Månedens design - September 2013

 • 30.09.2013 - 22:06

Hei!

Hjelp, så fort tiden går! Synes nettopp det var jeg hadde bursdag (2. september), og det er faktisk snart en måned siden! Nå er det blitt skikkelig kalt her oppe i nord, og den siste uken har gradestokken såvidt bikket over 10 grader... Trærne er snart helt fri for blader og det begynner å bli mørkt allerede i 6-tiden på kvelden. Gruer meg nesten litt til vinteren, for her oppe i nord er det som regel vinter fra midten av oktober til slutten av april/begynnelsen av mai, og på den mørkeste tida er det kun lyst i én time. Er ikke så glad i mørket egentlig, og jeg er heller ikke så glad i snø. Men men!

Denne måneden har ikke vært den beste for bloggen kan man si. Jeg har vært mye syk, og når jeg har vært frisk har jeg vært opptatt med skole, venner og familie. Dermed har det blitt veldig lite negledesign. Skal prøve mitt beste for at oktober blir en bedre "neglemåned"! 

Her er designene jeg lagde i løpet av september 2013:


1: Panda - ♥2: Leopard - 3:Ciaté Emerald Collection - 4: Autumn Trees -  5: Bursdagsnegler.

Ble bare 5 negledesign denne måneden, og det er jo egentlig latterlig lite. Men men, noen ganger strekker ikke tiden til, slik at man får gjort alt man har lyst til. Satser på at oktober blir en bedre måned for finere negler og for bloggen!

Mine favoritter denne måneden er panda-neglene og leopardneglene. Hva er dine favoritter? :)

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk 

Panda nail art

 • 30.09.2013 - 20:12

Hei!

Først av alt: beklager for litt dårlig blogging i forrige uke! Hadde planlagt å blogge mye mer, men vi hadde høstferie torsdag og fredag i forrige uke, og da ble det til at jeg dro på besøk til tanta mi fra onsdag og til i går kveld. Da passet det ikke akkurat helt bra å ta med seg masse neglegreier og sitte i timesvis og lage design. Ville heller bruke tid sammen med henne og hennes familie.

Nå er jeg hjemme igjen og kan vise dere designet jeg lagde på onsdag i forrige uke! Denne gangen prøvde jeg meg på pandaer :D

Venstre hånd:

Høyre hånd:

Ble egentlig veldig fornøyd med designet, til tross for at mormor trodde det var mus jeg hadde laget, haha. Ørene ble kanskje litt i overkant runde, men jeg synes likevel det var søtt! Ble mest fornøyd med designet på venstrehånden, som vanlig, haha. Må virkelig øve mer på å lage design på høyrehånden...

Jeg har forresten brukt Essie - Lovie Dovie og O.P.I - Princesses Rule! som base, og Essie - Blanc og Essie - Licorice til å lage pandaen :)

Forresten, fra nå av har jeg tenkt til å prøve å lage bildetutorials på alle designene mine. Altså, slik at jeg tar bilder steg for steg mens jeg lager design. Det er så ofte dere lesere spør om jeg kan vise hvordan jeg gjør designene mine, så istede for at jeg må lage designene to ganger hvis dere ønsker tutorial, så gjør jeg det på denne måten! Vil ikke ta med de aller enkleste designene(slik som kun prikker osv), med mindre dere ber om det i ettertid.  Høres dette bra ut? :D 

Hva synes du om designet? :)

- Sandra


#negler #negledesign #naildesign #nailart #neglelakk #panda

 

Ciaté Caviar Manicure - Pearl

 • 25.09.2013 - 17:44

Hei!

I DETTE (link) innlegget sa jeg at jeg skulle legge ut en swatch av Ciaté Caviar Manicure - Pearl. Har ikke orket å teste den før nå, for jeg er helt ærlig ikke så veldig stor fan av kaviarmanikyr av flere grunner, egentlig. For det første blir det lett mye gris når man skal påføre det - først må man ha et par lag med lakk, og deretter skal man helle perler over lakken og presse de fast. Selv om jeg alltid har noe under når jeg heller perlene på, så blir det masse gris... For det andre så blir det ikke fint om man har top coat på, og har man ikke top coat på faller perlene av hele tiden. Og for det tredje er det helt utrolig vanskelig å fjerne, synes jeg. Mye verre enn å fjerne glitterlakk! Har nå til sammen 4 forskjellige kaviar-sett og jeg har ikke brukt noen av settene flere enn én gang.

Men, nå har jeg altså fått testet dette settet også, og slik ble resultatet:

På begge bildene har jeg top coat oppå kaviaren. På de andre settene jeg har, så er perlene i forskjellige farger, mens disse perlene er helt blanke. På de kaviarsettene som har farger, renner fargen av når jeg har på top coat, om dere skjønner.  Når jeg hadde top coat på disse blanke perlene så ble perlene litt "døde" i fargene. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det... Før jeg hadde på top coat, så skinte perlene i masse forskjellige farger når jeg tok de under sterkt lys. 

Men det ble egentlig ikke så ille, synes jeg. I og med at det gikk ganske greit å ha på top coat, så varte dette litt lengre enn på de kaviarsettene med farger. Men jeg er fortsatt ikke så veldig glad i Caviar Manicure!

Hva synes du om resultatet? Og hva synes du om Caviar Manicure?

- Sandra


#ciaté #caviar #negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign

Leopard nails

 • 24.09.2013 - 19:08

Hei!

I det siste har jeg vært litt demotivert når det gjelder å lage nye negledesign. Neglene mine fliser seg hele tiden og har knekt i hytt og pine... Nå har jeg begynt på Trind Nail Repair igjen, så de blir nok bra snart! I tillegg til dårlige negler, har jeg også hatt litt følelsen av at jeg har lagd "alt" når det kommer til negledesign. Ikke alt i hele verden selvfølgelig, men jeg føler jeg har lagd alle negledesignene jeg synes er fine og som jeg kan tenke meg å gå med.
La oss si det slik: Jeg har fått flere tips om ting jeg kan lage, for eksempel Twilight-negler. Jeg har aldri sett Twilightfilmene eller lest bøkene og det appelerer dermed ikke til meg over hodet. Da er det ikke så morsomt for meg å sitte i timesvis å lage negler jeg egentlig ikke bryr meg så veldig mye om. Skjønner dere? Ikke ta dette feil, for jeg setter UTROLIG stor pris på når dere kommer med forslag til meg! Har du et forslag til hva jeg kan lage en annen gang, kanskje? Hyl ut i kommentarfeltet og ikke vær redd for at jeg kanskje ikke liker idéen din ! :)
Har selv et par ideer til hva som kan komme i løpet av nærmeste fremtid, så følg med på bloggen!

 

Én av de tingene jeg fant ut at jeg ikke har lagd før er leopard negler! Så da måtte jeg selvfølgelig lage det da:

Designet på venstre hånd:Designet på høyre hånd:


Synes det er litt rart at jeg aldri har tenkt tanken på å prøve det, i og med at jeg syns jeg ser leopardnegler overalt i negledesign-verdenen, haha.

De fleste gangene jeg har sett folk gjøre dette designet, så har de brukt masse forskjellige farger. Jeg ville ha det så "naturlig" som mulig, så derfor har jeg valgt en mettalic-beige farge som base, gull inni flekkene og svart rundt flekkene! Syns det ble ganske stilig egentlig, til tross for at jeg ikke er verdens største fan av leopardprint :) 

Hva synes du om designet?

- Sandra

Ciaté Emerald Collection

 • 23.09.2013 - 18:27

Hei!

På fredag fikk jeg en pakke i posten. Dette var det pakken inneholdt:
Det helt nye settet Emerald Collection fra Ciaté! I pakken var det flocking powder (eller crushed velvet som noen kaller det), en børste, en trakt, en krukke med glitter, en krukke med caviar pearls og en neglelakk!

Dette måtte jeg selvfølgelig teste med én gang! 


Jeg var så klart så gira på denne pakken at jeg skulle absolutt teste alt på en gang....  Det ble litt for mye av det gode for min del, og jeg likte virkelig ikke kombinasjonen på ringfingeren min, men men. På tomlen har jeg bare glitter, på pekefingeren har jeg glitter og flocking powder/crushed velvet, på langfingeren har jeg bare caviarperler, på ringfingeren har jeg caviarperler og glitter og på lillefingeren har jeg bare flocking powder/crushed velvet.

Jeg likte denne pakken veldig godt! Tror det kan bli mange stilige design med dette settet etterhvert!

Hva synes du om pakken og designet? :)

Denne uken vil dere forresten høre en del mer fra meg enn dere har gjort de siste ukene, jeg lover!

- Sandra


#negler #negledesign #naildesign #nailart #ciate #neglelakk

Har ikke slutta

 • 19.09.2013 - 20:26

Hei!

Skulle bare stikke innom for å fortelle at nei, jeg har ikke sluttet - slik som flere av dere har lurt på. Har vært syk over en lengre periode nå, og har ikke hatt verken overskudd eller tid til å lage noen nye design. De dagene jeg har vært frisk, har jeg vært veldig opptatt med skole, lekser og venner. 

I tillegg har jeg en litt dårlig negleperiode for tiden, om man kan si det slik. Neglene mine knekker en del for tiden (på en sånn måte at jeg ikke kan bruke det tipset jeg har skrevet nedenfor her), så jeg prøver så god jeg kan å styrke de slik at jeg klarer å få litt lengde på dem etterhvert. Er ikke så gøy å drive en negleblogg når neglene knekker hele tiden...

Konklusjonen med dette innlegget er: Jeg har ikke slutta og kommer mye sterkere tilbake når både jeg og neglene mine er blitt bedre! 

Stay tuned!

- Sandra

Tutorial: Hvordan fikse knekte negler

 • 12.09.2013 - 18:59

Hei!

Nå tenkte jeg det var på høy tid at jeg la ut en tutorial igjen, så denne gangen skal dere få tutorial på noe jeg har brukt en god del i det siste! 

Når man er såpass interessert i negler og neglelakk som jeg er, og man i tillegg har en blogg som handler om det, da er det helt utrolig kjipt når en av neglene knekker! Jeg vet at jeg har rost Trind Nail Repair opp i skyene flere ganger på bloggen, men selv om neglene mine er veldig mye sterkere enn de var før, så knekker altså neglene mine av og til enda. 
Jeg er så "heldig" at når neglene mine først knekker, er det ikke en del ytterst på neglen som knekker helt av, men det kommer en stor sprekk helt ved neglesengen. For når de knekker på denne måten, går det faktisk an å fikse, i motsetning til når neglen knekker helt av! 

Let's go!


Dette trenger du: En saks, neglelim med børste, en bufferfil, og en tepose! + Top Coat, som jeg glemte å ta bilde av...


Her er den knekte neglen min. Dere ser den har knekt helt ved neglesengen på høyre side.


 


Steg 1: Finn frem saksa di og teposen. Klipp over teposen, slik som jeg har gjort på bildet og hell ut teen, den har vi nemlig ikke bruk for.


 


Steg 2: Brett ut teposen og klipp tvers over, slik som på bildet.


 


Steg 3: Legg teposen over den knekte neglen din og bruk en tannpirker eller lignende for å tegne omrisset av neglen din, på teposen.


Slik som jeg har gjort her!


Klipp ut der du har tegnet omrisset. Se om den passer neglen din. Som dere ser på dette bildet, så var denne papirbiten for liten og den dekker ikke hele neglen. Hvis papirbiten ikke passer på neglen din og du går over på neste steg, vil ikke resultatet bli så veldig bra, og fiksingen av neglen vil ikke vare noe særlig lenge. Jeg prøvde derfor på nytt, og klippet ut en større bit!


 


 Steg 4: Når du har fikset en papirbit som passer til neglen din, pensl deretter på med neglelim. Ikke vent før du legger på papirbiten :)


 


Steg 5: Her har jeg limt på papirbiten. Som dere ser, stikker den ut fremfor neglen og på venstre side av neglen.

 


Dette fjernet jeg bare med en tannpirker. Når du har gjort det, lakk et nytt lag med lim over. Dette skal du la tørke HELT før du går over på neste steg.


 


Steg 6: Nå skal du finne frem bufferfilen din! Bruk den nest groveste av de 4 filene. Buff lett over neglen, så den ikker så ruflete. Ikke fil for mye, da vil du file av det øverste laget med lim, og du vil ødelegge teposen.


 

 
Steg 7: Lakk to lag med top coat på neglen du har fikset, og et lag på de andre neglene. Det vises jo litt at det er ringfingren jeg har fikset, men tar du på en neglelakk ser man det ikke :) Ser neglen jeg har fikset er litt skjev i forhold til de andre, så i ettertid har jeg filt den rett. 

Nå er det sikkert noen av dere som sitter å lurer på "hvor lenge vil dette vare?".  Jeg har gjort dette her 2-3 ganger før, og jeg har kunnet skifte neglelakk 3-5 ganger før jeg må fikse neglen på nytt. Limet og papiret har som regel flasset av, og gjør det ikke det, bruk en ganske grov fil først, for å file av limet. IKKE FIL FOR LENGE, da skader du den naturlige neglen din. Deretter bruker du en bufferfil og går fra den groveste til den fineste. 

Håper dere likte tutorialen og at jeg kanskje fikk reddet noen knekte negler der ute! :D

- Sandra

Negledesign: Autumn Trees

 • 11.09.2013 - 20:48

Hei!

Tenkte det var på tide å lage et nytt negledesign igjen, så her om dagen bestemte jeg meg for å lage et høstinspirert design, i og med at vi snart er i midten av september! Hjelp, så fort tiden går forresten. Fikk jeg ikke nettopp sommerferie?

Venstre hånd:


Høyre hånd:


Dessverre rakk designet å "flasse" litt av før jeg fikk tatt bilde av det (har hatt det i snart 3 døgn), men dere ser vel likevel idéen? Lakket først neglene hvite, før jeg brukte gul og oransje på en svamp og dabbet det på neglen. Deretter tok jeg den svarte striperen min og lagde trær med greiner.  Syns det ble ganske greit på venstrehånda :)

Hva synes du om designet? :)

- Sandra


 #negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign

En liten beskjed

 • 09.09.2013 - 00:48

Hei!

Skulle bare si at swatches og negledesign må vente litt. Har en del å gjøre for tida og har i tillegg vært opptatt hele helgen. Dermed ble det ikke noe spennende som skjedde på bloggen denne helgen, slik som jeg hadde lovet.

Jeg vil liksom prøve å unngå at bloggen er noe stress som jeg føler jeg  gjøre hver eneste dag, for ting som stresser meg bruker jeg som regel å holde meg unna. Negledesign, swatches og alt annet som har med negler å gjøre, vil komme når jeg har tid og lyst!

Bloggen skal være en morsom hobby, ikke noe jeg føler jeg blir stressa av og noe jeg må gjøre hver eneste dag! :) 

- Sandra

Bursdagsnegler

 • 06.09.2013 - 22:34

Hei! 

Long time, no see... Denne uken har jeg vært veldig fraværende av flere grunner... For det første hadde jeg bursdag på mandag. Dagen gikk dermed til å være sammen med familie og venner, for å feire :) Natt til tirsdag ble jeg syk (ikke noe alvorlige greier altså) og følte meg ikke noe bra igjen, før i går. Har kun laget ett design  så langt denne uken, og det var i forbindelse med bursdagen min.


Sorry for rar bildestørrelse og rare farger... Bildet er hentet fra instagramprofilen min. 

Dette designet brukte jeg ca 1 time på, eller noe i den duren. Hadde det travelt, og ville lage et bursdagsinspirert design så fort som mulig. Dermed er ikke resultatet kjempebra, haha.
Tegnet tallet 19 på tommelen, på pekefingeren er det en cupcake, på langefingeren er det to kakelys, på ringfingren er det en kake med lys på og på lillefingeren har jeg laget ballonger :) Designet flasset av ganske raskt, i og med at jeg brukte Depend som basefarge... Bildet er tatt morgenen etter jeg lagde det.

Slett ikke mitt beste design, kan man si...

Men hva synes du? :)

Skal prøve å få ordnet et design i helgen, eller eventuelt noen swatches av noen nye lakker jeg har :) 

- Sandra 

Månedens design - August 2013

 • 01.09.2013 - 18:56

Hei!

Tiden går så utrolig fort! Tenk, det er september allerede... Virker som det bare er et par dager siden vi fikk sommerferie... Er egentlig ganske uvirkelig at jeg har bursdag i morgen også, for det kjennes ut som det er et halvt år siden jeg ble 18.

Uansett er det vel på tide å vise frem designene jeg lagde i løpet av august 2013:


♥1: Water marble. ♥2: Sløyfer. ♥3:Sommerfuglvinger. ♥4: Sea nail art ♥5: The Wall ♥6: Galaxy nail art ♥7: Prinsessedesign på lillesøstra mi ♥8: Hello Kitty-design på lillesøstra mi.

Denne måneden er jeg veldig fornøyd med så og si alle negledesignene mine! Galaxyen, sea nail arten, sommefuglvingene og the wall-designet er jeg spesielt fornøyd med! 

Hvilket design er din(e) favoritt(er)?

- Sandra

 

Negledesign ordnet på andre: Hello Kitty og Prinsesse

 • 01.09.2013 - 15:44

Hei!

For et par dager siden hadde jeg besøk av mine to fantastiske småsøstre. To herlige prinsesser på 4,5 år og 7,5 år. De synes selvfølgelig det er veldig stas å ha ei storesøster som driver med negledesign, så hver gang de er her så maser de om at jeg skal ordne neglene deres.

Den minste lillesøstra mi er veldig glad i Hello Kitty, og den andre er veldig glad i prinsesser osv. De spurte om jeg kunne lage Hello Kitty-design og prinsesse-design. Det gjorde jeg!

Før jeg viser dere bildene, må jeg bare si at jeg er overhode ikke vant med å lage design på andre. Det blir aldri like bra på ande, som det blir på meg selv. I tillegg er begge søstrene mine ganske små, så de har ikke så store negler heller. Dermed var det litt vanskelig å lage design på dem. Men de var fornøyde, og det er det aller viktigste! :)

Negledesignet til hun på 4,5 år:

 
Hun minste var selvfølgelig også den som hadde mest problemer med å sitte stille mens jeg ordnet designet, og mens det tørket. Dermed er det en del småfeil her og der! Men hun var kjempefornøyd og det er det som er viktigst for meg!

Negledesignet til hun på 7,5år


Her har jeg brukt nailstickers med både sløyfer og kroner på, for å få det prinsesse-designet hun ønsket! Hun selv var veldig fornøyd!

Hva synes du om designene?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #neglelakk #naildesign

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits