Negledesign: Deep Blue Gradient

  • 29.08.2015 - 21:01

Hei!

For noen måneder siden så jeg en gradient på Instagram, gjort av flinke @lieve91, som jeg har hatt lyst til å prøve meg på helt siden den gang. Og nå har jeg endelig prøvd:

Til dette designet har jeg brukt:
- O.P.I - Alpine Snow (base under gradienten)
- En sminkesvamp (til å lage gradienten)
- O.P.I - Incognito in Sausalito (øverst)
- O.P.I - Dating a Royal (i midten)
- Essie - Find me an Oasis (nederst)

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og synes det ble veldig bra! Ikke like bra som @lieve91 sitt, men alt hun gjør er alltid helt feilfritt og nydelig, og det er nok enda en stund til jeg er der - om jeg noen gang kommer dit i det hele tatt, haha. 

I tillegg er jeg tilbake til nubbins (helt korte negler) og runde negler igjen, som dere kanskje ser. Det er ikke fordi jeg har knekt en negl eller noe sånt, jeg bare er i en slags identitetskrise når det kommer til formen på neglene mine, haha! Også var det ganske deilig å ha neglene mine korte igjen :)

Håper dere har en fin dag!

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk  

Negledesign: White & Gold X-pattern

  • 17.08.2015 - 20:23

Hei!

Jeg synes kombinasjonen mellom hvitt og gull, spesielt på neglene, er så utrolig fint! Det ga meg ideen til å lage dette:

Her har jeg brukt:
- O.P.I - Alpine Snow (base)
- O.P.I - Love.Angel.Music.Baby (gull)
- X-vinyler kjøpt HER

Designet ser veldig komplisert ut, men det er egentlig veldig lett å få til, takket være de fantastiske vinylene!

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

Månedens design - Juni og juli 2015

  • 12.08.2015 - 17:55

Hei!

Jeg er såpass forsinket med å få lagt ut månedens design for både juni og juli, at jeg tenkte at jeg like gjerne kunne legge de ut samtidig!

JUNI:


Favorittene mine for juni 2015 er 2, 6 og 8 - men igjen er jeg veldig fornøyd med alt sammen.

Det ble fryktelig mye gradients denne måneden, samtidig som jeg fikk prøvd meg på både stempling, frihåndsdesign og reverse stamping igjen denne måneden. Det skal jeg ikke klage på! Spesielt å gjøre frihåndsdesign å reverse stamping er noe jeg skulle ønske jeg hadde tid til å gjøre oftere!

Jeg fikk dessverre ikke tid til å lage noen tutorials denne måneden, for jeg var en del syk denne måneden, i tillegg til at planen min aldri har vært å lage tutorials for alle designene mine. Jeg gjør det når jeg har lyst, for moro skyld :)


JULI:


Favorittene mine for juli er nr 2 og 3. Jeg likte helt klart nr 3 best, den var jeg veldig fornøyd med! 

Det var utrolig få design som ble laget i løpet av juli, og grunnene til det er at slik som i juni, så har jeg i juli også slitt en del med sykdom - samtidig som jeg har vært masse ute i finværet, ooog jeg har vært bortreist. 
Håper på å få lagd flere design i løpet av august! 

x Hva synes du om designene?
x Hvilke likte du best fra juni?
x Hvilke likte du best fra juli?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #månedensdesign #DIY 

Negledesign: Dreamcatcher - Mix & Match

  • 07.08.2015 - 18:23

Hei!

For en liten stund tilbake så mottok jeg noen nye stempleplater i posten. På en av stempleplatene var det et bilde av en drømmefanger. Jeg elsker drømmefangere og har alltid vært veldig fascinert av dem, og visste at dette motivet ville jeg bruke så snart som mulig. 
Jeg fant ikke helt ut hvordan jeg ville ha designet, men noen dager senere legger @lieve91ut et et design med en drømmefanger som accent nail. Jeg synes helheten av designet var så utrolig fint, og jeg hadde noen farger som liknet veldig på de hun hadde brukt, så jeg bestemte meg for å lage en rekreasjon!

Her har jeg brukt:
- ORLY - Cotton Candy (rosa/korall)
- ORLY - Mirrorball (holografisk)
- O.P.I - Alpine Snow 
- Stempleplate "BP-41" fra BornPrettyStore
- Mundo De Unas svart stemplelakk

Jeg er utrolig fornøyd med hvordan dette designet ble! Fargene er veldig tilbaketrukken, så det stjeler ikke alt for mye oppmerksomhet, samtidig som det pynter veldig opp.
Passet perfekt nå som vi har hatt en periode med veldig fint vær. Perfekt sommermanikyr i mine øyne! 

x Hva synes du? 

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk 

Månedens design - Mai 2015

  • 07.08.2015 - 01:03

Hei!

Jeg er fryktelig sent ute her, men jeg har ikke fått knødd meg til å sette sammen bildene for designene jeg lagde i mai, før nå nylig. Men, men... Bedre sent enn aldri!

Innlegget for designene jeg lagde i løpet av både juni og juli kommer ut i løpet av nærmeste fremtid!

Favorittene mine for mai 2015 er nr 2, 5, 7 og 8 - men jeg er egentlig veldig fornøyd med alle. Spesielt fornøyd er jeg med 17.mai-neglene, for de gjorde jeg helt for hånd, uten tape, stempling, dekaler eller noe sånt. 

Jeg fikk også laget tutorials til to av designene denne måneden, og de kan du se HER og HER

Ellers ser jeg at det ble en del stempling og vanndekaler i mai, men begge deler er jo så lettvint og morsomt å holde på med!

x Hva synes du om designene?
x Hvilke likte du best?

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #månedensdesign

Negledesign: Lilac Damask

  • 04.08.2015 - 20:43

Hei!

For et par uker siden var været veldig fint her, med sol, gode temperaturer og hele pakka. Og da passer holografiske lakker veldig godt, for det er i sola de virkelig får vist seg frem! Men jeg har for det meste bare holografiske lakker som er ganske mørk i fargen, så jeg ønsket ikke å lakke hele neglen med det. Da fant jeg ut at jeg kunne stemple med en holografisk lakk!

A-England har lakker som er holografiske, veldig opake og veldig gode til stempling. Jeg hadde spesielt en lakk fra det merket som jeg hadde hatt lyst til å bruke lenge, men aldri funnet det rette tidspunktet, før nå. 

Her har jeg brukt:
- O.P.I - Alpine Snow (base)
- A-England - Crown of Thistles (som stemplelakk)
- MoYou London - Fashionista Collection 07 (stempleplate)

Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Men jeg glemte dessverre å ta bilde av designet i solen, så dere fikk dessverre ikke se den holografiske effekten... Beklager! Men se for dere at det så ut slik som man ser på det nederste bildet, i flaska! Jeg lover, det var veldig fint!

A-England lakkene får du kjøpt på norwaynails.com, men de har ikke inne Crown of Thistles nå, dessverre.

x Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign 

Negledesign: Stempling over ORLY - Lemonade

  • 01.08.2015 - 18:39

Hei!

Er det en farge jeg virkelig elsker på neglene og som jeg synes passer spesielt godt om sommeren, så er det gul! Den er så fresh og lett å legge merke til! Og for en stund siden så dumpet blant annet 'ORLY - Lemonade' ned i postkassa mi - den perfekte gulfargen, i mine øyne.

Neglene mine trengte ett nytt design i og med at det gamle var begynt å flasse, og jeg hadde ikke all verden med tid. I tillegg ønsket jeg et design, men ikke ett som vistes så utrolig godt. Resultatet ble slik:

Her har jeg brukt:
-ORLY - Lemonade
- Stampingplate "BP-L015" (kjøpt HER)
- Mundo De Unas - Hvit stemplelakk

Resultatet ble ikke så aller verst, men jeg skulle gjerne ønske jeg valgte en litt mer synlig stemplelakk, enn hvit. Dette var egentlig ikke et planlagt design i det hele tatt, men jeg klarer ikke gå uten neglelakk, jeg hadde dårlig tid, og jeg ville ha et enkelt design fremfor en enkel farge. Så da ble det slik.

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits