Negledesign: Pink and gold half-moon

  • 30.09.2014 - 21:02

Hei!

I dag har jeg ett nytt negledesign å vise dere! Rosa- og gullfargede halvmåner! Jeg har sett drøssevis av halvmåne-design, og tenkte at det var på høy tid at jeg prøvde selv!

Gullfargen jeg har brukt er OPI - Love.Angel.Music.Baby fra Gwen Stefani-kolleksjonen, og den rosa er Essie - Castaway. På bildet over har jeg toppet designet med Seche Vite fast drying top coat.
Love.Angel.Music.Baby tørker matt, så jeg tenkte jeg skulle se hvordan hele designet ble matt:Jeg er ikke helt sikker på hvilken versjon jeg likte best, for jeg synes begge deler ble fint på sin måte. Men jeg tror jeg holder en knapp på den glossye versjonen!

x Hva synes du om designet?
x Likte du den matte eller glossy versjonen

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #rosa #gull #essie #opi

Swatches: piCture pOlish LE Collection

  • 28.09.2014 - 18:15

Jeg har lenge vært fascinert over lakkene fra piCture pOlish, men først i sommer tok jeg det store steget å kjøpte mine første lakker derifra.
Jeg kjøpte mine lakker HER og HER, men fordi jeg er så sent ute med swatchingen er det nok vanskelig å få tak i akkurat disse lakkene, for de har nok gått ut av salg de fleste steder og det er en limited edition kolleksjon. Men de har mange andre utrolig flotte farger fra samme merke, som et plaster på såret!

Da jeg så lakkene i kolleksjonen skjønte jeg at disse måtte jeg bare få tak i. Alle sammen er duochromet, og enkelt forklart betyr det at du kan se flere farger i samme lakk, i forskjellig lys. De inneholder også små holografiske partikler!
De er ganske sheer, så det anbefales å lakke de over svart lakk, noe jeg også har gjort på swatchene mine.

Men mindre snakk, og over til swathene!


2 lag over svart

Lakken på bildet over og under er nydelige "Aurora". Det var denne lakken som fikk meg interessert i hele kolleksjonen, og det er ikke så rart! Lakken bytter nemlig mellom å være både grønn, blå, lilla og rosa! Forhåpentligvis ser dere det på bildene. Den inneholder også mer glitter enn de andre lakkene i kolleksjonen.


2 lag over svart.

 

2 lag over svart.

Neste lakk ut er "Altered state", som dere ser på bildene over og under her. Denne lakken skifter mellom blå og lilla, men kan i enkelte lys se litt rosa ut også! Denne var litt vrien å få gode bilder av, men forhåpentligvis ser dere det.
Den inneholder litt større holografisk glitter enn "Aurora", noe som gir den en veldig fin dybde. 


2 lag over svart.

 


2 lag over svart.

På bildene over og under er "Gravity". Denne har noen likhetspunkt med "Altered state", men samtidig er de helt forskjellige. Denne skifter mest mellom blå og lilla, men har også lettere for å se rosa ut enn "Altered state" har. Også denne lakken inneholder holografisk glitter som gir lakken en fin dybde.


2 lag over svart.

 


2 lag over svart.

Dette er nydelige "Solar flare"! Denne lakken skifter mellom rød, oransje, gull og grønn faktisk! Håper dere ser det på bildene over og under.
Denne er helt magisk, og etter at jeg var ferdig med swatchingen, lakken jeg neglene mine i denne fargen igjen. Og normalt sett liker jeg ikke rød-oransje lakker! Men den skiller seg mer ut fra de andre lakkene i kolleksjonen og er annerledes enn noen andre lakker jeg har sett.
Også denne inneholder holografisk glitter, og jeg synes denne har mer dybde enn de andre. 


2 lag over svart.

 


2 lag over svart.

Siste mann ut er "Illusionist". Denne skifter mellom grønn, blå og lilla - men den er mer blågrønn enn "Gravity", som med første øyekast kan se helt lik ut. På bildet over kan man se både den lilla, den grønne og den blå fargen.
Også denne inneholder holografisk glitter som gir den en fin dybde!
Av en eller annen grunn har jeg dessverre glemt å ta et bilde i den vinkelen den duochromede effekten kommer best fram...

Det var alle swatchene for denne gang! Dette er helt klart en av mine favorittkolleksjoner i år! Med disse lakkene får man nesten galaxy-negler uten å gjøre noe som helst. Tror faktisk jeg må prøve disse i et galaxydesign en gang.

Jeg likte alle lakkene i kolleksjonen utrolig godt, men jeg må nok si at "Aurora" og "Solar flare" er mine favoritter - de skilte seg liksom mest ut!

x Hva synes du om lakkene?
x Hvilken var din favoritt?
x Har du noen piCture pOlish-lakker selv?

Håper dere alle har en fortsatt fin helg, så får vi se om det ikke kommer et aldri så lite negledesign i morgen! ;-)

- Sandra


 #swatch #swatches #neglelakk #nailart #naildesign #picturepolish #lakk #gravity #alteredstate #aurora #illusionist #solarflare

Laget på andre: Sommerlig gradient

  • 26.09.2014 - 18:00

Jeg har jo tidligere nevnt at jeg har to flotte småsøstre, ei på snart 6 og ei på 8.
De synes det er stor stas å ha ei storesøster som har så masse neglelakk, og som attpåtil lager design! Og hver eneste gang jeg ser de, så spør de om jeg kan fikse neglene deres.
For en stund tilbake var det eldste-tøttas tur til å få fikset neglene, og hun var veeeldig klar på hva hun ville ha: Hun ville ha dette designet, bare med en dusere rosa- og blåfarge.Og det skulle hun så klart få! Slik ble resultatet:Hun var storfornøyd med resultatet, som også er det viktigste for meg.
Jeg synes det er litt vrient å lage design på så små negler når jeg er vant til mine egne negler, som så klart er mye større. Og gradients er nok det verste, for man må ha utrolig tynne striper med lakk på svampen. Men resultatet ble ikke så aller verst, synes jeg.

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #gradient #barn 

Svar på spørsmålsrunden del 1

  • 26.09.2014 - 14:57

Først av alt må jeg bare si tusen takk for alle spørsmålene! Hadde ikke trodd at jeg skulle få mange spørsmål! Var faktisk redd for at jeg ikke skulle få noen spørsmål omtrent, og det hadde vært superkleint, haha. 
Det ble faktisk så mange spørsmål at jeg blir nødt å svare i hvertfall to deler, kanskje flere, ellers ville innlegget blitt kjempelangt!

Jeg har også valgt å dele det inn i to kategorier, neglerelatert og personlig, og jeg vil svare på litt av hver kategori i hver del. 

Og helt til slutt vil jeg beklage for at svarene kommer så utrolig mye senere enn jeg lovet (hadde liksom spørsmålsrunden i juli...), men jeg har prioritert å få ut noen design jeg har laget, også har jeg vært opptatt med diverse og på toppen av det hele streiket datamaskinen min. Nå har jeg heldigvis fått liv i den gamle skolepc'en min, så jeg får i allefall blogget litt, fram til den andre blir fikset.


Neglerelatert

Hva er favorittmerket ditt (neglelakk)?
-  Det er utrolig vanskelig å velge bare ett favorittmerke... Men favorittene er Essie, IsaDora, Ciaté, China Glaze og O.P.I. Jeg er også veldig glad i H&M, fordi de er så billige og det er grei størrelse på de, men kvaliteten er bittelitt dårligere enn på de andre merkene jeg nevnte.

Beste merke du har av neglelakk?
- Det blir vel egentlig de samme lakkene som jeg nevnte over, bortsett fra H&M. De er jo favorittene mine fordi jeg synes det er gode lakker. Er ikke noe morsomt med lakk som ikke holder, synes jeg :p 

Hvor lenge har du interessert deg for neglelakk?
- Jeg har alltid likt neglelakk, egentlig. Hadde sånn to stykker eller noe i førsteklassen husker jeg, og den ene av de (en sølvfarget en) mista jeg i flisgulvet på kjøkkenet så den knuste, og grisa utover gulvet og et gulvteppe. Da ble mamma lite glad, haha. Jeg begynte vel bevisst og samle sånn smått rundt 8. klasse tror jeg :)

Hvor mange neglelakker har du?
- Det skal jeg skrive ett eget innlegg om når tiden strekker til! Men i fjor på denne tida hadde jeg 188! Kan si så mye som at samlingen har vokst ganske mye siden i fjor, heh.


Her er en liten del av samlinga mi fra i fjor.

Hva inspirerte deg til å begynne med neglelakk?
- Som jeg sa litt lengre opp, så har jeg liksom alltid vært ganske interessert. Men fine farger inspirerte meg vel mest, for jeg husker jeg kjøpte rosa, gul, blå, grønn og oransje (én farge til hver finger) på ferie en gang mens jeg gikk på ungdomsskolen, så det var kanskje det som startet det hele.

Har du noen idoler innen neglelakk?
- Ja, flere! neglelakkmani.com, thenailasaurus.com, Cutepolish på YouTube, JKnegledesign.blogg.no for å nevne noen. Sjekk hvem jeg følger på Instagram, der er det flere. Jeg ser egentlig opp til alle som klarer å inspirere meg, så det blir ganske mange til slutt.

Hvor lenge har du drevet med negledesign? 
- Hmm... Jeg lagde et par enkle design med diverse klistremerker fra Cubus, noen med prikker, smiley-negler tegnet med tusj o.l. tidlig på ungdomsskolen, men jeg begynte aktivt høsten 2012! Så det er vel to år siden nå. Tida går fort!

Kva er den "hotteste" neglelakkfargen i sommar? :) 
- Jeg har falt veldig for gult og korall i sommer! O.P.I - I just can't cope-acabana, IsaDora - Coral Crush og Maybelline (Bleached Neons) - Coral heat har vært noen favoritter i sommer, for å nevne noen :)


Et design jeg lagde i sommer med Maybelline - Coral heat, som jeg nevnte i spørsmålet over.

Hvor kjøper du lakkene dine?
- Overalt egentlig. Skin Tonic/Fredrik&Louisa, H&M, Kicks, Cubus, Gina Tricot og andre plasser som har lakk jeg finner interessant, haha. På nett handler jeg for øyeblikket nesten bare på nelly.com og norwaynails.com for jeg har faktisk ikke satt meg så mye inn i netthandel enda, deriblant eBay.

Hvor mye penger bruker du på neglelakker i måneden? Bruker du mye penger på neglelakk generelt? 
 
- Det varierer veldig. Jeg bor jo for meg selv, så jeg må prioritere mat, litt regninger og slikt også. Alt fra 0-1700 kroner i måneden, liksom. Men jeg er sjeldent oppi så mye som 1700, bare så det er sagt!

Personlig

Hva synes du om Isac Elliot?
- Ingenting spesielt, egentlig. Han er helt okei, hører på et par av sangene hans innimellom. Så han faktisk på Vinterlyd i vinter (gir jo mening...). Han virker som en veldig jordnær fyr, og det liker jeg! Virker som han tar vare på fansene dine. Jeg skjønner hvorfor så mange yngre jenter liker han. Håper bare ikke han ender sånn som Justin Bieber.

Har du noen mål i livet?
- Ja, så klart har jeg det. Et av de største målene er vel å få gjort ferdig utdannelsen min, som dessverre er satt litt på vent for tiden pga. sykdom. Så akkurat nå er å bli frisk det aller største målet! Deretter håper jeg at jeg en dag får mann og barn, en jobb som jeg trives i, og et fint hus. Også har jeg som mål å en dag klare å trives med at jeg faktisk er den jeg er.

Når har du bursdag?
- 2. september, så jeg har nesten nettopp hatt bursdag! 20 år og greier!  

Hvor høy er du? 
- Jeg er hele 1,62 meter! Så jeg er ikke spesielt høy, kan man si.

Hva står øverst på din "bucket list"?
- Oi, vanskelig spørsmål. Hmm... Jeg har veldig lyst å ha vært innom alle landene i Europa før jeg dør, faktisk! Jeg har allerede reist ganske mye til å bare være 20 år, så jeg vil si jeg er på ganske god vei. Ellers er det litt klassikere slik som å hoppe i fallskjerm, svømme med delfiner osv. Også har jeg lyst å ha følelsen av å være lykkelig og tenke at jeg har levd et bra liv, før jeg dør. Litt klisjé, kanskje. 


Jeg har kjempelyst å besøke alle landene i Europa før jeg dør.

Hva er din naturlige hårfarge?
- Lysebrun med et hint av kommunegrå, kanskje. Skulle ønske den var litt varmere, for det ser så dødt ut når jeg har min naturlige hårfarge. 

En rar vane/uvane du har?
- Det har jeg egentlig ikke tenkt så mye på, så det var faktisk et litt vanskelig spørsmål. Jeg vet jeg er veldig fæl til å dra meg i håret/rette på det osv. veldig ofte. Også er jeg mester i å sove til langt utpå dagen... Også spiser jeg sandwich-isen på en skikkelig sær måte! Jeg spiser liksom vekk isen på kantene, helt til jeg sitter igjen med bare "kjeksen", for den er det aller beste! Hahah. Ellers kommer jeg ikke på noe, er vel helst andre som legger mest merke til vanene og uvanene man har. 

Har du søsken?
- Ja, jeg har så mye som 5 søsken, faktisk! 2 søstre på mammas side, og 3 brødre på pappas side. Alle er yngre enn meg.  

Det var alle svarene for denne gang! Jeg er allerede i gang med å skrive del 2, så den kommer om et par dager tenker jeg. Håper dere likte svarene. Er det noe mer dere lurer på, så kan dere spørre her, og jeg vil svare i del 2. 

- Sandra


#spørsmålsrunde #svar #Q&A #spørsmål

Datatrøbbel

  • 18.09.2014 - 18:25

Hei!

Det har seg dessverre slik at datamaskinen min har bestemt seg for å ta kveld... Den skal inn på reparasjon, men jeg vet ikke når jeg får sendt den, om jeg får en lånedata, hvor lenge den blir borte osv.

Skal se om jeg får liv i den gamle skoledataen, men jeg tviler egentlig.
Uansett, jeg kommer tilbake så snart det lar seg gjøre!

- Sandra

Vinnerne av konkurransen!

  • 15.09.2014 - 23:54

I hele ettermiddag har jeg sittet å sett gjennom alle bidragene deres, og jeg er så fornøyd med at så mange som 9 stk har deltatt! Jeg var i utgangspunktet redd for at ingen ville delta, haha!

De fleste av deltakerne sendte inn flere design, noe som også var lov! Alle reglene ble fulgt og det sier jeg meg veldig fornøyd med!
Det har også vært kjempemoro å snakke litt med flere av dere når dere har sendt inn bidragene deres, og nå er jeg hvertfall helt overbevist om at jeg har faktisk de beste leserne i verden! 

Her er alle bidragene som kom inn:

Så mange utrolig flotte design!!! Tusen takk for alle bidragene! Det har vært utrolig moro å se alt dere har laget og hvor flinke dere alle er! Skulle så gjerne ønske at jeg kunne sendt dere alle en premie, for det fortjener dere virkelig! Men så er det dessverre slik at jeg bare har to premier.

Det har vært utrolig vanskelig å velge to vinnere (det er også grunnen til at innlegget kommer så sent!), så jeg har måttet hente hjelp fra flere kanter!

Etter mye om og men valgte jeg de to vinnerne, og de er:

1.    plass: Ida-Marie Olaisen
2. plass: Charlene M. Ø. Knutsen

Gratulerer så masse til de to vinnerne! Jeg kontakter dere nå med en gang, og dere har 24 timer på dere til å svare på adresse osv, før jeg i så fall må trekke nye vinnere.

Til de av dere som dessverre ikke vant; Dere er kjempeflinke, og jeg skulle som sagt ønske jeg kunne gitt noe til dere alle! Men jeg kan love at det kommer flere konkurranser snart! Jeg har blant annet planlagt en mot jul! :)

- Sandra


#konkurranse #vinnere #giveaway #nailart #negledesign #neglelakk #negler #naildesign

Siste sjanse til å delta i konkurransen! (AVSLUTTET)

  • 14.09.2014 - 18:45

I morgen avsluttes nail art konkurransen min, så i dag er siste mulighet for å melde seg på!


Trykk på bildet for å komme til innlegget med reglene!

- Sandra

Negledesign: Elegant water marble

  • 13.09.2014 - 16:03

Hei!

Her er et design jeg lagde for en stund siden:

Er det en ting jeg har gjort veldig lite av, så er det water marble-design! Jeg har bare gjort dette 2 gang tidligere, men dette er første gangen jeg faktisk kan si meg ordentlig fornøyd! Tror det kan bli enda bedre dersom jeg bare øver litt.
Jeg likte veldig godt fargekombinasjonen, syntes den ble så elegant og "myk", om dere skjønner? Jeg har brukt Essie - Castaway, China Glaze - White on white, og Ciaté - Cream soda. 

x  Hva synes du?

Ha en fin helg!

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #watermarble #essie #ciaté #chinaglaze #grå #hvit #rosa 

Negledesign: Golden tips

  • 12.09.2014 - 20:09

Hei! 

Long time, no see... Det er flere grunner til at det har vært stille fra meg i det siste, og de to viktigste er vel egentlig at jeg ikke har følt meg så bra og dermed ikke har hatt overskudd til å blogge, og at jeg har vært kjempeopptatt med venner osv, spesielt den siste uken. Nå går det heldigvis mye bedre, så jeg skal prøve å få blogget litt oftere :) Det kommer i allefall mer fra meg denne helgen!

Siden sist har jeg også hatt bursdag! 2. september fylte jeg 20 år, og i den anledning kommer det i løpet av nærmeste fremtid et innlegg jeg vet maaange av dere har ventet på! Det skulle egentlig komme ut på bursdagen min, men som sagt så har jeg hatt mitt å styre med, så jeg har rett og slett ikke fått det gjort enda. Hva tror dere det kan være?


 Uansett, jeg har noen negledesign jeg ikke har fått postet fra august! Her er ett av dem:Her har jeg brukt 2 lag av Essie - Licorice, og deretter lagde jeg en gradient-effekt med piCture pOlish - Majesty og en svamp.Resultatet ble veldig elegant, til tross for at det er så enkelt! Veldig fornøyd med disse!
Som dere kanskje ser, tester jeg også ut en ny form på neglene. Jeg har lenge gått for firkantede negler, men de knekker så lett på siden, helt inntil huden. Dermed prøver jeg nå å gro neglene lengre, og så en mer mandelform på de. Det er litt vanskelig nå mens de enda er så korte, men jeg tror det kan bli bedre etterhvert!

Jeg er ikke helt sikker på om jeg liker det eller ikke enda, vi får se. Hva synes dere?

Hva synes dere om designet?

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #picturepolish #essie #gold #black #gull #svart #sort

HVOR BLIR DU AV?!

  • 07.09.2014 - 06:11

Er du slutta? Orker du ikke mer? Hvorfor blogger du ikke? Når kommer svarene spørsmålsrunden? Skal du ikke legge ut månedens design? Har det skjedd noe? Går det bra med deg? Kommer du tilbake? Er konkurransen avlyst?Enkelt og greit (i rekkefølge); nei, joda, jeg har mine grunner, så snart jeg får tid, joda det kommer, neida, ja det gjør det, ja det gjør jeg, nei det er den ikke! :)
Jeg har bare vært opptatt og ikke hatt tid å overskudd til bloggen, nok en gang. Skal prøve å få tid til et par innlegg i løpet av de nærmeste dagene! Takk for at dere fortsatt titter innom, og beklager at det er så stille fra meg i perioder!

- Sandra

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits