Negledesign: Polka Dots & Roses

  • 27.07.2015 - 21:11

Hei!

Som sagt så jobber jeg med å få ut diverse design jeg har laget den siste tiden, men som jeg ikke har hatt tid eller ork til å legge ut, så her kommer enda ett! 

Dette designet er inspirert (evntuelt forsøkt kopiert, haha) av et negledesign @nailsbyjema på Instagram lagde. Jeg synes hennes design var så fint så jeg ville prøve på det samme. 

Originalt hadde @nailsbyjema malt rosene for hånd, men jeg kan virkelig ikke male roser. Så jeg hadde egentlig tenkt til å bruke vanndekaler, men de rosedekalene jeg hadde hadde svart bakgrunn, og det passet jo ikke når jeg hadde en mintgrønn base. Så da ble min "nødløsning" å gjøre en reverse stamping. 
Reverse stamping er at når du har plukket opp motivet på stempleputen, så fyller du inn farger i motivet, for deretter å legge et lag top coat over. Når alt sammen er tørket, så plukker du opp motivet med en pinsett og plasserer det på neglen, også avslutter du med top coat over hele neglen. I bunn og grunn lager du din egen dekal, kan man vel si :) 


Til dette designet har jeg brukt:
- O.P.I - That's hula-rious! (base)
- OPI - Alpine Snow (prikkene)
- Stampleplate QA-55 (til rosene, kjøpt HER
- Konad rosa stemplelakk (omrisset av rosene)
- Essie - Castaway (inni rosene)
- IsaDora - Gold Crush (accent nail)

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med resultatet egentlig - til tross for at det  ikke ble slik jeg så for meg i det hele tatt, og at jeg synes jeg valgte en for lys rosafarge inni blomstene. Tror nok jeg vil prøve dette igjen senere en gang :) 

Hadde egentlig filmet hvordan jeg gjorde dette, men for det første ville ikke kameraet på mobilen min samarbeide, og store deler av filmen er ute av fokus. I tillegg er det noe rart med lyset, så i bunn og grunnen ser man egentlig fint lite av hva som foregår. Så jeg ga opp å prøve å redigere filmen ferdig, og fant ut at jeg heller får filme en annen tutorial veldig snart :)

x Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign  

Negledesign: Pastel Gradient

  • 22.07.2015 - 19:15

Hei!

Nå er det en stund siden sist, gitt! Grunnen til det er egentlig så enkel som at jeg har prioritert andre ting enn bloggen i det siste. Det er jo sommer, så jeg har for det første vært bortreist på feire, og for det andre frister det mer å være ute enn å sitte inne å blogge når været først er fint - og varme temperaturer og knallfint vær hører med til sjeldenhetene om sommeren her i nord!
Lakking av negler har foregått på kvelden før jeg legger meg, så jeg har en del bilder av diverse negledesign, som jeg nå skal prioritere å få ut på bloggen og på Instagram (@nailpolishaddictedno) - så nå blir det forhåpentligvis litt mer action her!

Som dere sikkert har lagt merke til, og som jeg kommenterte i forrige innlegg, så har jeg hatt skikkelig dilla på gradients i det siste. Og her er enda én:

For denne pastell-gradienten har jeg brukt:

- O.P.I - Alpine Snow (base)
- En sminkesvamp
- H&M - Baby blue (øverst)
- China Glaze - Spring in my step (i midten)
- O.P.I - Gargantuan Green Grape (nederst)

Jeg likte egentlig gradienten godt som den var, men jeg fant ut jeg skulle prøve å legge til litt sparkles (eller glitter om du vil...) med Picture Polish - Holiday. Likte den godt da også, og den skinte veldig fint ute i sola, men jeg foretrakk helt klart gradienten uten glitter.

x Hva synes du? 
x Hva var best, med eller uten glitter?
x Hva har du gjort hittil i sommer? 

- Sandra


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign 

Negledesign: Oransje Gradient med "Falsk" Watermarbling

  • 05.07.2015 - 20:23

Hei!

Som dere kanskje har merket i det så har jeg den siste tiden laget mange versjoner av gradient/ombrenegler, og deretter gjerne dekorert over der igjen. Jeg er, og har siden jeg oppdaget gradients, vært veldig glad i å lage de. Det tar litt tid, og det trenger litt øving før det blir bra, men det er egentlig veldig lett. Er det interessant om jeg en gang lager en video om stempling? Tenkte da sånn enkle tips og triks for å få den finest mulig, hva man bør unngå osv. Si ifra i kommentarfeltet!

Vel, jeg er fortsatt inni den lille min lille "gradientboble", og jeg prøver hele tiden å komme på nye ting å lage over disse. I det siste har jeg sett mye watermarbling over gradients på Instagram (følg meg gjerne på @nailpolishaddictedno), men jeg er ikke spesielt god i watermarbling så det frista liksom ikke helt å prøve, for hvis det ikke gikk som jeg hadde tenkt ville gradienten min også bli ødelagt i samme slengen. 
Men for en stund siden kjøpte jeg meg en haug med nye stempleplater og en av platene hadde et motiv som lignet veldig på watermarbling! Å stemple på "falsk" watermarbling er jo genialt!

Slik gikk det:

Her har jeg brukt:

Til gradienten:
O.P.I - Alpine Snow (base)
En helt vanlig sminkesvamp
O.P.I - I Just Can't Cope-acabana (gul)
Maybelline - Corals Up (korall)
IsaDora - Bird of Paradise (oransje)
Butter London - Frilly Knickers (glitter over hele)

Til stemplingen:
Stempleplate BP-41 (kjøpt her)
Mundo De Uñas - Cream (spesiallakk for stempling)

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og synes det ble veldig stilig! Stemplingen var liksom prikken over i'en til denne gradienten, synes jeg! Mange produkter ble brukt, så det hele har kanskje lett for å høres komplisert og vanskelig ut, men det er egentlig veldig lett!

Slik så gradienten ut før jeg stemplet noe over den:

 

Jeg likte den veldig godt alene, men det ble som sagt litt bedre med "watermarblingen" over etter min mening. Jeg liker ofte når neglene mine er bittelitt over the top, haha!

Dette ble et fryktelig langt innlegg, haha. Men jeg håper det falt i smak likevel. 

x Hva synes du?
x Likte du best gradienten alene, eller med stemplingen over?

- Sandra

Trykk gjerne liker dersom du vil ha en video om hvordan man lager gradients!


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #gradient #ombre #stempling #stamping #DIY

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits