Høstblader

 • 30.10.2015 - 17:20

Jeg har lenge hatt lyst på flere vinyler fra Whats Up Nails, så for ikke så lenge siden gikk jeg til innkjøp av noen nye, og noen måtte jeg kjøpe flere av, fordi jeg var gått tom. Hun som eier butikken hadde fått mange stilige vinyler nå i forbindelse med Halloween, og hun hadde også fått noen til høsten. I tillegg har hun fått masse stilige vanndekaler! Jeg kommer til å teste noen av disse senere :)

I løpet av samme dagen som jeg lagde disse neglene, så begynte det altså å snø her i Tromsø, og siden da har snøen blitt liggende... Så dette er nok det siste negledesignet med høsttema for i år!

I det originale designet brukte jeg: 
- O.P.I - My Private Jet
- O.P.I - My Vampire is Buff
- Vinyler fra Whats Up Nails
- O.P.I - Coca Cola Red
- H&M - October Russet
- H&M - Dandelion

Jeg endte opp med å "pusse opp" dette designet etter en dag, fordi jeg ville teste en annen fargekombinasjon. Jeg vet ikke helt hvilken jeg likte best, jeg likte de nemlig veldig godt begge to på hver sin måte.
Den ene versjonen er jo litt mørkere i fargene, og den andre er litt lysere. Men begge to passer jo perfekt til høsten. 

x Hva synes du?
x Hvilken versjon likte du best?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #høst #whatsupnails 

OPI - Every Month Is Octoberfest + Gold

 • 29.10.2015 - 20:09

Jeg har jo nevnt før her på bloggen at om høsten så er jeg veldig glad i å bruke litt mørkere farger på neglene. Men av og til blir det kanskje i overkant mørkt, og da er det greit å sprite det opp med noe litt lysere. 

Jeg har lenge hatt O.P.I - Every Month is Octoberfest i samlingen min, men jeg har aldri brukt den før nå, blant annet fordi den er veldig mørk, og jeg har hatt lyst å bruke den sammen med noe litt lysere - uten å ha funnet den perfekte kombinasjonen, før nå.

Her har jeg da brukt O.P.I - Every Month Is Octoberfest som base, også har jeg lagt ett lag med O.P.I - 18K White Gold & Silver Top Coat.I mine øyne en utrolig fin kombinasjon! Den lyse top coaten av hvitt gull og sølv piffer liksom opp den mørke lakken, uten at den forsvinner. Top coaten inneholder altså ekte flak av hvitt gull og sølv, og det er nok kanskje den dyreste og i allefall mest luksuriøse lakken jeg eier! Veldig fornøyd med denne kombinasjonen, og jeg har fått masse komplimenter fra både kjente og ukjente når jeg har vandret rundt med dette på neglene.

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #nailart #OPI #OPINorge

Spooky autumn trees

 • 26.10.2015 - 18:05

For en stund tilbake kjøpte jeg meg en av China Glaze sine nye høstlakker, og jeg synes denne lakken var helt perfekt til en høstmanikyr. Etter litt om og men kom jeg fram til at jeg ville bruke den sammen med litt stempling. 
Slik ble det;

Jeg har brukt: ♥ China Glaze - Cabin Fever ♥ Stempleplate "BP-L015" fra BornPrettyStore (bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på kjøpet ditt!) ♥ Svart stemplelakk fra Mundo De Unas ♥

Fargene skriker definitivt "HØST!", men jeg synes det ble litt i overkant mørkt og dystert i forhold til hva jeg hadde sett for meg. Jeg er likevel veldig fornøyd da! Det ble kanskje mer en blanding av ett Halloween-design og et høstdesign?

Jeg elsker forresten hvordan China Glaze - Cabin Fever ser ut på neglene! Den er duochromet, som betyr at den skifter farge ettersom hvordan lyset treffer. Den skifter mellom gul/gull, rosa og grønn. Noen ganger ser den også litt brun ut. En perfekt høstlakk i mine øyne!

x Hva synes du om designet?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #halloween #høst #rabatt #rabattkode

Swatches: Depend 7-Day Høstkolleksjon 2015

 • 25.10.2015 - 18:29

For en liten stund tilbake så dukket deler av Depend Cosmetics 7-Day høstkolleksjon for 2015 opp i postkassa mi. 

Som jeg har nevnt før, så er 7-day lakkene hybridlakker. De skal på en måte funke som gellakk, men du trenger ingen UV-lampe, og du kan fjerne det med helt vanlig neglelakkfjerner. Dersom du følger de enkle stegene med å fjerne olje fra neglene, base coat, farge, og deretter top coat så skal de vare i 7 dager. 
De har også en coverage-indikator i form av en sirkel som forteller om lakken er dekkende, halvdekkende eller gjennomsiktig - og dette hjelper deg med å vite i forkant hvor mange lag du må legge. I tillegg har de bred børste som gjør det lettere å påføre lakken.


7062 Verry Berry 
Første lakk ut er Verry Berry! Den er ganske gjennomsiktig på første laget, men det dekker en del bedre på andre laget. To lag er kanskje nok, men jeg brukte tre lag for å være helt sikker. Jeg elsker fargen på denne, og dette er en av mine favorittfarger om høsten! Lakken skal i følge coverage-indikatoren være dekkende.


7068 Hit Ém Nice
Neste lakk ut er denne stilige, litt støvete, mosegrønne lakken. Fantastisk å påføre, og kan lett gå som en one coater! Men jeg la to lag bare for å være helt sikker. Jeg synes denne fargen er utrolig kul! I følge sirkelen på flasken skal den være dekkende, og det vil jeg så absolutt påstå at den er!


7064 Fancy Pants
Neste ut er denne nydelige, rubinrøde lakken. Den inneholder et svakt hint av shimmer, men det er dessverre en del tydligere i flasken enn på neglene. Streker litt på første laget, men jevner seg fint ut på andre laget. I følge sirkelen på flaska skal denne være dekkende.


7070 The Thrill
Utrolig fin blågrønn lakk med shimmer i lyseblått og sølv. Dekker godt på førstelaget og kan gå som en one coater om man bruker litt tykkere lag, men jeg la to for å være sikker. Streker litt, som de fleste shimmerlakker gjør, men det blir mindre synlig når lakken tørker. I følge sirkelen på flaska skal denne være dekkende.


Jeg måtte prøve 7070 The Thrill med matt topplakk også, og den nesten enda finere da!


7072 - Golden Masterpiece
Brun lakk med gullspecks. Dette er en perfekt høstlakk i mine øyne, for den minner meg om mørke høstkvelder med gatelys i det fjerne og løv på bakken. Lakken er lett å påføre og den dekker perfekt på to lag. I følge sirkelen på flaska skal denne lakken være dekkende.


Måtte selvfølgelig prøve 7072 Golden Masterpiece med matt topplakk også, og den var utrolig fin da også!


7071 - Peek A Blue
Kongeblå lakk. Dette er den eneste lakken av de jeg fikk som er halvdekkende. Jeg skal være ærlig å innrømme at jeg ikke er noen fan av lakker som ikke dekker så godt, for jeg synes blant annet at de er vanskelig å påføre fint. Denne var veldig vanskelig å få jevn på første laget, men jevner seg mer ut på det andre. Jeg ville ha denne lakken dekkende, så jeg påførte et tredje lag, og da jevnet det seg enda mer ut. Ser på bildet at jeg kanskje skulle brukt et fjerde lag. 
Veldig fin og stilig farge, men jeg liker ikke helt at den halvdekkende.

Hele kolleksjonen består av hele 21 lakker, og jeg er veldig fornøyd med de jeg fikk tilsendt - så det spørs om jeg ikke må ut å få tak i noen av de andre også! Etter min mening er dette en veldig fin høstkolleksjon med utrolig flotte farger, og du er garantert å finne noe som passer for deg, i og med at den inneholder så mange forskjellige farger og nyanser! Dersom du vil se hele kolleksjonen finner du den HER

Depends 7day-lakker finner du på f.eks. Cubus for 39,- pr stk. 

x Hva synes du om lakkene?
x Hvilken likte du best?

- Sandra

/Produktene er sendt for vurdering


 #negler #neglelakk #nails #depend #dependcosmetic #7day #høstkolleksjon #swatch #swatches

Deep blue with foil

 • 24.10.2015 - 18:18

Som jeg har nevnt tidligere, så er jeg veldig glad i mørke farger om høsten. Men noen ganger blir det litt kjedelig med bare én farge. Også er det ikke alltid jeg har like lyst til å stemple over det jeg har laget, eller male noe over det, eller bruke nail vinyls. Da er folie helt genialt!
Folie fungerer egentlig veldig enkelt. Du har lim på neglen, og når limet er blitt gjennomsiktig er det klart til bruk. Deretter tar du folien, som egentlig er ark med forskjellige farger, klistrer på, og drar av. Og vips! Der har du litt ekstra pynt!

Tror jeg blir å lage flere foliemanikyrer fremover, for det er egentlig veldig moro å holde på med, i tillegg til at det er enkelt og tar ikke så lang tid. Også er det ganske stilig, i allefall etter min mening!

Her har jeg brukt:
- H&M - Prussian Wool
- Lim og folie fra bornprettystore (bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på kjøpet ditt)Jeg får ofte høre fra dere lesere at designet ser komplisert ut, eller så virker det komplisert fordi jeg lister opp så mange produkter jeg har brukt. Men i dag kan dere vel ikke si at det virker komplisert? :D

Forresten så vil det komme swatches i løpet av de nærmeste dagene på den lakken jeg har brukt som base i dette designet, sammen med flere andre lakker jeg nylig har kjøpt på H&M! De har nemlig byttet ut hele beauty-avdelingen sin!

x Hva synes

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #naildesign #nailart #rabatt #rabattkode

Rosa Sløyfe-negler

 • 22.10.2015 - 18:25

Som mange av dere kanskje har fått med dere, så er oktober "Rosa sløyfe"-måned verden over! Dette er en sak jeg støtter hvert år, og jeg ønsker å dele litt informasjon om aksjonen med dere i tillegg til negledesignet!
Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å spre solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjonen, og øke kunnskapen om brystkreft, samt å støtte brystkreftforskning. 

Jeg har også i år støttet aksjonen, og i tillegg har jeg valgt å lakke neglene rosa i tillegg til en rosa sløyfe, for å øke oppmerksomheten rundt aksjonen.


Her har jeg brukt: ♥ O.P.I - Mod About You ♥ O.P.I - Alpine Snow ♥ China Glaze - Fairy Dust ♥ Sløyfevinyler ♥

Gå gjerne inn på KREFTFORENINGENS nettsider for å finne en måte å støtte denne saken på, og bidra til å finne en kur mot brystkreft!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #rosasløyfe #rosasloyfe #brystkreft #rosamåned #kreftforeningen 

Svar på diverse spørsmål!

 • 19.10.2015 - 19:09

Jeg får veldig mange spørsmål på bloggen min, så her har jeg samlet noen av spørsmålene jeg har fått den siste tiden, og tenkte altså å svare på de. 
Har dere noen flere spørsmål, så er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg redigere spørsmålene inn i dette innlegget :)  

Hvor kjøper man billig, men bra stempelutstyr? 
 
- Jeg kjøper nesten alt av stempleplater på Born Pretty Store. De har et stort utvalg, og en veldig grei pris. Nesten alle stempleplatene mine er derifra! Bruker man koden min "ABDG10" så får du i tillegg 10% avlsag! 
Stemplelakk kjøper jeg på Mundo De Unas. Lakkene lukter litt rart, men de er utrolig gode å stemple med for de dekker veldig godt, i tillegg så kan man bruke tape til å fjerne lakken dersom man gjør noen feil :)

Har du noen tips for å få sterkere negler?
- Ikke dusj naken (altså uten neglelakk), ikke ha hendene mye i vann (bruk oppvaskhansker når du vasker). Tørker ut neglene helt ekstremt mye!
Bruk neglebåndsolje jevnlig, ikke bruk neglene som verktøy (ikke bruk de til å skrape av ting, til å åpne brusbokser med osv), og er de veldig svake så kan du bruke en negleforsterker. Selv bruker jeg O.P.I Nail Envy. Generelt bare behandle neglene dine pent :)

Hva synes du om gelelakk?
- Synes det er veldig fint, og genialt dersom man vil ha noe som varer litt lengre, og som i tillegg styrker neglene mens du har det på. Men selv har jeg aldri prøvd det proffesjonelt, og den gangen jeg prøvde selv hjemme (uten å ha peiling på hvordan jeg skulle gjøre det) så gikk det ganske dårlig. Jeg anbefaler ikke å rive av geleen i allefall, for det gjorde jeg. Heh...

Kan man utdanne seg som negledesigner i Norge?
- Ja, det kan man. F.eks. via Tone Lise Akademiet eller Neglakademiet :)

Har du et produkt å anbefale til å bruke på ødelagte neglebånd?
- En god neglebåndsolje! Selv bruker jeg Bliss Kiss kjøpt her.På neglene, liker du sterke, svake, pastell eller mørke farger best?
- Det kommer veldig an på humøret og årstiden. Om våren er det kjempefint med pasteller, om sommeren liker jeg litt spreke farger, og om høsten og vinteren går det mye i mørkere farger. Men jeg liker nok spreke og sterke farger best, for da blir jeg alltid så glad når jeg ser på neglene mine, haha!

Hva gjør du når du lakker neglene? Altså, sitter du bare å lakker eller hva gjør du? Må jo være kjedelig i lengden :P
- Haha, godt spørsmål! For ja, det blir litt kjedelig i lengden. Men som regel ser jeg på serie/film/YouTube mens jeg holder på. Da virker ikke ventetiden like lang :p

Hva gjør du for å unngå at neglene sprekker?
- Spørs hva du mener med sprekker. Om du mener at de deler seg i flak osv, så prøver jeg å la være å bruke neglene mine som "verktøy". Jeg prøver å la være å bruke de til å åpne ting med (f.eks. bruker jeg en skje til å åpne brusbokser), til å skrape vekk ting med osv. Om du mener at de knekker på siden, mot huden, så har jeg ikke noe bedre råd å gi enn å ikke la de gro så lange, og å kanskje prøve en annen form på neglene dine. Jeg sliter med det samme, så jeg bruker å variere litt på både formen og lengden på neglene mine. Også passer jeg på at neglene mine ikke blir så alt for lange. Også er fuktighet viktig, så en god håndkrem og en god neglebåndsolje (slik som den jeg skrev om litt lenger opp) er kjekt å ha!

Hvilken neglelakkfjerner bruker du?
- Dette spørsmålet får jeg faktisk veldig ofte! Og jeg bruker ikke noe fancy eller dyre greier, egentlig. For å fjerne lakken bruker jeg som regel enten Depends Dip in Remover, eller Maybellines Dip in Remover. For å gjøre clean up, for å fjerne olje fra neglen før jeg lakker, eller når jeg skal bruke foliemetoden for å fjerne litt vanskeligere lakker så bruker jeg "Pump it!" fra Vita (koster ca 30kr). 
Før brukte jeg Patons som man fikk kjøpt på Cubus, men den har de visst sluttet å produsere :(

Har du noen andre hobbyer utenom negledesign?
- Neglelakk og negledesign er nok min største hobby, men annet enn det så er jeg veldig glad i å fotografere. Jeg synes også det kan være morsomt med litt større DIY-prosjekter av og til, og for en stund tilbake så lagde jeg helt fra bunnen en pyntestige, som jeg nå henger alle smykkene mine på :)

Hvor lenge varer lakken din?
- Hvis jeg faktisk ikke fjerner lakken min fordi jeg går lei, så kan den lett vare i litt over en uke før det begynner å flasse, uansett merke egentlig.

Hvilken base og topcoat bruker du?
Jeg varierer mellom Glisten&Glow - Stuck on blue (base coat) og O.P.I - Nail Envy som base coat. Og jeg bruker alltid Glisten&Glow HK Girl Top Coat. Glisten&Glow får du f.eks. tak i HER

 

 

Merker du stor forskjell på hvilke farga lakker du bruker?
- Egentlig ikke. Noen farger trenger jo flere lag for at de skal være dekkende. Og noen, spesielt mørke farger, har litt lettere for å farge av på de naturlige neglene dine. Men da bruker jeg bare to lag med base coat istedenfor. Annet enn det har jeg ikke merket så mye forskjell på fargene.

Er det noen merker du ikke anbefaler?
- Egentlig ikke her heller. Med bra forarbeid og en god top coat, så kan alle lakker fra alle mulige merker vare i godt over en uke. Det er i allefall min erfaring. Men jeg synes ikke dyre merker slik som f.eks. Chanel, Yves Saint Laurent, osv. er helt verdt det når du finner lakker til 50 kr som ser helt like ut.

Kan du ha en konkurranse snart?
- Håper på å få ha en konkurranse i løpet av nærmeste fremtid. Jeg kan avsløre at når flere har brukt avslagskoden min på Bornprettystore.com som er "ABDG10" så vil det bli en giveaway på Instagrammen min (@nailpolishaddictedno)! :D

 

Det var alle spørsmålene for denne gang, men som sagt - er det noe mer dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg oppdatere dette innlegget etterhvert som det kommer fler spørsmål :)

- Sandra

Depend Bohemian Chic Høst 2015 - Swatches

 • 18.10.2015 - 17:50

For en liten stund siden dumpet Depend Cosmetics minilakk høstkolleksjon ned i postkassa mi, og i dag skal dere få se swatches av disse lakkene! :D

Kolleksjonen inneholder farger som er hentet fra naturen, men for å gi mer liv til fargene har de en metallisk base med ulik farget microglitter. Etter min mening gir lakkene en slags foil finish. 

Disse lakkene har fått hvit kork, og nå har også alle Depends minilakker fått like bred børste som det er i 7day-lakkene. De har også begynt å gi navn til minilakkene (i tillegg til nummer), i allefall i følge et lite hefte jeg fikk med lakkene mine. Men så langt jeg kan se er ikke navnet å finne på flasken, dessverre.
I tillegg har de også fått en Coverage-indikator i form av en sirkel, som forteller om lakken er dekkende, halvdekkende eller gjennomsiktig. På de lakkene jeg har swatchet her så er sirkelen fylt, som betyr at de skal være dekkende.


4077 - Free Spirit
En kald lilla metallisk lakk, med lys lilla microglitter. Veldig enkel og grei å jobbe med. På bildet ovenfor har jeg brukt to lag.


4078 - Boho Style
I enkelte lys ser den grå ut, mens i andre lys ser den mørk, støvete plommefarget ut. I enkelte lys ser den også brun ut. Microglitter i sølv og beige. En veldig spesiell farge, men jeg liker den godt. Ganske dekkende på første laget faktisk, men trenger to lag for at den skal bli slik som jeg vil ha den. Veldig lett å jobbe med.


4079 - Flower Child
En nydelig lakk med magentafarget, metallisk base og sølv og lyserosa microglitter. Litt tynn på første laget, men dekker godt med andre laget Som de andre lakkene er den også veldig enkel og jobbe med. Og jeg elsker fargen!


4080 - Earth Godess
Svart base med microglitter i sølv. Den er veldig fin å jobbe med, og dekker veldig godt på første laget. La et lag nummer to for sikkerhetsskyld. Synes denne lakken er utrolig kul! Har også prøvd denne med matt topplakk, bildet finner du nederst i innlegget.


4081 - Hippie in Love
Dette er den lakken som kom desidert dårligst ut på bildene. Lakken er egentlig en beige-farget metallakk med microglitter i rosa, sølv og lilla, men den ser veldig sølvfarget ut på bildet. Den skifter litt farge etter hvilket lys den er i, men ser generelt en del varmere ut enn på bildet. Den var litt tynn på første laget, men med et lag nummer to ble den helt perfekt. Også denne var lett å jobbe med.


4082 - Woodstock Memories
Nydelig metallisk rosegull med beige og sølvfarget microglitter. Rosegull er jo så populært i år, og denne lakken er så stilig! Den er også veldig fin for de som ikke er så alt for glad i spreke farger, men som likevel vil ha litt på neglene. Litt tynn på første laget, men bygger seg fint opp på det andre laget. Også denne var veldig lett å jobbe med.

Alle lakkene er veldig kule slik som de er, men de kan bli enda stiligere om man har en matt topplakk over, slik som her;


4080 - Earth Godess med matt topplakk.  Gah, jeg elsker hvordan denne ble med en matt finish! 

Som jeg nevnte øverst i innlegget så skulle alle disse lakkene være dekkende i følge coverage-indikatoren, og det vil jeg virkelig si de er! Alle lakkene dekket perfekt på to lag, og det er jo en slags uskreven regel at man lakker neglene med to lag med farge uansett. Jeg er også svært fornøyd med at alle disse lakkene var så lette å legge og jobbe med. Formualen på alle lakkene er veldig god!

Når det kommer til fargene så liker jeg også de veldig godt, men jeg kjenner jeg savner en grønntone i denne kolleksjonen - spesielt i og med at fargene skal være hentet fra naturen. Men alt i alt synes jeg dette er en veldig flott høstkolleksjon, som jeg vil anbefale videre!

Lakkene finner du for 29kr pr stk hos blant annet Cubus!

- Sandra

/Produktene er sendt for vurdering


#negler #neglelakk #nailpolish #swatch #swatches #depend #dependcosmetic #høst #fall #autumn

Video Tutorial: Converse Nail Art

 • 15.10.2015 - 19:30

Her er endelig video tutorialen på Converse-neglene mine! Videoen skulle egentlig komme opp i går, men jeg hadde litt problemer med nettet.. Men bedre litt sent enn aldri, ikke sant?

 

Håper dere liker videoen!


Husk å trykke på "720p" for best kvalitet!

Hvis dere lurer på hvilke produkter/verktøy som er brukt i videoen, står det i informasjonen under videoen på YouTube! :)

Forresten, fortell meg gjerne om dere ønsker at jeg skal fortsette å tekste videoene mine, eller om jeg skal la være. Jeg kommer til å prøve å lage flere videoer fremover, og å tekste videoene er faktisk noe av det som tar lengst tid, så det hadde vært fint om dere fortalte meg om dere ville ha det der eller ikke :)

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #conversenails #converse #tutorial #DIY #howto #video 

Converse Nails

 • 13.10.2015 - 18:23

Converse-negler har jeg laget flere ganger før, men de er så morsomme å lage! I tillegg begynner det å bli en stund siden sist jeg lagde de, og det er nok stor forskjell fra sist gang uansett!
Det er forresten de gangene jeg har hatt Converse-negler at flest folk har kommentert neglene mine og kjent igjen hva det er jeg faktisk har laget - og det er jo bra, haha!

Tutorial på dette designet kommer i morgen! :D

Til dette designet har jeg brukt: ♥ O.P.I - Coca-Cola Red (Tommel)♥ O.P.I - Can't Find My Czechbook (pekefinger) ♥ O.P.I - I Just Can't Cope-Acabana (langefinger) ♥ Essie - Mojito Madness (ringfinger) ♥ H&M - Purple (lillefinger) ♥ O.P.I - Alpine Snow (tuppen av skoen) ♥ China Glaze - Platinum Silver (ringen til skolissene) ♥ Svart akrylmaling (den svarte buen) ♥ Hvit akrylmaling (skolissene) ♥

Høres (og ser) kanskje ut som fryktelig kompliserte saker, blant annet fordi jeg har brukt så mye til dette designet, men det er langt ifra så vanskelig som det ser ut til! Det er ikke et av de enkleste designene du kan lage - det skal jeg innrømme - men med en ganske stødig hånd og en dæsj tålmodighet så kan alle få dette til :-)

Jeg lager alltid samme designet på begge hendene, men jeg synes det er litt mer å skryte av når det er design som er malt på frihånd. Så her ser dere hvordan det gikk når jeg prøvde å male designet med venstre hånd på min høyre hånd:

Ikke fult så bra som på venstre hånden, men jeg synes ikke det er så ille likevel! Noe som derimot er ille, er håndposeringen min! Jeg vet ikke hva det er, men høyrehånda mi kan seriøst ikke posere, haha!

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, men jeg skulle kanskje ønske jeg brukte rød på en av de andre neglene enn tommelen, for jeg synes kanskje det ble litt kalde farger på de fire andre neglene. Men, men! 

Som jeg nevnte øverst i innlegget kommer det også en videotutorial i morgen, som viser hvordan jeg lagde dette designet. Så følg med! :D

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #converse #conversenegler #conversenails

Autumn leaves

 • 11.10.2015 - 19:10

Det er definitivt blitt høst, og jeg har det litt for vane å følge årstidene også når det kommer til neglene mine. På våren synes jeg det er perfekt med litt duse pasteller, om sommeren er det gjerne spreke farger, mens om høsten og vinteren går det i litt mørkere og dempede farger. 

Dette er altså årets første høsdesign!

Her har jeg brukt: ♥ O.P.I - Muir Muir on the wall (base) ♥ O.P.I - Love.Angel.Music.Baby (til å stemple med) ♥ Stempleplate "BP-19" (kjøpt HER - bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag!) ♥

O.P.I's "Muir Muir on the Wall" er en duochromet lakk, som betyr at den skifter farge etter hvilket lys den er i. Det er én av grunnene til at disse to bildene er så forskjellig. 
Det er en plommefarget lakk, men i enkelte lys er den veldig gylden, og i andre lys ser den nesten mørk brun ut. Perfekt høstfarge i mine øyne! Og jeg synes kombinasjonen av disse den og "Love.Angel.Music.Baby" er utrolig fin.
Jeg brukte også disse fargene i et design i fjor høst, det kan du se HER.

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #rabatt #rabattkode

Simple look with studs

 • 10.10.2015 - 20:43

2. september hadde jeg bursdag, men jeg fikk aldri tid til å lage noe fancy design i år. Det ble bare en enkel farge (som matchet med det jeg hadde på meg) med noen studs på.

Man kan trygt si jeg er på overtid med å få postet dette, men bedre sent enn aldri!

Jeg fikk ikke tatt noen spesielt gode bilder av det heller, men men;

Jeg har brukt: ♥ Picture Polish - Lakodom ♥ 2mm studs (her, bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag) 

Veldig enkelt, men samtidig veldig fint synes jeg. Picture Polish - Lakodom har holografiske specks i seg, som gjør den litt mer spennende og "fargerik" enn hvilken som helst annen lakk. Også er i tillegg studsene med på å pynte litt mer opp.

Men neste år håper jeg at jeg har litt bedre tid til å fikse neglene mine til bursdagen min! :)

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #rabatt #rabattkode

Gradient med sommerfugler

 • 09.10.2015 - 17:28

Det ble som jeg "fryktet" for et par innlegg siden... Jeg klarte altså ikke å la gradienten være i fred! Jeg måtte altså bare stemple litt over den... 

Til gradienten har jeg brukt: ♥ O.P.I - Alpine Snow (base) ♥ En sminkesvamp ♥ ORLY - Lemonade ♥ Essie - Haute as Hello ♥ Essie - Castaway ♥
Ellers har jeg brukt: ♥ Stempleplate "BP-74" (her - Bruk koden min "ABDG10" for 10% rabatt) ♥ Svart stemplelakk fra Mundo De Unas ♥ Ciaté Mattnificent Top Coat

Må jo innrømme at det ikke ble så verst da, selv om det kanskje ble litt "overkill" med samme motivet på alle neglene. 

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #rabatt #rabattkode

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits