Negledesign: Rough Sweet Stripes

  • 28.11.2014 - 20:11

Hei!

I dag har jeg ett nytt negledesign å vise dere! Jeg har laget det med lakkene jeg fikk i pakken min fra Depend Cosmetic Norge :)

Som base har jeg brukt Depend - 31 (hadde den fra før). Så la stripetape, og la annenhver med RoughSweet-lakkene nr 2096 og 2098. Synes det ble et veldig søtt resultat, og det minner meg litt om sukkertøy faktisk! 
Elsker at Depend har kommet med RoughSweet-lakker, for som dere kanskje har fått med dere elsker jeg teksturlakker! Jeg har jo f.eks. alle Sugar Crush-lakkene fra IsaDora!  Noen av dere lurer kanskje på hvorfor jeg plutselig har korte og firkantede negler? Vel, dette skjedde for en stund tilbake:


Trykk på bildet for å komme til Instagrammen min :)
 

Jeg har lenge hatt en sprekk på siden av høyre tommel, som jeg har prøvd å fikse med tepose og neglelim (sjekk hvordan HER). Det er forresten rester av lim og tepose dere ser på neglen min, dersom dere synes den ser rar ut!
Det funket å fikse den i nesten en måned, men jeg visste at omsider ville neglen knekke helt av. Men jeg var ikke helt forberedt på at det skulle skje akkurat nå! Hahah. Jeg som håpet på lange, fine negler til jul. Jaja... Får bare behandle dem så pent som overhode mulig fremover, og håpe at de vokser seg lange igjen! 

Dere kan forresten lese Depend's eget innlegg om neglene mine på bloggen deres HER :)

x Hva synes dere om designet?

Håper dere får en flott helg! Kanskje snakkes vi mer i løpet av helgen også :)

- Sandra

//reklame


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #depend #DependCosmetic #DependCosmeticNorge

Negledesign: Svart og sølvstamping

  • 24.11.2014 - 19:36

Ting kommer fortsatt litt sent på bloggen, men bedre sent enn aldri tenker jeg. Jeg har litt å vise fram fremover, men jeg venter med å vise alt til jeg faktisk har lyst. Er jo mye morsommere å blogge når man faktisk har lyst, og ikke fordi man føler at man MÅ BLOGGE for å holde lesere fornøyd! Men bare så det er sagt, så prioriterer jeg å få ut designene mine først!

Når det er sagt, her er et design jeg lagde for en liten stund tilbake:

I dette designet har jeg brukt Essie - Licorice som base, også har jeg brukt stempleplate "M89" fra BornPrettyStore + sølvfarget spesiallakk fra Mundo De Uñas. 

På det øverste bildet har jeg blank top coat, og på det nederste har jeg ett lag med Ciaté Mattnificent Top Coat, som altså er en matt top coat. Jeg likte designet best matt, faktisk, og det er det ikke så ofte jeg gjør!
Vet ikke om det vises så alt for stor forskjell på bildene dessverre, men forskjellen var ganske stor i virkeligheten! Noen av dere er forresten veldig oppmerksomme, og har poengtert at jeg har brukt samme motivet de siste gangene jeg har stemplet, og det stemmer. Jeg brukte blant annet akkurat samme motiv og samme lakk for en stund tilbake, men da hadde jeg hvit base istedenfor. HER (LINK) kan dere se den versjonen.

x Hva synes du om designet?
x Likte du den matte eller den glossye versjonen best? 

Håper dere alle har fått en grei start på uka, også snakkes vi forhåpentligvis snart igjen!

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #essie #mundodeunas

Lilla glitter gradient og spennende nyheter!

  • 18.11.2014 - 18:58

Hei!

I dag har jeg noe spennende og morsomt å vise fram og fortelle dere! Jeg ble for en liten stund siden kontaktet av Depend Cosmetic Norge, som ønsket å sende meg diverse neglesaker, mot at jeg lager noen design til dem. Jeg synes så klart dette er kjempemoro og stor stas, og takket derfor ja. Nå har jeg mottatt pakken min (visste ikke hva jeg ville få på forhånd), og jeg fikk 5 lakker + noen rhinestones! 

Og nå har jeg laget det første (av flere kommende design) med to av lakkene:På bildene over og under har jeg altså laget en gradert effekt med Depend minilakk nr 410 og nr 4005!
Nr 410, altså den lilla lakken jeg har som base, var lett og legge og dekket godt på to lag. Glitterlakken var også lett å jobbe med. 

Jeg synes disse to lakkene passer utrolig godt sammen, og designet lyser litt opp nå i mørketiden. Depend-lakkene er små, noe som gjør at de f.eks. er lette å ta med seg overalt! Jeg hadde blant annet med meg noen på ferie i sommer :) De er også veldig billige og lette å få tak i. 

Visste dere at i starten når jeg begynte å samle på neglelakker, så hadde jeg nesten bare Depend-lakker? Selv den dag i dag, mange år etter at jeg begynte å samle, så inneholder samlinga mi flest lakker fra Depend, haha :)

Les gjerne innlegget Depend skrev om designet mitt på bloggen deres HER!

x Hva synes dere om designet? 

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #Depend #DependCosmetic #DependCosmeticNorge

//Reklame

Swatches: O.P.I Pink Of Hearts Collection 2014

  • 18.11.2014 - 10:40

Jeg har en litt (veldig) forsinket swatch å vise dere! 

For 8. året på rad gir OPI ut "Pink of hearts" settet sitt! Settet er en del av Breast Cancer Awareness-måneden oktober, og deler av inntektene etter settet går så klart til brystkreftforskning. Settet er kun tilgjengelig i september og oktober, så det er nok dessverre vanskelig å få tak i nå :/ Men fordi jeg allerede hadde swatchet lakkene tenkte jeg at jeg likevel kunne poste de på bloggen.


Årets sett inneholder de to lakkene "Mod About You" og "The Power of Pink" og en glitrende, rosa neglefil med en Rosa Sløyfe-charm.


Mod About You, 2 lag.
Dette er fine Mod About You! Det er en lys, bittelitt kald rosafarge. Den var fin å jobbe med, å dekket godt på to lag.


The Power of Pink, 1 lag over Mod About You.
The Power of Pink har mørkt rosa og hvitt glitter i en rosa base. Den kan bli brukt alene, men da trenger du nok minst 2 lag, så jeg valgte å legge den over Mod About you. Jeg synes de to lakkene var utrolig fin sammen!
Lakken var lett å legge, og man fikk enkelt med glitter på kosten uten å måtte "fiske" etter det. Jeg synes denne lakken er så utrolig fin, og jeg har ingen i samlingen min som ligner! :D

Jeg elsker disse to lakkene! Og igjen må jeg bare beklage at jeg ikke fikk postet swatchene mens de enda var lett tilgjengelige.

x Hvilken likte du best?
x Fikk du kjøpt dette settet?

Det kommer flere innlegg i løpet av dagen, så følg med! :D

- Sandra


 #negler #neglelakk #swatch #swatches #swatcher #OPI #PinkOfHearts2014 #brystkreft #breastcancerawareness

Månedens design - August 2014

  • 13.11.2014 - 19:49

Hei! 

Long time, no see... Orker ikke komme med en lang unnskyldning om hvorfor jeg ikke har blogget i det siste, for det gjør jeg alltid. Men kort fortalt: Jeg har blogget ganske mye de siste månedene, og jeg ble helt ærlig litt lei og trengte en pause. I tillegg har mørketiden slått meg helt ut, slik at jeg ikke har hatt så mye energi til å verken blogge eller lage nye design. Det har forsåvidt også gått utover andre ting. Sofaen min har blitt mye brukt den siste tiden, for å si det sånn! 
Men nå begynner det å bli litt bedre, så jeg skal prøve å få blogget litt oftere! :)

Noen av dere stusser kanskje på overskriften? Vel, jeg har ikke lagt ut "månedens design" på lenge. Det kommer av at jeg har vært veldig lat med å få designene mine ut på bloggen, og plutselig kommer design jeg lagde i august ut i september. Og når man har kommet inn i en slik sirkel, er det vanskelig å komme ut igjen. Men i oktober klarte jeg å få orden på dette, så i løpet av kort tid vil månedens design for september og oktober 2014 også komme ut!

Her er designene jeg lagde i august:

August var en god nail art-måned for meg! Jeg følte meg inspirert, og begynte sakte men sikkert å forme neglene fra firkantede til mandelformede. Jeg elsket å ha firkantede negler, men de knakk så lett, og jeg ville prøve å få til å gro lange negler, så jeg endret form. Og som dere kanskje har sett, så har sett i det siste, så har neglene mine blitt kjempelange! Også var det moro å prøve noe nytt!

Jeg er veldig fornøyd med alle designene fra august, men nr 1, 2, 3, 4 og 7 tror jeg må bli mine absolutte favoritter! 

Hvilke design likte du best? :)

- Sandra 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits