Negledesign: Water marble

 • 30.08.2013 - 22:49

Hei!

Til tross for at jeg har vært litt syk denne uka, så har denne uka gått helt utrolig fort! På mandag fyller jeg 19 år, og på grunn av bursdagsforberedelser (familieselskap) i helga, så blir det kanskje litt lite blogging. 

I morgen skal jeg også på en festival som arrangeres hver høst her i Tromsø, nemlig Døgnvill! Gleder meg veldig :D Jeg vil blant annet få se Kurt Nilsen, Tone Damli, Haddaway (som synger what is love), Violet Road og Avicii! Blir morsomt!

Uansett, på tirsdag prøvde jeg meg for andre gang på water marble! Første gangen jeg prøvde, brukte jeg alt for dårlige neglelakker og hadde alt for kaldt vann. Slik greide jeg meg denne gangen:

Venstre:


Høyre:

 

Synes det ble veldig stilig. 

Hva synes du?

Nå må jeg nesten bare løpe! Skal bake kanelsnurrer sammen med mormora mi! I morgen, før jeg drar på Døgnvill, skal jeg prøve å få postet noen negledesign jeg fikset på søstrene mine! Kanskje kommer det også et nytt negledesign veldig snart!

- Sandra


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #watermarble

Innkjøp - Oslo

 • 27.08.2013 - 17:20

Hei!

Som dere kanskje husker så var jeg i Oslo for å se Roger Waters - The Wall? Mens jeg var i Oslo shoppet jeg jo selvfølgelig litt, og nå tenkte jeg å legge ut de innkjøpene som har med neglelakk å gjøre!


O.P.I - Princesses Rule! Elsker denne, den er så utrolig fin! Var den jeg brukte som base på sløyfedesignet mitt :) Kjøpte den på TaxFree for 99 kroner!


Make Up Store - Charmaine. En blå, holografisk lakk! Gleder meg til å teste denne! Kjøpt på Make Up Store for ca 100 kroner.


Make Up Store - Anki. En fantastisk fin, metallisk rosafarge! Kjøpt på Make Up Store for ca. 100 kroner.


gina tricot beauty - 3D Ice. En helt utrolig fin glitterlakk fra Gina Tricot. Kostet rundt 80 kroner.


Depend - 351. Forelsket meg helt i denne fine blåfargen! Brukte den som base på Sea Nail Arten min :) Kjøpt på Cubus for 39 kr (sammen med lakken nedenfor)Depend - 363. Himmel og hav, denne elsker jeg! Fineste shimmerlakken jeg har funnet hittil! Kjøpt på Cubus for 39 kr (sammen med lakken ovenfor).

Det var negleinnkjøpene mine fra Oslo! Var ikke så mange lakker, og det var heller ikke meningen. Har bestemt meg for å ikke kjøpe så mye mer neglelakk på en stund, fordi jeg må bli flinkere å bruke det jeg allerede har. Kjøpte derimot en del klær mens jeg var i Oslo, for det er noe jeg ikke er så flink å bruke penger på her hjemme. Er veldig fornøyd med de lakkene jeg kjøpte! Hva synes du om innkjøpene?

- Sandra


#neglelakk #negler

Neglelakksamlingen min

 • 26.08.2013 - 17:10

Hei!

Det spørsmålet jeg har fått flest ganger på bloggen, er "kan du vise oss neglelakksamlingen din?". Lenge har jeg unngått akkurat dette spørsmålet, fordi jeg ikke hadde noe system i lakken min. Alt sto bare i bokser på skrivepulten, ved siden av iMacen min. Nå i løpet av sommeren har det blitt så mye neglelakk på denne pulten, at det såvidt var plass til meg og Macen min... Så for 2-3 uker siden var jeg å bestilte en liten kommode på Skeidar, for å ha alt negleutstyret mitt i. Den kom for et par dager siden, og nå har all lakken flyttet i denne kommoden. Dermed tenkte jeg nå å vise dere neglelakksamlingen min og noe av utstyret mitt. 
Orket ikke ta bilder av én og én lakk eller alt utstyret, i og med at det er veldig mye... Men håper bildene er bra nok!

Here we go! 


Slik ser kommoden ut! Veldig fin, synes jeg. Lys-greiene har jeg fått i julegave fra bestefaren min, så vet ikke hvor det er ifra om noen skulle lure!


SKUFF 1

I den øverste skuffen har jeg en del basic-greier. Bommul, neglelakkfjerner, nailstickers, fimo, rhinestones, tannpirkere, neglelakktynner, cuticle oil, stempleutstyr, basecoats, topcoats, cracked nail polish, løsnegler (noe jeg aldri bruker, i og med at jeg ikke hæres og bruke det), stripere, neglelim, q-tips, dottingtools, french tip-guides, nailwraps, neglefiler, håndkrem, noen glitterlakker og et par litt spesielle Depend-lakker. 


Oversiktsbilde fra hele skuffa.


Handkrem, neglelakkfjernere og tannpirkere.


Dottingtools, neglefiler, løsnegler, pinsetter, neglebåndsskyvere osv.


Oi, for et dårlig bilde. Men her har jeg cuticle oil, alt jeg trenger for å stemple (de runde, blanke greiene er stempleplater), negleklipper, neglelim, neglelakktynner, stripere osv.


Her har jeg fimo, rhinestones, nailstickers, french tip-guides, nailwraps og masse annet. 


En av nailwrapsene jeg har. Det er basicly et klistremerke du setter på neglene, også ser det ut som en ferdig manikyr. Veldig morsomt! Har mange sånne :)


Et sett av nailstickersene jeg har.


SKUFF 2

I denne skuffen har jeg så og si all neglelakken min. De er sortert etter merke. Noen av merkene som er der er Essie, Deborah Lippmann, O.P.I, Depend, Ciaté, KONAD, China Glaze og IsaDora.


Oversiktsbilde av skuff 2. Nederst, helt til høyre, ser dere Sugar Crush-kolleksjonen forresten.


De beste lakkene mine (bortsett fra H&M-lakkene...). Her har jeg prøvd å vise hvor de forskjellige merkene står. Ja, jeg vet jeg er flink å tegne piler...
Har mange Deborah Lippmann-lakker og Essie-lakker som dere kanskje ser. De fra Ciaté er for det meste Caviar-neglelakk. 


Her er de dårligste lakkene mine, egentlig. Bortsett fra de tre IsaDora lakkene, de står der kun fordi det ikke var plass noen andre plasser. Her er det mye H&M, Depend (de med grå kork er Depend), og mye fra tilfeldige butikker i utlandet. 


Enda et oversiktsbilde av skuff 2. 


SKUFF 3.

I den 3. skuffa er det egentlig bare akrylmaling og pensler, som jeg bruker når jeg lager negledesign.


Akrylmaling, pallett og pensler. Alt kjøpt på Panduro.


Alle penslene mine. Kjøpt på Panduro.


 I den siste skuffa er det ingen negleting, kun telys, duker o.l. Men den blir nok full av neglegreier den og, om en stund (kjenner jeg meg selv rett...).

Skjønner dere nå hvorfor bloggen heter nail polish addicted? Hehe.

Enda et spørsmål jeg har fått mange ganger, som jeg nå endelig kan svare på. "Hvor mange neglelakker har du egentlig?". Jeg har *trommevirvel* 188! Da er ikke Caviar-settene eller topcoats, basecoats o.l. med i tellingen... Og mens jeg ryddet lakkene over i den nye kommoden, kastet jeg rundt 20 lakker, så jeg hadde egentlig flere, hahah. 

Boksene jeg har neglelakken i, er forresten fra Åhléns. Kjempepraktiske, og de finnes i maaange forskjellige størrelser. De er ikke spesielt dyre heller.

Håper dere satt pris på dette innlegget, i og med at så mange har spurt etter det. Hva synes du om samlingen min? :D

- Sandra

Negledesign: Sløyfe

 • 25.08.2013 - 18:17

Hei!

Nå er det en stund siden jeg blogget sist, gitt. Som jeg sa i forrige innlegg, så blir det en god del mindre blogging nå når skolen har startet igjen, men forhåpentligvis vil jeg blogge litt mer enn jeg har gjort denne uka. 
Første uka på skolen gikk helt greit! Det er en veldig fin klasse jeg går i (går i klasse med flere av de nærmeste fra i fjor + 3 nye), og vi får en litt "snill" start på skoleåret. De første to ukene starter vi litt senere enn det vi normalt sett ville gjort, og vi har også litt kortere dager enn vi normalt sett ville hatt. 

Siden sist har det egentlig ikke skjedd så mye. Har vært en del sammen med venner, og egentlig bare slappet av når skoledagene var ferdige. Eneste "spennende" jeg har å fortelle er at jeg har fått en ny kommode hvor all neglelakken min nå befinner seg. Ble litt lei av å ikke ha plass på skrivebordet hvor iMacen min står... Så nå er det mye lettere og mer oversiktlig, slik at jeg kan vise dere neglelakk-samlingen min snart! :)
Også har jeg klippet og filt neglene mine veldig kort... Kanskje ikke så store nyheter for de fleste av dere, men jeg har altså hatt kjempelange negler i nesten et halvt år nå. I tillegg har jeg fått mange kommentarer på bloggen fra folk som synes jeg har så fine negler, som lurer på om jeg bruker falske negler eller hva jeg gjør for å få de så lange.  Er litt rart å ha korte negler, men også mye mer praktisk! Ganske deilig å kunne skrive på tastaturet, også slipper jeg at når jeg skal trykke på "A" så kommer jeg borti "Q", haha. Selv synes jeg også at de ser litt mer velstelte ut, nå når de er korte.

Men nok prat! Over til negledesignet:


Denne gangen har jeg gjort det veldig enkelt. Jeg har brukt O.P.I - Princesses Rule! som base, også har jeg stemplet på sløyfer. Brukte Essie - Licorice (svart farge) til å stemple med. Stempel-plata er fra KONAD Nail Art. Har ikke stemplet så mye før og er dermed ikke helt vant til å gjøre det - så det er nok noen småfeil her og der. 

Selv synes jeg designet ble veldig søtt og stilrent! Men hva synes du?

Nå skal jeg forhåndsskrive noen innlegg som kommer ut i morgen og på tirsdag! Innlegget som kommer ut i morgen, er noe veldig mange har spurt etter!

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #sløyfe

Sea Nail Art

 • 20.08.2013 - 19:36

Hei!

I dag begynte skolen igjen for min del. Trist at sommerferien er ferdig, men godt å se alle vennene mine igjen! Er ikke alle jeg har fått sett i ferien, nemlig. Dette året blir nok mer utfordrende enn de to andre årene, i og med at det er påbygging med mediefag jeg skal gå. Har hele 10 timer med norsk i uka, blant annet... Pluss at jeg får et "herlig" gjensyn med både matematikk og nynorsk... Får også historie og naturfag igjen og historie har jeg ikke hatt siden ungdomsskolen, mens jeg hadde naturfag når jeg gikk VG1.  Men jeg tror dette skal gå fint! Jeg er veldig motivert og innstilt på å gjøre mitt beste i år, og slik har jeg ikke følt det siden jeg sluttet på ungdomsskolen.

Når skolen nå har startet vil det naturligvis gå litt ut over bloggen. Jeg vil nok ikke blogge like ofte som før, og jeg vil lage design litt skjeldnere. Må fokusere på lekser og andre ting enn bare negler fremover! Dere lesere kan forvente 2-3 innlegg i uka +/-. Håper det går greit! Jeg slutter jo ikke, jeg bare blir litt mindre aktiv :) 

Uansett, her er dagens negledesign:

Venstre: 

Designet jeg har laget med høyrehånden.

Høyre:

Designet jeg har laget med venstrehånden.

Dette designet er jo tydelig (forhåpenligvis, i allefall) inspirert av havet! Fikk ideen da jeg hørte en av sangene fra Disneyfilmen "Den lille havfruen", så neglene er litt inspirert derifra. Selv er jeg veldig fornøyd med dette designet! Er vel det mest detaljerte negledesignet jeg har laget noen sinne. Ser selvfølgelig noen ting som kunne vært litt bedre, men men. Er også overraskende fornøyd med hvordan designet ble på høyrehånda! Jeg er virkelig ikke flink til å lage design med venstrehånda, så at det ble så bra var jo morsomt!
Brukte 4,5 timer på dette designet, så det bør jo være bra, haha. 

Hva synes du om designet? :D

- Sandra

Svar på spørsmålsrunden

 • 17.08.2013 - 19:25

Hei igjen alle sammen!

I går kveld kom jeg hjem til Tromsø igjen! Hvordan var det? Det var trist, haha. Hadde det helt fantastisk i Oslo, og Roger Waters - The wall var og er det sykeste og beste jeg noen gang har opplevd! Han hadde konsert to dager på rad (vi dro den første dagen), så hele andre dagen gikk jeg å håpet på å kunne dra tilbake for å se det en gang til, haha. Slik ble det dessverre ikke, men men! Som sagt: hadde det helt fantastisk, og konserten var sinnssyk! Er ganske gøy å tenke på at jeg endelig fikk sett The Wall, og i tillegg er dette den siste turneen Roger Waters har, så det vil ikke være flere muligheter for å se The Wall i Norge.

Jeg har shoppet litt mens jeg var i Oslo, og innkjøpene vil komme ut på bloggen etterhvert. I tillegg satt jeg i gang en spørsmålsrunde som jeg nå tenkte jeg skulle svare på! Let's go!

Favoritt neglelakk (all times)?
- Oi, si det. Haha, helt siden jeg var liten har jeg aldri likt å velge ut kun én favoritt, for da innbilder jeg meg at de som ikke blir valgt, blir lei seg... Har så mange favoritter at jeg ikke vil velge én :p

Hvor vil du dra på ferie?
- Jeg har vært mange ganger i Hellas, og trives bra der. Så jeg vil tilbake dit (helst Kreta), også vil jeg til Sverige (synes det er så koselig der, haha), til Spania, Frankrike (helst Paris), også vil jeg tilbake til USA (var der det året jeg fylte 6 år). Er mange plasser jeg vil dra på ferie, men kommer ikke på alle nå!

Hva liker du å gjøre på fritiden annet enn negledesign?
- Jeg er veldig glad i og bare slappe av å se på  TV-serier (selv om jeg ALDRI ser det på TV), shoppe, henge med venner, være sammen med familien osv. I tillegg er jeg veldig glad i å fotografere! Har likt å fotografere hele livet, og fikk mitt første kamera som 5-åring! Har i tillegg gått medier og kommunikasjon på videregående :)

Hvem inspirerte deg til å begynne med negledesign?
- Tror egentlig ikke det var noen som inspirerte meg til å begynne med det. Jeg bare begynte med det, liksom.

Favorittfilm?
- Hmm...  Jeg vet ikke om det kan regnes som favorittfilm, men filmen jeg har sett flest ganger er Mean Girls :p Det er så mange bra filmer der ute, så det er liksom vanskelig å velge bare én. Men sånn generelt sett er jeg veldig glad i drama, komedie, chickflicks og Disney-filmer (jeg er litt barnslig). Overlever lett actionfilmer også!

Hvem er dine forbilder?
- Sånn innenfor neglelakk, eller generelt sett? I allefall: Generelt: Bestefaren min og tanta mi på morsiden. Fantastiske mennesker begge to, som jeg ser veldig opp til! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem :)
Innenfor neglelakk: Cutepolish (youtube og instagram), neglelakkmani.com, ooog JKnegledesign.blogg.no - Utrolig flinke alle 3!

Hva er ditt favorittmerke innenfor neglelakk?
- Helt klart Essie! Eneste jeg har et problem med når det gjelder Essie, er at børsten er så brei... 

Hvordan skole går du på?
- Breivang Videregående Skole i Tromsø :)

Hva er ditt favoritt negledesign, som du har laget?
- Igjen har jeg problemer med å velge én favoritt :p Men jeg er veldig fornøyd med Converse-neglene mine, Galaxy-neglene mine, Ugle-neglene mine, The Wall-neglene mine og Kiwi-neglene mine! 

Har du bilde av ditt aller første negledesign?
- Har mange ganger laget forskjellige farger på neglene, og deretter laget prikker. Men de første "ordentlige" designene mine var disse:


Haha, ikke spesielt fine noen av dem!

Favoritt musikk artist/band/gruppe?
- Pink Floyd er helt klart den største favoritten! Sånn ellers så har jeg veeeeldig variert musikksmak, men jeg liker veldig godt Lana Del Rey og Blackmill også.

Hva er dine fremtidsplaner?
- Huff, er det et ord jeg virkelig er livredd for, så er det fremtiden. Jeg skal i første omgang få gjort ferdig videregående (begynner på mitt siste år nå), og deretter tror jeg at jeg skal ta et friår fra skole, og jobbe. Har veldig lyst til å søke meg inn på en skole hvor jeg kan utdanne meg som fotograf etter friåret, men samtidig har jeg veldig lyst til å jobbe med negledesign... Dilemma, kan man vel si. Skal bruke friåret på å tenke en del på dette, så får jeg se hva jeg gjør! Tar det litt som det kommer :)

Spiller du noen spill? Isåfall, hvordan?
- Spiller ikke så mye nå lengre, men spilte en del før. Ikke noe hardcore gamer-greier, men... Haha, når jeg var mindre spilte jeg MASSE Crash Bandicoot på Playstation 2, i tillegg til at jeg hadde dansematte og et spill til den, som ble brukt ofte. For noen år siden spilte jeg masse Grand Theft Auto IV sammen med min daværende kjæreste. Har også spilt litt Call of Duty: Black Ops og Mirrors Edge. Har selvfølgelig også spilt Amnesia, Slender, Penumbra og sånne spill, men vet ikke om det telles? Haha. Nå har jeg veeeldig lyst å få tak i The Last of Us, og spille det!

Favoritt drikke/mat?
- Favorittdrikke er helt klart Cola! Før var jeg veldig, veldig glad i Fanta, men jeg gikk lei av det. Har mange favoritter blant mat, men tror mormors karrigryte er det jeg liker best, nam! Nå ble jeg sulten... Jeg er også veeeldig svak for taco, pizza, og hjemmelaget brød med hjemmelaget jordbærsyltetøy! Hahaha.

Hvis du skulle bodd i et annet land enn Norge, hva ville det vært?
- Sverige! Synes det er så fint der!

Har du en neglelakktynner?  Hvor mye kostet den?
- Det har jeg. Den er fra O.P.I og kostet rundt 150 kroner. Synes den er veldig bra :D

Favorittartist?
- Det har jeg allerede svart på! :)

Favorittsang?
- Har flere, men Comfortably Numb, Hey You og Coming Back to Life av Pink Floyd er de favorittene jeg aldri blir lei!

Når begynte du med neglelakk?
- Aller første gang jeg brukte neglelakk husker jeg ikke, men jeg var ganske liten. Sikkert sånn 3-4 år eller noe. Jeg fikk ikke dilla på neglelakk før jeg ble rundt 12-14!

Kan vi få se neglelakksamlingen din?
- Oi... Hvordan skal jeg få den med i ETT bilde? Kan prøve å få laget et eget innlegg med bilder fra samlingen min en gang snart!

Hva synes du om tattoveringer og piercinger?
- Har selv både tattovering og piercing! Med det, som så og si alt annet, synes jeg det er fint så lenge det ikke er overdrevet. Har du drøssevis av piercinger i ansiktet, og tattoveringer på både hendene, armene, halsen, ryggen, magen, leggene, lårene osv så vil jeg nok ikke synes at det ser så veldig bra ut. Selv har jeg hatt piercing nede i leppa på høyre side og jeg har i navelen. Har en hestehov tattovert på høyre ankel og den er dedikert til min fantastiske bestefar ♥ I tillegg har den en veldig personlig betydning for meg! 

Hva synes du om folk homofile, og folk som skader seg selv?
- Ser på de som helt vanlige folk - både de som er homofile/lesbiske/bifile og de som driver med selvskading. Har flere venner som er homofile, lesbiske eller bifile og de er helt fantastiske mennesker alle sammen! Når det gjelder folk som skader seg selv, så synes jeg synd i de, som må skade seg selv for å "slippe unna" smerten de har på innsiden. Etter min mening skader aldri folk seg for å få oppmerksomhet, men fordi de har det helt forferdelig og det er den letteste måten å takle psykisk smerte på, nemlig ved å skape fysisk smerte. Aldri døm noen som skader seg selv, for du vet aldri hva de går gjennom og at du dømmer de kan bare gjøre ting mye verre. 

Hva fikk jeg til å begynne med negledesign?
- Hadde jo lenge vært interessert i neglelakk, og ville ta det til et nytt nivå. I tillegg gikk jeg gjennom den tøffeste perioden i livet mitt og jeg fant ut at å bruke tiden min på noe kreativt, framfor å sitte og tenke og ha det fælt, var mye bedre. Hadde jeg ikke begynt med negledesign, tror jeg den perioden kunne gått MYE verre. 

Det var alle spørsmålene jeg fikk denne gangen. Når jeg startet spørsmålsrunden var jeg kjempenervøs for om jeg ble å få noen spørsmål i det hele tatt. Haha, det ville vært litt pinlig om jeg ikke fikk noen spørsmål. 
Håper dere likte svarene og at dere fikk svar på det dere lurte på! Er det mer dere lurer på, så er det bare å si ifra i kommentarfeltet, så skal jeg svare.

Vil komme et innlegg i løpet av nærmeste fremtid, med diverse ting og tang fra Oslo. I tillegg skal jeg prøve å få laget et nytt negledesign snart.

Ha en fantastisk kveld videre, også snakkes vi snart igjen!

- Sandra 

Spørsmålsrunde!

 • 14.08.2013 - 16:34

Hei!

Siden jeg er bortreist og det ikke vil bli noen negledesign før til helga, tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde! 
Dere kan spørre om ting som er neglerelatert, eller dere kan spørre om ting når det gjelder meg (sånn at dere blir litt mer kjent med personen bak bloggen liksom).

Tenkte å svare på spørsmålsrunden på søndag, når jeg er kommet hjem.

Har forresten bestemt meg for å slutte å svare på spørsmål en gang i uken. Det er ikke alltid jeg får like mye spørsmål, så fra nå av blir jeg heller å ha noen spørsmålsrunder her og der.

Fyr løs med spørsmål! :)

- Sandra 

Negledesign: The Wall

 • 14.08.2013 - 11:32

Hei!

I skrivende stund sitter jeg på et hotellrom midt i Oslo. Senere i dag så skal jeg, sammen med bestefaren min, til Telenor Arena for å se Roger Waters (gitarist og vokalist fra Pink Floyd) med The Wall! Dette er noe jeg har gledet meg til leeenge nå. Har hatt nedtelling på mobilen siden jeg fikk vite at vi skulle dra, og når jeg startet nedtellingen var det godt over 200 dager til konserten. Har likt Pink Floyd helt siden jeg var liten, så dette blir morsomt! I tillegg er det bestefaren min som har "lært" meg å like Pink Floyd.

Vet du ikke hvem Pink Floyd er? 


Spill av sangen fra 4:57. De fleste har nok hørt denne sangen :)

 

Dagens negledesign er inspirert fra albummet The Wall:

Venstre hånd:


Høyre hånd:


Kvaliteten på bildene er ganske dårlig, men måtte bruke mobilen til å ta bildene. Men det er vel bedre enn ingenting, sant?

Blir i Oslo til fredags kveld. Dermed vil det ikke bli noen nye design mens jeg er borte... Skal prøve å få laget et design enten på lørdag eller søndag, når jeg er kommet hjem. Høres dette bra ut?

Hva synes du om designet? Liker du Pink Floyd? 

- Sandra


#negler #negledesign #naildesign #neglelakk #nailart #pinkfloyd

Ukens spørsmål #6

 • 11.08.2013 - 17:44

Hei!

Da var det søndag igjen, og tid for ukens spørsmål igjen. 

Hvis du ikke brydde deg om hva "...." kommenterte, hvorfor lagde du et innlegg om det da?
- Det gjorde jeg egentlig mest for å vise folk at slike kommentarer er ingenting å bry seg om. Jeg har i tillegg lesere helt ned i 11-årsalderen og de har nok litt vanskeligere for å la være å bry seg om en stygg kommentar, enn hva jeg på snart 19 har. Folk som kommenterer dritt anonymt er utrolig feige, og slike mennesker skal man ikke bry seg om.

Er sommerfuglneglene dine gradert under?
- Ja, jeg har brukt gradient-teknikken under :)

Blir du ikke å lage tutorial på Hello Kitty-neglene?
- Joda, men jeg tenkte å ta det når skolen har begynt igjen.


 

Kan du lage tutorial på sommerfuglneglene dine?
- Skal gjøre det også når skolen har startet igjen :)

 Det var ikke så mange spørsmål denne uken heller, men det gjør ingenting :D
Ellers, så har jeg en ting å fortelle. Da jeg startet bloggen, skrev jeg i mitt første innlegg at jeg ikke kom til å blogge hver dag, i og med at jeg ikke lager nytt design hver dag. I sommer har jeg blogget masse, og nesten hver dag. Nå er det ikke så alt for lenge igjen til skolen starter, og da skal jeg gå påbygg. Det vil si at jeg har en god del lekser og mye å gjøre, og negledesign vil det bli mindre av.
Jeg skal selvfølgelig ikke slutte og blogge, det jeg prøver å si er at jeg blir å blogge sjeldnere. Har som mål å få blogget 2-3 ganger i uka. Håper det høres greit ut!

- Sandra

Sommerfugl-vinger - Negledesign

 • 10.08.2013 - 21:33

Hei!

Før jeg presenterer det nye negledesignet, så vil jeg si noen ting angående forrige innlegg.
Mange av dere lesere åpnet dere å fortalte om de anonyme, stygge kommentarene dere hadde fått på bloggene deres. Til dere vil jeg si: Ikke bry dere om anonyme drittkommentarer. De som slenger dritt anonymt, er rett og slett helt latterlig feige. Når de kommenterer dritt på andres blogg, betyr det bare at du som får drittkommentaren er over nivået deres, og at de prøver å få deg ned på deres nivå. Når noen er så latterlig, feig og teit at de slenger dritt anonymt, er dette noe dere ikke bør ta dere nær av. Drittkommentarer generelt, er noe dere bør prøve å bare overse. Stay strong ♥ 

Ellers: takk for all støtten jeg fikk etter forrige innlegg. Jeg kan fortelle at kommentaren jeg fikk ikke var noe jeg tok meg nær av, eller ble lei meg av. Jeg har det fint, og kommer til å fortsette og blogge akkurat som vanlig! 

Nå over til dagens negledesign!

Jeg spurte om tips til hva jeg burde lage, og twentymillions.blogg.no (LINK) foreslo at jeg skulle lage sommerfuglnegler! Jeg vet ikke om jeg fulgte ideen hennes helt, men men.

Venstre hånd:


Designet jeg har brukt høyrehånden for å lage.

Høyre hånd:


Designet jeg har brukt venstrehånden for å lage.

Jeg er helt klart mest fornøyd med designet på venstrehånda. Jeg feilet et par plasser på høyrehånda, f.eks. så har en av vingene en alt for stor hvit flekk på høyrehånda.... Men men, jeg øver enda på å bruke venstrehånda for å lage design, og synes selv jeg har blitt en del bedre enn hva jeg var før.

Dette var egentlig et overraskende lett design å lage, og jeg synes designet ble sommerlig og fint. Kanskje dette er det siste "sommerdesignet" jeg lager i år? Nå begynner høsten å nærme seg med stormskritt!
Tenkte litt på om jeg skulle lage tutorial på disse? Høres det bra ut? :D

Ellers, så setter jeg stor pris på når dere lesere kommer med forslag på hva jeg skal lage! Ingen forslag er for dum, så peis på med forslag i kommentarfeltet! Er litt vanskelig for meg å finne på alt selv, i og med at jeg ikke alltid er like kreativ. Forslagene jeg bruker belønnes med en link! :)

Hva synes du om designet? 

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #neglelakk 

Hate gone wrong

 • 09.08.2013 - 23:52

Sitter her, aner fred og ingen fare og  jobber med et nytt negledesign, da denne kommentaren tikker inn på bloggen.

"Lol du er taper! Bare hold deg syk du er ikke verdt å være frisk... Du har heller ikke no tallent når det gjelder neglene dine.. Bestemoren min kunne klart det samme..."

Denne "...." kommenterte da på det innlegget jeg skrev, hvor jeg fortalte at jeg ikke følte meg helt bra og tok en dag pause fra bloggen. Jeg kan ikke annet gjøre noe annet enn å le av denne kommentaren.

Jo, takk. Veldig modent å kalle meg en taper som ikke er verdt at er frisk. At jeg ikke har noe "tallent" når det gjelder neglene mine er jo også ganske morsomt. Jeg forventer overhodet ikke at alle skal like det jeg holder på med, og det er jo koselig at bestemoren din også kan klare å lage negledesign. Synd du ikke slengte med et bilde av de fine neglene du og bestemora di tydeligvis har!

Det er jo fint at du kommer og slenger denne kommentaren til meg, i stedet for at du slenger den til noen andre. Da er det noen andre bloggere der ute som får fred. 

Forresten, kjære "....", så er du ikke så anonym som du tror. Rett under der hvor det står "Postet: 22:02" så står det da "IP:" også har jeg vært så snill å blurret ut IP-adressen din slik at ikke alle andre som leser bloggen min kan finne ut det samme som jeg har gjort.
Med IP-adressen din har jeg foreløpig funnet ut at du er bosatt i nærheten av Tromsø (samme by som meg, så koselig), og at du har Canal Digital og Telenor som internettleverandør. Går jeg inn for å finne ut mer, så klarer jeg lett det.

Jeg konstaterer med at det er trist å se at folk har så lite å fylle tiden sin med, når de presterer å rakke ned på noens negler. Til neste gang vil jeg råde deg til og ikke være anonym, for det er rett og slett litt feigt å skjule identiteten sin. I tillegg blir du tatt mye mer seriøst om du har rettskrivingen din på plass :-) Klarer ikke la være å flire, for å rakke ned på noens negler er ganske lavmål.

Vi tar et minutts stillhet for å synes synd på denne skapningen, som tydeligvis tror at meningen med livet er å rakke ned på andres negler. I tillegg tror jeg du, kjære "..." må finne deg en ny kandidat på mobbelisten din, for dette gikk nok dessverre ikke inn på meg :-)

Takk for at du , kjære "..." tok turen innom bloggen min! Du dro opp statistikken min, óg du klarte å få meg til og le! Ikke verst!

Ellers vil jeg bare fortelle at det kommer ut et nytt negledesign i morgen ;-)

- Sandra

Gradient dots

 • 09.08.2013 - 14:22

Hei!

Fikk besøk av ei venninne i går, så ble ikke tid til å legge ut negledesignet. Dette negledesignet er ikke spesielt fancy eller spennende, men men:


Som dere ser har jeg prøvd å lage prikker som går fra mørk, til helt lys. I tillegg blir prikkene mindre og mindre, jo lysere de blir. 

Er ikke spesielt fornøyd med dette designet egentlig, og føler det er kjedelig og lite originalt. Men hva synes dere?

Skal prøve å komme sterkere tilbake med et nytt negledesign snart!

Forresten, er det noen av dere lesere som har lyst å komme med forslag på hva jeg skal lage senere? :) Kom med forslag i kommentarfeltet!  Det blir satt stor pris på!

- Sandra

Ikke helt på topp

 • 06.08.2013 - 20:04

I går lovte jeg jo dere en anmeldelse og et nytt negledesign. Jeg må dessverre fortelle dere at jeg ikke føler meg helt bra i dag, og at sannsynligheten for at både negledesignet og anmeldelsen kommer ut i dag, er veldig liten. 
Har sovet utrolig lenge i dag (forrige innlegg var forhåndsskrevet og tidsinnstilt), og har faktisk ikke vært våken mange timene... Kan hende jeg blir litt bedre utover kvelden, og at anmeldelsen og negledesignet kommer likevel, men jeg vet ikke.

Tror jeg skal prøve å slappe litt av å ta det litt rolig. Kommer ikke innleggene i dag, så kommer jeg sterkere tilbake i morgen!

- Sandra

Sugar Crush Swatch

 • 06.08.2013 - 14:50

Hei!

Som jeg nevnte i går, så skulle jeg lage et veeeldig ettespurt innlegg, nemlig swatchene på Sugar Crush-lakkene som jeg har! Har aldri fått så mye forespørsler på noe her på bloggen, før. Veldig morsomt!


Først ut er Purple Crush. En veldig fin lakk, spesielt siden jeg elsker lilla!


Nummer to er Ocean Crush. Denne må jeg ærlig talt si at jeg er litt skuffet over. Den så mye mer spennende ut inni flasken. Men den var helt grei!


Neste på lista er Candy Crush. Denne er så utrolig fin! Elsker hvordan den ser ut i sterkt lys.


Så har vi Turquoise Crush. Denne synes jeg er veldig fin! Den er litt sånn grønn-blå-aktig. 


Neste er Diamond Crush! En sølv-farget lakk, som jeg synes er veldig enkel, men likevel kjempefin.


Dette er Pool Crush. Denne må jeg helt ærlig si at jeg er kjempeskuffet over. Den kjennes overhode ikke ut som sand når den er påført og tørket, i motsetning til de andre lakkene. Det kjennes ut som vanlig neglelakk med en del humper i, bare. Fargen er utrolig fin da, kanskje det som gjør at jeg ble så skuffet over den. Når fargen er fin, er det liksom veldig lett å forvente mye fra den.


Sist, men ikke minst har vi Pink Crush. En litt mer lilla-aktig farge enn Candy Crush. Jeg personlig er ikke så veldig fan av akkurat denne fargen, men lakken duger, den! 

Det tok veldig mye lengre tid enn jeg trodde, å lage swatches på disse. Jeg glemte jo at disse funker akkurat som glitterlakker, når det kommer til å fjerne de... Og når jeg skulle lage dette innlegget, så lakket jeg den ene hånden med den ene lakken, fjernet det, lakket med en ny, fjernet det osv. osv. Så det tok sin tid!

Jeg liker denne kolleksjonen utrolig godt! Lakkene er kjempefine og freshe, og jeg elsker at de kjennes ut som sand når de har tørket! :D Jeg vil påstå at favorittene mine er Purple Crush, Candy Crush, Turquoise Crush og Diamond Crush. Dette betyr jo selvfølgelig ikke at jeg ikke liker de andre lakkene, for det gjør jeg! Tror sannelig jeg må kjøpe meg de to-tre lakkene jeg mangler i denne kolleksjonen, så jeg har alle!

Håper dere lesere ble fornøyd med at innlegget endelig kom!

Hvilke lakker er dine favoritter/hvilken er din favoritt?

- Sandra


#negler #neglelakk #isadora #swatch

Ukens spørsmål #5

 • 05.08.2013 - 23:51

Som det surrehuet jeg til tider er, så glemte jeg helt av ukens spørsmål... Var ikke like mye spørsmål som det bruker å være, men men :)

Hvorfor blogger du så lite for tiden?
- Jeg har blogget litt lite i det siste, fordi jeg har vært ganske opptatt med venner og diverse andre ting. I tillegg har jeg manglet litt inspirasjon i det siste, men nå er jeg litt mer inspirert enn jeg har vært! I tillegg tror jeg ikke at jeg blir å være så veldig opptatt fremover (bortsett fra en liten Oslo-tur om litt over ei uke). En annen grunn har vært at jeg ble veldig fornøyd med de to siste designene jeg laget, så jeg ville ha de neglene i noen dager.

Har du IGJEN glemt swatchene av sugar crush-lakkene?
- Nei, det har jeg ikke. Som sagt, så har jeg vært ganske opptatt i de siste. Men de kommer veldig snart!

Kan du arrangere en konkurranse eller en giveaway?
- Jeg har tenkt på dette i en stund nå, og har bestemt meg for at om ikke så aaalt for lenge så skal jeg arrangere en konkurranse. Er bare å følge med :)

Hvorfor vet vi lesere så lite om deg?
- Tja, det er vel fordi jeg ikke har fortalt noe særlig. Dette er en negleblogg, så den handler jo om neglene mine og ikke meg og mitt. Har lenge vurdert om jeg skal sette i gang en spørsmålsrunde som gjelder meg og ikke negler, eller om jeg bare skal skrive et innlegg med litt info om meg.

 Synes du selv at du er veldig flink med negledesign?
- Hmm... Jeg vil ikke akkurat kalle meg veldig flink. Jeg vil absolutt påstå at jeg har blitt en god del flinkere de siste månedene, enn hva jeg var når jeg startet å holde på med negledesign (naturlig nok). Jeg vil påstå at jeg blir flinkere og flinkere, men som sagt synes jeg ikke at jeg er kjempeflink. 

Hvor mange neglelakker har du egentlig?
- Hahaha, åh hjelp...  Det aner jeg faktisk ikke. Har ikke telt de på en goood stund, og da hadde jeg rett under hundre. Må vel telle de igjen snart.

Som dere kanskje skjønner, så strakk ikke tiden til i dag når det gjalt negledesignet, swatchene og anmeldelsen. Det jeg blir å gjøre nå, er å gjøre ferdig swatchene, lage et forhåndsskrevet og tidsinnstilt innlegg. Når det gjelder negledesignet, så skal jeg starte på det i dag, også gjør jeg det ferdig i morgen (i morgen publiserer jeg også designet på bloggen). Anmeldelsen vil jeg skrive i morgen. Beklager at jeg ikke fikk gjort alt i dag.

- Sandra

Nail mail #2

 • 05.08.2013 - 21:35

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så fikk jeg en pakke i posten i dag. Pakken var fra Nelly.com og inneholdt selvfølgelig negleting. 

Dette var i pakken:Deborah Lippmann - Good Girl Gone Bad. En dyp, mettalisk rødfarge.  Det var veldig vanskelig å få gode bilder av den... Men den er veldig fin, og jeg gleder meg til å teste den! Denne kan dere forvente swatch på i nærmeste fremtid!


En metallisk, rosa striper fra Ink Nail Art. 


En metallisk, grå striper fra Ink Nail Art.2stk. KONAD Pro Nail Deco - Metal Ball chain. Disse har jeg siklet etter lenge, så var på tide at jeg fikk ut fingeren å kjøpte de. Gleder meg masse til å teste disse :D
Ciaté Caviar Manicure - Pearl. Har to til av Ciatés caviar-kollekjson. Disse to er jeg ikke spesielt fornøyd med, men denne var så fin så jeg har et håp om at denne er finere på neglene enn de andre er. Skal teste denne i løpet av de nærmeste ukene, hadde jeg tenkt.

Når det gjelder det andre jeg lovte dere i dag, så tror jeg ikke tiden strekker til, slik at jeg får gjort alt i dag. Swatchene tok litt lengre tid enn planlagt. Skal prøve så godt jeg kan å få ferdig swatchene, og å få laget et desisign + anmeldelsen. Kommer ikke alt i dag, så kommer det i morgen! :)

Hva synes du om det jeg fikk i posten?

- Sandra

Et lite livstegn

 • 05.08.2013 - 18:34

Hei!

Skulle bare titte innom for å si at jeg lever enda, og jeg har ikke glemt av bloggen. Har igjen vært litt opptatt de siste dagene, i tillegg til at jeg ikke hadde lyst å fjerne galaxy-designet før det faktisk begynte å flasse av. Nå i dag har designet begynt å flasse av, så i skrivende stund sitter jeg og fikser neglene mine.

Har fått en pakke som jeg skal bort på butikken å hente ganske snart, også. Hva pakken inneholder kommer jeg selvfølgelig til å vise her på bloggen! I tillegg skal jeg få skrevet en anmeldelse, jeg skal lage et negledesign ooog jeg skal ordne et innlegg med noen veldig etterspurte swatches! 

Så stay tuned! 

- Sandra

Galaxy nail art

 • 01.08.2013 - 23:08

Hei!

Som jeg sa tidligere i dag, så skulle jeg lage et nytt negledesign i dag. Det ble litt senere enn jeg hadde planlagt, for jeg dro på et kjøpesenter med ei venninne som kom en tur til byen. Hun bor et stykke fra byen jeg bor i, så det er ikke hver dag jeg får møtt henne, for å si det sånn :)

Uansett; dagens negledesign. Jeg har lenge vært fascinert over galaxy nails, altså galakse-negler. Jeg er fascinert av galaksen i seg selv, egentlig. Har lenge vurdert å prøve meg på galaxy nails, men jeg har alltid tenkt at "herregud, det der klarer jeg aldri". Jeg prøvde i går faktisk, men det ble heeelt mislykket. Da fristet det egentlig å bare gi opp hele prosjektet. Men jeg bestemte meg for å prøve på nytt med andre farger i dag. Og gjett hva? Jeg ble helt utrolig fornøyd med dem! Har sittet i nesten en time å bare beundret neglene mine, haha. 

Neglene var sykt vanskelig å få gode bilder av, men her er noen:

Høyre:

For en gangs skyld er jeg faktisk mer fornøyd med designet på høyrehånda, enn med designet på venstre. Det er overhode ikke enkelt å bruke venstrehånda til å lage design med, i og med at jeg er høyrehendt. Men denne gangen ble jeg utrolig fornøyd med resultatet :D

Venstre:

 Til høsten når jeg begynner på skolen igjen, så kan jeg prøve å få laget tutorial på video av disse neglene, dersom det er ønskelig? Jeg skal nemlig gå 3. året med medier og kommunikasjon (+ påbygg), og da har jeg tilgang på videokamera.

Kan hende noen ikke synes disse neglene ble spesielt fine. Men sammenlignet med hvordan det ble i går, og med tanke på at dette er andre gangen jeg prøver, så synes jeg det ble veldig bra.

Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #galaxy

Månedens design - Juli 2013

 • 01.08.2013 - 15:44

Hei! 

Har fått et par kommentarer på hvor jeg har vært de siste dagene, om jeg har sluttet å blogge eller om jeg rett og slett hadde daua. Frykt ikke, jeg har ikke sluttet å blogge og jeg er heller ikke (åpenbart nok) dau. Har bare vært opptatt sammen med venner de siste dagene, og da har bloggen naturlig nok blitt nedprioritert. I tillegg har jeg ikke laget noe nytt design, i og med at jeg var så fornøyd med ugleneglene mine at jeg ville ha de i noen dager. I går begynte de å flasse, så nå er de fjernet og i dag skal jeg prøve å få laget et nytt negledesign.

Uansett, ny måned, nye muligheter! Det er utrolig hvor fort denne sommerferien har gått. Er ikke mange ukene til skolen begynner igjen.... Her er designene jeg lagde i løpet av juli 2013:


♥ 1: Confetti nails - ♥ 2: Kiwi nails - ♥ 3: Orange + Gold = <3 - ♥ 4: Abstrakt Nail art - ♥ 5: Hello Kitty nails - ♥ 6: Random dots, Green version - ♥ 7: Random dots, grey version - ♥ 8: Sugar Crush dots - ♥ 9: Tutti Frutti dots - ♥ 10: Rainbow nail art - ♥ 11: Owl Nails.

Hvilke(t) design er din(e) favoritt(er)? Mine er Hello Kitty og ugleneglene :) 

Som sagt, i løpet av dagen skal jeg prøve å få laget et negledesign til dere! Får jeg ikke til det, skal jeg i det minste prøve å få ordnet en av de etterlengtede swatchene til Sugar Crush-kolleksjonen! 

 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits