - 18:05

Før jeg tok pausen min hadde jeg en del negledesign jeg ikke hadde blogget om. Mange av de passer kanskje ikke årstiden helt, med litt mørke farger osv, men jeg tenker at det er vel greit å bare dele de nå uansett, slik at jeg straks kan begynne å blogge om litt mer vårlige design, som jeg har laget de siste ukene :D

Her har jeg da altså laget en lys til mørk lilla gradient!


Her har jeg brukt: 
- Essie - Lilacism 
- OPI - Vant to bite my neck?
- En sminkesvamp

Jeg hadde lyst å gjøre noe mer ut av gradienten, og endte opp med å legge ett lag med Butter London - Frilly Knickers over:

Synes resultatet ble helt okei, men angret litt på at jeg ikke heller stemplet litt over, for eksempel ett hvitt mønster av noe slag. Tror det hadde blitt finere, og litt mer spennende! Men men, slik ble det denne gangen :)

x Hva synes du? :)

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Hello Kitty & Polka Dots nail art

  • 26.04.2016 - 19:25

Hei!

Long time, no see... Det er ganske nøyaktig 2 måneder siden sist innlegg. Grunnen til at jeg har vært borte så lenge, er at jeg den siste tiden har vært litt lei av å lakke neglene hele tiden. Tro det eller ei, men det ble ganske slitsomt å ha negler på hjernen 24 timer i døgnet, haha. Jeg trengte en pause fra det hele, og jeg var i tillegg opptatt med andre ting. Men nå har lysten for å blogge, og å lakke neglene kommet litt mer tilbake! Jeg kan ikke love at jeg blir å blogge så ofte som jeg gjorde før, men jeg kan love at det ikke blir to måneder til neste innlegg i allefall, haha! :)

Designet jeg skal vise dere i dag er det en stund siden jeg lagde, men tenker det er bedre sent enn aldri! 
Jeg bestilte noen stempleplater på eBay for en god stund siden med Hello Kitty-motiv, og jeg lagde en reverse stamping-design av det hele.
Det vil si at jeg overførte motivet over på stempleputen, for deretter å fargelegge motivet, også påfører jeg det som et "klistremerke", istedenfor å stemple som på vanlig måte. HER kan dere se en video som forklarer det veldig greit! :)


Her har jeg brukt:
- H&M - Pink Macaroon (base)
- O.P.I - Alpine Snow (prikkene)
- Tilfeldig stempleplate fra eBay for Hello Kitty-motivene
For å fargelegge Hello Kitty:
- OPI - Alpine Snow
- OPI - I mainly eat lobster
- OPI - I just can't cope-acabana

Synes resultatet ble veldig søtt! Tror jeg må bli flinkere på å gjøre flere reverse stamping-design!

Som sagt skal jeg prøve å blogge litt oftere fremover, så håper dere fortsetter å henge med!  Og tusen takk til dere som har vært innom bloggen min hver dag disse to månedene hvor jeg ikke har blogget. Fint å se at dere ikke har gitt meg opp helt, haha ♥

x Hva synes du om designet? :D

- Sandra

 


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #hellokitty 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits