Geometric Nail Art

  • 25.05.2016 - 20:36

Hei!

Sliter litt med å finne inspirasjon til egne negledesign om dagen, så da er det greit å la seg inspirere av andre synes jeg! Er ofte jeg ser design og teknikker gjort av andre hvor jeg tenker "dette må jeg prøve selv". Dagens design er en rekreasjon av flinke @ane_li på Instagram sitt design! Hun er faktisk norsk hun også.  Hun hadde en lilla gradient, mens jeg gikk for litt andre farger! Men mønsteret og teknikken er den samme. Slik ble mitt resultat:


Her har jeg brukt:
- OPI - Alpine Snow
- Ukjent lilla neglelakk
- Maybelline - Coral Heat
- ORLY - Lemonade
- Sminkesvamp
- Chevron vinyler fra Whatsupnails
- Svart akrylmaling
- Pure Color 10 Detail Brush fra Whatsupnails

Synes det var veldig fint med en glossy top coat, men på akkurat dette designet synes jeg en matt finish var det lille ekstra, så jeg la ett lag med OPI Matte Top Coat over:

Dette er definitivt et av de mer tidkrevende og avanserte designene jeg har laget på en god stund, men det var veldig moro å male litt på frihånd igjen, synes jeg. Jeg ble også veldig fornøyd med resultatet, og fargevalget gjorde denne manikyren veldig fresh i mine øyne :)

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

17. Mai Negler

  • 19.05.2016 - 19:26

Litt forsinket, men jeg tenkte å vise dere neglene jeg hadde for nasjonaldagen i år! Har rett og slett ikke hatt tid eller mulighet til å poste disse neglene før nå :) HER kan dere se neglene jeg hadde i fjor.


Her har jeg brukt:
- Essie - She's pampered
- Pure Color 10 pensel
- China Glaze - White on White
- H&M - Serenity Now

Gikk for ett litt enklere design i år enn i fjor, med ett flag som accent-negl på hver hånd. Flagget er håndmalt med neglelakk, og jeg har altså ikke brukt stensiler eller noe som helst :)

Håper alle hadde en flott 17. mai! For min del så var det en forholdsvis rolig 17. mai hjemme sammen med familien, god mat og kaker, og utpå ettermiddagen dro vi til byen for å se på folketoget. Jeg avsluttet dagen med en film og litt vin. Veldig fin dag!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #17mai #DIY

Negledesign: Holo & Creme Reciprocal Gradient

  • 11.05.2016 - 20:45

Hei!

Jeg har fulgt Simplynailogical både på Instagram og YouTube en god stund nå, og jeg er veldig fascinert over alle de flotte designene hun lager. Spesielt kjent er vel kanskje det at hun er ekstremt glad i holografiske lakker, vinyler/striping tape og avanserte gradients. Jeg er også veldig glad i alt dette, men jeg har ikke turt å utfordre meg selv noe særlig når det kommer til tape-design eller gradients før, men jeg bestemte meg for å endelig prøve. Så dette er altså en rekreasjon av Simplynailogical sitt design, og ikke min egen idé :)

Her har jeg brukt:
- Color Club - Kismet
- Essie - Naughty Nautical
- Sminkesvamp
- Striping tape (HER bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på din ordre)

Selv om det ser fryktelig komplisert ut, så er det altså ikke så veldig mye utstyr jeg har brukt. Jeg synes faktisk resultatet ble ganske så bra, i alle fall med tanke på at jeg aldri har gjort akkurat dette før. Det ble ikke like bra som Simplynailogical sitt da, og jeg hadde heller ikke samme type grønnfarge som hun brukte. Essie - Naughty Nautical var det nærmeste jeg fant. Men gullfargen er akkurat den samme som hun brukte.For å lage designet lagde jeg først en gradient fra gull til sjøgrønn, så la jeg tapen i et mønster, og lagde en gradient over tapen som gikk fra sjøgrønn til gull - altså motsatt retning som den første. Til slutt fjernet jeg tapen mens lakken enda var våt, også avsluttet jeg med top coat. 

Her er Simplynailogical's egen tutorial på akkurat dette designet, og det var også den jeg fulgte:


Jeg er i allefall veldig fornøyd med hvordan resultatet ble, i alle fall til å være første gang jeg prøver. Tror jeg skal prøve på dette igjen en gang, bare med andre farger :D
 
x Hva synes du om designet?
 
- Sandra

Fire Droplets

  • 10.05.2016 - 19:45

Hei!

For en god stund fikk jeg en pakke jeg hadde bestilt fra Whats Up Nails som inneholdt blant annet noen dråpeformede vinyler. De fleste av dere har sikkert fått med dere at jeg bruker vinyler veldig ofte, og jeg handler de alltid fra Whats Up Nails. Vinylene er billige, i god kvalitet, de er enkle å bruke og kundeservicen til Whats Up Nails er kjempebra! Jeg er ikke sponset av de på noen måter, alt har fra dem har jeg kjøpt og betalt med egne penger. Men jeg synes de er så bra at jeg gjerne vil anbefale de til andre :)


Her har jeg brukt:
- China Glaze - White on White
- Sminkesvamp
- Vinyler fra Whats Up Nails (HER)
- China Glaze - Red-y to Rave
- China Glaze - Flip Flop Fantasy
- Yellow Polka Dot Bikini

Synes resultatet ble helt okei, men ble ikke helt fornøyd. Skulle valgt noen andre farger, kanskje. Mønsteret i seg selv var jo kjempekult, men fargene ble litt feil i mine øyne. 

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Dark red gradient nails

  • 09.05.2016 - 19:55

Hei!

 

Som jeg tidligere har nevnt, så holder jeg fortsatt på å legge ut designene jeg lagde før og under blogg/Instagram-pausen jeg hadde for en stund siden. Derfor passer kanskje ikke dette heeelt perfekt til årstiden, men det får så være, haha! En aldri så liten twist på de klassiske røde neglene ;) 

/Inneholder sponsede produkter


Her har jeg brukt:
- Depend - I dare you
- Depend - Very Berry
- Depend - Goth black
- En sminkesvamp

Resultatet ble veldig vampyr-ish, noe som også var meningen. Det er litt dystert, men likevel så classy synes jeg! Som sagt; en aldri så liten twist på de klassiske røde neglene ;) 

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Black & Rose Gold X-Pattern

  • 04.05.2016 - 18:31

Her kommer enda ett av designene som jeg lagde mens jeg hadde bloggpausen min. Ikke spesielt passende for våren kanskje, men til mitt forsvar så er det jo ett par måneder siden jeg lagde dette, og jeg har lyst å poste det her likevel!


Her har jeg brukt:
- O.P.I - Press * for silver
- Essie - Licorice 
- X-vinyler fra Whatsupnails

Synes resultatet ble veldig stilig, og jeg likte veldig godt kontrasten mellom rosegull og svart. Synes også det gjorde seg med en liten dott med "Press * for silver" på peke- og lillefingeren - det ble liksom så nakent uten.
Jeg er forresten fult klar over at lakken heter "Press * for silver", men jeg synes faktisk den lener mer mot rosegull enn mot sølv - er jeg alene om det? Haha. Det er i allefall en litt varmere sølvfarge i denne lakken enn alle de andre sølvfargede lakkene jeg har. Fin er den uansett!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits