Lite motivasjon, lite blogging

  • 28.12.2013 - 18:40

Hei.

Long time, no see... Ville bare stikke innom for å si at jeg vet ikke helt når det blir noen nye negledesign. Mest sannsynlig en gang på starten av nyåret. 

Jeg har ikke noe særlig motivasjon til å lage noen nye negledesign. Jeg vil så gjerne gjøre det, men det er liksom vanskelig når jeg ikke har noen anelse om hva jeg skal lage. Kom gjerne med forslag!
Jeg har vært ganske opptatt i desember, og har liksom hatt mitt å styre med. Dermed har jeg ikke hatt noe tid eller overskudd til å lage noe nytt - tillegg til det at jeg mangler motivasjon og inspirasjon, da. 

Til tross for at det har vært veldig stille fra meg i det siste, har jeg sett at det daglig titter innom en del folk. Til dere vil jeg si: Beklager at det aldri er noe nytt her når dere titter innom! Forhåpentligvis skjer det en endring ganske snart.

Ellers vil jeg ønske dere en fortsatt god jul, også snakkes vi igjen om ikke så alt for lenge. 

- Sandra

En liten oppdatering

  • 11.12.2013 - 15:22

Hei!

Skulle bare titte innom for å si et par ting. 

Jeg har vært veldig opptatt med diverse ting de siste dagene, og har derfor ikke hatt tid til å verken lage noen nye design, eller poste siste del av de gamle negledesignene. Jeg kan fortelle mer om hva jeg har vært opptatt med, når jeg blogger ordentlig igjen. 

Kan dessverre ikke love noe, men skal prøve å komme med et innlegg i løpet av dagen!

- Sandra

Gamle negledesign - del 3

  • 06.12.2013 - 16:22

Nå er det klart for del 3 av mine gamle negledesign. Veldig morsomt at både del 1 og del 2 har falt så mye i smak hos dere lesere! Har vært litt skeptisk på å vise det fram i og med at jeg er så kritisk til alt jeg lager, da spesielt de eldre negledesignene mine. Jeg forventer liksom hele tiden veldig mye fra meg selv og ting blir aldri like bra som jeg hadde sett for meg. Dette fører da til at jeg blir skeptisk på å vise fram ting, men at dere er så positive hjelper veldig! Tror jeg må øve på å faktisk kunne si at jeg synes noe jeg selv gjør er bra, hehe. 
Oi, nå ble det litt avsporing her, haha. Uansett, her kommer del 3 :D


Lagt ut på Instagram: 30. desember 2012. Design 13 "Vinternegler".
Disse husker jeg veldig godt! Jeg brukte en mørkeblå Depend-lakk og en holografisk sølv + holografisk glitter på tuppene av neglene. Jeg lagde etterhvert snøkrystaller på neglene også, men jeg fant ingen bilder av det, dessverre. Et veldig enkelt, men likevel fint design!


Lagt ut på Instagram: 1. januar 2013. Design 14 "Kiwi-negler".
Nå er vi plutselig på 2013 og greier! Disse husker jeg kjempegodt at jeg lagde! Jeg lagde de 30. desember, men la de ikke ut før 1. januar, haha. Jeg husker jeg var sååå fornøyd med disse og at jeg fikk masse komplimenter fra familien, men at de synes det var litt artig at jeg lagde Kiwi-negler midt på vinteren. Hørte ikke det hjemme på sommeren, liksom? Disse har jeg laget en bedre versjon av og en How to/tutorial på og den finner dere HER.

 
Lagt ut på Instagram: 5. januar 2013. Design 15 "Heart/valentine".
Dette er et veldig gammelt design, faktisk! Tror jeg lagde det rett etter at jeg fikk mobilen jeg har nå, og den fikk jeg i juni 2012.  Jeg la det ikke ut på Instagram før i januar 2013 da, som dere ser. Jeg synes dette er veldig enkelt og fint :)Lagt ut på Instagram: 6. januar 2013. Design 16 "Abstrakt kunst - tape"
Dette husker jeg også veldig godt. Her var andre gangen jeg prøvde meg på design med bruk av tape. Jeg var så fornøyd med dette da jeg endelig var ferdig. Når jeg ser på det nå, så er det jo faktisk ikke så ille!


Lagt ut på Instagram: 30. januar 2013. Design 17 "Lots of dots"
Når jeg lagde dette husker jeg at jeg syntes det var helt mislykket. Nå når jeg ser på det, så er det ikke så ille som jeg skulle ha det til. Designet ble litt ødelagt av topcoaten på pekefingeren og lillefingeren, men ellers er det jo ikke så ille? Men jeg kunne kanskje brukt noen andre farger.


Lagt ut på Instagram: 3. februar 2013. Design 18 "Dots".
Nå ble det mye prikker her, gitt... Jaja, var ikke så veldig kreativ kan man si. Prikkene er ikke så fine akkurat og så og si alle er veldig ujevne. Har blitt ganske mye bedre på å lage prikker nå, vil jeg påstå. 

Det var designene jeg hadde å vise frem denne gangen. Siste del av denne serien vil komme i løpet av helga :)

Hva synes du om designene?
Hvilket design likte du best?

Trykk "Liker" på innlegget om du likte designene :D

- Sandra 


#negler #negledesign #neglelakk #naildesign #nailart #design

Snowflake nail art

  • 05.12.2013 - 21:07

Selv om jeg holder på med den bildeserien som viser gamle negledesign jeg har laget, tenkte jeg at det likevel var greit å kunne vise frem noe nytt! Jeg skulle egentlig poste del 3 av gamle negledesign i dag, men jeg fant ut at jeg  heller ville vise fram et nytt  design, også kunne del 3 komme i morgen. 

Nå er det jo blitt desember, og jeg har allerede tenkt ut mange juledesign jeg kan lage. Denne gangen har jeg ikke valgt å lage noe som har direkte med jul å gjøre, men på samme tid har det litt med jul å gjøre, haha. Jeg har laget snøkrystaller og jeg mener at det hører med å ha masse snø i julen. Er det ingen snø, får jeg heller ikke julestemning.Jeg er veldig fornøyd med dette designet! Det ble mye finere enn jeg hadde forventet. Feilet litt på pekefingeren og noen av linjene kunne kanskje vært litt bedre, men ingen snøkrystaller er helt like eller perfekte, sant? 

Jeg lagde først en blå gradient som base, også brukte jeg striper og dotting tool for å lage snøkrystallene. Til slutt hentet jeg frem en holografisk glitterlakk og fisket frem noen store, sekskantete glitter med en tannpirker, også satte jeg dem midt i snøkrystallen. Også hadde jeg topcoat på til slutt, da. 

Som sagt er jeg veldig fornøyd med dette designet!

Hva synes du?

Gjerne trykk "Liker" på innlegget om du likte designet! 

- Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #naildesign #nailart #naildesign

Gamle negledesign - del 2

  • 04.12.2013 - 19:12

Hei!

Her kommer del 2 av gamle negledesign jeg har laget! Forresten, tusen takk for responsen på del 1 :D Håper del 2 blir like populær!
Har du ikke sett del 1, kan du gjøre det HER


Lastet opp på Instagram: 27. november 2012. Design 7 "Kjedsomhet - random dots"
Dette designet har et veldig kjedelig navn, haha.  Forresten må jeg bare beklage for at neglebåndene mine er utrolig stygge, og at neglene er veldig ujevne i lengden. Husker når jeg lagde dette designet. Jeg ville absolutt ha noe på neglene, men jeg hadde ikke tid til å lage noe "fancy". Da ble det slik som på bildet, og jeg husker jeg var veldig fornøyd.


Lagt ut på Instagram: 2. desember 2012. Design 8 "Abstrakt kunst, eller noe".
Haha, igjen; veldig kreativt navn. Var ikke så enkelt å finne på navn til alt jeg ville lage! Dette designet husker jeg at jeg var sååå fornøyd med, og når jeg ser på det i dag så er det jo ikke så alt for ille? Dette skulle ikke forestille noe som helst, jeg bare lagde et "fancy" mønster, liksom. Hele designet er laget med tannpirkere. Lagt ut på Instagram: 7. desember 2012. Design 9(og 10) "Converse"
Ååh, dette designet husker jeg SÅ godt når jeg lagde. Jeg husker jeg brukte kjempelang tid på disse, sånn 4 timer på hver hånd eller noe. Det øverste bildet er av venstrehånden og det nederste er av høyre. Det var faktisk første gang jeg bestemte meg for å prøve å lage design på begge hendene, og jeg husker jeg var veldig fornøyd med resultatet på venstrehånden (jeg er høyrehendt). Nå ser jeg jo faktisk at resultatet var ganske dårlig, egentlig. Men jaja, er vel ikke helt forferdelig til å være første gang jeg bruker den hånda? Ser at på det øverste bildet, så er skolissene alt for tjukke. Husker også at jeg tenkte det, og derfor prøvde jeg å lage de tynnere på neste hånd. Hele designet lagde jeg ved hjelp av tannpirkere. Jeg brukte ikke striper for å lage skolissene. Rart at det snart er ett år siden jeg lagde disse...
Har laget en How to/tutorial på disse etter at jeg opprettet bloggen, og den finner du HER.


Lagt ut på Instagram: 12. desember 2012.  Design 11 "Christmas gift" 
Her er første gangen jeg prøvde meg på stamping/stempling. Jeg synes det var veldig fint til at det var første gangen jeg prøvde. Minnes at jeg plagdes litt med stemplinga og at jeg måtte begynne på nytt noen ganger, men jeg mener selv jeg fikk teken på det fort. Hva synes du?


Lagt ut på Instagram: 17. desember 2012. Design 12 "Girly"
Åh, dette husker jeg at søstrene mine (som da var 6 og 4) elsket! Jeg var også veldig fornøyd med det selv. Tror jeg vil prøve å lage en ny versjon av disse, i allefall etterhvert. Er en del ting jeg ser jeg kan gjøre bedre nå og derfor vil jeg prøve. Det på tommelen skal være et hvitt hjerte med rhinestones rundt, også er det en blomst i midten. Pekefingeren er en lyserosa farge og langfingeren er en mørkerosa farge med lyse striper. Ringfingeren skal forestille en cupcake med rhinestones som pynt. På lillefingeren har jeg en lyserosa farge med polkadots. Jeg synes dette designet er utrolig fint, egentlig. 

Det var designene jeg hadde å vise i del 2! Del 3 kommer ut i morgen :D

Hva synes du om designene?
Hvilket design likte du best?
Gleder du deg til del 3?

Trykk "liker" dersom du likte innlegget! 

 - Sandra


#negler #negledesign #neglelakk #naildesign #nailart #design

Gamle negledesign - del 1

  • 03.12.2013 - 18:47

Hei!

Endelig har jeg fått tid til å sette meg ned å lage dette innlegget med gamle negledesign! :D Det ble ganske mange negledesign til sammen, så for at det ikke skal bli så lange innlegg har jeg valgt å dele det opp i 4 deler. Skal prøve å få ut alle delene i løpet av denne uka!
Denne delen viser de første negledesignene jeg lagde, så disse er ikke så bra akkurat. Men jo lengre du kommer opp i serien, jo bedre blir de. Heldigvis.

Først av alt vil jeg bare beklage for bildestørrelsen og kvaliteten på disse bildene. Alle bildene er hentet fra min private Instagram-konto, så det er en del rare filter over mange av designene. Denne kontoen ønsker jeg å holde privat enda, så dessverre blir jeg ikke å legge den ut her på bloggen. Har vurdert å lage en egen Instagram-konto for bloggen da, hva synes dere om det? Si gjerne i fra i kommentarfeltet om dette skulle være interessant.
Jeg vil også beklage for hvordan enkelte av disse designene ser ut. På mange av bildene er neglebåndene mine helt forferdelige. I tillegg var jeg ikke så nøye på om alle neglene var like lange, og mange av designene er ganske dårlige. Men det betyr vel bare at jeg har lært en god del på det året jeg har holdt på med negledesign? :)


Lagt ut på Instagram: 9. august 2012. Design 1.
Dette regnes vel kanskje ikke helt som et negledesign da, men jeg valgte likevel å ta det med fordi dette var første gang jeg postet noe neglerelatert på Instagram. Her har jeg brukt en lakk som er magnetisk, så når man holder en magnet over den våte lakken blir det slike striper som på bildet :)


Lagt ut på Instagram: 15. august 2012. 
Dette er jo heller ikke akkurat et negledesign, men jeg måtte le litt når jeg så dette. I bildeteksten har jeg skrevet "Skjønner ikke hvorfor folk mener jeg har så mye neglelakk...". Husker jeg syntes det var ganske mye på det tidspunktet. Nå er neglelakksamlingen min dobbelt så stor, minst. For å se hvordan neglelakksamlingen min så ut i august i år, trykk HER. Nå har den forresten blitt enda større :p


Lagt ut på Instagram: 19. august 2012. Design 2 "Green and black stripes". 
Hahaha, nå måtte jeg le godt! Første gang jeg prøvde meg på tapedesign... Husker jeg plagdes en god del med tapen, i og med at jeg brukte sånn vanlig tape man bruker for å pakke inn gaver. Jeg var likevel veldig fornøyd med resultatet, til tross for at det ble litt ujevnt. Når jeg ser på designet nå, så er det jo faktisk helt forferdelig! Godt å se at man lærer med tiden :)


Lagt ut på Instagram: 21. august 2012. Design 3 "Fargeklatt".
Husker jeg var så fornøyd med disse, fordi jeg elsket kobinasjonen av alle pastell-fargene. Dette er vel ikke akkurat et design, men jeg velger likevel å legge det ut, for som sagt var jeg veldig stolt over disse på daværende tidspunkt!


Lagt ut på Instagram: 30. august 2012. Design 4 "Pink and white dots".
Husker jeg likte dette designet veldig godt, haha. Ser jeg har vært veldig unøye med lakkeringen, og prikkene er også veldig ujevne... I tillegg ser ikke neglebåndene mine ut i måneskinn. Jaja, den gang da.


Lagt ut på Instagram: 10. september 2012. Deisgn 5 "Dice nail art" (Terningnegler).
Åh, dette designet husker jeg så godt! Husker jeg snakket med ei jente på Facebook om negledesignene mine, og hun foreslo at jeg skulle lage terningnegler. Jeg heiv meg rundt og lagde de med en eneste gang. Lakket neglene to lag med Essie - Blanc (min faste hvite neglelakk ♥) også lagde jeg prikkene med en sprittusj av alle ting! Hahaha. Det varte ikke spesielt lenge, før de svarte prikkene ble blå. I tillegg hadde jeg ikke topcoat på noen av designene mine på denne tiden.


Lagt ut på Instagram: 21. november 2012. Design 6 "Flying bee nail art".
Åh, dette husker jeg også godt! Husker jeg ville ta negledesignene mine "to a whole new level", hahah! Så jeg googlet "bee nails" og fant et design jeg prøvde å etterlikne. Husker jeg brukte sånn 4 timer på dette designet og at jeg var SÅÅ stolt når det var ferdig. Dette er jo egentlig ikke så ille da? Kanskje jeg skal prøve å lage en ny versjon av disse snart?

Det var designene for del 1 av gamle negledesign! Poster del 2 i morgen :) 

Hva synes du?
Hvilket design synes du var best?
Synes du jeg har forbedret meg til nå? 

Trykk "Liker" på innlegget om du gleder deg til del 2!

- Sandra


 #nailart #negler #neglelakk #negledesign #naildesign #design

Poster gamle negledesign i morgen

  • 02.12.2013 - 21:14

Mange av dere lesere har svart ja når jeg har spurt om dere ønsker at jeg skal poste gamle negledesign som jeg lagde før jeg opprettet bloggen. Har også fått en respons på Facebooksiden min (LINK) på at det er ønskelig at jeg legger det ut.


Et negledesign jeg lagde rett etter jeg opprettet bloggen i sommer. Fra arkivet.

Har ikke hatt tid til å legge det ut nå i helgen som egentlig var planen, men jeg skal gå i gang med å lete frem gamle bilder nå. Satser på at innlegget er ute i morgen en gang! :) 

Stay tuned.

- Sandra 

Ciaté neglelakk-kalenderen min

  • 01.12.2013 - 20:32

Til tross for at jeg er 19 år gammel, har jeg enda ikke vokst helt fra dette med julekalender. Julekalender er et "must" for julen tenker jeg, og siden jeg ikke trodde jeg ble å få noen julekalender fra familien min i år, gikk jeg like gjerne til innkjøp av en selv! I går kom riktig nok mamma med en Haribo-kalender til meg, så er visst ikke helt vokst fra det enda :D

Jeg kjøpte Ciaté's mini mani month mini calendrier manicure! Langt navn... Jeg kjøpte min på makestyle.no for 530 kr (verdi på nærmere 1000 kr), men den selges også på blivakker og Ciatés hjemmesider, så vidt jeg vet. Akkurat nå er den utsolgt alle plasser, men alle sidene har sagt at de snart får inn igjen et begrenset antall. Dersom dere vil kjøpe denne selv, må dere altså følge godt med å være veldig raske!

Tenkte jeg skulle vise dere den, og hva jeg fikk i første luke.


Slik ser den ut utenpå. Jeg elsker designet! Utrolig fint mønster som ser ut som det er strikket :D


Slik ser den ut når du bretter den ut. Øverst på venstre side er det en trakt som du bruker til å få caviar-perler og glitter tilbake i beholderne sine.


Her har jeg åpnet første luke. Det står bak på kalenderen at det skal stå diverse sitater bak hver luke. Noen luker inneholder søte quotes og andre inneholder diverse fakta om neglelakk.


Slik ser lakken jeg fikk i dag, ut. Ciaté - Snow globe i ministørrelse. Dette er en klar lakk som inneholder holografiske flak. Den var utrolig fin, og jeg gleder meg til å teste den sammen med en annen neglelakk!

Bak på kalenderen vises det hva du vil få i hver luke. Jeg har smugtittet litt på denne, men valgte å la være å vise den her på bloggen. I tillegg klistret jeg en lapp over. Er jo ikke noe morsomt å vite hva man får hver dag!
Jeg kan avsløre så mye som at kalenderen inneholder masse mini versjoner av Ciatés neglelakk (5ml), noen flasker med caviar-perler, og noen flasker med glitter. På julaften vil man få en stor flaske med neglelakk (vanlig Ciaté-størrelse på 13,5ml). Den siste lakken i kalenderen vises ikke på baksiden, for den skal være helt hemmelig.  

Jeg er utrolig fornøyd med denne kalenderen foreløpig! Håper den er like bra hele veien :D  Har tenkt en del på at i år skulle jeg ønske jeg fikk tak i en julekalender med neglelakk i, men jeg visste ikke at det fantes før jeg faktisk googlet det. 
Har tenkt å vise her på bloggen hva jeg får i kalenderen, men jeg vil nok ikke legge ut bilde hver dag. Kanskje viser 3 luker om gangen, eller noe slikt. Vi får se, dere vil i allefall få høre mer om denne kalenderen. 

Hva synes du om kalenderen?
Skal du prøve å få tak i den?
Har du julekalender i år?

- Sandra


 #negler #neglelakk #julekalender #kalender

Månedens design - November 2013

  • 01.12.2013 - 18:28

Hei!

Nok en måned har gått, og nå er vi allerede inne i desember! Jeg må gjenta meg selv nok en gang; HJELP så fort tiden går! Snart er det jul og hele pakka... Rart at 2013 snart er over.
Ble ikke så fryktelig mange negledesign denne måneden heller, men jeg har i allefall vært flinkere til å lage design på begge hendene.  

Her er designene jeg lagde i november 2013:


♥ 1: Essie Licorice og IsaDora Black Crush. ♥ 2: Puzzle nail art . ♥ 3: No tool Blomster-negledesign. ♥ 4: LEGO-negler. ♥ 5: China Glaze Tranzitions - Split perso-nail-aty negledesign.

Mine favoritter denne måneden er nr 1, 2 og 4! Hvilket design er din favoritt/favoritter? 

Det kommer flere innlegg her på bloggen i løpet av kvelden, så følg med! :D

- Sandra

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits