Vise gamle design?

 • 30.11.2013 - 14:45

Hei!

Når jeg opprettet denne bloggen, hadde jeg allerede holdt aktivt på med negledesign i ca. 8 måneder. Dermed sier det vel seg selv at jeg ikke har fått vist fram alle negledesignene jeg har laget, her på bloggen.


Tilfeldig bilde fra akrivet til bloggen.

Det jeg da lurer på er; Ville det vært interessant for dere lesere om jeg la ut bilder av gamle design jeg har laget?

Hvis dette er noe dere ønsker, si ifra i kommentarfeltet eller trykk "Liker" rett under dette innlegget! 

- Sandra

Nytt design

 • 30.11.2013 - 13:42

Hei!

I natt har jeg sittet oppe å ordnet nytt design til bloggen. Jeg har tatt i bruk et gratisdesign av KvDesign, også har jeg gjort noen små justeringer slik at det ble slik jeg ville ha det. 

Det gamle designet var fint, men jeg hadde hatt det i nesten et halvt år og var litt lei. Derfor syntes jeg det var på høy tid å få inn noe nytt!  Nå er det jo vinter og når jeg hører det ordet tenker jeg med en gang på hvit snø. Jeg fant ut at jeg ville ha et lyst design som passet litt bedre til årstiden.  


Slik så det gamle designet ut.

Jeg synes på mange måter det nye designet er mye finere og "freshere". Den nye headeren (som jeg selv har laget) er jeg litt usikker på. Jeg har ordnet teksten på headeren slik at det er bilder av negledesignene mine inni teksten, men det ble ikke helt slik jeg hadde tenkt. Kan hende det kommer en ny header om ikke så lenge. Si gjerne hva dere synes om headeren!

Ellers er hele sidemenyen flyttet fra venstre side, til høyre side. Jeg har ordnet nytt profilbilde, og jeg ordnet en mer utfyllende tekst om meg - som mange har spurt etter. Jeg har også laget en egen fane for hvordan dere kan kontakte meg. De to sistnevnte finner dere i linjen rett under headeren :)

Hva synes du om designet? Trykk gjerne på "liker" rett under innlegget, dersom du likte det nye designet.

Det er forresten et par av dere som har etterlyst nytt negledesign. Jeg har vært ganske opptatt denne uken, så jeg har ikke hatt tid til å lage noe nytt negledesign enda. I morgen skal jeg rydde og vaske leiligheta + pynte litt til jul, så det kommer tvilsomt noe negledesign da heller. Skal prøve å få lagd noe nytt enten på søndag eller på mandag! Stay tuned. 

- Sandra
 

Negledesign: Pink glitter gradient

 • 26.11.2013 - 16:54

Hei! 

Nå ble det plutselig litt stille på bloggen igjen, men frykt ikke; jeg lever enda! Det er bare slik at jeg har perioder hvor jeg lager veldig mye negledesign, også har jeg perioder hvor jeg ikke lager noen ting. Denne gangen har det vært en sånn periode hvor jeg følte meg kjempeinspirert og hadde mange ideer. Kan godt hende det blir litt stille denne uka, men det kan også hende det dukker opp flere negledesign. Time will show.

På lørdag lagde jeg et nytt negledesign, men jeg har ikke hatt tid til å legge det ut før nå. Bedre sent enn aldri! 
Lakkene jeg har brukt er  O.P.I - Princesses rule! og O.P.I - Pink yet lavender + base coat og top coat, selvfølgelig.

Det jeg har prøvd på denne gangen er å gjøre en glitter gradient. Det er noe jeg synes er litt vrient, i og med at det ikke gjøres slik som vanlige gradients (med svamp osv.), men med penselen på neglelakken og eventuelt en tannpirker.  
Utfordringene mine med dette designet er å få masse glitter øverst på neglen, og at det gradvis skal bli mindre nedover negelen.
Jeg får ikke helt til den fine overgangen enda, til tross for at jeg jobbet med både penselen på lakken og tannpirker. Med tannpirkeren satt jeg å "fisket" ut glitter som jeg plasserte på negelen hvor jeg syns det manglet litt glitter. 

Jeg synes designet ble fint, selv om jeg kanskje ikke fikk til den gradient-effekten helt. Fargene kommer ikke helt til sin rett, for i glitterlakken er det holografisk glitter - noe som ikke vises på bildene. Det var mye finere i virkeligheten.

Det var designet for denne gang. Vi blogges plutselig igjen!

Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #OPI

LEGO-negler

 • 23.11.2013 - 15:24

Hei!

Denne gangen har jeg valgt å lage et negledesign som er inspirert av en ting fra barndommen min - nemlig LEGO!  Jeg lekte mye med LEGO Duplo når jeg var liten, og jeg hadde ganske masse husker jeg. Synes det er litt gøy at dette er omtrent like populært i dag, som det var når jeg var liten. Er jo enkelte leker som går helt av moten, men LEGO er "tidløs". 

Fargene jeg har brukt er: Grønn: Essie - Mojito Madness. Rød: Essie - Peach Daiquiri. Hvit: Essie - Blanc. Blå: H&M - Blue my mind. Gul: Ruby Kisses - Happily yellow. "Skyggen" som skaper en 3D-effekt er en mørk grå lakk fra Depend, men nummeret er slitt bort. 

Venstre hånd:


Høyre hånd:


Jeg har sensurert lillefingeren fordi designet ble ødelagt når jeg drev å styrte med det tunge speilreflekskameraet mitt. 

Dette er egentlig et veldig enkelt design å lage. Du lakker først alle neglene med den basen du vil bruke, deretter (når det er tørket selvfølgelig) tar du en stor dotting tool å lager de grå "skyggene". Når "skyggene" har tørket, tar du en litt mindre dotting tool og lager prikker med basefargen inni de grå. Pass på at basefargen overlapper det grå helt på ett punkt, på hver prikk. Det er ikke så vanskelig :)

Jeg synes dette designet var veldig kult! Jeg syntes de så mer ut som ordentlige LEGO-klosser når jeg så på neglene med litt avstand. 

Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #naildesign #nailart 

Negledesign: China Glaze Tranzitions - Split perso-nail-aty

 • 21.11.2013 - 16:09

Hei!

Dette blir bare et kjapt innlegg for å vise dere en kul lakk jeg fikk i posten for en stund siden, og som jeg nå har testet. Dette var egentlig ikke ment for å vises noen plass, kun for å eksperimentere. Dermed er ikke "designet" det fineste.

China Glaze har en stilig kolleksjon som heter Tranzitions. Det er flere lakker i mange forskjellige farger og lakkene skifter faktisk farge dersom du har top coat på. Jeg synes dette var utrolig kult, så jeg klikket hjem tre lakker fra kolleksjonen. Fargen jeg skal vise i dag heter "Split perso-nail-aty".


Her er uten top coat. En veldig fin gammelrosa farge!


På ringfingeren har jeg top coat på hele negelen, mens på de andre har jeg laget prikker med top coat. Det tar litt tid før den mørke fargen kommer frem, så det var ikke helt enkelt å lage fine prikker når man ikke så hvordan de ble med en gang. Som dere ser ble det en litt mørkere gammelrosa farge hvor top coaten er. 

Utrolig kult, synes i allefall jeg. Har mange ideer til hva jeg kan lage med disse lakkene :D

Hva synes du om lakken? 

- Sandra


#nails #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #chinaglaze

IsaDora - Chameleon Crush

 • 20.11.2013 - 21:32

Hei. 

Tenkte kanskje det var på tide å blogge litt igjen. Formen har ikke vært helt på topp den siste tiden i tillegg til at nettet ikke har villet samarbeide helt med meg. Vet de fleste av dere lesere er mest begeistret for negledesign, men at det kommer en swatch er vel ikke helt forferdelig? Er vel bedre enn ingen blogging, tenker i allefall jeg. 

Lakken jeg har gjort en swatch av denne gangen er Chameleon Crush fra høstkolleksjonen til IsaDora's sugar crush. Etter min mening er denne den mest spenstige lakken i høstkolleksjonen og det er denne jeg har gledet meg mest til å teste. 
Dette er en teksturlakk med blå-lilla base og masse fint grønt glitter som nesten kan se litt gull ut. Kommer den i det rette lyset glitrer den helt utrolig vakkert!  Jeg synes også den endrer veldig farge etter hvilket lys du er i - noe som passer bra til navnet! Er du i et kalt blålig lys så ser basen mest blå ut, mens står du i et litt varmere lys så ser den mer lilla ut. 

Jeg synes denne lakken var veldig lett å legge, men jeg trengte 3 lag. Legger du litt tykkere lag kan 2 lag være nok.


Her vises det grønne glitteret i lakken veldig godt. 

Jeg elsker denne lakken. Bildene får ikke vist helt hvor nydelig denne lakken egentlig er, til tross for mye eksperimentering med lys. 

Hva synes du?

Skal forresten prøve å få laget noen nye negledesign i løpet av denne helgen. Har langhelg og dermed bedre tid. Savner jo å sitte og pusle med neglene :)

- Sandra


#negler  #neglelakk #isadora #sugarcrush

No tool: Blomster-negledesign

 • 14.11.2013 - 20:34

Hei!

Ble inspirert av den siste videoen til SaraBeautyCorner (på YouTube og på blogg.no) og bestemte meg for å prøve hennes "No tool" blomsterdesign. 

Slik ble det! :) 

Som jeg sa så er dette et "No tool"-negledesign, altså har jeg ikke brukt noen form for verktøy annet enn penselen til neglelakken.  Alle lakkene jeg har brukt er fra Essie. Som base har jeg to lag av "Turquoise & Caicos", ytterst på blomsten og rundt det rosa har jeg brukt to lag av "Blanc" og det rosa er "Lovie Dovie".  Du kan bruke hvilke farger som helst både som base og på selve blomsten. Jeg valgte å prøve på det som lignet mest på resultatet fra videoen til Sara, fordi jeg enkelt og greit har litt dilla på mintgrønn for tida, og fordi det så bra ut slik som hun gjorde det.

Essie har brede børster, så for å lage det hvite på blomsten bruker du den brede siden og for å lage det rosa vrir du om børsten og bruker den smaleste sida. Veldig raskt, veldig enkelt og veldig fint - spør du meg. Eneste er at jeg kanskje må øve litt mer på denne teknikken. Er så vant med å bruke alle mulige verktøy, haha.

Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #naildesign #neglelakk #nailart

Puzzle nail art

 • 11.11.2013 - 21:19

Hei!

Tenkte det var på tide med et nytt negledesign, så i dag har jeg laget puslespill-negler!Det jeg gjorde var å legge to lag med Essie - Blanc først, deretter tok jeg to tapebiter og tapet øverst i høyre hjørne og nederst i venstre hjørne. Så lakket jeg delen av neglen som var uten tape med Essie - Naughty Nautical. Helt til slutt tok jeg en stor dotting tool og koblet sammen "puslebrikkene". Egentlig et ganske enkelt design, men jeg plagdes en del med tapen jeg brukte - så noen av neglene ble en skikkelig tålmodighetsprøve, haha.

Jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Hva synes du?

Forresten, det jeg sa før helgen at jeg skulle poste i løpet av helgen er ikke ferdig enda. Det kommer når jeg har gjort det ferdig, og har tid til å vise dere det! :)

- Sandra


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign

Negledesign: Essie Licorice og IsaDora Black Crush

 • 07.11.2013 - 21:24

Hei!

I går kombinerte jeg to av mine favorittmerker innenfor neglelakk, nemlig Essie - Licorice og IsaDora Black Crush fra Sugar Crush-kolleksjonen. Det jeg har gjort er noe som er veldig enkelt, men likevel veldig stilig synes jeg. Essies Licorice er jo en helt vanlig neglelakk, mens IsaDoras Black Crush er en teksturlakk. Det jeg gjorde var å først lakke neglene to lag med Licorice, når dette var tørket tok jeg en stripe med tape midt på neglen og lakket halve neglen med Black Crush. 

Slik ble det:

Jeg synes det ble veldig fint alene, men valgte likevel å stæsje det litt opp - så jeg satte på rhinestones. Det som er litt dumt er at jeg har bare små "hjul" med rhinestones, og det er veldig lite rhinestones i disse hjulene - dermed hadde jeg ikke nok til at begge hendene ble like. 

Venstre:


 
Høyre:Jeg vet ikke hvilken hånd som ble min favoritt, egentlig. Begge var liksom fin på sin måte, syntes jeg. Venstrehånda ble kanskje litt mer sånn man kan bruke på fest, mens høyrehånda ble litt mer hverdagslig? 

Jeg synes det ble ganske stilig, men hva synes du? Hvilken hånd likte du best? Var det best med eller uten rhinestones? 

I morgen, dersom jeg får tid, skal jeg vise dere noe morsomt og praktisk, kanskje spesielt for de av dere som har en del neglelakker! Kommer det ikke i morgen kommer det sikkert i løpet av helgen :)

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #essie #isadora

IsaDora - Gold Crush

 • 05.11.2013 - 21:18

Hei!

I slutten av september begynte høstkolleksjonen å komme inn i butikkene her i Tromsø, og jeg gikk raskt til innkjøp av alle sammen. Jeg har ved flere anledninger fortalt hvor begeistret jeg er for Sugar Crush lakkene, og dette står jeg enda for.

Nå har jeg endelig rukket å teste den første lakken, og det er IsaDora - 116 Gold Crush. Her har jeg to lag.


Se så utrolig vakker den er!

Gold Crush er en gullfarget glitterlakk som består av microglitter og litt større glitter. Jeg har sittet i flere timer og studert lakken, men har enda ikke bestemt meg for om det største glitteret er sølvfarget eller om det faktisk er gullfarget. I forhold til andre gullfargede lakker jeg har, har jeg inntrykk av at denne nesten er litt kald - noe som gjør at jeg synes den er mye mer diskret og passer perfekt til omtrent alt. 

Dette ble lett en favoritt hos meg. Hva synes du om lakken? Og hva synes du om Sugar Crush-kolleksjonene?

- Sandra


#negler #neglelakk #swatch #isadora #sugarcrush

Månedens design - Oktober 2013

 • 01.11.2013 - 21:11

Hei!

Nok en måned har gått og vi er allerede inne i november. Tror jeg sier dette hver gang jeg viser månedens design men; Hjelp så fort tiden går! Det er bare 2 måneder igjen av 2013 - hvor ble det av tiden? Var det ikke nettopp nyttårsaften? Var det ikke nettopp sommerferie? Startet ikke jeg denne bloggen i forrige uke? Det er snart for sent til å begynne å kjøpe julegaver tidlig, liksom... Jeg synes tiden går så alt for fort.

Forrige måned beklaget jeg meg en del over at det ble så lite negledesign, og jeg lovte å prøve og lage flere negledesign i oktober. Nå når jeg har rotet i arkivet, ser jeg jo at det ble veldig lite negledesign denne måneden også, men men. Denne måneden lagde jeg 2 mer design, enn jeg lagde i september. Men jeg har jo skrevet flere ganger på bloggen at jeg vil ikke lage så mange negledesign fremover - nettopp fordi jeg ikke har så mye tid til det. Jeg lager negledesign så ofte jeg kan og så ofte jeg har lyst, og det er jo akkurat slik det skal være. Er det ikke? Uansett, i november vil jeg prøve å få laget kanskje 10 negledesign, men jeg tør ikke love noe som helst annet enn at; et par negledesign blir det.

Her er designene jeg lagde i oktober:


♥ 1: Fransk manikyr med en twist ♥ 2: Pink and white dots ♥ 3: Halloween design 3 - Spider web ♥ 4: Halloween design 1: Pumpkin ♥ 5: Halloween design 2: Ghosts ♥ 6: Pacman ♥ 7: Hello Kitty negler på lillesøstera mi. 

Mine favoritter denne måneden er nummer 1, 2, 5, 6 og 7. Hva er dine favoritter? 

- Sandra


#negler #neglelakk #naildesign #negledesign #nailart

Fransk manikyr med en twist

 • 01.11.2013 - 18:45

Hei!

Først av alt må jeg bare si: Tusen takk for all den fine responsen på den nye headeren min! Hadde overhode ikke trodd at jeg skulle få så mange tilbakemeldinger :)

Nå over til neglene mine: Jeg lager jo ofte alle mulige slags negledesign, så på tirsdagen tror jeg det var, tenkte jeg at det kanskje var på tide at jeg lagde noe litt mer normalt. Jeg fant ut at jeg ville lage fransk manikyr, men jeg tenkte at helt vanlig fransk manikyr var litt for kjedelig. Jeg kom fram til at jeg kunne bruke en shimmerlakk og en glitterlakk for å gjøre det mer spesielt.


Bildet får ikke frem hvor fint det egentlig ble, men se for dere at neglene mine glitret like mye som neglelakkflasken jeg holder :) 

Lakkene jeg har brukt i  rekkefølge; 1 lag av Essie - Muchi, Muchi ♥ 1 lag av Ciaté - Halo ♥ 1 lag av Gosh - Girls on film (lakken jeg holder i handa) ♥ Essie - Blanc på tippen av neglene. ♥ + Base coat og top coat, da.

De hvite tippene (heter det det? haha...) har jeg laget for fri hånd, så de er ikke helt perfekte kanskje. Vet ikke om dette kan kalles et design egentlig? Uansett, så er jeg veldig fornøyd med denne manikyren og jeg følte meg utrolig feminin med disse neglene. Er så godt å kunne veskle på hva man vil ha på neglene!

Hva synes du? :)

- Sandra

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits