Ny header!

 • 29.10.2013 - 19:21

Hei!

Sist jeg fisket nytt design og ny header på bloggen, var helt i starten av juli. Dermed tenkte jeg at det var på høy tid å i det minste få ny header! Selve designet er jeg så fornøyd med at jeg ikke vil bytte det riktig enda. 

Slik så den gamle headeren ut. På den headeren var det mest "spenstige" designet mitt, Converse-neglene mine. Alle de andre var "simple" design, følte jeg - og headeren inneholdt også to swatches. Derfor syntes jeg egentlig at den headeren var ganske kjedelig. I tillegg har jeg jo hatt headeren i snart 4 måneder, så tenkte det var på tide med noe nytt. Det har jo skjedd mye på bloggen på fire måneder. Mange nye negledesign har blitt laget og i tillegg følte jeg at jeg måtte ha med noen bilder av de "nye", korte neglene mine. På bildene på den gamle headeren hadde jeg jo kjempelange negler, haha.

Jeg liker i allefall den nye headeren veldig godt! Hva synes du? :)

- Sandra

Halloween nail art 3 - Spider web

 • 28.10.2013 - 22:14

Hei!

I går lagde jeg et nytt negledesign! Jeg tenkte at jeg måtte lage i allefall ett til Halloween-design før det rakk å bli 1. november. Dette var det jeg endte opp med:


Edderkoppnett!

Det var en god del vanskeligere enn jeg hadde sett for meg, haha. Også ville ikke striperen jeg brukte, samarbeide med meg... Jeg feilet også litt på ringfingeren, i og med at jeg lagde 4 lange streker i stedet for 3, som jeg hadde på de andre fingrene... Men jeg ble likevel ganske fornøyd!

Fargen jeg har brukt som base er Essie - Sexy Divide og sølvfargen er en blanding av en sølvfarget striper fra NYX Ink Nail Art  og en sølvfarget glitterlakk fra Ruby Kisses :)

Hva synes du om designet? :D

- Sandra


#negler #negledesign #naildesign #neglelakk #nailart 

China Glaze - Not in this galaxy

 • 27.10.2013 - 18:34

Hei!

I forrige innlegg skrev jeg litt kort om China Glaze - Not in this galaxy, og jeg sa at jeg skulle ordne en swatch av den :) På bildene har jeg 3 lag med lakk.


Med svak blits. 


Med sterkere blits. 

Denne lakken, i likhet med de andre holografiske China Glaze-lakkene mine, er helt utrolig fin! Jeg har sagt det før og sier det igjen; jeg elsker holografiske lakker! Når jeg har lakket neglene i en holografisk lakk, så ser jeg hele tiden ned på neglene mine og beundrer de i alt slags lys, haha. 
Det eneste jeg ikke liker med de holografiske lakkene fra China Glaze er at de ikke varer så lenge...  Etter 1,5 dag begynte lakken å flasse av, dessverre. 

Nå i det siste har jo bloggen vært litt død og det har vært lite action fra min side. Så nå tenkte jeg at det var på høy tid å få laget et nytt negledesign! Tror negledesignet kommer ut i morgen :)

Hva synes du om lakken? :D

- Sandra

Diverse innkjøp og en beskjed

 • 22.10.2013 - 20:15

Hei!

Jeg vet at lesing kan være kjedelig, men jeg håper likevel at de fleste tar seg tid til å lese dette:
Har vært litt lite blogging på meg i det siste og jeg vet helt ærlig ikke hvor ofte jeg blir å blogge fremover. 
Det som opprinnelig var planen min med bloggen (og som jeg vil følge fra nå av) var blogge av og til når jeg hadde lagd noen nye negledesign eller hadde en fin lakk jeg ville vise en swatch av. Bloggen fikk raskt mye mer oppmerksomhet enn jeg hadde trodd, i og med at jeg forventet maks 10-20 lesere om dagen - jeg har derimot i gjennomsnitt 120 stk innom bloggen hver dag. Enkelte dager er det mindre enn 120 innom, enkelte dager er det opptil 400 innom.

I og med at jeg fikk en del mer lesere enn forventet, føler jeg konstant at jeg  lage et nytt negledesign hele tiden og hver dag, selv om jeg ikke har så veldig lyst - og det kun for å gjøre leserne fornøyde. Det som skjer da er at jeg blir stresset, også går ingenting slik som jeg hadde tenkt. Da er liksom ikke bloggingen så morsom lenger, føler jeg.  

I enkelte perioder kan jeg blogge mye, mens i andre perioder blogger jeg lite eller ingenting. Jeg skal prøve å variere litt på hva jeg blogger om, men det blir for det meste negledesign, innkjøp og anbefalinger - og alt vil komme når det passer meg. 
Følg gjerne bloggen på Facebook (LINK) eller på Bloglovin (LINK), slik at du lettere kan følge bloggen :) Der postes det link hver eneste gang jeg har blogget!

Takk for at du tok deg tid til å lese dette.


Nok prat! Nå skal jeg vise dere hva jeg har kjøpt av negleting hittil i oktober:


H&M - Glow in the dark nail designs. Selvlysende klistremerker fra H&M. Jeg må alltid kjøpe flere dersom jeg finner noen kule klistremerker, ellers har jeg ikke samvittighet til å bruke noen, haha!


H&M - Glow in the dark nail wraps. Nail wraps med stjernemotiv som lyser i mørket :D Måtte kjøpe to av denne også, haha.


H&M  Matte Metallic nail polish - Purple metal. En matt, metallisk neglelakk. Denne er brun-grønn og lilla, avhengig av hvordan lyset er. Skal prøve å få ordnet swatch på denne i løpet av nærmeste fremtid.


Essie - Muchi, Muchi. Har lenge lett etter den perfekte, lyserosa neglelakken og jeg tror jeg har funnet den!


O.P.I - Avoplex exfoliating cuticle treatment. Denne skal hjelpe deg og fjerne den døde huden på neglebåndene. Skal skrive anmeldelse på denne etterhvert :)


Essie - Apricot cuticle oil. Neglebåndsolje som lukter aprikos. Skal skrive anmeldelse av denne etterhvert, hadde jeg tenkt :)


IsaDora Sugar Crush - Fall collection. Fra venstre: Wine Crush, Metal Crush, Emerald Crush, Chameleon Crush, Black Crush og Gold Crush. Jeg elsker sugar crush-lakkene og eier nå hele sommerkolleksjonen og hele høstkolleksjonen. Kommer det flere kolleksjoner, så skal jeg ha de også, haha! Sånn er det å være nail polish addicted. Har gjort swatch av de fleste lakkene i sommerkolleksjonen (LINK) og skal fikse swatches av høstkolleksjonen snart! China Glaze - Not in this galaxy. Nelly skulle slutte å selge de holografiske lakkene til China Glaze, og dette var den eneste som var igjen. Jeg elsker holografiske lakker, så jeg måtte bare ha denne! Skal ordne swatch av denne snart, og HER (link) kan du se swatches av de andre holografiske lakkene jeg har fra China Glaze.

Det var innkjøpene jeg hadde å vise for denne gang! Skrev jo på flere av lakkene at disse skal jeg legge ut swatches av, og jeg skal prøve å få ordnet det i løpet av nærmeste fremtid! :)

Hva synes du om innkjøpene?

- Sandra


#neglelakk

Ikke helt i form - lite neglegreier.

 • 17.10.2013 - 18:42

Hei!

Skulle bare titte innom for å si at jeg beklager for lite blogging i en liten periode. Formen har ikke vært helt på topp denne uka, og jeg har ikke orket eller hatt særlig lyst til å blogge på grunn av dette. Skal prøve å komme sterkere tilbake i løpet av helga og neste uke :)

- Sandra

 

Pacman nail art

 • 12.10.2013 - 19:15

Hei!

I går satt jeg meg endelig ned for å lage et design jeg har tenkt på veldig lenge, nemlig Pacman-negler! Jeg brukte så lang tid på venstrehånda at jeg ikke gidda å lage noe design på høyre, haha.

Jeg er veldig fornøyd med dette designet! Ghostene kunne kanskje vært litt bedre og de minste prikkene kunne vært enda mindre, men ellers er jeg veldig fornøyd som sagt. Brukte vel sånn ca 4,5 timer på dette designet, med "tørketid" da.

Hva synes du om designet? :D Vil dere ha tutorial på disse neglene? :)

- Sandra


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign

Essie - For the twill of it

 • 11.10.2013 - 16:25

Hei! 

Her om dagen viste jeg dere noen av mine siste innkjøp, og der var blandt annet Essie - For the twill of it. Denne lakken er en del av Essies høstkolleksjon, og jeg har siklet etter denne lakken siden jeg så sneak peak av den på Essies instagramprofil mot slutten av sommerferien.


Slik ser flasken ut! Som dere ser så har den mest grønt i seg, men når lyset treffer "rett" så ser man også at den inneholder lilla/blåtoner.

Her er min swatch av denne lakken, og på bildene under har jeg påført tre lag:

Uten topcoat:


Her ser dere at den inneholder både grønt, lilla og litt blått. Så utrolig fin på! Men den så nesten litt matt ut, så jeg prøvde å se om det ble noe synlig forskjell når jeg hadde lagt en blank topcoat over.

Med topcoat:


Kan godt hende at det kun er jeg som ser noen forskjell, men jeg synes den var enda finere med topcoat på! Da "skinte" lakken mye bedre og den flerfargede effekten slo ekstra inn.

Dette er definitivt blitt en av mine favorittlakker denne høsten! Utrolig fin farge, lakken var enkel å legge og den var godt pigmentert. Jeg valgte å legge tre lag, men det hadde kanskje vært nok med to. Det eneste som trekker litt ned med denne, er at jeg følte at den stripet seg litt. Altså at det ble merker etter penselen når jeg påførte den, som ikke gjevnet seg ut.

Hva synes du om lakken? :)

- Sandra


#negler #neglelakk #essie

Gaver fra besteforeldrene mine

 • 11.10.2013 - 14:19

Hei! 

For noen uker siden, når jeg hadde høstferie, var besteforeldrene mine i London. Jeg har alltid hatt et veldig nært forhold til de og de har alltid fungert som "mitt andre hjem", på en måte. Den dag i dag leier jeg faktisk leilighet hos de også.

Når de har vært på ferier har de alltid med seg noen små gaver til barnebarna sine. Når de denne gangen hadde reist bort, kom de hjem med veldig mye til meg - noe jeg ble veldig glad for og tenkte jeg kunne vise dere her på bloggen :D
Det eneste jeg faktisk hadde spurt om de kunne kjøpe for meg var sminkesvamper fra Primark, som jeg har tenkt å bruke til å lage diverse gradients med :)

Jeg vet forresten ikke hvor noen av disse tingene er kjøpt, bortsett fra svampene som jeg vet er fra Primark.

Her er hva jeg fikk hos de:Så utrolig fin!To 3D Manicure/caviar sett! Jeg vet jeg tidligere har sagt her på bloggen at jeg egentlig ikke er så veldig glad i caviar-greier på neglene, men disse ble jeg veldig glad for :D


Da jeg så denne gapte jeg bare. Jeg ble så utrolig glad! Her er hva den inneholdt:


Stempelplater, spesiallakk for stempling, en skrape, selve stempelputa, en corrector pen og rhinestones! :D Gleder meg kjempemasse til å teste dette settet! :D


Disse lakkene fikk jeg ikke noe godt bilde av, dessverre. Spesielt den lilla glitterlakken og den sølvfargede glitterlakken er MYE finere i virkeligheten. Den sølvfargede er faktisk holografisk glitter i :D


Sminkesvampene som jeg skal bruke til gradients.

I tillegg til det jeg har lagt ut bilde av her, fikk jeg to t-skjorter fra Hard Rock Café, et skjerf og en 4pk med lipglosser. Føler meg helt sykt bortskjemt som fikk alt dette egentlig, haha. Men alt falt helt i smak og jeg ble utrolig glad! Tusen takk, mormor og bestefar! ♥♥♥ (jeg kaller de mormor og bestefar og ikke mormor og morfar - ja, jeg er merkelig).

Hva synes du om tingene? :D 

- Sandra

Negledesign ordnet på andre: Hello Kitty #2

 • 10.10.2013 - 18:54

Hei!

Her om dagen var én av de to søstrene mine på besøk hos meg. Begge søstrene mine synes det er veldig stas å ha ei storesøster som er så glad i neglelakk, så hver gang de er her spør de om jeg kan ordne neglene deres.

Denne gangen var det kun hun eldste på 7,5 år som var her, og hun var svært bestemt på hva hun skulle ha. Hun skulle ha Hello Kitty-negler, slik som lillesøstra på 4 fikk sist jeg fikset neglene deres.

Høyre hånd:


Venstre hånd:


Det var ikke så enkelt å lage dette designet på henne i og med at hun, som barn flest, har litt vanskeligheter med å sitte rolig. Derfor ble sløyfene litt dårlige, men hun var utrolig fornøyd selv, og det er det viktigste for meg! Må også nevne at jeg overhode ikke er vandt til å lage design på andre enn meg selv, og at jeg egentlig synes det er vanskelig å lage design på andre, generelt sett.

Dette er kanskje ikke så spennende for de av dere som har fulgt meg siden jeg startet bloggen, for dette er 3 gangen jeg lager Hello Kitty-negler, og 2 gangen jeg lager Hello Kitty-negler på andre. Men søstra mi ville så veldig gjerne få neglene sine på bloggen, så da legger jeg det mest ut for å glede henne :)

Hva synes du om designet?

- Sandra


 #negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign #hellokitty

Diverse innkjøp

 • 09.10.2013 - 17:30

Hei!

Nå er det en ganske god stund siden jeg har vist noen av innkjøpene mine på bloggen, men det betyr ikke at jeg ikke har kjøpt noe - for det har jeg! Jeg har bare vært for lat til å vise det på bloggen, haha. Her er det jeg har kjøpt av neglerelaterte ting (sett bort fra q-tips og bommulpads, men det trenger dere vel ikke å se?) i løpet av september og hittil i oktober:


Deborah Lippmann - Glitter and be gay. En helt utrolig fin glitterlakk, som jeg faktisk allerede har lagt ut swatch av HER.

 


Ruby Kisses - Cast a spell. En veldig fin, metallisk lillafarge.

 Ruby Kisses - Sweet cosmopolitan. Denne er så utrolig fin! Som dere ser på det nederste bildet har den litt skimmer i seg. Gleder meg til å teste denne!

 


Ruby Kisses - Happily yellow. Navnet på lakken taler vel for seg selv. En veldig fin gulfarge som jeg allerede har testet (uten å ta bilde av og legge ut på bloggen, ups...) og forelsket meg i!
Essie - For the twill of it. En av lakkene i Essies høstkolleksjon! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive denne fargen, egentlig. Tror og håper at bildet taler for seg selv? Det er i allefall forskjellige farger på lakken, avhengig av hvordan lyset treffer den. Gleder meg til å teste denne!

 


KONAD PRO Nail Deco - Metal ball chain GOLD. Gullenke jeg skal bruke i noen negledesign. Har allerede denne i sølv, men fant ut at jeg måtte ha gull også, hihi.

Det var innkjøpene jeg hadde å vise for denne gang! Men jeg må bare spørre; synes dere lesere det er interessant å se hva jeg kjøper/får i posten osv? Gi meg gjerne tilbakemelding! Jeg synes i allefall det er veldig gøy å se hva bloggerne kjøper/får i posten, men dersom dere ikke synes det er noe interessant så er det jo på en måte ingen poeng i at jeg skal fortsette å legge det ut på bloggen? Som sagt: gi meg gjerne tilbakemelding på dette! 

Hva synes du om innkjøpene?

- Sandra 

Halloween nail art 2 - Ghosts

 • 08.10.2013 - 21:37

Hei!

Som jeg nevnte i forrige innlegg, skulle jeg komme med et til negledesign i dag. Også dette designet er innenfor Halloween-kategorien, og denne gangen gikk jeg for spøkelser.


Her har jeg hatt det veldig morsomt med blits, lang lukkertid på kameraet og photoshop... Synes det var stilig og passende med en litt "spooky" effekt på bildet, i og med at designet faktisk er ganske så spooky. 


Slik ser det derimot ut uten lang lukkertid og photoshop.

Jeg er veldig fornøyd med dette designet, egentlig.  Noen av spøkelsene er kanskje litt merkelige, men hvem har sagt at det ikke finnes merkelige spøkelser? Designet var også veldig enkelt å lage. Lakket først to lag med Essie - Licorice og deretter brukte jeg Essie - Blanc og en stor dotting tool for for å forme kroppene på spøkelsene. Til slutt brukte jeg Essie - Licorice igjen for å lage øyne og munn med en mindre dotting tool. 

Hva synes du om designet? :)

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

Halloween nail art 1 - Pumpkin

 • 08.10.2013 - 19:03

Hei!

Siden vi nå er i oktober, har jeg utnyttet sjangsen til å lage noen design som kan relateres til Halloween. På søndag lagde jeg dette designet. Tror det kalles "Jack O Lantern" i USA? Jeg er ikke helt sikker. Det skal i allefall forestille sånne gresskar-lykter som man har skjært ut ansikter i :)

Jeg er ikke spesielt fornøyd med dette designet, egentlig. Ingenting gikk min vei, følte jeg. Jeg hadde ikke oransje neglelakk, så jeg måtte blande en farge med akrylmaling. Vet ikke helt hva som skjedde med malingen, men den var lite samarbeidsvillig. I tillegg var jeg veldig skjelven på hånda, så ansiktene og stilken på gresskarene ble ikke spesielt bra. Og bare for å toppe hele greia bestemte jeg meg for å ha en matt topcoat fra H&M på.... Denne var selvfølgelig blitt litt gammel og seig, så den "ødela" designet enda mer, haha.  Men men, noen ganger går ikke alt helt som planlagt.  Kommer sterkere tilbake med et nytt design litt senere i kveld :D

Forresten, denne uka har jeg en del spennende ting å vise dere her på bloggen, så følg med! :)

Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk

Deborah Lippmann - Glitter and be Gay

 • 02.10.2013 - 20:18

Hei!

Her om dagen dumpet Deborah Lippmann - Glitter and be Gay ned i postkassa mi. Dette er en lakk jeg har siklet på i en god stund nå, så jeg ble veldig glad når den nå endelig er min! 

Glitter and be Gay har multifarget glitter i seg, hvor holografisk gull er mest dominerende. Jeg elsker alt som har med neglelakk og holografisk å gjøre, så etter at jeg påførte denne lakken i går, har jeg omtrent bare sittet og beundret neglene mine, haha.

Den var utrolig vanskelig å få gode bilder av, så dette var det  beste jeg fikk til:


Den er mye finere i virkeligheten! Som dere ser, så inneholder den også litt blått, men alle de andre fargene du ser er den holografiske effekten som slår til.

Den var litt vanskelig å legge med tanke på glitteret, men det gikk seg til etterhvert :)  På bildet ovenfor har jeg påført 3 lag, noe som holdt i massevis. Hadde også et lag med topcoat over, for da ble lakken mye finere enn den var uten topcoat. Jeg gruer meg derimot til å fjerne dette, for det er ingen hemmelighet at glitter er vanskelig å fjerne, haha. 

Hva synes du om lakken? :D

- Sandra


#negler #neglelakk #nailpolish #deborahlippmann #swatch

 

Negledesign: Pink and white dots

 • 02.10.2013 - 18:55

Hei!

I løpet av sommeren lagde jeg veldig mange design som inneholdt prikker, noe som førte med seg at jeg ble ganske lei av prikker, egentlig. Det som er med prikker, er at det er veldig enkelt, det tar kort tid å lage og det blir likevel ganske stilfult og fint. 

Etter at jeg lagde panda-designet mitt (LINK) forelsket jeg meg helt i kombinasjonen av Essie - Lovie Dovie og O.P.I - Princesses Rule! at jeg ville ha det på neglene så snart som mulig, men likevel kombinere det med et design. Dermed ble det prikker denne gangen, men ikke helt vanlige, kjedelige prikker...

Venstre hånd:


Høyre hånd:


...jeg lagde heller tre prikker i én! Først lagde jeg en hvit, stor prikk med den største dotting toolen min, deretter lagde jeg en rosa, mindre med den minste dotting toolen min, og helt til slutt lagde jeg en liten, hvit prikk med en tannpirker.

Veldig enkelt, men likevel mye mer spennende enn helt vanlige, enkle prikker :D Hva synes du om designet? :)

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #naildesign #nailart #essie #OPI

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits