Ukens spørsmål #4

 • 28.07.2013 - 21:34

Da var det søndag igjen, og tid for å svare på ukens spørsmål. Før jeg svarer på spørsmålene, vil jeg starte med å si tusen takk for all respons på forrige innlegg! Jeg har fått 15 kommentarer, i skrivende stund har 29 stk. "likt" innlegget på Facebook, og jeg fikk også en del respons på bloggens Facebookside. Utrolig morsomt! Uansett, nå setter jeg i gang med å svare på ukens spørsmål! :)

Hvorfor svarer du på "ukens spørsmå"l? Du får jo ikke så mange spørsmål uansett...
- Jeg har valgt å lage en egen kategori som heter "ukens spørsmål". Dette er fordi jeg faktisk får en del spørsmål i løpet av en uke. Noen av de på mail, noen på privat melding, og noen i kommentarfeltet her på bloggen. Jeg svarer på spørsmålene fordi jeg gjerne vil ha så god kontakt med leserne mine som overhode mulig.

Hvorfor vises ikke kategorien ukens spørsmål på bloggen din?
- Dette har jeg lurt på selv! Skal ta kontakt med hun som har laget designet veldig snart, å prøve å få fikset det!

Kan du ordne swatcher på alle lakkene i Sugar Crush-kolleksjonen?
- Ja, skal ordne det etterhvert. Se spørsmålet nedenfor.

Har du glemt å lage swatch av den der glitterlakken du kjøpte på H&M?
- Nei, jeg har ikke glemt det. Jeg har bare ikke orket å påføre en glitterlakk enda, for de fleste vet hvor vanskelig disse er å fjerne. Blir å fokusere litt mer på negledesign fremover, i og med at det har blitt litt lite negledesign i det siste, og mange swatcher. Det jeg prøver å si er: jeg skal ordne de swatchene jeg har lovet, men fremover vil det ikke bli like mange swatches som det har vært nå i det siste.Har du glemt å lage tutorial på Hello Kitty-neglene dine?
- Oi, ja!  Jeg skal prøve å få laget de så snart jeg har tid!

Elsker ugleneglene dine! <33 Kan du lage tutorial på de?
- Tusen takk for det :D Ja, det var flere som ønsket det, så blir å lage tutorial på de etterhvert :)

Hvordan kom du i avisa??
 - Dette har jeg lurt litt på selv. Jeg vet jo hvordan jeg kom i avisa, for avisa ringte meg jo, og jeg svarte. Men hvordan de fant bloggen min og hvordan de fant ut at dette ville de skrive om, det vet jeg ikke. Det var i allefall veldig morsomt at de ville skrive en sak om meg :)Trykk på bildet for å komme til nettutgaven av saken min.


Hvor kjøpte du cuticle oilen din?
- Neglebåndsoljen fra OPI kjøpte jeg på Kicks! 

Hei, kjempekul blogg. Ta en titt innom min???
- Dette er vel egentlig ikke et ordentlig spørsmål, men jeg synes det er på tide å ta opp. Jeg får en del kommentarer, og da er ikke disse typene kommentarer lette å unngå. Jeg har godtatt de frem til nå, men nå er jeg ganske lei. Tar du turen innom min blogg kun for å markedsføre deg selv, så synes jeg ærlig talt at du like godt kan la være. Disse kommentarene viser null interesse for hva jeg akkurat har skrevet et innlegg om, og det vises godt at det kun er for å promotere sin egen blogg. Flere ganger har jeg googlet de som har skrevet kommentaren, og da kommer det opp drøssevis av treff på at de har gjort akkurat det samme hos x antall andre bloggere. 
MEN: Det jeg derimot godtar er folk som legger igjen en kommentar noe slikt som denne: "Så stilig negledesign! Jeg har akkurat laget et negledesign selv, ta en titt innom min å si hva du synes" eller "Så fine innkjøp! Likte spesielt godt *blablabla*. Hadde vært hyggelig om du tok en titt innom min blogg også :)". Dere skjønner poenget, ikke sant? Når du viser interesse for det innlegget du faktisk kommenterer på, så synes jeg det er greit. Disse bloggene tar jeg også turen innom. 

Var ikke meningen å virke sur nå, men jeg følte jeg måtte være litt streng å få sagt dette.

FIkk du svar på noe du lurte på?

- Sandra

Owl nail art

 • 27.07.2013 - 18:04

Hei! 
Jeg lovte jo i går at jeg skulle legge ut negledesignet i løpet av kvelden, men tiden strakk ikke til. Her er designet jeg laget i går:

Venstre


Høyre


Jeg er ganske fornøyd med dette designet, egentlig! Her om dagen var det en leser som fåreslo at jeg skulle lage Ugle-negler. Dette hadde jeg tenkt på lenge, så da ble det gjort så og si med en gang!

Som jeg har nevnt tidligere, så er jeg veldig fæl å lage design på bare den ene hånden, så i går bestemte jeg meg for å øve på å lage design på høyrehånden, ved å bruke venstre. Som dere ser så ble ikke designet like fint på høyrehånden, som på venstre. I tillegg ble pekefingeren på høyrehånda heeelt ødelagt, fikk virkelig ikke til øynene... Skal prøve å få rettet det opp i dag da. 

Hva synes du om designet?

Er dette noe dere vil ha tutorial på senere?

- Sandra


#negledesign #negler #neglelakk #naildesign #nailart #design #ugler

Ups...

 • 26.07.2013 - 23:44

Nevnte i forrige innlegg at jeg var i gang med et nytt negledesign, og at jeg ville poste det i kveld. Jeg er dessverre forsinket, og designet tok litt lenger tid en jeg trodde. Dermed vil ikke designet komme ut i dag likevel... 
Det kommer i morgen litt utpå dagen en gang.

Håper det går greit! Og beklager til dere som hadde ventet!

- Sandra 

Essie - Innkjøp

 • 26.07.2013 - 18:14

Hei! 
Her kommer "del 2" av innkjøpene jeg gjorde mens jeg var i Lofoten og Vesterålen.Fra venstre: Essie - The more the merrier, Essie - The girls are out og Essie - Where's my chauffeur. 

Som jeg tidligere har nevnt, så er jeg veldig stor fan av Essie-lakkene, og disse fargene var så freshe og fine. Den lillae "The girls are out" har bittelitt glitter i seg, noe jeg synes er fint! Gleder meg til å teste disse :) Synnes alle disse lakkene var veldig "sommerlige" så jeg dro på ei strand for å ta bilder av de.

Akkurat nå sitter jeg å holder på med et nytt negledesign. Satser på at det er ferdig om ikke så alt for lenge, og da vil jeg selvfølgelig legge ut bilder av det her på bloggen :)

Hva synes du om innkjøpene?

- Sandra


#negler #neglelakk #essie #innkjøp
 

Hvordan lage dine egne dotting tools

 • 25.07.2013 - 17:49

For en god stund siden, så fikk jeg spørsmål om jeg kunne vise hvordan man kunne lage sine egne dotting tools, og nå tenkte jeg å ta det.

Først tenkte jeg bare å si hvor jeg har kjøpt min dotting tool. Den har jeg kjøpt på Staples her i Tromsø, og den kostet rundt 30kr. Fant den i hobby avdelinga der :-)
Du får også kjøpt mange billige dotting tools i alle mulige størrelser på eBay. Jeg har ikke satt meg inn i eBay enda, så jeg har ikke kjøpt noen der, men har hørt veldig mye bra om dem.

 
Dotting tools fra eBay.

Har heller ikke du satt deg inn i eBay, eller vet om noen butikk hvor du kan få kjøpt dotting tool, så er det flere ting de fleste har hjemme, som du kan bruke.

Første eksempel på hva du kan bruke er kanskje ikke spesielt original, men det funker veldig bra:


Tannpirkere! De er lette å håndtere, tillegg til at de er ganske billige.

Neste ting du kan bruke er:

Hårnåler! Det må være slike hårnåler med de "klumpene" på tuppen, for det er disse du bruker til å dotte med! 


Du kan også bruke knappenåler. For å få best mulig kontroll over knappenåla, kan du sette de fast i baksiden av en blyant (de som har viskelær) også bruker du den kula på enden som selve dotting toolen :)

Du kan også bruke en ødelagt penn:


Da bruker du bare tuppen av penna. Prikkene vil bli ganske små, men det funker!

Helt til slutt, så kan du bruke:


En øredobb! Jeg vil selvfølgelig ikke anbefale å bruke et par dyre øredobber til dette, da øredobbene vil bli ødelagt. Jeg har det med å av og til miste én øredobb, også sitter jeg der med en ensom øredobb, haha. De jeg har brukt når jeg skal lage store prikker, er billige øredobber fra Glitter. For å få best mulig kontroll over prikkene dine, setter du bare fast øredobben i et viskelær, på enden av en blyant. 

Det var de tipsene jeg hadde for å lage dine egne dotting tools! Hva synes du om tipsene? :-)

- Sandra


#tipsogtriks

Mer avis

 • 24.07.2013 - 19:39

I dag er jeg også i papirutgaven til avisa iTromsø! Dette bildet er jo åpenbart ikke tatt fra en avis, men en kompis jobber i avisa iTromsø, så han fikk tak i denne :) Litt synd at hun hadde skrevet "ailpolishaddicted.blogg.no" istedet for "nailpolishaddicted.blogg.no", men men. Fornøyd med saken! :)

 

Sugar Crush Innkjøp

 • 24.07.2013 - 19:31

Dette blir en litt annerledes versjon av innkjøpene jeg gjorde mens jeg var i Svolvær i Lofoten :) I dette innlegget vil jeg ta for meg lakker fra Sugar Crush-kollekjsonen til IsaDora. 

De to ytterste hadde jeg fra før (Ocean Crush og Purple Crush). Fra venstre har jeg nå kjøpt: Candy Crush, Pool Crush, Diamond Crush, Pink Crush og Turquoise Crush. 

Jeg har virkelig falt for denne kolleksjonen, og mangler ikke mange nå før jeg har hele kollekjsonen. Tror faktisk jeg kun mangler to. Ønsker dere lesere at jeg legger ut swatches av noen av disse, så er det bare å si ifra i kommentarfeltet!

- Sandra 

I avisen!

 • 23.07.2013 - 23:11

Dagen min i dag startet med at en veldig hyggelig journalist fra ei av lokalavisene vi har i Tromsø, avisa iTromsø, ringte og lurte på om hun kunne skrive en artikkel om bloggen min og om jeg ville svare på noen spørsmål. Jeg ble veldig overrasket! Jeg? I avisa? Jeg svarte selvfølgelig på spørsmålene hennes, og artikkelen kan dere lese HER


Bilde fra artikkelen om meg og bloggen min.

Er kanskje ikke så mye å skryte av for de fleste, men da jeg startet bloggen for litt over en måned siden, så hadde jeg aldri trodd at noen kom til å lese eller bry seg om bloggen min. 

En ting som er litt morsomt da, er at jeg fikk en del stygge kommentarer slengt etter meg på Facebook. Ble kalt en PR-kåt fitte som var lite original, blandt annet. Kan jo ikke annet enn å flire, for det er jo ikke jeg som er PR-kåt når avisa ringer meg å spør om de kan lage en sak om meg og bloggen min, haha. Hadde vært noe annet om det var jeg som ringte de, hehe. Men jeg skal si meg enig i at det er litt "agurknytt" å skrive om en negleblogger, haha!

Nå er jeg akkurat kommet hjem, etter å vært borte i nesten en uke. Har vært i Lofoten og Vesterålen og besøkt noen venner av familien. Fra og med i morgen vil jeg blogge oftere og jeg har også mye større mulighet for å lage flere design, enn hva jeg hadde mens jeg var borte.

Les gjerne artikkelen, og legg gjerne igjen en kommentar om hva du synes om artikkelen! :)
I løpet av kvelden (kan hende det kommer i morgen) skal jeg prøve å få lagt ut noen av innkjøpene fra Lofoten, så stay tuned! :)

- Sandra


#negledesign #nailart #naildesign #avis

 

Abstrakt - Nail art

 • 22.07.2013 - 13:41

Her om dagen satt jeg å kjedet meg, og bestemte meg for å lage et design. Jeg hadde ingen peiling på hva jeg skulle lage, eller hvordan det skulle se ut. Jeg tok det rett og slett som det kom.
Først la jeg to lag med Essie -Naughty Nautical (etter et lag med base coat selvfølgelig), og de andre fargene husker jeg ikke i farta. Men jeg tok fram et par tannpirkere, og begynte å lage dette mønsteret:


Jeg har ingen anelse på hva det skal forestille, annet enn tilfeldige firkanter. Et ganske abstrakt design, hehe. Ble ikke så veldig fornøyd med dette egentlig, og synes det var bedre før jeg la til den rosa firkanten. Hadde vært nok med den mørkerosa/røde, den hvite og den gule, synes jeg. Men men, ikke alle designene mine kan være like gode. Satser på at jeg lager noe bedre og litt mer kreativt neste gang. 

Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #naildesign #negledesign #neglelakk #nailart #essie

Ukens spørsmål #3

 • 21.07.2013 - 19:34

Hei! 
Da var det søndag igjen, og tid for å svare på ukens spørsmål igjen. Var ikke like mange spørsmål denne gangen som sist, men jaja :)

Kan du ha tutorial om hvordan man lager Hello Kitty-negler?
- Det kan jeg nok helt sikkert :) Tenkte å ta det i slutten av neste uke i såfall.Hvordan takler du kritikk?
- Dette spørsmålet må jeg si at jeg ikke hadde forventet å få, hehe. Tja, hvordan takler jeg kritikk? Tror det kommer veldig an på hva som blir kritisert, og om det er konstruktivt eller ikke. Når jeg fikk den kommentaren som sa "Hvorfor i helvete har du blogg, du bryr deg ikke om leserene dine eller bloggen", så måtte jeg bare flire. Det stemte over hode ikke, og den kommentaren var så lite konstruktiv at det var ikke måte på. Jeg ble jo selvfølgelig ikke spesielt glad, men jeg ble ikke lei meg heller. Jeg vil påstå jeg takler kritikk bra, så lenge den er konstruktiv. Sier noen "herregud, du suger" eller "du er elendig" så blir jeg litt lei meg, det skal jeg innrømme. Det tror jeg forresten de fleste vil bli. Men sier noen at "tja, det designet var ikke så ille, men det hadde blitt bedre om du gjorde sånn og sånn", så tar jeg det veldig bra. Setter stor pris på kontruktiv kritikk, for det kan man lære masse av :)

Når kommer anmeldelsen av OPI-negleoljen?
- Den kommer veldig snart!

Når skal du skrive om dotting tools, slik du har lovet?
- Det kommer også veldig snart, mest sansynlig på onsdag eller torsdag :)

Hva gjør det morsomt å holde på med nail art?
- Det er flere ting. Det morsomste er vel å se hvor mye bedre jeg blir etterhvert. I tillegg er det veldig morsomt å kjøpe neglelakk, også kommenterer de som jobber i butikkene, neglene mine :) 

Skal du lage flere tutorials på enkle design?
- Ja, det skal jeg. Jeg må bare finne ut hvilke design jeg skal lage først, mangler litt inspirasjon.

Har du sluttet å lage negledesign? Du swatcher jo bare, eller hva det nå heter.
- NEI, det har jeg ikke :) Som jeg nevnte i spørsmålet ovenfor, så mangler jeg bare litt inspirasjon for tiden, men det begynner å gå bedre nå. Har fått noen ideer som jeg tenker jeg skal lage så snart tiden strekker til! Skal innrømme at det har blitt litt vel mye swatches i det siste, og jeg må dessverre meddele at flere vil det bli. Har kjøpt noen nye lakker jeg mener "fortjener" å bli laget swatches av. Men som sagt, mere negledesign kommer!

Hva koster Sugar Crush lakkene til IsaDora?
- De koster det samme som de andre lakkene til IsaDora, 89kr!Hva koster Essie?
- Essie-lakkene koster litt i overkant av 100 kroner, ca 120 kr. Så de er litt dyre, men som nevnt tidligere er de veldig verdt pengene! 

WTF, lakker du neglene dine 7 ganger om dagen eller??
- Haha, nei. Det hender at når jeg lager swatches, så lakker jeg neglene fortløpende. Altså, f.eks. når jeg gjør swatches av innkjøpene mine, så lakker jeg neglene i den ene fargen, så fjerner jeg det, lakker i den andre fargen osv. Men det er ikke ofte :)

 Det var svarene for denne uken, håper jeg svarte bra nok. I løpet av kvelden vil det komme ut bilder av et nytt design, så stay tuned! :)

 - Sandra

Tutti Frutti Dots

 • 21.07.2013 - 16:08

Hei!

Sliter fortsatt med nettet, så får ikke blogget så mye som jeg ønsker, dessverre. Blogger så mye jeg kan når jeg har tid og når nettet samarbeider.  
Her om dagen lekte jeg meg med en dotting tool, hvit lakk og masse farger. Her er resultatet:

Venstre:

Høyre:

Ble ikke like bra som jeg hadde håpet på, men de ble liksom helt greie. Visste egentlig ikke helt hva jeg skulle kalle dette designet, så da fikk det bare navnet "Tutti Frutti Dots", haha. 
Er det en ting jeg er sløv på, så er det å lage design på begge hendene. Jeg lager som regel kun på venstrehånda, også gidder jeg ikke ha på høyre. Jeg må øve meg mer på å bruke venstrehånda til å lage design!

Har kjøpt et par lakker de siste dagene, så så snart jeg har nett og tid, så vil jeg legge ut bilder av innkjøpene + noen swatches. Hvem vet, kanskje jeg lager noen design med de nye lakkene også :) 

Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #essie

Sugar Crush Dots

 • 20.07.2013 - 13:33

Hei!

I går satt jeg å lekte meg med de to lakkene jeg eier i Sugar Crush-kolleksjonen til IsaDora. Slik ble resultatet:


Her har jeg brukt Essie - Blanc under, også har jeg dottet med IsaDoras Ocean Crush og Purple Crush. Synes selv det ble ganske bra (bortsett fra på langfingeren), men hadde kanskje holdt å bruke bare én av fargene.

Hva synes du?

- Sandra

#negler #neglelakk #nailart #negledesign #isadora

IsaDora - 715 Pink Lemonade

 • 19.07.2013 - 16:12

Hei!
Som jeg sa, så er jeg fortsatt ganske opptatt, så det vil ikke bli så veeldig mye blogging de nærmeste dagene. I tillegg plages jeg veldig med internettet, så det er ikke alltid jeg får postet ting med en gang.


Denne gangen ha jeg gjort en swatch av IsaDora - 715 Pink Lemonade. En veldig fin mørk, rosa farge. Lakken var lett og legge, og her har jeg lagt 3 lag. Litt irriterende at jeg måtte ha 3 lag, men den tørker såpass fort, så da går det greit. Dsse lakkene sitter veldig godt også :)

Hva synes du om lakken?

- Sandra

#negler #neglelakk #swatch #isadora
 

Hello Kitty nail art

 • 18.07.2013 - 14:20

Hei!

De siste to dagene har jeg hatt mye å gjøre og jeg har vært veldig opptatt. Dermed har det blitt lite og ingen tid til bloggen, dessverre. Har vært opptatt sammen med familie og venner som har kommet hjem fra ferie osv.
Fikk faktisk en stygg kommentar i går om at "Hva i helvete skal du med blogg, som overhode ikke bryr deg om verken bloggen eller leserene dine". Dette vil jeg påstå at overhode ikke stemmer. Jeg tenker masse på bloggen, og setter av så mye tid jeg klarer til bloggen. Som jeg har nevnt tidligere, så tar det lang tid å lage design og swatches. I tillegg tar det jo litt tid å ta bildene, å skrive på bildene, skrive innlegget osv. Det er heller ikke sant at jeg ikke bryr meg om leserene mine. Hadde jeg ikke brydd meg om lesere, så hadde jeg heller ikke blogget. Jeg svarer på absolutt alle kommentarene jeg får, og prøver så godt å hjelpe dere når dere spør om hjelp til neglerelaterte ting. Hadde jeg ikke brydd meg hadde jeg ikke gjor det heller.
Har sagt det før, og sier det igjen: selv om jeg elsker å blogge og å svare på kommentarer, så er ikke bloggen livet mitt. Jeg gjør andre ting enn å sitte å lakke neglene mine hele tiden, tro det eller ei.

Det er synd å si det, men de neste dagene vil det heller ikke bli så mye blogging. Blir å være ganske opptatt i en ukes tid fremover. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få ut minst et innlegg om dagen, men jeg kan ikke love noe. 

Her er et design jeg laget for tre dager siden. Har ikke hatt tid å poste det før nå.


Forhåpentligvis ser dere at jeg har prøvd å lage Hello Kitty-negler.  Ble ikke fult så bra som jeg håpet på, så en gang senere vil jeg prøve meg på dette en gang til. Jeg har brukt Viva La Diva - 118 (den lyserosae fargen), Viva La Diva - 59 (glitteret), Essie - Blanc (Det hvite på Hello Kitty), Essie - Peach Daiquiri (Sløyfen), Essie - Licorice (det svarte) og Depend - 362 (det gule). 

Hva synes du?

- Sandra

#negler #negledesign #nailart #neglelakk #hellokitty 

IsaDora - 104 Purple Crush

 • 15.07.2013 - 21:36

Som jeg har nevnt før, så var jeg veldig begeistret for IsaDora's Sugar Crush-kolleksjon. Hittil eier jeg kun to lakker, men jeg skal definitivt ha flere!

Denne gangen har jeg tatt for meg "Purple Crush", og denne ble helt klart min favoritt. En fantastisk fin lakk, og i motsetning til "Ocean Crush", så trenger ikke denne å være i sterkt lys for å få vist hvor fantastisk fin den egentlig er. 

Se bare her!


For en fantastisk fin lakk! Den har en del glitter i seg, uten at jeg synes det ble for mye. Lakken er lett å legge, og her har jeg påført to lag. Det eneste minuset er at børsten er litt bred, så det er lett å få noe utenfor neglene, men det gjør ikke så mye for det er lett å fikse.


♥♥♥♥

Synes du den er like fin som jeg synes?

- Sandra

#negler #neglelakk #swatch #isadora

IsaDora - 128 Ocean Crush

 • 15.07.2013 - 12:44

Hei!

Da jeg presenterte innkjøpene mine så var det mange av dere som ønsket swatches av de to lakkene jeg kjøpte, fra IsaDora's Sugar Crush-kolleksjon. Jeg hadde gledet meg lenge til jeg fikk penger, for da skulle jeg kjøpe noen lakker fra denne kolleksjonen med en gang. Har fortsatt planer om å kjøpe den rosa versjonen av disse lakkene.
Jeg er utrolig glad i blått og lilla, så i første omgang kom hjem med en lilla og en blå versjon av lakkene Sugar Crush-kolleksjonen.


Her har jeg lagt to lag av Ocean Crush. En fantastisk vakker lakk, etter min mening. Den ser dessverre litt kjedelig ut i vanlig lys, men kommer du i litt sterkere lys, så kommer virkelig magien fram. Forventningene mine til denne lakken var veldig høye, og jeg ble ikke skuffet


Se så fin den er!

Hva synes du?

- Sandra

#negler #neglelakk #isadora #swatch

Topplisteblogger?

 • 14.07.2013 - 17:40

Hei!

I går hadde jeg maaange fler innom bloggen enn jeg vanligvis har, så i dag ligger jeg faktisk på topp 200, haha. Ikke så mye å skryte av akkurat, men jeg synes det var veldig morsomt. 

182. plass er kanskje ikke så mye å skryte av for de fleste, men jeg er veldig fornøyd med det! Hadde over 450 innom i går, + 211 ordentlige lesere. Jeg setter utrolig stor pris på det!

Det var ganske morsomt da jeg for bare noen minutter siden logget inn på blogsoft for første gang i dag, også hadde jeg 20 uleste kommentarer. Det er ikke akkurat noen hverdagskost for meg, men likevel helt utrolig morsomt! 
Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen; jeg setter utrolig stor pris på hver eneste som er innom bloggen min, og jeg leser og svarer på hver eneste kommentar. Hadde det ikke vært for dere lesere, så hadde jeg ganske enkelt ikke blogget, for hva er en blogg uten lesere?

Jeg skal absolutt ikke love noe, for hver gang jeg lover noe, så går det ikke helt som jeg hadde tenkt.. Men jeg skal prøve å få laget et nytt negledesign i dag, siden jeg ikke har gjort det på en stund :-)

Igjen, tusen takk for alle kommentarer, og for at nettopp DU leser bloggen min ♥♥♥

- Sandra

Ukens spørsmål #2

 • 14.07.2013 - 14:16

Det er søndag, altså tid for å svare på ukens spørsmål :-)

Synes du ikke essielakker er litt vel dyre??
- Jo, Essie-lakkene er ganske dyre, men jeg synes absolutt de er verdt pengene, så da gjør det liksom ikke så mye.

Hvordan får du så lange negler?
- Tålmodighet, haha. Også bruker jeg, som jeg har nevnt mange ganger, Trind Nail Repair som gjør at neglene mine ikke knekker så lett. Nå skal det sies at neglene mine ikke ser ut. Jeg har knekt tommelneglen på venstrehånda (som er den hånda jeg alltid tar bilder av), og neglene på høyrehånda vil jeg ikke snakke om engang :p

Kan du skrive flere anmeldelser?
- Det kan jeg så absolutt!

Kan du skrive anmeldelser/omtaler om flere av lakkene du bruker?
- Det kan jeg også! 

Hvor mange lag legger du når du lakker neglene?
- Jeg ser det litt an på lakken, noen trenger flere lag enn andre, men som regel legger jeg to eller tre lag.

Nå er det lenge siden du har laget noe negledesign, er liksom bare swatcher. Kan du ikke lage noe nytt design snart??
- Det kan jeg! Har bare manglet litt inspirasjon i det siste, men i løpet av de nærmeste dagene skal jeg nok klare å få laget et nytt design :-)

Hvor kjøper du dotting toolene dine?
- Den ene dotting toolen min har jeg fått hos en venninne, faktisk. Hun kjøpte den på eBay, og det er der de fleste får tak i dotting toolene sine. De har i alle mulige størrelser der, til en billig penge. Jeg har bare ikke satt meg inn i eBay enda :p Den andre dotting toolen jeg har, kjøpte jeg faktisk på Staples, i hobbyavdelingen der :-)

Jeg har ikke dotting tool, og kan ikke med ebay. Hva kan jeg bruke som dotting tool?
- Har planer om å skrive et innlegg om dette veldig snart! :-)

Lol, hvorfor svarer du på alle kommentarene du får?
- Fordi jeg er veldig takknemlig for hver eneste kommentar jeg får, og når jeg kommenterer på blogger så føler jeg meg litt mer spesiell om bloggeren svarer på kommentaren min. Jeg gjør det altså fordi jeg setter pris på hver eneste kommentar og på leserne mine :-)

Når jeg lakker neglene blir det alltid så rotete og ujevnt, hva skal jeg gjøre?
- Det kan hende at du ikke lar lagene tørke nok før du påfører et nytt. Kan også hende du bare har ujevne negler, og da anbefaler jeg å kjøpe en buffer-fil. Det er en fil hvor du har 4 forskjellige filer i en på en måte, og disse kan du bruke oppå neglene!

Hvorfor blogger du så lite?
- Haha, jeg vil absolutt ikke påstå at jeg blogger lite. Jeg har blogget i snart en måned, og på en måned så har jeg skrevet 50 innlegg + 3 korte som jeg har slettet (var bare informasjon om to dagers fravær). Det vil altså si at jeg har postet ca. 2 innlegg hver dag. Enkelte dager har jeg postet opptil 4 innlegg. Jeg har i tillegg lagt ut noen tutorials, og disse tar ikke akkurat kort tid å lage. To av dem tok meg faktisk 3 timer å lage... I tillegg er neglelakk en hobby som tar tid, spesielt de dagene jeg lager negledesign. Hvert lag må tørke før jeg kan legge et nytt, og dette tar lang tid. Og selv om jeg liker veldig godt å blogge, så må jeg dessverre si at bloggen er ikke livet mitt. Jeg har andre ting jeg må gjøre enn bare å blogge. 

Det var alle spørsmålene denne uken, håper du fikk svar på det du lurte på :-) 

Hva synes du om svarene?

- Sandra

 

Depend - 364

 • 14.07.2013 - 13:12

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så er jeg ikke spesielt glad i Depend-lakker. De er billige og du får akkurat hva du betaler for. Du må ha mange lag, og når du endelig har fått på alle lagene, så tar det ikke lang tid før de begynner å flasse av... Igjen, utrolig synd i og med at de har så mange fine farger.


Depend - 364. En rosa lakk med hint av fersken i seg. En veldig fin lakk, men veldig upraktisk at jeg måtte legge fire lag for at fargen skulle komme ordentlig fram. 

Hva synes du?

- Sandra

#negler #neglelakk #swatch #depend

Depend - 362

 • 13.07.2013 - 22:58

Nok en swatch fra innkjøpene mine, og denne gangen tar jeg for meg den gule Depend - 362. Er det en ting jeg eier lite av, så er det nettopp gule lakker. Ikke fordi de ikke er fine, for det er de, men rett og slett fordi det er vanskelig å finne den "perfekte" gulfargen. I tillegg, når du endelig har funnet den perfekte gulfargen, så hender det svært ofte at gule neglelakker er dårlig pigmenterte. 
Denne lakken synes jeg var utrolig fin, men da det er en Depend-lakk, så hadde jeg ikke spesielt store forventninger. Jeg har nevnt tidligere at jeg ikke er fan av Depend-lakkene, og det er rett og slett fordi du får akkurat hva du betaler for. Lakkene er billige, noe jeg synes resulterer i at de sitter dårlig på, og de flasser lett av. Veldig synd, da de har så mange fine farger.Her har jeg måtte legge hele FEM lag for at fargen skulle bli bra. Ganske skuffende, egentlig. Resultatet ble jo bra da, men det er skjeldent jeg har tid til å legge fem lag med neglelakk, liksom. Veldig fin farge, men alt for tidkrevende dessverre.

Hva synes du?

- Sandra

#negler #neglelakk #depend
 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits