Negledesign: Cotton Candy Gradient

 • 25.05.2015 - 15:40

Hei!

Her om dagen satt jeg her å lurte på hva jeg skulle lage på neglene mine denne gangen. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har fått skikkelig dilla på å gjøre gradients for tida. Kan ha noe med å gjøre at jeg alltid har likt det, og nå som jeg har Bliss Kiss Simply Peel (en peel off base coat) til å ha rundt neglene mine, så blir det mye mindre clean up! Det gjør det hele mye enklere og mindre tidkrevende. Det høres kanskje ut som en klisjé reklame, men det er faktisk sant!

I allefall, fargene jeg kombinerte denne gangen gjorde at hele designet egentlig minte meg litt om de forskjellige fargene man kan få på sukkerspinn:


Her har jeg brukt:
- Essie - Blanc (hvit, under gradienten) 
- Essie - Mint Candy Apple (øverst)
- Essie - Bikini So Teeny (I midten)
- Essie - Lovie Dovie (nederst)
- China Glaze - Fairy Dust (glitterlakk over det hele) 

Ble en skikkelig Essie-manikyr dette! Men jeg er veldig fornøyd med resultatet! Kunne blitt litt for kjedelig med bare gradienten, så jeg er veldig fornøyd med at jeg la ett lag "Fairy Dust" over, den piffer liksom hele desiget litt mer opp.
Er det noe innenfor lakkverdenen jeg faktisk føler at jeg mestrer veldig greit, så er det gradients. Jeg vil påstå at jeg får til fine overganger og at alt er godt blendet sammen. 

Det er ikke umulig at jeg finner på å gjøre noe over denne gradienten etterhvert! I såfall blir selvfølgelig resultatet lagt ut her på bloggen :) 

x Hva synes du?

Håper alle har hatt ei fin langhelg!

- Sandra


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign #essie #graident #ombre #chinaglaze

Negledesign: Stempling over O.P.I - This Color's Making Waves

 • 23.05.2015 - 16:41

Hei!

Ble ikke tid til noe blogging i går, for først fikk jeg besøk og deretter dro jeg i bursdag til noen i familien :) Var en veldig koselig dag!

Men i forrige innlegg sa jeg jo at jeg skulle stemple litt over O.P.I - This Color's Making Waves, og det har jeg nå gjort. Slik ble resultatet:

Stempleplaten jeg har brukt er "BP-13" fra BornPrettyStore, også har jeg jo selvfølgelig brukt O.P.I - This Color's Making Waves som base. 

Veldig enkelt og greit design, synes jeg ^^

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #OPI #OpiNorge

Swatch: O.P.I - This Color's Making Waves

 • 21.05.2015 - 22:27

Hei!

Det har vært en veldig travel uke med jobb og i det hele tatt, men nå har jeg noen dager fri, så da får vi se om det ikke blir litt mer tid til både lakking av negler, og litt blogging!

Jeg har ikke kjøpt så mange nye neglelakker de 2 siste månedene egentlig, men for et par uker siden ga jeg etter. Det er jo ikke så alt for lenge siden O.P.I's Hawaii kolleksjon kom ut på markedet, og i den kolleksjonen er det utrolig mange fine, freshe farger som passer perfekt nå på sommeren - blant annet "This Color's Making Waves"!Dette er altså den nydelige "This Color's Making Waves" fra O.P.I's Hawaii-kolleksjon. Dette er en blå-grønn shimmerlakk som også inneholder små korn med rosa shimmer! Man ser kanskje ikke så godt det rosa shimmeret på bildene, men det vistes veldig godt IRL. For meg er det en litt uvanlig kombinasjon med rosa og blå i én og samme lakk, men det var veldig kult! Denne lakken er også helt utrolig nydelig når sola skinner!
Lakken er litt sheer, så på bildet over har jeg brukt tre lag. Den bygger seg lett opp, og er lett å legge - men som de fleste shimmerlakker tørker den litt strekete.  

-

Jeg elsker denne lakken, og tror jeg blir å bruke den mye fremover! Tror kanskje jeg må kjøpe en backup tilogmed! Så hvis du er ute etter å kjøpe kun én av lakkene fra denne kolleksjonen, så ville jeg gått for denne! :) 

Nå skal jeg sette meg ned å stemple litt over denne! Resultatet er forhåpentligvis ute i morgen!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #swatches #OPI #OPINorge 


Negledesign: 17. mai-negler!

 • 16.05.2015 - 21:00

Hei!

Ble fryktelig mye blogging i dag, haha! Men i ettermiddag og i kveld har jeg sittet her og gjort klar neglene mine til i morgen! 

Jeg har bunad, men jeg passer den ikke for øyeblikket, så jeg har ikke laget bunadnegler slik som jeg egentlig hadde tenkt til. I stedenfor har jeg gjort en rekreasjon av et design jeg gjorde i mai 2013 da jeg var russ! Det var faktisk før jeg fikk bloggen, så jeg vet ikke om jeg har noe bilde av det, men hvis jeg finner det, så skal jeg helt klart legge det ut her! 

Jeg har brukt:
- O.P.I - Alpine Snow (hvit)
- Ciaté - Boudoir (rød)
- H&M - Serenity Now (Blå)
- Pure Color 10 pensel fra whatsupnails.com
- Dotting tool

Flaggene er håndmalt. Jeg hadde egentlig tenkt å bruke tape, men jeg hadde ikke rett sort, og jeg hadde ikke nok av den sorten jeg hadde, så da ble det litt improvisering og litt maling for hånd! Jeg er veldig fornøyd med hvor stødig jeg holdt meg i dag, og jeg likte disse neglene skikkelig godt! Ble kanskje litt too much, men er det en dag i året det passer med litt ekstra så må det være på 17.mai! 

Håper alle får en flott dag i morgen, og at dere får spist masse is og sukkerspinn! :D

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #17mai #17mainegler #flagg

Video Tutorial: Minty Chevron/Zig Zag Gradient

 • 16.05.2015 - 18:17

Hei!

Nå er endelig tutorialen på mitt siste design ferdig opplastet på YouTube! Scroll ned til enden av innlegget for å se videoen :)

Håper den faller i smak!


Trykk på tannhjulet og velg "720p" for best kvalitet!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #tutorial #video #videotutorial #DIY

Negledesign: Minty Chevron/Zig Zag Gradient

 • 16.05.2015 - 14:04

Hei!

For et par innlegg siden skrev jeg jo at jeg hadde filt neglene mine ganske langt ned, men at jeg etterhvert kanskje ville gå enda kortere. Nå har jeg gjort det, og jeg er på en måte tilbake til firkantede negler igjen. Vet ikke helt hva jeg egentlig skal kalle den formen jeg har nå, men den er i allefall mer firkantete enn mandelformen jeg har hatt i noen måneder nå!

Men som dere vet, så er jeg av den oppfatning at korte negler ikke er noe hinder for å pynte de litt!Her har jeg brukt:
- O.P.I - Alpine Snow (base)
- Essie - Strut your stuff (mørkeste blå)
- Ruby Kisses - Bahamas (medium blå)
IsaDora - Ocean Drive (mint grønn)
- Sminkesvamp til gradienten
- Chevron/Zig Zag vinyler fra whatsupnails.com

Hva kaller dere egentlig dette mønsteret? Det er en evig diskusjon blandt neglefolk om dette er chevron-mønster eller om det er sikksakk/Zig Zag-mønster. Så hva mener dere? Sikksakk eller chevron?

Det er veldig uvant å være tilbake til firkantede negler igjen, men det åpner mange muligheter for design jeg ikke kunne gjøre når jeg hadde mandelformede negler. Synes også at dette designet ble veldig bra, og jeg er veldig fornøyd med resultatet!
Designet høres kanskje komplisert ut når jeg har brukt så mange ting til å lage dette designet, men det er faktisk ikke vanskelig i det hele tatt!

Video tutorial/how to på dette designet kommer ut i løpet av dagen!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #chevron #zigzag #gradient 

Negledesign: Geometric Nails

 • 15.05.2015 - 17:20

Hei!

Jeg har lenge hatt en helt utrolig nydelig, grønn lakk i samlingen min, men jeg har ikke funnet helt den rette anledningen til å bruke den - før nå!

Jeg er veldig glad i å bruke litt pastel-aktige farger om våren, og litt sterkere og knæsje farger mot sommeren. Denne lakken er litt pastel-ish i fargen, så den passer jo perfekt nå i mai!

Her har jeg brukt:
- Linda Johansen - Key Lime 
- Stempleplate "m98" fra BornPrettyStore.com
- Stemplelakk i gull fra Mundo De Unas

 Er ikke fargen fin? Jeg er ikke så alt for glad i å gå med ensfargede negler, så jeg stemplet litt over den og synes resultatet ble veldig stilig!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

 

Månedens design - April 2015

 • 14.05.2015 - 20:11

Hei!

Nok en gang har jeg blitt ganske kraftig forsinket med å legge ut månedens design, men nå kommer det ENDELIG, for nå har jeg fått postet alle designene jeg lagde i løpet av april! Håper ikke det blir like mye krøll nå fremover, haha!Mine favoritter denne måneden er nr 1, 2, 5 og 7! :) 

Forrige måned håpet jeg på å gjøre litt mer for hånd, i tillegg til å bruke opp litt dekaler, klistremerker og den slags. Ble bare to design som er håndmalt, og ett hvor jeg bruker klistremerker - men der igjen har jeg fått brukt litt vinyler. Jeg har liksom gjort litt av alt denne måneden; tape-design, gradients, håndmalte design, watermarble osv. Sier meg også fornøyd med å ha postet to videoer den siste måneden!

Har egentlig hatt alt for lite tid til å ordne neglene mine i det siste, så jeg tror målet for resten av mai (vi er jo tross alt godt inni mai allerede...) er å bare lage så mange design som mulig og gjøre akkurat som jeg har lyst til der og da :)

x Hva synes du om designene?
x Hvilke er dine favoritter?

- Sandra 


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

Negledesign: X-pattern

 • 14.05.2015 - 16:05

Hei!

Nå har jeg hatt lange negler ganske lenge, og jeg begynte helt ærlig å bli litt lei. I tillegg er det ganske upraktisk med lange negler på jobb, for tunge løft og åpning av x antall pappesker kan lett føre til at neglene mine knekker når som helst, og når de knekker bestemmer jeg ikke akkurat selv hvor korte de skal være. Derfor bestemte jeg meg for å file neglene ned ganske mye. 

Enn så lenge har de fortsatt litt av samme formen, men de er en del kortere. Men korte negler stopper ikke meg fra å pynte de!

/annonse

Her har jeg brukt:
- Depend - Just Divine
- Depend - Flickering Star
- X-formet neglevinyl fra whatsupnails.com
- En sminkesvamp til å påføre glitterlakken

Synes resultatet ble veldig enkelt og fint! Det trenger liksom ikke være like fancy hver gang, noen ganger er det fint med litt mer nedtonede design også :) Også er det veldig deilig å ha litt kortere negler, uten at det er nubs!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #Depend #DependNO #DependCosmetic 

Negledesign: Beige Watermarble

 • 12.05.2015 - 14:55

Hei!

Er det én ting innenfor negleverden jeg virkelig ikke er noe særlig god på, så er det watermarbling. Ikke får jeg lakken til å spre seg helt riktig, ikke klarer jeg å tegne fancy mønstre, og tegner jeg fancy mønstre, så blir det ikke slik jeg så for meg når det kommer på neglene! 
Men så er det jo sånn at øvelse gjør mester, så jeg tenkte jeg skulle prøve meg på watermarbling igjen.

/Reklame

 

Jeg har brukt:
- Depend - 431 (brun)
- Depend - 432 (beige)
- En kopp med romtemperert vann
- Tannpirker Denne gangen gikk det litt bedre å tegne mønster, og mønsteret er ganske likt på alle neglene! Jeg sier meg fornøyd med det, altså!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #dependcosmetic #dependno #dependnorge

Video Tutorial: Jelly Sandwich Dotticure

 • 09.05.2015 - 20:59

Hei! Nå er endelig tutorialen til det forrige designet ferdig opplastet på YouTube!Jeg klarer enda ikke å la være å stappe hendene fremfor kameraet, dessverre. Så på en av de kommende videoene mine skal jeg prøve å endre vinkelen litt og se om det hjelper :)

Håper likevel videoen faller i smak!


Trykk på tannhjulet og velg "720p" for best kvalitet!

Gjerne lik videoen og abboner på kanalen min for å få med deg de neste videoene mine!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #tutorial #negledesign #video #videotutorial

Negledesign: Jelly Sandwich Dotticure

 • 09.05.2015 - 18:30

Hei!

For en liten stund siden ble jeg spurt på YouTube (Link til kanalen min) om jeg kunne lage en video på noe enkelt som de fleste kunne fått til. Og det kunne jeg selvfølgelig! Det florerer jo av enkle dotticures som alle kan få til, men jeg synes en vanlig dotticure har lett for å bli for kjedelig, så jeg bestemte jeg for å lage en Jelly Sandwitch Dotticure!

Det går egentlig ut på å lage noen prikker, for deretter å legge en sheer jelly-lakk over, også gjenta stegene til man er fornøyd med resultatet. Det eneste kravet er at man har en sheer lakk, og de er ikke spesielt vanskelig å få tak i :) 

Her er da resultatet:

Her har jeg brukt:
- O.P.I - Alpine Snow (Hvit lakk)
- En dotting tool (kan også bruke tannpirker o.l.)
- O.P.I - Be Magentable With Me (Sheer lakk)
 

Det er med andre ord ikke mange redskapene som trengs, og det er heller ikke spesielt vanskelig å få til! Selve videoen lastes opp på YouTube as we speak, så den skal vel være ute i løpet av kvelden! :D

x Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #OPI #OPINorge 

Swatches: Depend 7 Day - Vårkolleksjon

 • 03.05.2015 - 17:08

Hei!

Som dere vet, så fikk jeg to pakker fra Depend Cosmetic Norge for en stund siden, og i dag tenkte jeg å vise dere swatches av noen av lakkene jeg fikk! Det ble ganske mange bilder å dele i ett innlegg, så det kommer to deler :)  Dette er 7 av lakkene i deres helt nye vårkolleksjon!

Jeg har lenge gledet meg til å teste disse lakkene. Først og fremst fordi de skal vare i opp til 7 dager dersom du følger de enkle stegene i starter kitet. Lakkene skal også gi en slags gel-feeling, og fungerer på en måte slik som gel-lakk gjør, men du trenger ingen form for lamper - kun vanlig dagslys, evt. innelys. Disse lakkene har også fått en bredere børste enn de vanlige Depend-lakkene har, og de har også fått navn, i stedenfor bare tall! :D
De har også en genial måte å vise om lakkene er sheer eller dekkende. Hvis dere ser ordentlig på bildene under, ser dere kanskje at under "step 3" så er det en sølvfarget sirkel? Dersom sirkelen er hel skal den være dekkende på to lag, og dersom sirkelen er halv trenger den flere lag og egner seg godt til f.eks. franske manikyrer.  


Just Divine, 2 lag. Første lakk ut er Just Divine som er en veldig fin babyblå kremlakk. I følge flasken skal den være dekkende, noe den er! Den overrasket meg veldig, og det hadde kanskje vært nok med bare ett lag, men jeg la to lag for sikkerhetsskyld. Veldig lett å legge, og jevner seg fint ut! Jeg elsker denne!


Cotton Dreams, 3 lag. Neste lakk ut er Cotton Dreams! Dette er en ganske sheer, lys rosafarge, noe flasken også sier at det skal være. Den er veldig tynn på det første laget, men etter 3 lag er den helt dekkende som dere ser. Lett å legge, og den har i tillegg veldig fint microshimmer i seg! 
Bare se her:


Pink Mania, 3 lag.  Pink Mania er en litt mørkere og varmere rosa enn Cotton Dreams. Den ser veldig lilla ut på bildene dessverre, men den er egentlig ikke så lilla! Den ligner egentlig en del på Essie - Lovie Dovie f.eks. Vet ikke hvorfor bildene ble så lilla, ikke lot det seg fikse heller :/
I følge flasken skal dette være en dekkende lakk, men jeg trengte 3 lakk for at den skulle være ordentlig jevn og dekkende. Grei formula på denne, og den har veldig fint microshimmer, men det vises dessverre ikke så godt på neglene. Det vises bedre i flasken:


Valentine Flirt, 2 lag. Denne lakken elsker jeg! Valentine Flirt er en godt dekkende kremlakk, noe flasken også lover. Den er nesten en onecoater, men jeg valgte å legge to lag for sikkerhetsskyld. Jeg elsker fargen, og lakken er supershiny, selv uten top coat! Veldig lett å legge var den også. 


Always Daydreaming, 2 lag. Always Daydreaming er en ganske dus, lilla lakk med en del rosatoner og nydelig microshimmer. Den dekker godt på to lag, slik flasken lover og er veldig lett å legge. Dette er en utrolig fin farge jeg tror jeg blir å bruke mye fremover! Veldig synd at microshimmeret ikke vises så godt som i flasken:


Pink & Pearls, 3 lag. Dette er en sheer, rosa lakk med nydelig shimmer i rosa og lilla. Den er veldig tynn på de to første lagene, men dekker godt på det tredje. Lett og legge. Dette er en av mine favoritter - så utrolig fin og elegant!


Mrs. Mint, 2 lag. Siste lakk ut er Mrs. Mint! Denne er nesten en one coater, men jeg la to lag for sikkerhetsskyld. Utrolig lett å legge og jobbe med, og jeg eeelsker fargen! *drool*. De av dere som har fulgt meg en stund vet kanskje at jeg elsker mintfargede lakker. 

Alt i alt synes jeg dette er utrolig fine og gode lakker som er enkle og jobbe med! Jeg har alle lakkene utenom to i hele vårkolleksjonen, men jeg synes det er litt for mange rosatonede lakker. Savner noe gult, oransje og kanskje en lys grønnfarge eller noe i den duren. Ellers liker jeg denne kolleksjonen veldig godt!

x Hva synes dere om swatchene?
x Hvilken lakk er din favoritt?

- Sandra


 #negler #neglelakk #swatch #swatches #Depend #DependCosmetic #DependNO

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits