hits

Black & White Dandelion Nails

  • 29.07.2016 - 20:33

For et par dager siden kom jeg hjem etter å ha vært 2 uker på fantastiske Kreta, så nå blir det nok litt hyppigere oppdateringer her fremover!

Disse neglene lagde jeg for en god stund siden, men det har hendt noe i neglelakkmiljøet på Instagram som gjør at jeg velger å dedikere dette designet til det. Fantastiske Ane som sto bak @ane_li på Instagram valgte å forlate denne verden natt til 11. juli. Jeg har sett opp til henne og de fantastiske designene hennes i flere år, og har gjort rekreasjoner av flere av designene hennes, blant annet dette nå nylig.
I forbindelse med hennes død har flere samlet seg og gjort rekreasjoner av designene hennes og merket designene med #SharingTheLoveForAneLi. Mitt design er ikke en ordentlig rekreasjon, men det minner litt om et design hun har laget tidligere. 


Her har jeg brukt:
- OPI - Alpine Snow
- Vanndekaler kjøpt HER (bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag)

Jeg likte veldig godt dette designet, og det var veldig fort gjort å lage, i og med at jeg har brukt vanndekaler. Jeg er veldig glad i Løvetann-negler, og blir definitivt å lage det flere ganger.

Forresten vil jeg bare si til de av dere som sliter med angst og/eller depresjon at det blir bedre! Det virker kanskje ikke slik akkurat nå, men jeg lover deg at det blir bedre ♥ Det er jeg et levende bevis på. Jeg slet selv med depresjon i flere år, og vet hvor grusomt det kan være. Har du det vanskelig så snakk med noen om det! En venn, kjæreste, familie, psykolog, egentlig hvem som helst. Omså kan du sende meg en melding via Facebook pagen min eller her på blogg.no.
Det hjelper kanskje også å finne deg en hobby, og holde på med noe du liker. For meg var neglelakk og negledesign til stor hjelp. 

Håper dere likte designet.

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Månedens Design - Januar, februar og mars

  • 12.07.2016 - 18:17

For det første henger jeg som vanlig veldig etter med å få postet design, og for det andre så har jeg faktisk glemt helt av å poste månedens design helt siden desember. Så det vil komme noen innlegg med det fremover. For at det ikke skal ta uke- og månedsvis å få ut disse innleggene også, tar jeg flere måneder om gangen!

JANUAR


Favorittene mine fra januar er 2, 4, 5 7, 8 og 13! Jeg lagde veldig mange design denne måneden og er egentlig greit fornøyd med alle sammen. Jeg hadde også veldig lange negler både i desember og januar! Men mot slutten av januar knakk jeg lillefingerneglen, og bestemte meg dermed for å file de helt korte. Var godt å få de kort igjen, for det blir slitsomt og upraktisk etterhvert med så lange negler.

FEBRUAR 


Favorittene mine fra februar er 1, 4, 6 og 7! I februar gikk aktiviteten med neglene veldig ned fra både desember og januar, og jeg lagde bare halvparten så mange design. Men jeg fikk øvd meg mer på reverse stamping (1), jeg fikk prøvd meg på en litt mer avansert gradient (6) og jeg fikk gjort litt for hånd (7), så sier meg absolutt fornøyd med det.

MARS


Som dere ser lagde jeg bare ett design i hele mars. Jeg mistet lysten på å lage design for en periode, og tok dermed en pause med det hele. I slutten av måneden lagde jeg dette ene designet, som jeg var greit fornøyd med. 

Jeg er generelt veldig fornøyd med alle designene jeg lagde disse månedene, men det var litt dumt at jeg mistet lysten for å blogge og lakke neglene en periode. Men heldigvis tok det seg jo opp igjen, så bloggen forsvinner nok ikke akkurat med det første :) 
Flere månedens design kommer i løpet av nærmeste fremtid!

x Hvilke design fra hvilke måneder er dine favoritter? :)

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #månedens
 

Purple Chevron Reciprocal Gradient Nail Art

  • 11.07.2016 - 17:26

Hei!

Akkurat nå sitter jeg faktisk på Kreta i Hellas hvor det er hærlige 30 grader ute. Jeg har akkurat kommet inn etter å ha solt meg i hele dag og straks bærer det ut for å kikke litt i butikker, og for å spise middag. Men jeg har en del negledesign jeg ikke har rukket å fått postet enda, så tenkte jeg skulle dele ett med dere nå!

Jeg har nok en gang laget et design med en reciprocal gradient, som blant annet Simply Nailogical er så kjent for å lage! Denne gangen har jeg derimot laget min egen twist på det, så vil ikke si det direkte er inspirert av henne, annet enn at jeg har brukt en teknikk hun er kjent for å bruke veldig ofte.
Her kan dere se mitt tidligere resultat, med samme teknikk.

Her har jeg brukt:
- IsaDora - Lilac Bikini
- Color Club - Cloud Nine
- Sminkesvamp 
- Chevron vinyler her

Jeg synes resultatet ble veldig bra, og er veldig fornøyd med det! Jeg liker også veldig godt at dette designet ser så fryktelig komplisert ut, men det er jo egentlig ikke det. Det er bare å lage en gradient den ene veien først, legge på vinyler/tape, for så å snu gradienten, slik at gradienten blir motsatt vei + fjerne vinylene/tapen og voilá! 
I tillegg liker jeg veldig godt lengden på neglene mine slik som de var her. Synd de knakk... Men mer om det senere...

Det irriterer meg dog at jeg ikke er så veldig flink å ta bilder av holografiske lakker. Cloud Nine som jeg har brukt til designet er jo en hololakk, men jeg får ikke effekten godt nok fram på bilder, synes jeg. Det er i allefall mye finere og mer spennende i virkeligheten enn hva det ser ut på bildene mine her. Jeg får forske litt på dette med å ta bilder av holografiske lakker når jeg kommer hjem igjen. Hvis noen av dere tilfeldigvis skulle ha noen tips angående dette, si gjerne i fra i kommentarfeltet! 

- Hva synes du om designet? :D

Håper alle har en fantastisk sommer!

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Cherry blossom nail art

  • 06.07.2016 - 21:02

Hei!

Jeg synes det er ganske moro å gå tilbake i arkivet på bloggen og på den gamle Instagram-profilen min, for å se på design jeg har laget tidligere. Noen ganger blir jeg veldig fristet til å gjøre en rekreasjon av designet, for det er så gøy å prøve å forbedre designet og deretter å se om man har lyktes. Dette er et design jeg har gjort tidligere også, helt tilbake til 2013 og rett før jeg startet bloggen min, faktisk. 

Jeg skal legge ut en sammenligning av de to litt senere, så for nå får dere nøye dere med den nye versjonen:

Her har jeg brukt:
- Essie - Mint Candy Apple (base)
- H&M - Pink Macaroon (blomst)
- Essie - Castaway (blomst)
- Nail art penn (greinene) 

Jeg gikk litt for en type "cartoon-look" på disse, fremfor at de skulle se veldig realistiske ut. I tillegg er de inspirert av Arizona Green Tea-flaskene, fordi de er så fine, og jeg synes kombinasjonen av mint og rosa er så fin sammen :) Kirsebærblomster er forresten noen av de fineste blomstene jeg vet om!

Ble veldig fornøyd med disse, og gleder meg til å etterhvert vise dere sammenligningen av den gamle versjonen mot denne.

x Hva synes du?

- Sandra


#neger #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign