Negledesign: Vannmelon

 • 28.07.2014 - 18:29

Så moro å se at dere likte forrige negledesign og at dere har så mange spørsmål å komme med :-D Gleder meg til å svare på spørsmålene deres! Svarene vil mest sannsynlig komme til helgen, så inntil da er det bare å fortsette å stille spørsmål og det kan dere gjøre HER.
Jeg har fortsatt et par manikyrer og diverse som jeg ikke fikk postet før jeg dro til syden, så her har dere et nytt negledesign!


Et design jeg har hatt kjempelyst til å prøve meg på lenge, er vannmelon-negler. Men jeg har liksom aldri funnet et design jeg vil gjenskape, og hvertfall ikke et eget originalt. Men så lagde Nailasaurus noen som jeg syntes var veldig originale (og som ikke liknet noe annet jeg hadde sett), og da måtte jeg bare prøve:

Jeg mener at dette designet helt klart passer best til nubs (korte negler), så det passet jo bra å lage dette designet nå. Jeg synes det ble skikkelig fresht og sommerlig!

Hva synes du om designet?

Forresten så må jeg fortelle dere om noe veldig morsomt som skjedde her om dagen!
Jeg er jo som sagt på Kreta akkurat nå, og her kjøper jeg så klart en del neglelakk. Så var jeg innom en tilfeldig butikk og kjøpte en pensel og noe cuticle treatment, også kommenterte dama i kassa neglene mine (IsaDora - Ocean Drive med hvite prikker) og begynte å snakke litt rundt de og at hun skulle ønske hun var flink til slikt selv. Så spør hun hvor jeg er fra, og jeg sier jeg er fra Norge. Og hun plutselig bare "tilhører .no norske internettsider?" og jeg svarer ja. Og hun bare "Åh, da bør du sjekke ut en blogg jeg fant; nailpolishaddicted-ett-eller-annet tror jeg det var!". Jeg kunne ikke gjøre annet enn å bare gape å flire! Og hun ble helt forfær når jeg fortalte at det var min blogg - også sa hun at jeg var veldig flink. 
Tenk, jeg har lesere i HELLAS! :-D

-  Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #nailasaurus #vannmelon #watermelon #hellas #greece 

 

Spørsmålsrunde! AVSLUTTET

 • 26.07.2014 - 15:58

I og med det der et år siden jeg sist hadde spørsmålsrunde, tenkte jeg det kanskje var på tide å sette i gang en ny. Dere kan spørre om hva som helst, og jeg skal prøve å vare etter beste evne :-)
Dere kan spørre om alt fra neglelakk/negledesign og til ting som handler om jenta bak bloggen. MEN jeg ønsker ikke å svare på veldig personlige spørsmål. Håper det er greit!

Svarene kommer i neste uke en gang :) Fyr løs!

EDIT:
Vet svarene skulle kommet for lenge siden, men jeg har prioriert å få ut noen negledesign o.l. først. Svarene kommer veldig snart! 

- Sandra


#spørsmålsrunde #negler

Jeg matcher dyna mi! // Reverse stamping: Snoopy-negler

 • 25.07.2014 - 19:02

Et lite hei fra Kreta! Her er det så deilig å fint! Temperaturen er på 30-35 grader, masse sol, fine strender, basseng ved hotellet og i det hele tatt! God mat på restaurantene er det også. Og sist men ikke minst så har jeg fått gjort en del shopping, og det er selvfølgelig neglelakk jeg har kjøpt mest av! Gleder meg til å komme hjem å vise dere alt sammen!


Nå over til en manikyr jeg lagde før jeg dro hjemmefra.
Jeg er utrolig glad i Snoopy, og selv i en alder av snart 20 år så sover jeg enda med det gamle Snoopy-sengetøyet mitt. For en stund siden mottok jeg Snoopy-stempleplater fra BornPrettyStore, og da kunne jeg ikke dy meg. Jeg måtte matche dyna mi.
Neglene mine var forresten begynt å bli kjempefine etter "ulykken" jeg utsatte de for i slutten av mai, også knakk de selvfølgelig. Så nå har jeg nubs, og vurderer å prøve en annen form etterhvert.  

Når jeg forteller at neglene mine matcher dyna mi, så er jeg vel pent nødt til å legge ut bilde av den også, haha. Voksen, hva er det?

Jeg lakket først neglene mine hvite, for deretter å dotte med en mørkere og en lysere blåfarge. Så brukte jeg svart stemplelakk fra Konad (+ en stamper) og stempelplate "RuiZ02" fra BornPrettyStore. Helt til slutt gjorde jeg en "reverse stamping".

Reverse stamping er blitt så populært for tida og det er så stilig, at det måtte bare jeg også prøve meg på! Det går enkelt og greit ut på at du "fargelegger" motivet fra stempleplaten din. Jeg er ikke så god på å forklare, så HER er videoen jeg selv fulgte. 

Jeg er fornøyd med resultatet, men tror det kan bli enda bedre når jeg bare før øvd meg litt! 

Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #essie #opi #snoopy #reversestamping #stamping #stempling

Månedens design - Juni 2014

 • 23.07.2014 - 14:41

Denne kategorien har jeg vært skikkelig elendig å bruke det siste halve året... Det har kanskje noe å gjøre med at jeg har laget ganske lite design de siste 6 månedene (til meg å være i allefall) også.

Den siste måneden så har jeg jo vært veldig flink å lage design ofte, og nå har jeg endelig fått postet alle designene fra juni på bloggen - Så her, litt på etterskudd (som vanlig) er designene jeg lagde i juni 2014. Bedre sent enn aldri!


Når jeg satt sammen den kollasjen der, fant jeg ut at jeg hadde lagd mange fler design enn jeg trodde! Mine favoritter fra juni er: 5, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15 og 18. Med andre ord er jeg stort sett veldig fornøyd med alle designene fra juni 2014! 

Hvilke design ble dine favoritter/din favoritt?

- Sandra

Holographic hero saves the day

 • 21.07.2014 - 13:30

I Tromsø har vi hatt utrolig fint vær de siste ukene. Temperaturene har vært helt oppe i 30 grader, og det er svært sjelden kost her oppe. Vi er heldige når vi har noen dager med 20 grader i løpet av en sommer liksom, haha. 
Jeg har tidligere skrevet her at jeg er veldig glad i holografiske lakker, og det er ingen hemmelighet at holografiske lakker viser seg fra sin beste side i sollys. Og med fint vær kommer også sola. 

Her er GOSH - Holographic Hero i kveldssola. Pyntet med store, svarte rhinestones. 
Man skal helst bruke en aqua base coat under holografiske lakker, både fordi da sitter de bedre, og fordi lakken kommer mer til sin rett å ser finere ut. Med en helt vanlig base coat har lakken lett for å flasse av etter så tidlig som en halv dag. Jeg brukte Ciaté - Underwear som base coat og Ciaté - Speed Coat som top coat. Overraskende nok så holdt lakken i nesten en uke! Til tross for ingen aqua base. Et kjekt lite tips, bare ;-)

Skjønner dere at jeg elsker holografiske lakker eller?! Seee så fin den er! 

Hva synes du?
Liker du holografiske lakker?


Det ble forresten stille fra meg en periode nå fordi først ble jeg syk, og deretter dro jeg til syden. Nærmere bestemt Kreta! Og når man er på ferie er liksom ikke blogging det som blir høyest prioritert. Jeg kom hit for et par dager siden, og jeg blir borte i et par uker.
Det vil nok bli litt lite blogging de to neste ukene, rett og slett fordi jeg prioriterer avslapping fremfor manikyrer, men også fordi internettet er veldig ustabilt her. Men jeg har et par manikyrer jeg lagde før jeg dro, som jeg ikke har rukket å poste enda som jeg har tenkt å få ut på bloggen :)

- Sandra 


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #GOSH #holographichero #holographic #holografisk

Negledesign: Flower power

 • 15.07.2014 - 08:30

Nå er jeg endelig ferdig med organiseringen av alt det neglerelaterte jeg eier. Det tok mye, mye lengre tid enn jeg trodde, så det føles fantastisk å endelig være ferdig! Det ble også veldig fint. Resultatet kommer nok på bloggen etterhvert ;-)

Nå har jeg endelig tid til å vise dere et design jeg lagde for en stund siden:

Jeg har nevnt tidligere at jeg har fått skikkelig dilla på stempling, så her er nok et stemplet design.

Dette er første gangen jeg får til å plukke opp hele motivet og deretter få det nogenlunde pent på neglen på første forsøk. Jeg er liksom vant til å måtte gjøre samme neglen x antall ganger, før jeg får det riktig. Jeg har en fæl tendens til å bomme totalt når jeg skal stemple store design på neglen, men denne gangen traff jeg jo bra! 

Jeg har brukt Viva La Diva - 118 som base, også har jeg brukt rosa spesiallakk fra Konad og stempelplate "QA16".

Syns designet, spesielt i denne fargekombinasjonen, ble litt hippie-ish.

Hva synes du?

Negledesign: Colorful dotticure

 • 11.07.2014 - 13:30

Hei!

Beklager at det ikke ble noe innlegg i går likevel, jeg ble så opphengt av organiseringen av neglelakkene mine + et par andre ting at plutselig var dagen gått. Til tross for at jeg brukte halve gårsdagen og nesten hele dagen før der igjen til å organisere lakkene mine, så er jeg enda under halvveis. Men jeg har stor tro på at dette blir utrolig bra til slutt!Her har jeg laget en fargerik "dotticure" inspirert av et bilde jeg så på Pinterest. Jeg prøvde å finne bildet igjen, men jeg fant det dessverre ikke. Jeg synes resultatet ble skikkelig fresht, og det passet godt nå på sommeren. 

Designet var veldig enkelt å lage egentlig. Du lager liksom bare 3 store dotter av alle fargene du har valgt, også laget du mindre innimellom de store. Her har jeg brukt O.P.I - Alpine snow som base, den røde er Essie - Peach daiquiry, den grønne er Essie - Vices versa og den lilla og blå er noen billiglakker som verken har navn eller farge markert på seg. 

Hva synes du om designet?

Gjerne følg bloggen på Instagram @nailpolishaddictedno (LINK).

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #dotticure #OPI #Essie

Organisering av neglelakk

 • 09.07.2014 - 18:47
Som jeg nevnte i et tidligere innlegg, så var jeg på IKEA i Haparanda nylig. Der kjøpte jeg noe jeg har siklet etter lenge, nemlig en Helmer! Det er en liten skuffeseksjon på hjul, som er veldig praktisk å oppbevare neglelakk i. De fleste andre neglebloggere/neglelakk-folk jeg kjenner eier en eller flere Helmere.

Så i dag flytter jeg og organiserer hele samlingen fra der jeg oppbevarte den før, til en Helmer! Og akkurat nå ser stua mi slik ut;

Her er mesteparten av samlingen min. Var en del mer enn jeg trodde, og enda mangler bildet noen få av lakkene mine. Mangler også så og si alt jeg har av nail art-saker o.l. Trykk på bildet for å komme til Instagram-profilen min.

Jeg oppbevarte neglelakken min ganske lenge i en vanlig kommode. Det ble for upraktisk, for jeg hadde bare én skuff det var neglelakk i, og resten var full av nail art-greier som pensler, dotting tools, rhinestones, akrylmaling, tape osv, osv. I tillegg gikk bare skuffene halvveis ut og de gikk heller ikke an å ta helt ut av kommoden. Hadde det gått an å ta ut hele skuffen, hadde den uansett vært alt for tung til å bære. Så nå håper jeg at dette vil være en bedre ordning på alt sammen! 

Det blir neppe noen flere innlegg i dag, for dette vil nok ta sin tid - og det må gjøres! I morgen kan jeg derimot love at det kommer noe, så følg med da :-D 
 
Hva synes du om samlingen min?

- Sandra

#negler #neglelakk #samling #mange #nailpolishaddicted

Bloggen er på Instagram

 • 09.07.2014 - 14:25

Mens jeg har drevet denne bloggen har jeg fått veldig mange spørsmål om hva jeg heter på Instagram. Jeg har hatt Instagram hele tiden, men ikke ønsket å dele den fordi jeg ville holde den privat. Mange har dermet foreslått at jeg skulle lage en egen Instagram-konto til bloggen, og nå har jeg endelig fått gjort det!


Trykk på bildet for å komme til profilen. Dere kan også trykke på knappen i sidebaren til høyre.

 

Håper dere vil følge meg der også fra nå av! :-) Jeg skal prøve å få lagt ut litt eksklusive ting på Instagram som jeg ikke legger ut her. På Instagram vil dere muligens bli litt bedre kjent med meg, og jeg vil også legge ut litt fra "behind the scenes" av og til. Tror dette blir bra! 

@nailpolishaddictedno

- Sandra

 


#instagram #negler 

 

Swatches: H&M Nudes

 • 08.07.2014 - 16:11

Beklager at det ble stille fra meg i går. Prøvde å få skrevet det innlegget jeg skriver nå, men internettet var så ustabilt og tullete... Men nå kommer det :-D

Her  i Tromsø er det så utrolig varmt for tida! Er helt oppe i 30 grader på dagen, og på nettene (når jeg har en tendens til å være våken, heh) så har det vært så varmt som 18 grader. Kaldeste på natta har liksom vært 15 grader.  Det er utrolig varmt, for normal sommertemperatur her er 15-20 grader.
Jeg har ikke god døgnrytme i utgangspunktet, men den blir ekstra ille når det er så varmt - for det nytter jo ikke å ha vinduene eller dørene åpne, og jeg får ikke sove når det er så varmt. Så etter å sprunget gjennom diverse butikker fant jeg endelig ei sånn rund vifte til å ha stående på bordet! Måtte få den som var til utstilling på Clas Ohlson, for vifter går virkelig som varmt hvetebrød i Tromsø om dagen og de var utsolig overalt! Sykt flaks da! 

Nok prat, over til det innlegget egentlig skulle handle om! Nemlig swatches av H&M Nude-boksen jeg kjøpte. 
Jeg, som de fleste sikkert har fått med seg, liker aller best å bruke litt spreke farger på neglene. Jeg går sjeldent i farger som hvit, grå, svart, brun/nude osv, fordi det blir litt for kjedelig for meg. Jeg vil ha noe som stikker seg litt ut!
Jeg sjekka faktisk for en god stund siden, og fant ut at i min samling på godt over 200 lakker, hadde jeg to nude-farger. Det var ikke rare greiene, og jeg fant ut at jeg kanskje måtte ha noen flere. Kort tid senere kommer jeg tilfeldigvis over dette settet med lakker på salg på H&M til 20kr måtte jeg bare ha det.
I settet er det 4 lakker og en Base&TopCoat. Jeg har brukt en annen base coat enn den som fulgte med, og jeg har ikke brukt top coat på noen av bildene.  


NUDES 1: 2 lag.
Første mann ut er en sheer/gjennomskinnelig beige lakk. Denne lakken ville egnet seg godt til å bruke i en fransk manikyr, eller for å få misfargede negler til å se finere ut. Denne er for beige til at jeg ville brukt den til en fransk manikyr da jeg foretrekker rosa toner, og jeg er ikke så glad i å bruke gjennomsiktige lakker. Trives best med mer fargede lakker. 
Lakken var for all del fin, men ikke helt meg. Lakken var også litt vrien å legge pent enn vanlig lakk, da man må passe på å få lik mengde med lakk over hele neglen, så man unngår sjolder. 


NUDES 2: 3 lag. 
Neste mann ut er en varm nude/beige créme-lakk. Dette er mye mer min stil, og jeg synes den passet overraskende godt med hudtonen min! Jeg skulle gjerne likt å ha en biiiittelitt kjøligere versjon av denne også, bare fordi denne var så fin. Lakken var like lett å legge som en vanlig lakk, men det måtte 3 lag til for at jeg ble fornøyd med resultatet. En av mine favoritter av disse nude-lakkene.


NUDES 3: 2 lag.
Dette er en varm, mørkere brun créme-lakk. Jeg ble ikke helt venner med denne, blant annet fordi ikke likte fargen så godt. Jeg kler ikke varme, mørke brunfarger på neglene, for jeg føler det blir helt feil for hudtonen min. Jeg er generelt sett ikke noe glad i brunt, og denne varianten er vel den jeg liker minst, haha. Jeg synes også denne er for mørk til å høre til i ett nude-sett. Jeg har brukt 2 lag her, men kunne godt brukt 3. Ser man godt etter, ser man ujevnheter i mengde med lakk på neglene, det blir liksom tynne og tykke striper med lakk. Jeg kan kanskje bruke den til noen negledesign fremover, men jeg vil neppe bruke denne alene flere ganger.


NUDES 4: 2 lag.
Sist, men ikke minst har vi denne mørkere, litt kaldere créme-lakken. Jeg er som sagt ikke så glad i brunt eller mørke nude-farger, men fordi denne er en god del kaldere enn den forrige, så liker jeg denne veldig godt. Tror faktisk dette ble min favoritt. Den dekket overraskende godt allerede på første laget, så 2 lag holdt i massevis. Den var også like enkel å legge som vanlig lakk. Tror denne blir perfekt til høsten! 

Det var alle swatchene! Mine favoritter ble "Nudes 2" og "Nudes 4". Må innrømme at jeg var veldig skuffet over navnene. De var kjedelige og lite originale, også irriterte det meg faktisk litt at de het "NudeS" og ikke bare "Nude", haha. Men sett bort i fra navnene, så var jeg fornøyd med disse lakkene. Som sagt tror jeg de blir flotte til høsten!

Hva synes du?
Hvilken likte du best?

- Sandra


 #negler #neglelakk #swatch #swatches #swatcher #H&M 

Negledesign: Stemplet blomst

 • 06.07.2014 - 12:10

Hei hei! 
Beklager at det har vært stille her i noen dager nå! Jeg dro en tur til Haparanda i Sverige for å handle på IKEA, så jeg hadde ikke noen god mulighet til å blogge. Jeg hadde egentlig forhåndsskrevet dette innlegget i tillegg til de to forrige, men dette ble tydeligvis aldri postet? Rart... 
Nå er jeg i allefall hjemme igjen å vil blogge som normalt. Jeg satser også på at i løpet av måneden vil det komme et innlegg som er høyt etterspurt av dere lesere. Kan ta litt lengre tid, men jeg skal prøve å få det til så raskt som mulig i allefall ;-) Gled dere!

Jeg har fått helt dilla på stamping/stempling for tida! Tidligere har jeg jo syntes at stempling egentlig er litt juks, og jeg har fortetrukket å malt ting for hånd. Men nå har jeg fått sansen for stempling. Er så kjekt å stemple når du ikke har tid til å sitte å male noe i timesvis, men likevel ønsker et design!Her har jeg stemplet hvite blomster med hvit spesiallakk fra Konad over IsaDora - Atlantis. I tillegg har jeg hatt rhinestones på i midten av blomstene. En skikkelig fin kombinasjon som passer godt til sommeren, synes jeg.

Jeg husker dessverre ikke hvor stempelplaten er fra eller hva den heter akkurat nå, og jeg har heller ikke mulighet til å sjekke nå. Skal se om jeg husker å redigere det inn her, dersom jeg finner det ut senere!

Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #isadora #stempling

Swatches: IsaDora Sugar Nails Pastels

 • 03.07.2014 - 16:01

Nå kommer endelig innlegget jeg har lovt dere i sånn... 3 dager. Det skulle egentlig komme i går, men jeg var ikke helt i form og da fristet det liksom ikke å sette seg ned for å blogge. Men nå kommer det! Bedre sent enn aldri, sant?

De av dere som har fulgt bloggen min en god stund, vet at jeg elsker IsaDoras Sugar Crush kolleksjoner. Jeg eier hele fjorårets sommerkollekjson, fjorårets høstkolleksjon og årets vår/sommerkolleksjon. Med andre ord; absolutt alle.
Tidligere ble disse teksturlakkene kalt Sugar Crush, men i år heter de Sugar Nails istedet. Jeg må innrømme at jeg likte det forrige navnet bedre, men men.

Årets vårkolleksjon er pastellfarger, noe jeg elsker! Jeg var også så slu at jeg ventet med å kjøpe hele kolleksjonen til mai når H&M her i Tromsø hadde de på salg til 50kr stk (ord. pris 89kr), høhø. Jeg ville vente med å vise de fram her på bloggen til jeg fikk swatchet alle samtidig, og det var først nå jeg hadde tid. Så her kommer de endelig!Lemon Soda - 2lag over hvitt. 
Første mann ut er Lemon Soda. En gul teksturlakk som inneholder skimmer og litt større sekskantet glitter med gulltoner. Det var veldig vanskelig å få bilder som viste det sekskantede glitteret ordentlig. Jeg hadde testet denne tidligere, så jeg visste at den var veldig sheer, og valgte dermed å legge 2 lag over hvitt. Den var ganske lett å legge, men litt mer "fluffy" enn andre Sugar Crush/Nails lakker jeg har brukt tidligere. Fordi den var så fluffy så man raskt på flasken at lakken var brukt, så jeg kjøpte en backup. En av mine favoritter.Peach Nectar - 2 lag over hvitt.
En ferskenfarget teksutlakk med shimmer og sekskantet, holografisk glitter. Det sekskantede glitteret veksler mellom lilla, grønn, hvitt, blått og gull. Denne var utrolig sheer, så jeg måtte bruke 2 lag. Jeg burde egentlig brukt 3, men ville ikke sløse med lakken. Denne er også litt fluffy, men ikke like mye som Lemon Soda. Den var lett å legge. Tror dette må være min favoritt!Cotton Candy - 2 lag over hvitt.
En lilla/syrinfarget teksturlakk med skimmer. Denne hadde ikke sekskantet glitter, noe jeg egentlig ble litt skuffa over. Jeg er egentlig ikke så glad i denne typen lillafarge, men denne må jeg innrømme at var ganske fin. Lettere å legge enn både Peach Nectar og Lemon Soda.Bon Bon - 3 lag over hvitt.
Bon Bon er en lys, lys rosa teksturlakk med skimmer i. Det er ikke sekskantet glitter i denne heller, men det gjør den fine fargen opp for! Det nederste bildet viser fargen best. Det ødelegger dessverre litt at fargen er så sheer. Her måtte jeg bruke hele 3 lag over hvitt. Heldigvis er ikke denne lakken særlig fluffy, så flasken blir ikke så fort  tom. Lett å legge. Macaron - 2 lag over hvitt.
Mintgrønn teksturlakk med shimmer i. Denne er så utrolig lekker! Jeg har sett mange teksturlakker, men ikke i mintgrønt. Det eneste som kunne toppet denne lakken for min del, var om den inneholdt sekskantet, holografisk glitter. Den var lett å legge, og ikke særlig fluffy. Denne kommer på andreplass hos meg. 

Jeg er utrolig fornøyd med denne kolleksjonen, alle lakkene er så fine! Hva synes du om kolleksjonen?

Håper dere likte swatchene!

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #swatcher #swatches #isadora #sugarnails

Innkjøp: Diverse lakker

 • 03.07.2014 - 11:30

altså... NÅ! Nå skal jeg ikke kjøpe flere lakker på en stund. Bortsett fra når jeg drar til Kreta da, for der har de kanskje en del jeg ikke får tak i her hjemme. Men bortsett fra det, så skal jeg omtrent ha shoppe-stopp når det gjelder neglelakker. Nå har jeg så alt for mange, og jeg må bli flinkere å bruke det jeg har. Er det bare jeg som er verdensmester i å overbevise meg selv i at jeg trenger alt mulig rart? Håper ikke det. Uansett her er litt jeg har kjøpt de siste to-tre ukene:


Noen lakker og en neglelakkfjerner jeg fikk fra mormor (tusen takk! ♥). Alle er fra Gina Tricot. Fra venstre: Top of the line, Shim Sky, Turquiose Dust, Disco Ball og Blue Bug. Helt til venstre er en neglelakkfjerner.

Så var det svææært salg på H&M da, og jeg gikk selvfølgelig rett i fella.


Den til venstre var ikke på salg da, men den var så utrolig fin! Sea Breeze heter den. Liker forresten ikke helt det at H&M har begynt å gi ut lakker i 5ml størrelse. Likte de mye bedre når de kom i 9ml. Nude-settet kostet 20 kr. 


All lakk fra Essie og IsaDora kostet  bare 50kr, så da måtte jeg bare ha disse! Er egentlig litt forfær (og litt skuffet) over at jeg ikke fikk med meg noen fra Essie hjem også... Uansett, fra venstre; Funky Sapphire, Lemon Soda (måtte ha backup av denne), Poseidon og Atlantis. Jeg kjøpte også IsaDoras peel off base, men den glemte jeg å ta bilder av.


Også helt til slutt så jeg at de hadde fått inn China Glaze på H&M. LYKKE! Da måtte jeg bare ha disse to, hihi. Fra venstre: Turned up turquoise og Yellow polka dot bikini.

Jeg er lykkelig, mens penga har gått inn i en dyp depresjon, stakkar... Det kommer swatches på flere av lakkene snart! :)

Hva synes du om innkjøpene? :)

Tutorial: Sommerlig tape-design

 • 01.07.2014 - 12:04

Jeg prøvde å få til et innlegg i går, men tiden strakk ikke til, dessverre. Til mitt forsvar satt jeg og redigerte bilder til bloggen da! Vet ikke om det innlegget jeg jobber med kommer i dag heller, eller om dere må vente til i morgen. Uansett kan dere i mellomtiden kan dere trøste dere med en tutorial på det sommerlige tape-designet mitt!


Her er designet.

Du trenger:
- base coat
- en sølvfarget lakk
- 3 farger av eget ønske, jeg har brukt de 3 Essie-lakkene Peach Daiquiry, Blanc og The more the merrier. 
- stripetape, evt. kan du bruke vanlig Scotch-tape
-  top coat


STEG 1:
Legg ett lag base coat for å beskytte dine naturlige negler. Når det har tørket, påfør minst to lag av den sølvfargede lakken din.


STEG 2: Når basen har tørket helt, legg stripetapen din slik som på bildet.  Evt. kutt den vanlige tapen dine i tynne strimler og legg den slik som på bildet. Det er veldig viktig at basen er helt tørr før du går over på dette steget, ellers kan du risikere å ødelegge alt sammen. Pass også på at tapen sitter fast på neglen hele veien, ellers kan du risikere at fargene roter seg til. 


STEG 3: Legg den rosa lakken din slik som på bildet. Pass på at den holder seg innenfor tapen. Du er mest stødig på hånda dersom du har begge hender hvilende på bordet samtidig - roter neglen din, og ikke børsten på neglelakken. 


STEG 4: Påfør den grønne lakken din på feltet i midten. Igjen; pass på at du holder deg innenfor det markerte området. 


STEG 5: Legg den hvite lakken din innenfor det øverste markerte feltet. Nok en gang pass på å holde deg innenfor tapen. Deretter, før alt rekker å tørke, tar du av tapen. Når du tar av tapen mens lakken enda er våt, oppnår du rene, fine linjer.


STEG 6: Vent til alt har tørket helt, og deretter påfør top coaten din for å forsegle designet ditt og for å jevne ut eventuelle småfeil. Voilà! Du har nå sommerlige negler!

Håper dere likte tutorialen! :D

- Sandra


 #negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #tutorial #essie

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits