Løvetann-silhuett i solnedgang

  • 27.09.2015 - 17:55

Sommeren er definitivt over for i år dessverre, men jeg vil likevel poste det siste ordentlige "sommerdesignet" jeg lagde for i år. 

Jeg har lenge hatt lyst å prøve meg på silhuettdesign, men jeg er ikke så alt for flink til å male på frihånd, så det har bare blitt utsatt. Men for en liten stund siden så fikk jeg et par fine stempleplater i posten med slike silhuettmotiv. Og stempling er ikke all verdens hokus pokus!

Stempleplaten er sponset. 

Slik ble da resultatet mitt:

Her har jeg brukt:
- O.P.I - Alpine Snow (base til gradient)
- Sminkiesvamp (til gradient)
- En lilla lakk uten navn (gradient)
- Essie - Castaway (gradient)
- Maybelline - Corals Up (gradient)
- Stempleplate "BP-69" (kjøpt HER - bruk koden min ABDG10 for 10% avslag)
 - Svart stemplelakk fra Mundo De Unas
-  Svart akrylmaling

Dette designet var egentlig veldig komplisert å lage, haha! For på stempleplaten så er ansiktet og hånden i samme bilde på en måte. Så jeg lagde en dekal av det hele, og klipte deretter ut hånden. For jeg hadde jo aldri fått plass til både ansiktet og hånden på samme negl. Så ansiktet ble plassert på den ene neglen, mens hånden ble plassert på den andre.
I tillegg til dette, så var motivet av løvetannfrøene veldig spredt på stempleplaten så jeg brukte bare litt av det originale motivet, også malte jeg resten av frøene for hånd med svart akrylmaling.
Jeg prøvde også å lage det samme på den andre hånden, og da måtte jeg i tillegg speilvende motivet. Men det ble visst litt for avansert for meg, for resultatet ble ikke så veldig bra. Ikke tok jeg bilde av det heller... Jeg trenger mer øving, haha. 

Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med dette designet, for det ble mye bedre enn jeg hadde sett for meg. Også gir det meg en skikkelig sommerfølelse, selv nå på kalde høsten. For jeg er vel ikke alene om å måtte blåse av løvetannfrøene hver sommer?

x Hva synes du om designet?

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #bornprettystore #bornpretty #rabattkode #rabatt

Sorbet Gradient Nail Art

  • 21.09.2015 - 17:50

Vet dere at noe av det vanskeligste med å være negleblogger er å finne navn til innleggene? Designet jeg skal vise dere i dag er ett glimrende eksempel. Hva skulle jeg kalle dette? Det ligner litt på en solnedgang, men i en solnedgang er den mørkeste fargen øverst, og ikke nederst. Så jeg endte opp med å kalle den sorbet, for fargene lignet litt på fargene i Lollipop Sorbet-is, haha!

Til denne freshe gradienten har jeg brukt:
- O.P.I - Alpine Snow (base til gradienten)
- En sminkesvamp
- ORLY - Lemonade 
- Essie - Haute as Hello 
- Essie - Castaway

Jeg elsker virkelig fargekombinasjonen på denne gradienten, så denne skal dere ikke se bort ifra at jeg lager flere ganger, altså. Sannsynligheten for at jeg putter noe over denne på et senere tidspunkt er stor, da. For dere har vel kanskje skjønt at jeg har problemer med å la en gradient bare være en gradient. 

x Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #gradient #DIY

Rabattkode på Born Pretty Store!

  • 20.09.2015 - 19:35

De av dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg har handlet mye fra bornprettystore.com etter at jeg opprettet bloggen min. Det er ikke akkurat sjeldent jeg har listet opp at ting jeg har brukt i designene mine er fra Born Pretty Store, haha.

De har utrolig mye forskjellig på denne siden, inkludert ting til neglene. Sikkert 90% av alt utstyret og neglestæsjet mitt er fra denne siden. Vanndekaler, klistremerker, pensler, dotting tools, stempleplater, studs, rhinestones, løst glitter i alle farger, fasonger og størrelser osv, osv - jeg har kjøpt alt mulig rart der!

I tillegg til at de ikke bare har alt mulig rart, så har de også veldig greie priser, i tillegg til at det så og si alltid er salg på enkelte varer! 

Jeg selv begynte å handle der fordi jeg hadde veldig lyst å kjøpe negleting på eBay, men jeg turte ikke helt å ta steget og jeg visste ikke helt hvordan eBay funket. Da passet det veldig fint å handle fra Born Pretty Store!

/Reklame

Nå har jeg vært så heldig at jeg har fått en rabattkode til dere lesere!
(Klikk på bildet for å komme til siden)

Koden er altså "ABDG10" og den gir 10% avslag på hele kjøpet! Den gjelder bare på varer som er til ordinær pris, altså gjelder den ikke på allerede nedsatte varer. Den er også uten sluttdato, og man kan bruke den på flere kjøp! Og den kan selvfølgelig brukes selv om du kanskje ikke kjøper ting til neglene :)
Dere vil alltid finne en annonse i sidemenyen til høyre i bloggen min, og ved å trykke på den kommer du direkte inn til Born Pretty Store.

Frakten er alltid gratis på Born Pretty Store, og de sender til hele verden. Også kan man betale med PayPal. Men de sender fra utlandet, så pass på å ikke handle for mer enn 350 kr, slik at du ikke får toll :) 
De har litt lang leveringstid fordi de sender fra Asia, og til meg som bor oppe i Nord-Norge så tar det som regel 2-3 uker før jeg har pakken i postkassa. 

Jeg håper virkelig dette er noe som faller i smak hos dere lesere! Er det noen av dere som har noen spørsmål ang. Born Pretty Store, så er det bare å fyre løs med spørsmål i kommentarfeltet, også svarer jeg der. Blir det mange spørsmål, så kan jeg eventuelt skrive et eget innlegg med svar.

- Sandra


#bornprettystore #bornpretty #rabatt #rabattkode #negler 

Oppfriskning av bloggen!

  • 20.09.2015 - 18:15

Tenkte det var på høy tid at bloggen fikk seg en liten oppfriskning utseendemessig!

Sist bloggdesignet ble oppdatert var i februar, og selv om jeg likte det forrige designet veldig godt, så synes jeg det var litt i overkant mørkt. Følte liksom at bildene forsvant litt i det brune. Så selv om vi allerede er inne i en mørkere årstid, så blir altså bloggen lysere! 

I tillegg var jeg blitt ganske lei headeren min, for selv om jeg har endret på den fra tid til annen, så har jeg holdt samme stil på headeren i godt over et år nå. Hvem vet, kanskje går jeg tilbake til en lignende header en gang senere, men for øyeblikket blir den nok værende som den er. 


Slik så bloggen ut før

Det hjelper godt på blogglysten å freshe litt opp i designet. Og det passer så fint, for jeg har så mye jeg vil vise dere i løpet av nærmeste fremtid! :D

Bloggdesignet er forresten laget av fantastisk flinke KV Design, men jeg har gjort et par endringer for at det skulle bli slik jeg ville ha det. Anbefaler virkelig å sjekke ut siden hennes, for hun er som sagt veldig flink. Hun har masse flotte, ferdige design til en billig penge, i tillegg til at man kan bestille design eller header hos henne. 

Følg forresten med på bloggen litt senere i kveld, da kommer det noe jeg håper faller i smak hos flere av dere lesere :D

x Hva synes du om det nye designet?

- Sandra

Negledesign: Light Pink With Chevrons

  • 17.09.2015 - 19:33

Hei!

For en stund siden dumpet nydelige Picture Polish - Bardot ned i postkassa mi. Da måtte jeg bare ta den i bruk med en gang!

Og dette ble resultatet:

Her har jeg brukt:
- Picture Polish - Bardot
- O.P.I - Alpine Snow 
- Chevron vinyler fra whatsupnails.comEtt veldig raskt og enkelt "design", som alle kan få til! :) 

Forresten beklager jeg at jeg har vært veldig inaktiv på både bloggen og Instagram. Jeg har laget en del design, men har rett og slett ikke orket å blogge eller Instagramme noe på en stund. Men jeg håper på å bli i allefall litt mer aktiv fremover!

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits