Mix & Match Neon Pink Leopard

  • 28.06.2016 - 20:31

Jeg henger nok en del etter, for det er først nå nylig jeg har oppdaget sommerkolleksjonen "Sunsational" som China Glaze hadde for hele 3 år siden. Dette er en perfekt sommerkolleksjon i mine øyne og for en stund siden fikk jeg tak i alle kremlakkene fra kolleksjonen, og etter det har jeg brukt de mye. Alle har et neon-preg på seg, og det passer jo helt perfekt med freshe og knæsje farger om sommeren!

I dag har jeg brukt den ene rosa lakken fra "Sunsational"-kolleksjonen, i tillegg til svart og hvit:


Her har jeg brukt:
- China Glaze - Neon on & on
- China Glaze - White on white
- Chevron-vinyler fra Whats Up Nails (her)
- China Glaze - Liquid Leather
- Dotting tool

Jeg synes resultatet ble veldig fint og fresht, samtidig som det er ganske girly uten at det skriker jentete om dere skjønner?
Leopardmønster er noe jeg bare har hatt to eller tre ganger tidligere, og jeg skjønner egentlig ikke helt hvorfor. For det er jo stilig, og man kan gjøre utallige vrier på det uten at det blir kjedelig! 

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Teal gradient w/Tribal

  • 24.06.2016 - 19:44

Jeg har noen stilige stempleplater med tribalmønster liggende, og fant ut at det var på tide å få brukt de! Jeg ordnet en gradient, la over litt glitter og stemplet i vei. Slik ble resultatet:


Her har jeg brukt:
- China Glaze - White on white
- China Glaze - Too yacht to handle
- China Glaze - Highlight of my summer
- China Glaze - Fairydust
- Stempleplate "BP-L010" (HER, bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på din ordre) 

Jeg ble veldig fornøyd med gradienten under stempelet! Den ble veldig fresh og overgangene ble veldig fine, og laget med China Glaze - Fairy Dust ga den det lille ekstra. Jeg ble derimot ikke like fornøyd med stemplingen. Mønsteret ville ikke overføres ordentlig, og det ble litt skeivt her og der. Men jeg tenkte det var greit å legge det ut likevel. Det er ikke alltid det blir like vellykket med alle negledesignene mine, altså - og de sidene synes jeg også er greit å vise frem.

x Hva synes du? 

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY

Sorbet gradient w/studs

  • 15.06.2016 - 20:39

For en stund siden dumpet de nye "Sorbet" vårlakkene fra Depend Cosmetics ned i postkassen min. Disse lakkene har vært skikkelig populære, og har vært utsolgt så og si overalt, men du kan kanskje enda finne de på enkelte Kicks-, Cubus- eller Sparkjøp-butikker. Hvis ikke, så finnes de heldigvis enda HER!
Jeg hadde hørt mye skryt om disse lakkene, og var spente på å teste de selv, så jeg bestemte like gjerne for å prøve meg på en gradient med tre av lakkene fra kolleksjonen!

/iProdukter sendt for vurdering

Her har jeg brukt: 
- Depend - 4087 Frozen sorbet (HER)
- Depend -  4084 Mint sorbet (HER)
- Depend - 4086 Pear sorbet (HER)
- Depend matte top coat (HER)
- 2mm gold studs (HER, bruk koden
 "ABDG10" for 10% avlsag på ditt kjøp)

Jeg elsket hvordan denne looken ble! Veldig fresh, og i dagslys etter at sola var gått ned så de nesten litt bleached neon-ish ut. Lakkene har fra før en satin finish, som er en mellomting mellom matt og glossy, men jeg valgte å bruke Depend sin matte topplakk for en helt matt finish. Slik så det ut uten studsene:

Det eneste jeg har å sette fingeren på med akkurat disse lakkene var at de kanskje ikke helt egnet seg for å lage en gradient med, fordi de var bittelitt sheer. Jeg liker best å bruke lakker som dekker godt til gradients, ellers må jeg bruke så veldig mange lag - noe jeg måtte i dette tilfellet. Men det var verdt det, for resultatet ble bra! Jeg har også kjapt swatchet alle lakkene på swatch sticks, og synes de dekket bedre da.

Denne kolleksjonen likte jeg kjempegodt, og jeg synes de passer perfekt både til våren (som strengt tatt er over) og til sommeren! Alle lakkene i denne kolleksjonen blir nok pakket med når jeg drar til Kreta denne sommeren ;)

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #depend #dependcosmetic #DIY

Orange gradient w/ chevrons

  • 09.06.2016 - 18:45

Nå er jeg endelig kommet i gang med å poste litt mer sommerlige design, til tross for at sommerværet her i nord har takket for seg, for en stund! Selv om temperaturene er lave og vinden er sur, hjelper det i allefall litt med freshe negler!

Her har jeg brukt: 
- OPI - Alpine Snow
- Sminkesvamp
- Chevron vinyler kjøpt HER 
- Essie - Lounge Lover 
- Maybelline - Sun Flare

Synes dette ble en riktig så fresh og fin gradient - perfekt for sommeren. Vurderte en stund om jeg skulle sette på noen rhinestones eller studs på de neglene uten chevron-mønster, men syntes det var greit å la det være denne gangen!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY

Purple & Pink Flower Nails

  • 04.06.2016 - 19:16

I dag tenkte jeg å vise dere et søtt blomstrete design jeg gjorde for en stund tilbake! Så langt i år har det ikke vært så mange vår- eller sommerdesign her på bloggen, men nå kommer det endelig!


Her har jeg brukt:
- Essie - Lilacism 
- Essie - Blanc
- Vanndekaler fra MILV, kjøpt HER

Vanndekaler er kjempeenkelt å bruke, og alle kan få det til. Det krever veldig lite trening og det tar ikke lang tid å lage slike design i det hele tatt. HER kan dere se en video av hvordan jeg lagde et tidligere design, ved bruk av vanndekaler. 

Synes resultatet ble veldig søtt, og vår/sommerlig. Fornøyd med resultatet!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits