Negledesign: Stemplede blomster

  • 31.08.2014 - 17:51

Jeg klarte ikke dy meg, så jeg stemplet litt over Erre Due - 296. Slik ble det:

Synes det ble riktig så fint! Har øvd en del på stempling i sommer, og tror sannelig jeg endelig begynner å få det ordentlig til! :D 

Jeg har brukt stempleplate "QA16" fra BornPrettyStore og hvit spesiallakk fra Konad.

Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #stamping #stempling #holo

Minner om konkurransen! (AVSLUTTET)

  • 30.08.2014 - 22:39

Titter innom for å minne dere på nail art konkurransen jeg holder!


Trykk på bildet for å komme til innlegget om konkurransen.


Ovenfor ser dere
litt av det dere kan vinne! Trykk på bildet og se hva dere må gjøre for å være med! 

Avsluttes 15. september!

 

Lykke til!

- Sandra

Swatch: Erre Due - 296

  • 30.08.2014 - 20:56

Hei og god helg!

Har vært ganske lite action fra meg i det siste, og grunnen til det er at jeg har fått ei lita undulatjene som jeg bruker mye tid på å temme og å få henne til å føle seg trygg i sitt nye hjem. Hun blir 2 måneder på tirsdag, og hun er utrolig fin! Temmingen går veldig bra, og hun er veldig snart klar for å få sin første flyvetur utenfor buret :) Når hun er mer tam og trygg har jeg nok mer tid til neglene og bloggen igjen!


Tenkte jeg skulle vise dere en swatch av en av lakkene jeg kjøpte mens jeg var på Kreta. Lakken er av merket "Erre Due", et merke jeg aldri hadde hørt om før jeg dro til Hellas. Grekerne skrøt veldig av de, de hadde mange fine farger og de var billige, så hvorfor ikke?


2 lag, i dagslys.

Her er 2 lag av "296", en lilla,holografisk lakk. Synd at en så fin lakk ska ha et så kjedelig navn :/


2 lag, i direkte sollys.

Jeg la 2 lag over den vannbaserte base coaten som hørte til samme serie. Vannbasert base coat anbefales forøvrig til holografiske lakker, da lakkene kommer mer til sin rett med, enn uten.
Den holografiske effekten kommer utrolig godt frem til å være en så billig lakk (3,50 Euro = 28 norske kroner)! Finnes mange billige lakker som liksom skal være holografiske, men effekten kommer rett og slett ikke frem. 
Lakken var veldig dekkende og lett å legge.

Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #nails #nailpolish #swatch #erredue #holografisk #holo #holographic

Negledesign: Coral chevron

  • 25.08.2014 - 19:39

Hei og happy mani-monday! 

Jeg har, som jeg har nevnt  tidligere, hatt skikkelig dilla på korall i sommer! Har hamstret masse i hele sommer, men jeg har vært litt dårlig på å bruke de... *kremt*. I vår kom jo Maybelline ut med sin Bleached Neons-kolleksjon for sommeren, og jeg MÅTTE ha de 4 som ble solgt her i Europa. I USA har de til sammen 7 lakker i kolleksjonen, så mulig jeg må se om de ikke er å få tak i på eBay eller noe.

Jeg har også fått skikkelig sansen for chevron-mønster i sommer, og nå har jeg endelig fått tak i tape som skaper nettopp dette mønsteret!Her har jeg brukt Maybelline - Coral heat, H&M - Gold, Gabrini - 369 og O.P.I - Alpine snow. Jeg har også pyntet med gullfargede, firkantede studs.Jeg må ærlig innrømme at jeg ble meget fornøyd med resultatet! Det er ikke siste gang jeg tar i bruk chevron-tapen min for å si det slik! :D

Forresten, når jeg viste fram designet til mormor så sa hun: - Hvorfor har du to negler som er forskjellige fra de andre?
Og alt jeg klarte å tenke på var dette:

 

Hva synes du om designet? :)

- Sandra


#negler #nails #neglelakk #nailpolish #negledesign #nailart #naildesign #chevron #maybelline #opi #bleachedneon 

IsaDora - Mother of pearl

  • 23.08.2014 - 22:28

Hei! 

For en stund siden lakket jeg neglene mine svart, for deretter å legge to lag av vakre IsaDora - Mother of pearl over. Her er resultatet: 

Det ble såå mye finere enn jeg hadde trodd! Kombinasjonen var rett og slett nydelig synes jeg, og jeg satt bare å stirret på neglene mine så lenge jeg hadde dette på. Neglene skinte i både rosa, blått og lilla! 

Satt i ettertid på noen firkantede studs i gull, men det glemte jeg dessverre å ta bilde av før jeg fjernet alt sammen...

Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #isadora #essie #motherofpearl #perle #pearl #blå #lilla #rosa #svart 

Innkjøp fra Kreta

  • 20.08.2014 - 20:58

Hei!

Beklager at det har vært så stille fra meg de siste dagene! Jeg har hatt nok å henge fingrene i, for å si det sånn. Tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om det etterhvert, men først vil jeg vise dere innkjøpene jeg gjorde da jeg var på Kreta i sommer! Jeg vet jeg er sent ute, men det har tatt tid å lete fram alt jeg har kjøpt, også har jeg bare ikke hatt tid. 
Jeg kjøpte ikke akkurat lite, så forbered dere på bildespam!


Diverse full-size O.P.I (15 ml). Jeg hadde rundt 5 O.P.I-lakker før jeg dro, og det fant jeg ut at var alt for lite! Spesielt de 5 første har jeg siklet litt etter her hjemme, så jeg måtte bare unne meg dem! Det kostet forresten mellom 6 og 8 euro for O.P.I-lakkene på Sephora! 


Jeg kjøpte også mini-versjon (3,5 ml) av O.P.I's 2014 neon-kolleksjon når jeg var innom Sephora i Chania. 


Noen lakker jeg fant på et supermarked. Merket heter vistnok GG-Line, troor jeg. Mulig jeg tar feil! I allefall er de veldig lik Maybelline - Chalk dust, bare i mange farger!


Dette merket så jeg "overalt" på butikker som kunne ligne på noe alá Vita, og grekerne mente det var et veldig bra merke. Om det stemmer eller ei er ikke så nøye for min del, holo er holo! ♥ Jeg elsker holografiske lakker, og jeg likte at de også solgte aqua base coat i samme serie, som er mye mer egnet under holografiske lakker enn andre base coats. Disse kostet rundt 4 euro pr. stk.


Mer av merket Erre Due som grekerne skrøt av! Den gule er bare helt vanlig, mens de 4 andre lakkene skal visstnok være mirror effect-lakker, altså gir de samme type finish som O.P.I - Push and shove som jeg swatchet for ikke så lenge siden. Gleder meg til å teste! :D


En sukker-lakk (teksturlakk) fra Erre Due. Den har masse glitter i seg, så jeg tror den blir kjempefin på neglene :D


Special effect toppers fra Essence. Disse skal visstnok gi en finish alá teksturlakker.


Den helt til venstre er visstnok en mirror-lakk (samme finish som push and shove fra O.P.I), men jeg er skeptisk! De 3 andre er holografiske lakker, og disse har jeg mer tro på! Merket heter Lovie og er egentlig helt ukjent for meg.


Caviar top coaten fra Nails Inc har jeg lest mye bra om, så den gleder jeg meg til å teste! Den holografiske lakken kjøpte jeg mest for den stilige korken, jeg har egentlig nok lakker i holografisk sølv...


Disse er så utrolig fine! Gleder meg til å teste :D Er spent på om de faktisk tørker på 60 sekunder, eller om det bare er tull.


Golden Rose har jeg sett flere neglebloggere som er fornøyd med, og disse fikk bli med hjem. Angrer litt i ettertid på at jeg ikke kjøpte flere...


Både den fra Beauty Line Cosmetics og den fra Supreme fikk jeg gratis fordi jeg handlet så mye lakk to steder, haha... Jeg har noen lakker fra Beauty Line Cosmetics fra før, og de er helt ok. Supreme har jeg ikke prøvd før.


Masse, masse stripere :D Jeg hadde bare 4 stripere fra før, så jeg hamstret skikkelig!


Ciaté Very Colourfoil manicure. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve folie, så jeg måtte ha dette settet fra Ciaté! 


Diverse fra Sally Hansen for å vedlikeholde neglebåndene og Seche Restore, en tynner til Seche Vite Top Coat.


Masse, masse lakker fra Maybelline! Disse kostet 3(!) euro, så jeg hamstret skikkelig. Har siklet lenge etter bleached neons-kolleksjonen og acid wash-kolleksjonen, så når prisen var lavere i Hellas slo jeg til! Var veldig skuffet over at de har tatt inn like få av begge kolleksjonene som i Norge, er flere lakker i begge kolleksjonene som verken finnes her eller i Hellas. Som dere ser har jeg også hatt dilla på korall i sommer!


Jeg kjøpte to flasker med aceton og olje, nail corrector-pennen og penselen selv, mens den store flasken med neglelakkfjerner fra Erre Due fikk jeg gratis etter å hamstret masse lakker fra samme merket!


Diverse neon-studs og en slags taperull med leopardmønster, som fungerer som stensiler (fra Sephora)! Spent på å prøve! :D

Det var alle innkjøpene! Jeg kjøpte utrolig mye, og måtte stjele plass i kofferten til de andre jeg reiste med, hahah...
Noe av det jeg hadde gledet meg mest til endte dessverre opp som en stor skuffelse :/ Sephora i Chania hadde ingenting av Formula X-serien og de var utsolgte for mye jeg ønsket meg, f.eks. diverse O.P.I-lakker og noen Sally Hansen-lakker. Men men, noe ble det, så det var ikke helt fiasko :)

Jeg er utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte, og jeg har tenkt å legge ut litt swatches og slikt etterhvert :) Hva vil dere se først?

Ellers har det vært skolestart, dere! Hvordan gikk det? Er du klar for et nytt skoleår? :)
Dere hører snart fra meg igjen! :)

- Sandra


#innkjøp #haul #nailmail #sephora #opi #ciate #erredue #sallyhansen

Negledesign: Shiny flowers

  • 14.08.2014 - 15:27

Jeg forelsket meg sånn i O.P.I - Push and shove, så jeg fjernet den gamle lakken som var begynt å flasse, la ny og stemplet over den:Jeg har som sagt brukt O.P.I - Push and shove som base, deretter har jeg brukt stempleplate "QA16" fra BornPrettyStore og svart spesiallakk fra Konad. 
Som jeg skrev i swatchen av "push and shove", så anbefales det å ikke bruke top coat, så designet er også uten. 

Jeg synes kombinasjonen var skikkelig lekker! Tror jeg vil prøve meg med mer stempling på denne lakken. Den er nydelig alene, men sammen med stempling blir det et råstilig resultat!

Hva synes du?

- Sandra 


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #stempling #blomster

Månedens design - Juli 2014

  • 13.08.2014 - 23:40

Jeg er nok en gang sent ute, men som jeg alltid sier: Bedre sent enn aldri! Her er designene jeg lagde i juli 2014:

Jeg lagde bare 4 design i juli, fordi jeg var bortreist i to uker og ikke hadde mulighet til å lage noe særlig da.  Jeg er veldig fornøyd med alle designene denne måneden.

Hvilke design er dine favoritter?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

Swatch: O.P.I - Push and shove.

  • 13.08.2014 - 17:33

Jeg har hatt den superpopulære O.P.I - Push and shove ganske lenge nå, og nå som neglene mine endelig er fine igjen etter et uheldig møte med gelé, kan jeg endelig swatche den!
Push and shove kommer i ett sett med lakken og base coat for lakken. Base coaten er bare på 3,75ml, og hvorfor den er så liten er et godt spørsmål. 

Det som har gjort push and shove så populær er at den har en nesten helt speilblank finish! Bare se her:


2 lag, i solen. 

Fordi lakken er så speilblank var den veldig vanskelig å ta bilde av, men forhåpentligvis får dere en idé av hvordan den ser ut :) 

Push and shove er en sølvfarget chrome-lakk, og disse tørker med en speilaktig finish.
Den er veldig dekkende på første lag, og tørker kjempefort - nesten litt for fort - så her gjelder det å være rask. Du kan lett bruke bare ett lag, men siden den tørker så raskt  anbefaler jeg to lag, for da kan du gjevne ut eventuelle små ujevnheter som kommer etter første strøk. Fordi den tørker så fort, er ikke lakken spesielt snill om du klarer å gjøre noen småfeil!
Når du legger lakken, ser det ut som den striper seg noe enormt, men disse linjene forsvinner i veldig stor grad når lakken tørker!   

2 lag, dagslys

Det står på pakken lakkene kommer i at man ikke skal bruke top coat, da dette kan matte ned speil-finishen. Jeg skulle kanskje testet dette og sett om det ble noen forskjell, men jeg glemte det helt av, dessverre!
Varigheten på lakken er ikke noe å skryte av. Jeg lakket neglene på kvelden, og på formiddagen dagen etterpå var den allerede begynt å flasse av. Men det står også på pakken at det er "One Night Only wear", så sånn sett ble jeg ikke skuffet. 

Jeg synes lakken er utrolig lekker, og denne blir jeg nok å bruke mye! Tror nesten jeg må skaffe meg en back up. 

Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #swatches #OPI #pushandshove #chrome

Negledesign: Sjakk-matt!

  • 11.08.2014 - 21:31

Tromsø, byen jeg bor i og er fra, arrangerer i disse dager Sjakk-OL. Jeg er lite interessert i sjakk, for jeg skjønner meg rett og slett ikke på det, og ikke har tålmodighet til det heller. Men jeg har skjønt at dette er store saker for sjakkinteresserte og stort for byen vår å få arrangere. Så jeg har valgt å "hedre" det på det viset jeg kan best, nemlig på neglene:


Matt versjon.


Glossy versjon.

Negledesignet blir jo automatisk glossy med tanke på hvilke lakker jeg bruker, men jeg valgte å ha matt top coat denne gangen for jeg synes det passet best. Derfor valgte jeg også å kalle designet "Sjakk matt!". Fordi sjakkmatt, matte sjakk-negler? Skjønner dere? :D Ikke? Ok... Ja, jeg har dårlig humor, haha.

Ble veldig fornøyd med dette designet, men syns selv at jeg kanskje burde byttet på designet på annenhver negl, slik at det som var hvitt på en negl blir svart på neste osv, men men :) 
Trodde det skulle være kjempevanskelig å lage rette og fine ruter, men jeg kjøpte en HELT fantastisk stripepensel fra IsaDora da jeg var i Sverige tidligere i sommer. 

Lakkene jeg har brukt er O.P.I - Alpine snow og Essie - Licorice.

Hva synes du?

- Sandra


#negler #nails #negledesign #nailart #naildesign #essie #opi #sjakk #nrksjakk #sjakkol #sjakknegler #chess

Negledesign: Minions

  • 11.08.2014 - 14:26

Nå har jeg endelig fått postet alle designene osv. som jeg lagde før jeg dro på ferie! Det tok litt lengre tid en planlagt, men de kom i allefall, og det er vel det viktigste?
Nå kan jeg endelig begynne å poste noe av det jeg har laget etter at jeg kom hjem! Jeg har den "tvangstanken" at jeg  legge ut det jeg lagde først, og ikke hoppe i mellom litt eldre og nyere design. Merkelig.
Nok et design som kan bekrefte at jeg har hatt skikkelig dilla på gult i sommer!
Jeg er som vanlig litt tregere enn andre, og på flyturen hjem fra Kreta satt jeg å så på "Despicable Me 2". Jeg så også den første filmen tidligere i år. 

Etter å ha sett begge fant jeg ut at jeg måtte lage et negledesign med "Minions". De er jo så søte, og formen på de passer perfekt til neglene! Ikke er de spesielt vanskelige å lage heller. Tror kanskje jeg må prøve meg på "Evil Minions" også, etterhvert. 

Lakkene jeg har brukt er O.P.I - I just can't cope-acabana, O.P.I - Dating a royal, Essie - Licorice, Ruby Kisses - Silver bling, og O.P.I - Alpine snow.


Noe som er litt morsomt, er at jeg lagde dette designet samme natten som jeg satt og gjorde klart innlegget til KONKURRANSEN min, og et par dager senere sender en av dere lesere inn ett bidrag som er skremmende likt! Jeg ble sittende å stirre på mine egne negler, så på bidraget, for deretter å bare sitte å gape som en annen tulling, hahah! Merkelige greier!

Hva synes du?

- Sandra


#negler #nails #negledesign #nailart #naildesign #opi #essie #rubykisses #minion #minions

Negledesign: Flyvende bie

  • 08.08.2014 - 22:52

Jeg har så utrolig mye å vise dere at jeg ikke klarte å vente til i morgen før jeg viste dere dette!  Her er det siste designet jeg lagde før jeg dro på ferie, men ikke rakk å poste:En flyvende bie! :D 

Jeg har sett utrolig mange versjoner av dette designet, og jeg har faktisk laget en blå versjon selv for lenge siden. Korall og gul har virkelig blitt mine favorittfarger for sommeren 2014, og jeg måtte bare lage en gul versjon!
Jeg tillater meg å si at jeg ble veldig fornøyd med resultatet! :D

Designet er superenkelt å lage! Jeg lakket først neglene med 3 lag Ruby Kisses - Happily yellow, før jeg lagde prikker med en dotting tool og Essie - Licorice og helt til slutt tegnet jeg en bie med tynne pensler, Essie - Licorice og O.P.I - Alpine Snow. 

Hva synes du? :D

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #naildesign #nailart #flyingbee #flygendebie #bie #gul #rubykisses #OPI #Essie

Swatch: China Glaze - Pink Voltage

  • 08.08.2014 - 19:50

Hei!

Først av alt må jeg bare si at jeg er helt overveldet av responsen på konkurransen min! Jeg har mottat flere mailer, meldinger på facebook og flere har også kontaktet meg på Instagram. Det er så moro at så mange av dere ønsker å være med! Det er bare å fortsette å melde seg på :)

Nå har jeg endelig kommet meg litt mer på plass hjemme etter ferien også. Jeg trengte å slappe av litt og få pakket ut og ryddet litt her. Nå er jeg tilbake igjen, og har laget flere design etter at jeg kom hjem, i tillegg til at jeg har et par design og andre innlegg til jeg ikke fikk postet før jeg dro til Kreta. Alt vil komme fortløpene fra nå av!

Dette er ett av de innleggene jeg skulle postet før/mens jeg var på Kreta :)


Før jeg dro til Kreta swatchet jeg China Glaze - Pink Voltage, men jeg rakk ikke poste det før jeg dro, og jeg hadde rett og slett ikke tid mens jeg var der. 

Pink Voltage er en blåtonet neonrosa lakk som inneholder blåtonet shimmer.  


3 lag.

Som de fleste neon-lakker tørker denne også matt. Jeg synes riktignok den tørker mye mer matt enn andre neon-lakker jeg har prøvd. Litt satin-matt-ish, om dere skjønner.
Matte lakker er litt vanskeligere å påføre enn vanlige, så det er veldig viktig å ha riktig mengde lakk på penselen og være lett på hånden. Det er også viktig å la hvert lag tørke ordentlig før man påfører neste, ellers drar man det første laget med seg, om dere skjønner. 
Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg liker ikke helt den matte looken på mine negler. På alle andre er det fint, jeg bare blir liksom ikke helt vant til det på meg. It's just not my cup of tea. Kanskje jeg bare trenger å bli flinkere å bruke matt topcoat? 


3 lag, 1 lag med top coat.

Her er den med 1 lag med Seche Vite top coat, som er den mest glossye top coaten jeg har. Jeg synes den ble finere da. Det gjør egentlig ikke noe for min del å måtte bruke topcoat på den for at jeg skal like den, for topcoat bruker jeg alltid uansett!

Hva synes du?
Var den finest med eller uten topcoat? 

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #chinaglaze #pinkvoltage 

NAIL ART KONKURRANSE! (AVSLUTTET)

  • 04.08.2014 - 16:00

Noe av det beste jeg vet, er å glede andre. Å arrangere en giveaway og/eller en konkurranse er noe jeg har tenkt på lenge, men det har liksom bare aldri blitt noe av. Mange av dere har også spurt meg mange ganger om jeg kan arrangere noe. Nå skjer det endelig!

Jeg synes det er mye morsommere å arrangere konurranser, enn å ha en giveaway. Da "jobber" dere liksom litt mer for premien. 

Hva dere må gjøre for å være med:

1. Lag ett design
Dere må lage et negledesign selv. Dere kan lage hva dere vil og alt av hjelpemidler utenom vanndekaler, nail stickers/klistremerker, falske negler (løsnegler) stempling, fimo og nailwraps er lov. Dere kan altså lage hva dere enn måtte ønske, men design som er laget på fri hånd uten f.eks. negletape har en litt større sjanse til å vinne. 
Designene bør helst være så originale som mulig. Lager dere f.eks. vannmelonnegler, så prøv å finn en litt mindre vanlig måte å gjøre det på, men det er også lov å gjennskape andres design. Det er også lov å delta med flere design. 
Det spiller ingen rolle om dere er nybegynner, vidrekommen osv. Jeg bedømmer etter kreativitet, originalitet, og helheten av designet! :) 

2. Lik Facebooksiden min HER

For å være med, må dere like Facebooksiden min. Det vil bli sjekket etterpå, å har dere meld dere på uten å likt Facebooksiden så gjelder ikke bidraget deres. 
Skulle det være noen av dere som ikke har Facebook, men likevel ønsker å delta så kan dere kontakte meg på nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com, så finner vi en løsning. 

3. Ta bilde, og send bildet til meg!
For at jeg skal se designet, må dere selvfølgelig ta et bilde av det. Når dere tar bildet er dere nødt til å holde en lapp med navnet deres og bloggadressen min i hånden. Dette er fordi jeg ønsker en slags garanti på at designet faktisk er ditt. Det betyr dessverre at dere ikke har lov å melde på gamle design. 
Dere kan sende meg bildet på flere måter. Dere kan tagge #nailpolishaddictedno og @nailpolishaddictedno på Instagram, dere kan sende meg det på Facebooksiden min eller dere kan sende det på mail:  nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Når dere har gjort alt dette er dere med i trekningen.

For sikkerhets skyld, her er en oppramsing av reglene:
- Designet må være laget av deg
- Vanndekaler, nail stickers/klistremerker, stempling, fimo, falske negler (løsnegler) og nailwraps er IKKE lov. 
- Dere kan delta med flere design
- Det er lov å gjennskape andres design
- Dere må like Facebooksiden min
- Dere er nødt å holde en lapp med navnet deres og bloggadressen min i hånden
- Det er ikke lov å melde på gamle design
- Konkurransen er kun tilgjengelig for de som bor i Norge. 

Høres dette greit ut?


 Premiene:
Det vil være en førstepremie og en andrepremie.

FØRSTEPREMIE:


12 bokser med kaviarperler i forskjellige farger


6 ruller med stripetape i fargene lilla, gul, grønn rød, blå og sølv.

 
Stjerneformede rhinestones i mange farger


Runde rhinestones i mange farger


Runde og firkantede metallstuds i gull og sølv. Størrelsen er 2mm.


5 dottingtools med forskjellige størrelser i hver ende.


1 pakke med masse orange sticks. Kjekt å ha!


5 metalliske lakker i forskjellige farger, fra TGR.


Fjær-vanndekaler i hvitt og svart. 


10 stk hvite nail art sløyfer.


Neglelim. Kan brukes til f.eks. sløyfene ovenfor, eller falske negler.


French tip guides

 


ANDREPREMIE


French tip guides


Neglelim


Fjær-vanndekaler i hvitt og svart. 


Nail wraps. Det er klistremerker med et helt ferdig design, som man klistrer rett på neglen.


Mer nail wraps.


Hjerteformede rhinestones i mange farger


Gina Tricot - Puff Powder.  Den inneholder nydelig shimmer!


Stripetape i mørkerosa, gjennomsiktig/hvit, bronse, lyserosa, svart og blå.


Fimo med diverse frukter. 


Det var alle premiene! Håper reglene og vilkårene er greie å forholde seg til og at så mange som mulig av dere ønsker å være med.  Er det noe dere lurer på så skriv det i kommentarfeltet, så vil jeg svare deg etter beste evne der! 

Jeg har ikke bestemt meg helt for når vinnerne vil bli trukket, men det blir ikke før i september - så har dere god tid til å melde dere på :) Jeg vil oppdatere dere nærmere på bloggen når jeg har bestemt når vinnerne vil bli trukket!

Lykke til! :D

- Sandra


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign #konkurranse #giveaway

I morgen skjer det noe spennende!

  • 03.08.2014 - 22:06

Ja, du leste riktig. I morgen skjer det noe kjempespennende og morsomt her på bloggen! Det er noe mange av dere har spurt etter veldig mange ganger, og jeg gleder meg skikkelig til å se responsen deres!

Hva tror du det kan være?

Følg med kl. 16:00 i morgen!

- Sandra

Negledesign: Coral Crush

  • 03.08.2014 - 13:46

Nå er jeg endelig hjemme igjen fra Kreta. Borte bra, men hjemme er definitivt best. Har hatt det veldig fint, blitt veldig brun (i allefall til meg å være!) og fått slappet masse av.
Nå som jeg er hjemme igjen har jeg masse å vise dere, så det vil komme så snart jeg har fått kommet meg litt på plass her igjen. Tar jo litt tid å få pakket ut og slikt! :)


Her er en manikyr jeg rett og slett har glemt å poste! Lagde den rett før jeg lagde Snoopy-neglene mine.

Nydelige IsaDora - Coral Crush med en liten dotted accent nail. Jeg var faktisk ikke noe glad i korallfarger tidligere, men i sommer har jeg falt helt for det og dermed kjøpt masse av det, haha!

Lakken er fra sommer 2013-kolleksjonen til Sugar Crush Nails av IsaDora.Jeg må forresten vise dere at jeg og en venninne av meg matchet! Hun hadde lyst på det samme som meg, bare i en annen farge, så da lagde jeg like bare med IsaDora - Ocean Crush på henne. 
Beklager den dårlige kvaliteten, bildet er tatt med mobilen min.

Hva synes dere?

- Sandra


#negler #nails #neglelakk #nailpolish #negledesign #naildesign #nailart #isadora #sugarcrush #sugarnails 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits