Swatches: H&M Høstfarger

  • 23.11.2015 - 17:26

For en liten stund tilbake, så byttet H&M ut hele kosmetikksortimentet sitt. Alt har fått et helt nytt utseende, utvalget har blitt bedre, og det meste har også gått litt opp i pris. 

Neglelakkene fra H&M har jeg alltid likt fordi de er billige, men kvaliteten er også veldig grei. Men de har byttet størrelse, fasong og utseende og utallige ganger, noe som er litt irriterende... Men også neglelakkflaskene har byttet utseende nå, og slik vil de være fra nå av. Alle flaskene har også fått bred børste nå, i tillegg til at den er litt avrundet i kantene, noe jeg er veldig glad for - for dette er en god børste! Ett par ting som er litt dumt er at de nye flaskene er på 8ml og koster 49kr, mens de gamle var på 9ml og kostet 39kr. I tillegg er flaskene blitt runde, så de er litt vanskeligere å oppbevare - i allefall hvis du skal oppbevare de i skuffer slik som jeg gjør. Men de er veldig fine da, og det er bare småpirk. Jeg glemte dessverre å ta bilde av flaskene og børsten, men men. 

Jeg har hørt veldig mye bra om de nye lakkene og bestemte meg for å gå til anskaffelse av noen for en liten stund siden, og siden det er høst, gikk jeg for noen litt mer høstlige og mørke farger.


October Russet, 2 lag. October russet er en rusto ransje farge som nesten er så stygg at den blir kul. Skal sies at jeg ikke er så veldig glad i oransje da, men denne sunes jeg var kul! Veldig lett å jobbe med, kan funke som en one coater, men brukte to lag for å være sikker. 

Wildwood, 2 lag. Nydlig, grønn lakk. Denne kan også slippe unna som en one coater, men jeg la ett ekstra lag. Nydelig å påføre, og jeg liker fargen veldig godt! Tror denne kan være perfekt nå når det nærmer seg jul.

Witching hour, 2 lag. Støvete, mørk grønn lakk. Også denne har nydelig formula og kan gå som en onecoater, men jeg la to lag. Veldig lett å jobbe med. Litt skuffet over at den ser litt mørkere ut på neglene enn i flasken. I enkelte lys ser den grønn ut, i andre lys ser den nesten svart ut. Men jeg liker den likevel.

Red Carpet, 2 lag. Nydelig, burgunderrød lakk. Også denne dekker godt, og kan gå som en onec oater, men jeg la to lag for sikkerhetsskyld. Skuffer meg litt at den ser mørkere ut på neglene enn i flasken, men fortsatt en nydelig farge i mine øyne.

   

Prussian Whool, 2 lag. Nydelig, mørk, støvete blå. Som de andre lakkene er den lett å legge og nesten en one coater, men jeg la ett ekstra lag. Denne er mer dekkende enn de andre. Elsker virkelig denne lakken!

Jeg er utrolig imponert over disse lakkene! Kanskje jeg bare var heldig med de jeg valgte, men de er veldig pigmenterte og lette og jobbe med. Prisen har kanskje gått opp, men etter disse lakkene og dømme, så har kvaliteten også blitt bedre. Så alt i alt synes jeg det er helt verdt det! Jeg vil virkelig anbefale disse lakkene :)

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #swatch #swatches

Ruffian nails

  • 13.11.2015 - 15:50

Beklager at det har vært så stille fra meg den siste uken, men jeg har ikke vært helt i form, i tillegg til at jeg faktisk har brukt svært mye tid på bloggen i det siste, så det var greit med en liten pause. Men nå er jeg bedre, og har endelig litt nytt jeg vil vise dere!

Designet jeg har å vise frem i dag er en idé jeg har hatt lenge, og jeg har sett disse neglene i mange forskjellige fargevarianter. Jeg gikk for chrome og matt svart. Jeg ante ikke hva dette designet kalles, men etter å gjort et bildesøk på google så fant jeg ut at det visstnok heter "ruffian nails"? Correct me if I'm wrong.Jeg har brukt:
- O.P.I - Push and Shove
- Essie - Licorice
- Ciaté Mattnificent Top Coat (over det svarte)Dette designet er egentlig ganske enkelt å lage, men det krever en teknikk og tålmodighet. Jeg laget det ved at jeg først lakket neglene med chrome-lakken "Push and Shove", deretter la jeg svart over. Jeg lakket som jeg normalt sett ville lakket neglene mine, bare at jeg startet noen millimeter lengre ned fra neglebåndene enn jeg normalt sett ville gjort. Gir det mening? Og fordi jeg ville ha en matt finish på det svarte, så gikk jeg over med ett lag av Ciaté Mattnificent Top Coat over det svarte :)

En ganske enkel og veldig classy og stilren look, i allefall i mine øyne. Jeg lurer på om jeg ikke skal prøve på dette igjen til nyttårsaften i år! Synes det hadde passet veldig bra :)

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

Gammelt VS. Nytt: Braided Nail Art

  • 06.11.2015 - 17:07

Noen av dere har kanskje lagt merke til at det hender jeg lager samme designet flere ganger? Det hender i allefall, og én av grunnene til at jeg gjør det er fordi jeg synes det er morsomt å se min egen framgang. En annen grunn er at det er morsomt å forbedre det man kanskje ikke ble helt fornøyd med sist man prøvde, for man lærer jo mens man holder på.

Det er nå over ett år siden jeg sist prøvde meg på braided nail art, som altså går ut på å legge lfargene slik at det ser ut som det hele er flettet sammen. Men jeg tenkte likevel å vise dere forskjellen på når jeg gjorde designet i juni i fjor, og når jeg for første gang prøvde på det i juni 2013, samme måned som bloggen min ble opprettet. 

Først av alt, på den røde versjonen så ser dere kanskje at jeg ikke har noe design på lillefingeren? Jeg plagdes så mye med å lage dette designet, ikke bare på lillefingeren, men på alle. Så jeg fjernet det og gjorde det om igjen opptil flere ganger, og til slutt ga jeg opp å lot bare lillefingeren være uten noe design, hahah!

Jeg ser også at jeg var alt for utålmodig og ikke lot lakken tørke ordentlig, for jeg har fått et hakk i pekefingeren, og smudget designet pga. top coaten på både peke- og langefingeren. 
Linjene mine er også ganske ujevne, så jeg ser at jeg ikke var helt stødig på hånda. Jeg husker veldig godt hvor vanskelig jeg syntes dette var!

På den grønne versjonen er det mye bedre. På den grønne versjonen har jeg også latt lakken tørke helt mellom hvert lag, for ikke har jeg fått noen hakk, og ikke har jeg smudget det med top coaten heller.
Jeg har også gjort en bedre jobb med clean up'en på den grønne versjonen, enn på den røde.  

Alt i alt synes jeg at jeg har hatt en ganske stor framgang på det året fra jeg prøvde første gang, til jeg prøvde andre gangen. Jeg lurer veldig på hvordan det hadde gått om jeg hadde prøvd igjen nå, så kanskje jeg faktisk gjør det om ikke så lenge? Vi får se!

x Hva synes du?
x Ser du noen framgang?

- Sandra


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign #daognå #førogetter #DIY 

"Hvor kan jeg få tak i matte lakker?"

  • 03.11.2015 - 17:57

Ett spørsmål jeg har fått høre svært mange ganger både her på bloggen og i virkeligheten fra både venner og familie er; "Hvor kan jeg få tak i matte lakker?". Svaret på det er egentlig veldig enkelt: overalt. For du trenger virkelig ikke å kjøpe lakker som er matt når du påfører de. Hvorfor? Jo, Nr 1: De er  ofte mye vanskeligere å påføre enn vanlige lakker. Nr 2: De kan ofte være hakket dyrere enn vanlige lakker. Nr 3: De kan ha lettere for å flasse av, enn vanlige lakker. Nr 4: Hvorfor kjøpe ett par matte lakker, når du kan få absolutt alle lakkene dine matt?
Svaret på hvordan du får en lakk matt er nemlig en matt topplakk. Top coat. Ja, for du bør nemlig alltid bruke både base coat og top coat uansett, dersom du vil at manikyren din skal vare i mer enn én dag. Og da kan du like gjerne investere i en matt top coat, dersom du foretrekker matte lakker.

Det finnes mange matte top coats ute på markedet. Og ikke alle er like gode, og prisene varierer. Jeg har sett prisene variere mellom 29kr og 200 kr. Men noen matte topplakker jeg selv har erfaring med, og synes er gode er den matte topplakken til H&M (fåes på H&M, selvfølgelig), Essie Matte About You (Vita, Cubus, H&M, men lettest å finne på nett), O.P.I Matte Top Coat (Kicks, Fredrik&Louisa), og Ciaté Mattnificent Top Coat (Kicks, Fredrik&Louisa). For øyeblikket bruker jeg selv Ciaté sin. 

Min erfaring er også at lakker som er laget for å være matt, er at de har lettere for å flasse av, enn andre lakker - inkludert de lakkene jeg selv putter matt topplakk på. Jeg tror det kommer av at de allerede matte lakkene ikke skal ha noen top coat på seg, og da er det ingen ting som "forsegler" lakken og får den til å vare lengre.

For å bevise hvordan du drastisk kan endre en lakk med bare litt top coat, så har jeg funnet frem en del lakker i farger jeg ofte har sett at er populære på Pinterest, bare at mine lakker originalt var glossye. Så her har dere før og etter-bilder!


Essie - Sexy Devide.
Dette er altså Essie - Sexy Devide, en mørk lilla, metallisk lakk med bittelitt shimmer i. Når jeg legger ett lag med Ciaté Mattnificent top coat får den en slags matt, metallisk look. Det ser nesten ut som en helt annen lakk enn på det første bildet!


Essie - After Sex
Dette er også en lett shimrete lakk, så den gir mye av den samme looken som den forrige lakken, bare i rød. Jeg synes også den matte versjonen ser en god del lysere ut enn den glossye, til tross for at det er samme lakk. 


Essie - Licorice
Matte, svarte lakker er det jeg har blitt spurt om flest ganger. "Hvor kan jeg finne en matt, fin, svart lakk?" - Jo, mest sannsynlig hvor som helst, du trenger bare en matt topplakk. Matte, svarte negler er i mine øyne veldig elegant.


Essie - Aruba Blue
Dette er også en av de fargene jeg har blitt spurt flest ganger etter, senest for et par uker siden av en venninne som hadde sett noe på Pinterest. "Sandra, hvor kan jeg finne enn sånn lakk?! Jeg har lett overalt!" og jeg bare "Det der ser jo ut som Essie sin 'Aruba Blue' med matt topplakk?", og etter sammenligning av bildet hennes, og bildet mitt, så ser det ut som jeg hadde rett.
Dette er forøvrig en av mine favorittlakker å bruke matt topplakk på, det er så fint!


O.P.I - Green on the Runway
Denne lakken er også utrolig lekker med matt topplakk! Den er litt duochromet, som betyr at den skifter farge avhengig av hvordan lyset treffer, og den effekten blir faktisk igjen, selv når den er blitt matt.


Deborah Lippmann - Private Dancer
I likhet med lakken over, så er denne lakken også duochromet og skifter farge etter hvordan lyset treffer, og effekten blir igjen også på denne lakken. Jeg har faktisk funnet lakker i butikk som er prikk lik denne, bare at de tørker matt, men de har jeg altså ikke orket å kjøpe fordi jeg allerede eide denne. 

Alle lakkene i dette innlegget, bortsett fra den svarte, er shimmerlakker/metalliske lakker, og etter min mening er det disse lakkene som gir det kuleste resultatet når de får matt top coat på seg. Men du kan selvfølgelig gjøre så og si alle mulige slags lakker matte. De eneste jeg lakkene jeg kommer på i farten som dette ikke funker på, er teksturlakker, slik som f.eks. Sugar Crush-lakkene fra IsaDora og Liquid Sand-lakkene fra O.P.I. 
Det er også utrolig kult om man har matt top coat på flakie-lakker! Det kan dere se f.eks. HER.

Det er forresten en del folk som har spurt meg hvordan jeg får til å gjøre negledesignene mine matte, uten at jeg smudger alt utover. Og det er faktisk ganske enkelt. Jeg har funnet ut at matt topplakk smudger design MYE lettere enn vanlig top coat, så før jeg legger ett lag med matt top coat, så legger jeg ett lag med helt vanlig, hurtigtørkende, glossy top coat. Da smudger ikke designet når den matte top coaten kommer på :-)

Jeg har brukt veldig lang tid på å swatche alle disse lakkene, redigere bildene, og å skrive innlegget - så jeg håper virkelig det er til hjelp for noen, og kan overbevise noen om at det virkelig ikke er nødvendig å gå til innkjøp av matte lakker, kun en matt top coat.

x Var innlegget til hjelp?
x Hva synes du om matte lakker?

- Sandra


 #negler #neglelakk #swatches #tipsogtriks #DIY #matt #mattetopcoat #mattenails

Graveyard nails

  • 02.11.2015 - 21:27

På lørdag var det jo Halloween. Jeg er egentlig ingen stor fan av Halloween (i Norge), og jeg feirer det heller normalt sett ikke. Men det er likevel litt morsomt å gjøre noe med neglene for anledningen, for det er jo ikke hver dag man har en god unnskyldning til å lage litt spookye negler.
Her har jeg brukt:
- O.P.I - Alpine Snow
- En sminkesvamp
- O.P.I - Viking in a Vinter Vonderland
- O.P.I - You're such a Budapest
- Vinyler fra whatsupnails.com
- Essie - Licorice
- Ciaté Mattnificent Top Coat

Jeg hadde hele tiden intensjoner om at designet skulle være matt, men jeg legger alltid ett lag med glossy top coat, før jeg legger på den matte top coaten, så her ser dere begge deler. Den glossye versjonen kom mye bedre ut på bildene enn den matte gjorde, men jeg synes den matte versjonen var finest i virkeligheten.

Et veldig enkelt design, for vinyler er egentlig ikke noe vanskelig å bruke, men samtidig synes jeg det er en litt spooky stemning over hele designet. Veldig fornøyd, altså.

x Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #naildesign #nailart #halloween

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits