Negledesign: Cupcake bursdagsnegler

 • 31.10.2014 - 22:14

Hei!

For en kort stund tilbake fylte den ene søstra mi 6 år. I følge henne var jeg pent nødt til å dukke opp i bursdagen hennes med negler som passet til en bursdagsfeiring. Jeg prøvde å spørre henne hva hun ville at disse bursdagsneglene skulle inneholde, og da sa hun "Det er ikke så nøye, det trenger ikke være ballonger eller kake, men bare noe jeg liker". Tok litt tid å finne ut hva jeg skulle lage når jeg ikke trengte å ha ballonger og kaker med, men til slutt fant jeg ut at jeg skulle lage en rekreasjon av ett av mine tidligere design (som hun likte veldig godt den første gangen), men med en liten twist, nemlig cupcake negler!Denne gangen lagde jeg bare cupcaken som en accent nail, altså at jeg bare har cupcaken på én negl. På resten av neglene har jeg prikker og striper.
Den lyserosa lakken (som jeg holder på bildene) er Pink Macaroon fra H&M, og den mørkerosa er Tropink fra Maybelline. Lillesøsteren min elsket disse neglene, og jeg må innrømme at jeg ble veldig fornøyd selv også. Er ikke så ofte jeg går med rosa negler egentlig, og hvertfall ikke med ett så "girly" design. Moro å gjøre noe annet enn det man er vandt med :)

x Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #cupcake

 

Swatches: O.P.I Halloween 2014 Peanuts Collection

 • 30.10.2014 - 22:44

Ett til, litt sent innlegg fra meg i dag! Jeg ville bare vise dere årets OPI Halloween-kolleksjon før jeg legger meg! Kolleksjonen er inspirert av "Peanuts" eller "Knøttene" som de heter på norsk! Jeg har gledet meg til denne kolleksjonen siden jeg først hørte om den, for jeg har elsket Snoopy og Peanuts helt siden jeg var liten! Jeg samlet f.eks. på alt som hadde Snoopy på seg, når jeg var mindre.


Good grief! 2 lag
Dette er "Good grief!". Den er inspirert av Charlie Brown's gule skjorte, og har fått navnet fordi han hele tiden sier nettopp "Good grief!". Jeg var veldig overrasket over formulaen på denne lakken! Gule lakker bruker ikke å dekke så godt er min erfaring, men denne dekket godt på to lag. Lett å legge var den også.


Where's my blanket??? 1 lag over "Good grief!"
Denne lakken er inspirert av Linus, som er helt avhengig av suttekluten sin, og som til stadighet roter denne vekk. Lakken er en sort glitterlakk med oransje og gult hex glitter, med blank base. Lakken inneholder masse glitter, så man slipper å fiske etter det, og det legger seg veldig pent på neglen.


Who are you calling bossy?!? 2 lag
Denne lakken er inspirert av Lucy og det sorte håret hennes. Jeg var egentlig litt overrasket over denne lakken, for den var ganske sheer, synes jeg. Jeg er vant til at de fleste sorte lakker så og si er one coatere, men denne var veldig sheer på første laget! Men den dekte godt på andre laget! 


To be or not to beagle, 2 lag over "Who are you calling bossy?!?"
Denne lakken er inspirert av Snoopy. Jeg kjøpte denne kolleksjonen i minis også (ja, jeg er rar, jeg vet) og bak på esken står det at denne lakken er inspirert av Snoopy's "happy dance of colors". Jeg ble litt skuffet over at man ikke fikk en hvit/beige-tonet lakk,  når det først skulle være en lakk som var inspirert av Snoopy. Men den er jo fin da! Lakken er en svart glitterlakk med multifarget hex glitter. Kanskje en dårlig idé å legge en svart glitterlakk over en svart base, men men...

Jeg er forelsket i alle lakkene, til tross for at de var litt annerledes enn jeg hadde sett for meg når jeg først hørte at OPI skulle ha en Peanuts-kolleksjon! 

x Hva synes du om lakkene?
x Hvilken er din favoritt?

- Sandra


#negler #neglelakk #OPI #peanuts #halloween 

Negledesign: Fjær

 • 30.10.2014 - 18:55

Som noen av dere kanskje har fått med dere, så bestiller jeg ofte ting fra BornPrettyStore.com. For en stund tilbake bestilte jeg også fjærvanndekaler, og nå har jeg endelig fått tid til å prøve de!

I settet er det både hvite og svarte fjærdekaler i forskjellige størrelser. Jeg har aldri prøvd vanndekaler, så først og fremst var jeg nysgjerrig på hvordan man gjorde det hele. Det kan være vrient den første gangen, men egentlig er det ganske enkelt! Først lakker man neglen slik man vil ha den. Når det her helt tørt, klipper man ut den vanndekalen man vil ha, fjerner eventuell plastfilm som er over (disse var det ikke plastfilm over) og legger de e f.eks. ei lita skål med litt temperert vann i 10-20 sekunder.
Dekalen vil krølle seg litt, før den retter seg ut igjen. Etter 10 sekunder kan du se om motivet sklir lett av eller ikke. Sklir det lett av er det klart til å bli festet på neglen, og trenger å være i det varrme vannet litt til!
Jeg syntes det var enklest å skli motivet slik at den liten flik stakk utenfor papiret og så plukke den opp med en pinsett. Så plasserer man motivet der man vil ha det. Du trenger ikke base coat for at motivet skal feste seg. Det er forresten viktig å passe på at dekalen ikke bretter seg, for gjør den det, blir den ødelagt.

Det hele gikk egentlig ganske fint, en som dere kanskje ser på det øverste bildet så er fjæren på ringfingeren ødelagt. Noen på høyre hånden min ble også ødelagt, dessverre :/ Det er pga. top coaten. Det er nok ikke top coaten det er noe feil med, det er vel mer hvordan jeg påførte den. Jeg tror jeg hadde for lite top coat på, slik at jeg smudget motivet med penselen. For å unngå dette, kan du bruke DENNE metoden. Jeg synes det var veldig moro å prøve meg med vanndekaler, og selv om jeg ødela motivet litt, vil jeg definitivt prøve meg på dette igjen!

Basefargen min er forresten Beige fra Picture Polish!

x Hva synes du?
x Har du noen gang prøvd vanndekaler?

- Sandra


 #negler #nailart #naildesign #negledesign #neglelakk

Negledesign: Folie

 • 28.10.2014 - 20:53

Da jeg var på Kreta i sommer fikk jeg kjøpt veldig mye neglegreier! Noe av det jeg kjøpte var f.eks. ett av Ciaté's "Very colorfoil manicure"-sett, som da altså inneholdt folie.
Jeg har aldri prøvd folie før, å nå fant jeg ut at den stakkars folien hadde lugget lenge nok i Helmeren min, så da lagde jeg mitt første negledesign med folie:

På bildene over og under har jeg brukt kun blå og rosa folie, samt limet som følger med! Jeg har brukt Essie - Licorice som base. 
I settet jeg har følger det med en rosa Ciaté-lakk (husker ikke navnet i farta), men jeg valgte altså å ikke bruke den denne gangen. Det fulgte også med masse folie, to "ark" av hver farge, lim for å feste folien til neglen og et øvingshjul.

 

Jeg synes denne looken var veldig stilig, men kanskje ikke noe jeg vil gå med til hverdags, da det fort kan se litt "rotete" ut, kanskje? Passer vel bedre til litt mer festlige anledninger.

Vet at det er mange som dekker hele neglen med folie, akkurat som om du skulle hatt en ekstremt shiny lakk på, men jeg ville prøve meg på dette først. Kanskje jeg prøver det andre en gang snart? For dette var veldig moro å lage!

x Hva synes du?
x Har du noen gang prøvd folie på neglene?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #foil #folie #ciate #essie #nailpolish

Swatches: Fire piCture pOlish-lakker

 • 28.10.2014 - 17:27

Etter at jeg kjøpte og swatchet hele LE Kolleksjonen (LINK) til Picture Polish, så ble jeg litt bitt av Picture Polish-basillen og ville bare ha mer! 
De har jo så mange flotte lakker, med mange stilige effekter! Også har de vanlige basic-lakker så klart.

I dag har jeg fire utrolig flotte lakker å vise dere!


PP - Bette. 3 lag.
Første lakk ut er nydelige 'Bette'! En ganske lys blå lakk med små holografiske "korn". Den er lett å legge, men litt sheer, så jeg brukte 3 lag. Jeg er veldig glad i akkurat denne blåfargen + at jeg elsker holo-lakker, så denne er blitt en favoritt!


PP - Eyre, 2 lag.
Dette er vakre Picture Polish - Eyre! Denne er faktisk litt duochromet! I noen lys ser den lilla ut, men for det meste ser den blå ut. Den inneholder holografisk shimmer, var lett å legge og dekket på to lag.


PP - Pandora, 2 lag.
Så har vi nydelige Picture Polish - Pandora! Formulaen på denne var veldig god! Dekket overraskende godt på ett lag, men jeg brukte 2 for å skape dypde og for å gjøre den ordentlig opaque. Denne nydelige lillafargede lakken inneholder masse små holografiske "korn"!  Jeg er veldig glad i lilla også, så denne blir jeg uten tvil å bruke en del av framover!


PP - Pirouette, 2 lag.
Picture Polish - Pirouette er en ganske lys rosa lakk, med litt mindre holografiske "korn" enn Pandora og Bette. Men den holografiske effekten er likevel godt synlig i litt sterkt innelys, og spesielt i sollys. Jeg slet litt med å få det med på bildet, men dere ser det i allefall i flaska, håper jeg? Jeg ble veldig overrasket over formulaen på denne, den var veldig opaque og jeg trengte kun 2 lag. Hadde egentlig forberedt meg på 3. Den var også kjempelett å legge.

Jeg har fått et par spørsmål om hvor jeg kjøper Picture Polish-lakkene mine, og jeg har kjøpt alle jeg eier (utenom 2 som de var fri for) på NorwayNails.com (LINK). De shipper over hele landet for en billig penge, og har masse lakker man ikke får tak i i Norge uten å bestille fra utenlandske forhandlere! Jeg er ikke sponset av de eller noe, bare en fornøyd kunde :) 

x Hva synes dere om swatchene?
x Hvilken lakk likte du best?

 - Sandra


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign #swatch

Halloween-negler!

 • 26.10.2014 - 20:48

Nå begynner det å nærme seg Halloween med stormskritt! I fjor på denne tiden skrev jeg at jeg egentlig ikke synes noe om Halloween, fordi jeg synes det mest er et stunt fra pengedesperate butikker. Jeg synes heller ikke noe særlig om barn som kler seg ut å går "Trick or treating", men Halloweenfester (også for barn) er moro! For det er jo gøy å kle seg ut! Og for meg hører det med å fikse neglene når jeg kler meg ut, så jeg har laget et Halloween-inspirert design!

Deler av designet er håndmalt med akrylmaling og pensel, mens resten er stempling. 
Først har jeg laget en gradient med mørkeblå og en litt lysere blåfarge. På tommelen har jeg stemplet,  og gresskaret og fuglene på pekefingeren er håndmalt.
Heksa på langefingeren er delvis stemplet og delvis håndmalt, fordi motivet fra stempleplaten ikke ville overføres helt perfekt. Månen, bakken og gravstenene er håndmalt. 
På spøkelseshuset på ringfingeren har jeg brukt en reverse stamping-teknikk. Det vil si at mens motivet enda er på stamperen, så maler jeg inni de åpne "hullene", i dette tilfellet det gule. Så tar jeg top coat over motivet, og venter til det tørker. Så tar jeg motivet av stamperen med en pinsett og fester det på neglen, nesten som et klistremerke.  
Flaggermusene på lillefingeren er stemplet. 

Jeg er utrolig fornøyd med dette designet og har fått mange komplimenter av venner, familie og ukjente. I fjor lagde jeg 3 Halloween-design, mens i år tror jeg bare det blir med dette ene. 

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign

Negledesign: Hvit og sølv stamping

 • 24.10.2014 - 21:54

For en liten stund siden mottok jeg endelig stampinglakkene jeg kjøpte i bursdagsgave til meg selv, fra Mundo De Uñas! 
Disse lakkene skal visstnok være de beste stampinglakkene på markedet, og det er mange som skryter de opp i skyene. Som dere kanskje har merket så har jeg hatt litt dilla på å stemple i det siste, og nå blir det forhåpentligvis enda morsommere! :D

 

Her har jeg brukt China Glaze - White on white, stempellakk "Silver" fra Mundo De Uñas og image plate "m89" fra BornPrettyStore. 
Dere har kanskje merket at jeg har brukt det samme motivet 3 ganger i løpet av kort tid nå? Samme motivet jeg hadde på høstmanikyren (LINK) min, som jeg postet for ikke så lenge siden. Det er fordi jeg har falt helt for dette fine mønsteret! Forhåpentligvis blir jeg å bruke et annet motiv neste gang jeg stempler|Jeg synes hvitt og sølv er en skikkelig lekker kombinasjon, og jeg "trengte" en manikyr som kunne lyse litt opp i det triste høstmørket for tiden. 

x Hva synes du?

Følg gjerne bloggen på Instagram @nailpolishaddictedno! (LINK)

- Sandra


#negler #negelakk #negledesign #nailart #naildesign

Stripete negledesign

 • 23.10.2014 - 19:08

Hei!

Er en liten stund siden sist nå, og jeg kjenner at jeg begynner å få dårlig tid dersom jeg skal få lagt ut alle designene osv. som jeg har laget i oktober :o 
Det har seg nemlig slik at jeg i sommer en gang ble sløv å legge ut designene mine med en gang jeg hadde laget de, og når det først begynte, så er det veldig vanskelig å ta det igjen - ettersom jeg lager design relativt ofte for tiden!
Det kan dermed hende at jeg vil legge ut opptil to innlegg om dagen i en periode framover, slik at jeg skal rekke å få lagt ut alt, så jeg kan legge ut "månedens design" på slutten av måneden :)
Er også litt kjedelig når venner/familie osv. har sett noen negler på bloggen, også møter de meg kanskje samme dag som jeg har postet her, og lurer på hvorfor jeg har et annet design på neglene :p  

Her er i allefall et design jeg lagde for en stund tilbake:

Jeg har brukt O.P.I - Alpine Snow som base, deretter satt jeg på tape, og lakket annenhver farge med Picture Polish - Eyre, og Picture Polish - Bette. Som dere forhåpentligvis ser på bildene, så er både "Bette" og "Eyre" holografiske lakker, og de eeer såå fiiine! Swatches på disse kommer i løpet av nærmeste fremtid! Har swatchet de, men prioriterer å få ut negledesign først :)

Resultatet ble ikke helt som jeg hadde forventet egentlig, for hele designet minner meg om en pysjamas jeg hadde når jeg var mindre, hahah! Stripetapen jeg brukte er egentlig litt for tynn til at jeg kunne få det resultatet jeg håpet på, så nå har jeg bestilt nail vinyls som er tykkere!
Ble jo likevel ganske kult da, selv om resultatet ikke ble heeelt som forventet.

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

Negledesign: Rock chick

 • 18.10.2014 - 18:34

Den siste tiden har jeg hatt litt dilla på å lage enkle design, mer i den stilen som du ville fått hos en profesjonell negledesigner, framfor ting som f.eks. Minion-negler, converse-negler osv. Mer i den stilen som designet under, liksom. Også har dere kanskje merka at jeg har hatt helt dilla på stempling? Haha. 

Er noen av dere som har savnet "den gamle meg", og den "gamle stilen min". Frykt ikke, jeg har planer om å lage flere slike design framover! Synes bare det er gøy å eksperimentere med litt andre ting også :)  Dette designet synes jeg selv er skikkelig rocka og stilig! Jeg har brukt 'Ciaté - Knee highs' (fra den nye Haute House kolleksjonen til Ciaté, swatches kommer etterhvert!) som base. På den sparklye langfingeren har jeg brukt 'Ruby Kisses - Silver bling' som base, før jeg gikk over med 'Disco Ball' fra Gina Tricot. Helt til slutt har jeg lagt på 2mm studs, kjøpt på BornPrettyStore.

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign 

Årets første høstmanikyr!

 • 16.10.2014 - 19:44

Nå er så og si alle bladene falt av trærne, det er tilogmed flekkvis med litt snø her, og det blir mørkt i halv 7-tiden på kvelden. Da er det på plass med en skikkelig høstmanikyr!Her har jeg brukt "O.P.I - Muir muir on the wall" som base, også har jeg brukt Image Plate "m89" (fra BornPrettyStore) og "O.P.I - Love.Angel.Music.Baby" til å stemple med.Jeg er kjempefornøyd med resultatet! Den duochromede basen skifter mellom lilla, brun, rød og oransje, og kombinert med stemplingen viser de alle fargene høsten fører med seg! Og Love.Angel.Music.Baby var helt perfekt å bruke til stempling!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #fall #fallmani #OPI

Negledesign: Rosa sløyfe // Breast Cancer Awareness

 • 14.10.2014 - 21:26

Hei!

Som mange av dere kanskje har fått med dere, så er oktober "Rosa sløyfe"-måned verden over! Dette er en sak jeg støtter hvert år, og jeg ønsker å dele litt informasjon om aksjonen med dere i tillegg til negledesignet!
Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å spre solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjonen, og øke kunnskapen om brystkreft, samt å støtte brystkreftforskning. 
Rosa sløyfe-aksjonen har sitt opphav i USA, og siden 90-tallet har organisasjoner, bedrifter og privatpersoner viet oktober til måned til Rosa sløyfe-aksjonen. Aksjonen har blitt arrangert i Norge siden 1999. 

Les mer om hvordan du kan støtter aksjonen lenger ned i innlegget. 

Nå over til designet! :)Det vises kanskje ikke så godt på bildene, men det er faktisk en texture-gradient. Jeg har brukt O.P.I - Pussy galore øverst og på sløyfen, og IsaDora - Bon Bon nederst. Det vises mye bedre i virkeligheten, enn på bildene dessverre :/

Jeg er veldig fornøyd med designet, for det er enkelt, men sprer likevel budskapet godt! I år har jeg valgt å lage et negledesign, framfor å gå med den rosa sløyfa på brystet. Dette er min måte å fremme saken på! :)

Det finnes mange måter du kan støtte Rosa sløyfe-aksjonen på. Du kan gjøre mye via KREFTFORENINGENS (LINK) nettsider.
For de av oss som er interessert i negler, så kan du også støtte saken ved å kjøpe lakk! For eksempel har både O.P.I og Essie (som er lett å få tak i i Norge) hvert år en kolleksjon med nye lakker, hvor deler av inntekten går til brystkreftforsking. Jeg venter på at årets O.P.I Pink of Hearts Collection skal dumpe ned i postkassa mi :) 
Støtt denne gode saken, og bidra til å finne en kur mot brystkreft! 

x Hva synes du om designet?
x Har du støttet Rosa sløyfe-aksjonen i år, eller skal du støtte?

- Sandra

Innlegget er skrevet på eget initiativ. 


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #OPI #Isadora #rosasloyfe #rosasløyfe #pinktober #breastcancerawareness #pinkribbon

Negledesign: Colorful splatter

 • 11.10.2014 - 19:31

Jeg har et nytt negledesign å vise dere! :D 

Denne gangen er det faktisk en rekreasjon av et negledesign jeg gjorde tidligere i år, men med andre farger. HER er link til det originale.

Designet er veldig enkelt og artig å lage! Jeg lakket først ett lag med Essie - Licorice (den er så og si en one coater!), deretter la jeg matt top coat over og lot alt tørke.
Så fant jeg fram "Mirror Effect"-lakkene mine fra Erre Due, som jeg kjøpte på Kreta i sommer, og 5 sugerør (ett for hver farge).
Til slutt dyppet jeg sugerørene i lakkene (én om gangen, selvfølgelig), også blåste jeg gjennom sugerøret! Voilá; Splatter-negler!

Jeg har ikke top coat på på bildene, for det demper chrome/speileffekten veldig.Jeg synes det ble ganske kult!

x Hva synes du om designet?

Ha en fortsatt fin helg!

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk 

Negledesign: Cherry Blossom

 • 08.10.2014 - 18:22

Noen har etterlyst månedens negler for både september og august. Jeg vet at jeg ikke har lagt det ut, men jeg har planer om å lage et innlegg med månedens negler for både august, september OG oktober når oktober er slutt!
Grunnen til at jeg ikke har lagt ut månedens negler har vært for at jeg har vært så treg å legge ut designene at plutselig la jeg ut noe fra august i september, osv. Skal forte meg å legge ut de siste designene fra september, også skal bli flinkere å legge ut med en gang jeg har laget nytt design, fra nå! 

Her er ett design jeg lagde for ikke så lenge siden:Kirsebærblomster!
Jeg lagde først en liten, skrå gradient mellom hvit og rosa som base. Deretter brukte jeg noen nail art-penner til å tegne greiner og selve blomstene med! 

Jeg ble veldig misfornøyd med langefingeren, for den svarte pennen gikk tett, også klemte jeg hardt på den (veeeldig lurt), også kom det plutselig kjempemasse svart! I panikk prøvde jeg å redde den med å rosa, men jeg gjorde det egentlig bare verre... Veldig synd, for jeg var egentlig fornøyd med de andre neglene.
På grunn av den ene mislykkede endte jeg opp med å fjerne hele designet etter at jeg hadde tatt bildene... Angrer egentlig litt på det, for når jeg ser på bildene var de ikke så verst likevel! Får prøve igjen en annen gang! :)

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #blomster #cherryblossoms #cherry #kirsebær 

Negledesign: Stempling med A-England - Rose Bower

 • 07.10.2014 - 17:39

Meget kreativ overskrift må jeg si! Er så vanskelig å finne på gode overskrifter når jeg lager design med stempling eller mønsterløse ting som egentlig ikke har noe spesielt navn. Jeg aner ikke hva mønsteret på dette designet heter? Gjør dere? Haha!

Her har jeg stemplet med A-England - Rose Bower over O.P.I - Alpine Snow. Jeg brukte stempelplate "m89" fra BornPrettyStore. Jeg elsker fargekombinasjonen, og at Rose Bower egner seg til å stemple med. Den nydelige rødfargen "popper" liksom oppå den hvite! Men dette designet ble gjort i full fart, og det vises dessverre litt for godt. Det ble en slags "nail fail" for meg dette, da motivet ikke ble plukket ordentlig opp, eller ble lagt så pent på neglen.
Vurderte lenge om jeg skulle legge dette ut eller ikke, for jeg er ikke kjempefornøyd... Men fant ut at dere får se at det hender at jeg feiler! :)

På den andre siden er jeg veldig fornøyd med at jeg endelig får vist dere at jeg har fått meg dagslyslampe i litt sen bursdagsgave! :D Jeg har brukt den på bildet over. Driver enda å finner ut hvilke innstillinger på kamera og hvilke vinkler som egner seg best sammen med lampen, men etterhvert vil det nok bli veldig bra. 
Nå blir det kanskje litt morsommere å mer givende å lage og legge ut design, for det er veldig vanskelig å ta nogenlunde gode bilder når det blir mindre og mindre dagslys ute!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #aengland #stamping #stempling

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits