Rosa glittergradient

 • 29.06.2014 - 22:46

Jeg ble litt bitt av basillen etter at jeg swatchet Deborah Lippmann - Mermaid's Eyes, så jeg måtte bare lage dette designet:Her har jeg brukt en lys rosa lakk fra Viva La Diva som base (nummeret er slitt vekk) og Deborah Lippmann - Mermaid's Kiss til å lage gradienten. Det er ikke ofte jeg går med rosa, men denne gangen måtte jeg gjøre et unntak. Synes kombinasjonen var veldig fin, men jeg følte ikke jeg fikk helt til den gradient-effekten. Må nok øve litt mer!

Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #deborahlippmann

Tips: Oppbevaring av stripetape

 • 29.06.2014 - 14:08

Jeg har vært ganske dårlig på å dele tips og triks med dere på det året jeg har blogget, men nå får dere endelig et tips!

Det er kanskje ikke det mest originale tipset, og mange av dere vet kanskje om det allerede, men jeg tenkte likevel jeg kunne dele det! 
Det er jo egentlig ganske upraktisk å oppbevare stripetapen i f.eks. en skuff, og på en slik måte at du må holde den i hånden hver gang du skal bruke den. Siden tapen er så tynn, er det lett at den sklir av den ringen den sitter fast i, og da kan du jo risikere at hele greia blir ødelagt.

Slik oppbevarer altså jeg min stripetape:

Så genialt, så praktisk og så lettvint! Tapen blir så mye enklere å bruke, for du slipper å lete etter enden hver eneste gang du skal bruke den. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er skikkelig irriterende å lete etter enden på tapen :p  Det er også plass til mange flere taperuller enn hva jeg har her.
Det eneste minuset er at du ikke kan kutte tapen med den metalldingsen fremme, det må du gjøre med en saks eller lignende. Men det gjør egentlig ikke noe, synes jeg. 

Håper dere likte tipset!

- Sandra


#tips #DIY #negler #nailart

 

Negledesign: Mix&Match Nautical Nail Art

 • 28.06.2014 - 21:20

Jeg har jo vært veldig aktiv med bloggingen den siste måneden, og hver gang jeg har vært stille i en dag eller to så er det noen som spør hvor jeg blir av eller om jeg har sluttet. Jeg setter stor pris på at dere bryr dere såpass, men husk at jeg er bare et vanlig menneske jeg også, og jeg gjør faktisk andre ting enn å bare blogge og lakke neglene hele tiden :-) Tro det eller ei, haha. Nå som godværet også kom til Tromsø, så kan jeg jo ikke sitte inne hele tiden! Men jeg skal prøve å få ut et ca. innlegg hver dag :-)

Etter at jeg så den siste nail art videoen til Cutepolish på YouTube måtte jeg bare prøve meg på designet selv! HER er link til videoen hennes, og her er min versjon:

Jeg hadde ikke helt rett rød- og blåfarge, men det fikk duge. I tillegg hadde jeg bare stripetape og ikke vanlig tape, så stripene ble i tynneste laget. Men man tar det man har! Og det ble da ikke så ille? Alt i alt ble jeg veldig fornøyd med dette designet, og jeg fikk mange kommentarer fra venner, familie og tilogmed fra tilfeldige folk på butikken! Er alltid moro å få gode tilbakemeldinger på det jeg lager, men det er ekstra moro å få kommentarer fra fremmede :-D
 
Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #nail #art #cutepolish 

Tutorial: Rosa glitter

 • 26.06.2014 - 04:15

For en stund siden spurte jeg dere lesere hva dere ønsket mer av, og enkle tutorials var noe som gikk igjen blant ønskene deres. Det hender støtt og stadig at jeg lager veldig enkle negledesign selv, så her kommer en rask og enkel tutorial på de rosa glitterneglene (LINK) jeg lagde for en liten stund siden.

Du trenger:
- base coat
- rosa lakk (eller den fargen du ønsker)
- rosa glitterlakk (eller den fargen du ønsker)
- stripetape/vanlig tape
- top coat 


Her er designet jeg lagde. 


STEG 1:
Legg 1 lag med base coat. Når det har tørket, påfør minst 2 lag av fargen du har valgt som base.


STEG 2:
Når basen din har tørket helt (VIKTIG), legg tapen slik som på bildet og påfør glitterlakken din fra litt under neglebåndet og oppover mot tuppen av neglen, i trekanten du merket opp. Det funker like bra å bruke vanlig "Scotch-tape" som det gjør å bruke stripetape. Jeg skulle forresten egentlig ha et bilde med glitterlakken "inni" tapen, men det glemte jeg å ta bilde av... 


STEG 3: Før glitterlakken rekker å tørke, tar du av tapen. Dette vil gi deg fine og rette linjer uten hakk.


STEG 4: Påfør top coaten din for å forsegle designet ditt og jevne ut eventuelle småfeil.

Dette er noe av det enkleste du kan lage når det gjelder negledesign, men likevel er det så utrolig fint! 

Håper dere likte tutorialen! 

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #tutorial #howto #DIY 

Swatch: Deborah Lippmann - Mermaid's eyes

 • 25.06.2014 - 14:49

Det er ganske sjelden kost at jeg går rundt med "bare" lakk. Jeg har så og si alltid laget noe design i tillegg, men i tilfeller som dette kan jeg gjøre unntak. For den lakken her er nesten et design i seg selv.

Deborah Lippmanns "mermaid's eyes" er fra fjorårets sommerkolleksjon, hvor alle lakkene hadde havfruetema. Jeg syntes kolleksjonen var veldig fin, så etterhvert sikret jeg meg 3 stykker. Denne var den siste jeg sikret meg, og den fikk jeg ikke tak i før i november faktisk. Var først da den kom i butikker her oppe i Nord-Norge. Uansett, her har dere bilder av skjønnheten:

Uten topplakk.

Med topplakk.


Mermaid's eyes er en metallisk, cyanfarget lakk, krydret med gullfarget mikroglitter og blå paljetter (sequin-glitter). Og den er utrolig lekker! Det er egentlig sjeldent jeg synes glitterlakkene til Deborah Lippmann er fine uten topplakk, men denne hadde faktisk gått an å på uten. Men likevel synes jeg lakken ble enda finere med topplakk - det ga hele greia dybde, om dere skjønner hva jeg mener.
Dette er en lakk som gjør meg glad for å ikke ha billappen, for jeg hadde garantert kjørt av veien fordi jeg var opptatt med å studere neglene mine... Hahaha.  

Hva synes du om lakken?

- Sandra


#negler #neglelakk #deborahlippmann #deborah #lippmann #swatch 

Negledesign: Splatter #2

 • 24.06.2014 - 15:31

Det er ikke alltid jeg har tid og energi til å lage avanserte, fancye negledesign, og da er slike negledesign som jeg lagde her om dagen kjekt:

Superenkelt å lage, men likevel så stilig å se på. Jeg brukte to lag av Essie - Licorice og deretter ett lag Ciaté - Mattnificent. Til slutt dyppet jeg et sugerør i O.P.I - Push and Shove og blåste gjennom sugerøret, og voilà! Kjempeenkelt! Fordi Push and Shove er en chromelakk, så anbefales det å ikke bruke noen topplakk, noe jeg heller ikke gjorde. Designet varte likevel i 3 dager!

Hva synes du?

- Sandra


 #negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #OPI #Essie #Ciaté

Tutorial: Marihøne-negler

 • 23.06.2014 - 16:58

For en liten stund siden spurte jeg dere lesere hva dere ville ha mer av, og noe av det som ble ønsket flest ganger var enkle tutorials. Jeg har vært litt sløv å lage tutorials, for dere spør som regel etter en tutorial etter at jeg har laget et design. Jeg er skikkelig dårlig på å ta bilder underveis, og det frister sjeldent å lage samme designet på meg selv kort tid etterpå. Men nå som jeg har fått øvingshjulet mitt fra bornprettystore.com kan jeg lage tutorials oftere! :-D Denne gangen har jeg laget en tutorial på hvordan jeg lagde marihøneneglene mine.

Du trenger:
- base coat
- top coat
- rød neglelakk
- svart neglelakk
- hvit neglelakk
- dotting tool/tannpirker
- tynn pensel/tannpirker 

Dersom du har neglelakk-"penner" slik som jeg har i DETTE innlegget, trenger du ikke de 4 siste punktene. Jeg har gjort det med penner. Enten du har en slike penner eller ikke, så er forklaringene de samme og skal være enkle å skjønne :-) Gi beskjed om det er noe som er uklart, så skal jeg hjelpe etter beste evne!


STEG 1: Legg 1 lag med base coat. Når det har tørket, legg minst 2 lag av rødfargen din. Avhengig av rødfargen kan det hende du trenger flere lag, det ser du selv.STEG 2: Lag en bue og deretter fyll den inn med. Det er enklest å lage buen når du har begge hendene hvilende på bordet, på denne måten har du best kontroll over håndbevegelsene dine.STEG 3: Mens den sorte tuppen tørker, tegn en linje midt på neglen. Igjen; det er enklest å få streken ben dersom du har begge hendene hvilende på bordet mens du sakte beveger den ene hånden oppover. STEG 4: Deretter lager du prikkene. Disse kan du lage med pennene, eller du kan lage de med tannpirker, dotting tool eller andre redskaper du føler for. STEG 5: Lag to hvite "øyne" fremme på den svarte tuppen.STEG 6: Legg 1 lag med top coat for å forsegle designet ditt og jevne ut eventuelle småfeil. Voilà! Du har nå marihønenegler! :-D

Jeg håper tutorialen falt i smak og at den var enkel og skjønne. Som sagt; er det noe som er uklart, er det bare å si ifra så skal jeg prøve å forklare etter beste evne.

Dersom dere likte tutorialen, gjerne lik og del innlegget videre. 

- Sandra


#tutorial #howto #DIY #negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #marihøne 

Braided nails

 • 22.06.2014 - 17:59

Hei! 

Jeg startet like så greit sommerferien med å sove 17(!!!) timer første feriedagen, haha. Bare litt sliten, altså. Her i Tromsø er det ikke mye som minner om sommervær, dessverre. 6 grader og regn - hurra. Men men...  Her har dere et design jeg lagde her om dagen:


Det skal se ut som jeg har flettet på neglen, med neglelakk. Har prøvd dette designet før (for ganske nøyaktig ett år siden) og jeg vil si jeg fikk det bedre til denne gangen. Synes braided nails er så stilig! Skal lage tutorial på dette snart, tenkte jeg :) 

Den grønne lakken er fra Essies neonkolleksjon og heter Vices Versa. Den sølvfarged er Ruby Kisses - Silver Bling og den hvite er Essie - Blanc. Vices Versa er en utrolig stilig grønnfarge! 

Hva synes du om designet? :)

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #essie

Negledesign: Drømmefanger

 • 20.06.2014 - 17:30

Først av alt vil jeg starte med å si; God sommer alle sammen! ♥ Nå er det offisielt sommerferie, noe som er fantastisk herlig. Jeg har masse fint å se fram til i sommer, og jeg gleder meg masse. Sommeren er virkelig "min" årstid, og det skal bli herlig å slappe ordentlig av etter en litt tøff vinter og vår! :-)
Jeg starter sommeren med å vise dere et nytt design.Jeg synes drømmefangere er utrolig fine, og jeg synes dette designet ble skikkelig fresht! Veldig fornøyd med resultatet. Fjærene og selve drømmefangerne er håndmalte med de tynne penslene jeg bestilte fra bornprettystore.com. 
Som base har jeg brukt O.P.I - Alpine Snow, på drømmefangerne har jeg brukt Essie - Licorice og på de pastellfargede fjærene har jeg brukt noen billig-lakker fra utlandet, fra et merke som Pastel Organic Farm. Jeg fant ikke ut hva fargene het. 

Hva synes du om designet?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #drømmefanger #OPI #essie

Gratulerer med dagen, bloggen!

 • 19.06.2014 - 19:05

Hjelp, så fort tida har gått - for i dag er nemlig bloggen ett år gammel! Det er egentlig helt rart å tenke på at det har gått et år allerede. Det er altså ett år siden jeg satt oppe midt på natten, dagen før vi fikk sommerferie, og opprettet denne bloggen. Husker jeg satt i timesvis og fikset på designet, lagde header osv. 

På dette året har det skjedd ganske mye og jeg har lært så utrolig masse. Jeg har havnet i lokalavisa og jeg har blitt stoppet på gaten og spurt om jeg kunne skrive autograf. Jeg har fått så mange tilbakemeldinger fra folk jeg egentlig aldri har pratet med - folk i butikken, venner av venner, venner av familie, bekjente osv. Jeg har også fått veldig mange kommentarer her på bloggen, og jeg setter utrolig stor pris på hver eneste tilbakemelding jeg får! ♥

Når jeg startet bloggen trodde jeg egentlig ikke jeg ble å få en eneste leser og at jeg kom til å slutte å blogge etter kort tid. Jeg opprettet jo egentlig bloggen kun fordi det var så mange rundt meg som mente at jeg måtte dele "talentet" mitt med så mange som mulig. 
I dag har jeg kanskje ikke all verden med lesere for alle andre, men for meg er det mye mer enn jeg noen gang hadde forventet eller drømt om. Jeg er også utrolig fornøyd med at jeg har fått så mange faste lesere som til stadighet er her og kommenterer. Det betyr masse for meg å se at folk faktisk kommer tilbake hit for å se!
Som sagt trodde jeg jo at jeg ble å gå lei av bloggingen etter kort tid, men takket være dere så er blogging blitt noe jeg trives veldig godt med! 

Det er jo ganske stort at bloggen er 1 år nå, så i den anledning tenkte jeg å arrangere en konkurranse/giveaway. Er det noe dere ønsker? :) Lik eller del innlegget dersom dere ønsker at jeg skal arrangere en konkurranse/givaway i løpet av sommeren! 

Tusen takk for alt det fine bloggen har ført med seg dette året, og tusen takk til alle leserne mine ♥

- Sandra

Sommerlig tape-design

 • 18.06.2014 - 21:49

Hei!

Ble et ganske sent innlegg i dag, gitt! Men bedre sent enn aldri, sant? Som jeg har sagt før, så driver jeg å tester alt jeg fikk i posten fra bornprettystore.com og denne gangen prøvde jeg meg på et tape-design.

Masse bilder! Synes resultater ble skikkelig fresht, og jeg elsker fargekombinasjonen! Jeg er også veldig fornøyd med at designet så og si er helt likt på hver finger. Det var nemlig ikke helt enkelt å få til, haha. 
Som base har jeg brukt Ruby Kisses - Silver bling, den mørkerosa er Essie - Peach Daiquiry, den hvite er Essie - Blanc og den grønne er Essie - The more the merrier.  Stripetapen er fra bornprettystore.com. 

Hva synes du om designet?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #essie

Gammelt VS. nytt: Converse

 • 17.06.2014 - 17:12

En kategori jeg har hatt lenge her på bloggen, men som jeg faktisk ikke har brukt mer enn én gang, er kategorien "Gammelt VS. Nytt". Det hender nemlig at jeg lager samme designet flere ganger, og jeg vet ikke med dere, men jeg synes i allefall det er utrolig morsomt å sammenligne de gamle og nye versjonene. Så her kommer en sammenligning jeg burde gjort for lenge siden;


Disse to lagde jeg høsten 2012. Hele designet er laget med ingenting annet enn tannpirkere og neglelakk. Dette var ett av de første negledesignene jeg lagde. 


Dette designet lagde jeg sommeren 2013. Jeg lagde det med neglelakk, dottingtools, akrylmaling og tynne pensler. Jeg hadde også øvd på å lage mange negledesign i mellomtida. 

Jeg ser i allefall veldig stor forskjell fra de to designene, og etter min mening er versjon nr. 2 den beste. Hvilken synes du var best?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

Enkelt negledesign med studs

 • 16.06.2014 - 16:09

Etter at jeg fikk pakken min fra bornprettystore.com, så har jeg bare drevet å testet alt jeg fikk i pakken min. Er jo ikke så rart da, er vel ganske naturlig å ville prøve de nye tingene sine!

Denne gangen bestemte jeg meg for å teste studsene jeg fikk.Veldig enkelt, men likevel stilfult! Kjempefornøyd med studsene, som jeg fikk i både rund og firkantet form, og i gull og sølv. I motsetning til rhinestones er disse veldig flate, så de stikker liksom ikke "en halvmeter" ut av neglen og har lett for å hekte seg/slå seg i ting og tang slik at de faller av. Hver gang jeg bruker rhinestones faller de av før jeg omtrent er ferdig, mens den første studden datt av etter 3 dager! Må forresten bare vise dere dette bildet. Her ser dere hvor fin lakken jeg har som base, egentlig er! Det er "130 Shimmer mint" fra Gina Tricot, og jeg er helt forrelsket. Lakken har gullshimmer i seg, og jeg har jo nevnt tidligere at jeg synes mint og gull gjør en fantastisk kombinasjon. 

Hva synes du om "designet" og lakken? :)

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #ginatricot #mint

Tutorial: Hvordan fjerne glitterlakk

 • 15.06.2014 - 21:15

Det spørsmålet jeg har fått flest ganger i forbindelse med bloggen er hvordan jeg fjerner glitterlakk. Dersom du har prøvd glitterlakk før, vet du nok hvor vrient det kan være å fjerne også. Mange unngår å bruke glitterlakker, nettopp fordi de ikke orker å bruke tid på å fjerne den. Men nå skal dere få se et helt genialt triks!


Du trenger:
- Aluminiumsfolie 
- Bomull
- Neglelakkfjerner


Dette er det jeg skal fjerne. Er ikke så veldig mye glitter på dette designet, men likevel nok til at det er vrient å fjerne på vanlig måte. Lag 10 "ark" med alluminumsfolie på ca denne størrelsen.


Dynk en bomullspad/dott i neglelakkfjerner. 


Legg bomullspaden/dotten på neglen.


Deretter pakker du neglen og bomullen inn i aluminiumsfolie. 


Vakkert, eller hva? Haha. Når du har pakket inn alle fingrene, vent 5-10 minutter.


Etter 5-10 minutter tar du alt sammen av ved å presse ned, og dra folien og bommulen av. 


Alt går lett av, både glitteret og neglelakken. 

Det tar jo litt tid dette også, men det er likevel mye raskere enn å bruke 5 minutt å skrape og gnikke på hver negl! Nå har du ingen flere unnskyldninger til å ikke bruke glitterlakker igjen :D

Håper dere likte tutorialen! :)

- Sandra


#negler #neglelakk #glitter #tutorial 

Laget på andre: Palmetrær og Hello Kitty

 • 15.06.2014 - 16:36

Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg to fantastiske lillesøstre på 5 og 8 år. Disse synes det er fryktelig stas å ha ei storesøster som lager masse forskjellige negledesign, så hver gang de er her spør de om jeg kan fikse neglene deres. Det er ikke alltid det passer like godt, men sist de var på besøk lagde jeg design på de.

Eldste tøtta fikk dette designet:


Håndmalte palmetrær på en base med gradient-effekt. Skal forestille palmetrær i solnedgang. Har aldri lagd gradient-effekt på noen med så små hender før, så jeg måtte lage skikkelig tynne striper med neglelakk på svampen jeg lagde effekten med. Men jeg fikk det jo til, gjorde jeg ikke? Noen av palmetrærne er kanskje ikke så veldig fine og ser litt rare ut, men ingen palmetrær er vel like? Og slik blir det jo når man maler for hånd. Hun var storfornøyd selv, så da sier jeg meg fornøyd også. Viktigste er at de er fornøyde, ikke jeg ♥

Minste tøtta fikk dette designet:


Hello Kitty-negler! Dette er 3. gangen jeg lager dette designet på henne, og jeg synes det ble mye bedre denne gangen enn de to andre. Hun var utrolig fornøyd med de selv også, som som sagt er det aller viktigste for meg ♥

På begge designene brukte jeg de nye, tynne penslene mine fra BornPrettyStore til å male detaljer. Penslene var utrolig mye bedre enn noe annet jeg har eid, og jeg følte jeg virkelig hadde kontroll på hva jeg gjorde og at jeg endelig fikk tynne nok streker! :-D
En sjelden gang må det være lov å skryte litt av seg selv, så: Jeg ble veldig fornøyd med disse to designene!

Hva synes du om designene?

Gjerne lik og del innlegget!

- Sandra

 


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #essie #hellokitty #palmetrær

 

Nail haul deluxe!

 • 13.06.2014 - 20:04

Da jeg spurte her på bloggen hva dere savnet, var det noen av dere som savnet at jeg viste frem innkjøp/nail mail osv. Jeg har egentlig kjøpt ganske lite de siste månedene, men nå i slutten av mai og starten av juni har jeg kjøpt ganske masse. Siden jeg har kjøpt en god del og det er fra flere forskjellige nettbutikker, deler jeg de inn i kategorier ettersom hvilken butikk de er kjøpt i.

BORNPRETTTYSTORE.COM
Hadde aldri hørt om butikken før, eller bestilt noe derifra, men så leste jeg om en annen negleblogger som hadde gjort det og som var veldig fornøyd. De har alt mulig rart der, blant annet det meste innen nail art, og til en veldig billig penge. Jeg bestilte pakken min 25. mai og 7. juni var pakken fremme på postkontoret. Slett ikke dårlig til at pakken ble sendt helt fra Singapore! Alt på bildene nedenfor kostet til sammen rett under 200 kr. Pass på at dere bestiller for under 200 kroner, ellers kan dere få toll.


Alt som var i pakken. Som dere ser står det på bildet hva hver ting er.


Litt bilde av studsene jeg har kjøpt. Er både runde og firkantede i gull og sølv. 350 stykker tilsammen.


ENDELIG fikk jeg også kjøpt meg stripetape! Nå kan jeg endelig lage masse tape design! 30 stk i forskjellige farger. 


Disse er jeg spente på! Har lett etter pensler som er tynne nok i en halv evighet nå, og håper disse er gode nok. 


Fjær-vanndekaler i svart og hvitt. De hvite vises dessverre ikke. Har aldri prøvd vanndekaler før, så er spent på disse.


Negleklistremerker. Denne hadde jeg ikke bestilt (og heller ikke betalt for), så tror det er en gave fra butikken. 

Skulle også ta bilder av dotting toolsene, men det har jeg tydeligvis glemt. De er i allefall i 10 ulike størrelser.


BLIVAKKER.NO
Denne nettbutikken har jeg hørt mye om, både positivt og negativt. Det diskuteres jo i alle retninger om butikken selger ekte produkter eller ikke. Jeg har vært ganske skeptisk selv og kom fram til at jeg ikke ville kjøpt frisør- eller sminkeprodukter derifra, bare for å være på den sikre siden. Neglelakk derimot tenkte jeg at jeg kunne kjøpe der. Jeg har en venninne som kjøpte neglelakk derifra for en stund siden, og jeg hadde akkurat samme neglelakk som hun bestilte. Jeg er helt sikker på at den jeg eide fra før var ekte, så vi sammenlignet flaskene grundig, og de så helt like ut. 
Lakkene jeg kjøpte her var litt billigere enn de er i butikk. Leveringen var utrolig rask. 2 dager etter jeg bestilte var pakkene i postkassa mi


Når jeg bestilte derifra var det salg på Ciaté-lakker, og jeg hadde lenge tenkt på å kjøpe både "Underwear" (base coat) og "Mattnificent" (matt top coat) så det passet jo perfekt! Jeg fikk en mini-versjon av "Underwear" i Ciaté-julekalenderen min og nå er den brukt opp, så da måtte jeg ha en stor en. "Mattnificent" har jeg aldri prøvd før, men jeg er veldig fornøyd med alt annet jeg har eid fra Ciaté, så denne er sikkert bra den også!


O.P.I - Push and Shove har jeg siklet etter lenge og til slutt måtte jeg bare kjøpe den! Denne kommer det swatch av på bloggen så snart jeg har tid!
Butter London - Frilly Knickers er en top coat med masse små holografiske glitter i. Gleder meg masse til å teste denne. Dette er også min aller første Butter London-lakk.


Bedre bilde som viser glitteret i Butter London - Frilly Knickers. 


BURTS.NO
Her hadde jeg heller aldri handlet før, men i farta fant jeg ingen andre steder som solgte det jeg var ute etter. Litt dyrt, men jeg var i allefall sikra at produktet var ekte. Neste gang tror jeg derimot at jeg prøver meg på å kjøpe det på eBay. Tok en uke fra jeg bestilte til jeg fikk pakken.


Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream. Denne har jeg hørt masse bra om og jeg har gleda meg lenge til å teste den. Skal skrive anmeldelse av denne snart!


LUSHNORGE.NO
Her hadde jeg bestilt akkurat det samme fra tidligere. Leveringstida er på 4-6 dager. Begge gangene har jeg fått med en liten prøve på noe annet enn det jeg bestilte, noe jeg synes er veldig koselig! Glemte selvfølgelig å ta bilde av det denne gangen.


Lush Lemony Flutter Cuticle Butter. Denne har jeg som sagt bestilt en gang før, så det sier vel seg selv at jeg var fornøyd med den. Skal skrive en anmeldelse på denne snart!


KICKS.NO
Her hadde jeg aldri bestilt fra før, men jeg har selvfølgelig handlet i flere av Kicks butikker. Leveringstiden var på 5. dager. 


O.P.I Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment. Denne bestilte jeg fordi den forrige var tom. Skal skrive anmeldelse på denne også snart!


Oi, det ble et langt innlegg gitt.. Det var alle innkjøpene for denne gang! 

Hva synes du om innkjøpene?

God helg, alle sammen! ♥

- Sandra

Negledesign: Sommerlig gradient

 • 13.06.2014 - 15:46

Fant ut at det var ganske lenge siden jeg prøvde meg på en gradient-look sist, så jeg bestemte meg for å prøve å lage en litt mer sommerlig versjon. Syns gradient-negler er så morsomt å lage! Fargekombinasjonen ble ikke helt som forventet, men jeg ble fornøyd likevel!

Øverst har jeg brukt Essie - Where's my chauffeur?, deretter Essie - Lapiz of luxury, og nederst har jeg brukt Essie - Peach Daiquiry. Over dette har jeg brukt ett lag av Ciaté - Confetti. Glitterlakken er holografisk, men fikk det dessverre ikke så godt frem på bildene. 

Jeg har forresten tidligere laget en tutorial på hvordan man lager gradient negler, og den finner dere her

Hva synes dere om designet? :D

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #essie

Negledesign: Rosa glitter

 • 12.06.2014 - 15:07

Jeg har hatt lyst å prøve meg på diverse tape-design lenge, men jeg har liksom aldri fått tak i tape før. Jeg har nemlig ikke lært meg med eBay enda, og ikke har jeg turt å bestille fra diverse nettsider heller, haha. Men for en stund siden kom H&M med negle-tape/stripetape i butikkene sine og da kan dere jo gjette én gang hvem som hamstret! Har kun prøvd tape-design to ganger før og resultatet kan dere se HER og HER

Denne gangen ble derimot resultatet slik:

Så enkelt, men likevel så jentete og stilfult  synes jeg. Skal sies at jeg ble inspirert av et design jeg så på nettet da, men det var lilla og ikke rosa. Er ikke alltid like enkelt å finne på alt selv, så da er det greit å la seg inspirere av andre!

Var veldig fornøyd med dette designet, og fikk mange komplimenter og spørsmål om hvilken neglesalong som hadde fikset neglene mine. Det er i slike situasjoner det føles fantastisk herlig å si at jeg lager det selv!

Begge fargene jeg har brukt til dette designet, fikk jeg faktisk i Ciaté-kalenderen jeg hadde til jul. Den jeg holder i hånda fikk jeg på julaften. Den jeg har brukt som base er Ciaté - Kiss Chase og glitterlakken er Ciaté - Serendipity.

Hva synes du om designet?

Gjerne lik og del innlegget!

- Sandra


 #negler #neglelakk #ciate #nailart #naildesign #negledesign #rosa

Negledesign: Marihøne

 • 09.06.2014 - 19:40

I går mottok jeg en melding som sa følgende:
"Hei :) Jeg er fast leser av bloggen din og er veldig glad for at du nå er tilbake. Men jeg savner litt sånne negledesign du brukte å lage før. Sånne negledesign du for eksempel har i headeren din. Ugler, pacman, regnbue osv. Er du sluttet med sånne? Du er fortsatt veldig flink, men jeg synes du lagde mye enkle design for tiden. Spesielt når jeg vet at du klarer å lage avanserte design blir jeg bittelitt skuffa når jeg ser du lager enkle design med prikker osv. Håper du tar dette som konstruktiv kritikk og ikke blir lei deg! Stå på videre! :) Klem fra anonym." 

Jeg ble veldig glad for denne meldingen! Og nei, jeg har ikke slutta å lage slike "avanserte" design jeg lagde før. Jeg har bare ikke hatt tid nok til å lage slike design på en stund :-) Satser på at jeg i sommer har bedre tid til å lage slike negledesign. Jeg lagde faktisk et design for litt under en uke siden, som jeg håper ligner litt mer på slike design jeg lagde mye av før:


Marihøner!

Jeg synes designet var veldig søtt! Måtte jo nesten utnytte at jeg for én gangs skyld hadde litt runde negler, istedenfor de firkantede neglene jeg alltid har. Dette designet hadde nemlig ikke passet like godt på firkantede negler, etter min mening.

Designet er veldig lett å lage, tenkte jeg skulle prøve å få ordnet tutorial på disse så snart jeg har tid! Jeg brukte Essie - She's Pampered som base, også brukte jeg disse hendige sakene til å tegne alt det andre med;

Disse geniale "pennene" fra Nails Supreme kjøpte mormor til meg når hun var på Kreta nå nylig. Tusen takk, mormor! 
Jeg har de i 6 forskjellige farger og det er to farger per penn. Det som er så genialt med dem er at hver farge har to måter du kan bruke den på! Trekker du i troppa får du frem ei penn, men dersom du skrur får du frem en pensel. Helt genialt!
På dette designet brukte jeg kun penn delen på den svarte og den hvite. Det var litt vanskelig å vite hvor hardt du skulle klemme for å dossere riktig på den første neglen, men på neste negel fikk jeg teken på det. Som sagt; helt geniale og veldig enkle å bruke! 

Hva synes du om designet?
Hva synes du om pennene jeg fikk?  

- Sandra

Gjerne lik og del innlegget!


#negler #neglelakk #nailart #negledesign #naildesign #essie #nailssupreme #marihøne

Essie Sparkle on Top VS. Ciaté Snow Globe

 • 09.06.2014 - 15:20

Til tross for at det var stille fra meg veldig lenge en stund nå nylig, viser det seg at jeg har tatt noen bilder i mars i år som jeg aldri la ut her. Jeg er et skikkelig surrehue til tider, og denne gangen gikk det visst utover bloggen. Ups! Bedre sent enn aldri, er det ikke det de sier?


Essie "Sparkle on Top" og Ciaté "Snow Globe" er begge topplakker med holografiske flak. "Sparkle on Top" er fra Luxeffect-kolleksjonen til Essie, og den kom de ut med rundt jula 2013. Jeg vet ikke helt når "Snow Globe" kom ut, men jeg fikk den i første luka på Ciaté-julekalenderen min (LINK) og var solgt straks jeg testet den.  

Når flaskene står side om side ser de ganske like ut, men resultatet er et helt annet når man tester begge på en svart base: 


1 lag over Essie Licorice. 1 lag med top coat. 


1 lag over Essie Licorice. 1 lag med top coat.

Ble litt mange bilder, men det måtte til! Er de ikke utrolig fine?! Jeg er helt forelsket. 

"Sparkle on Top" har både små og store flak, mens "Snow Globe" har kun store. Jeg synes den holografiske effekten kommer mye bedre frem hos Snow Globe enn hos Sparkle on Top, og jeg elsker holografisk effekt.
Begge er veldig fine på sine måter, men over den svarte lakken foretrekker jeg nok Snow Globe. Tror derimot Sparkle on Top ville gjort seg bedre over en nude eller annen lys farge enn hva Snow Globe ville gjort. 

Flakene i Snow Globe var ganske tunge og tykke følte jeg, så det var vanskelig å plassere flakene. I tillegg hadde jeg følelsen av at flakene stakk litt opp av neglen her og der, så jeg måtte kjøre på med ett lag top coat over. Litt dumt, da Snow Globe liksom er en top coat. 
Sparkle on Top hadde jeg derimot ingen problemer med å legge. Flakene la seg pent inntil neglen og jeg følte egentlig ikke at jeg trengte top coat, selv om jeg for sikkerhets skyld la ett lag. 

Dette ble et langt innlegg, gitt! Håper likevel det falt i smak!

Hvilken lakk likte du best?

- Sandra


#swatch #negler #essie #ciate #neglelakk 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits