Snøkrystall nail art - NÅ OG DA

  • 29.12.2014 - 02:53

For en liten stund tilbake lagde jeg jo snøkrystallnegler igjen, etter at jeg lagde disse i fjor. Jeg liker å lage nye ting hele tiden, men noen ganger er det moro å lage en ny versjon av et gammelt design. Da ser man om, evtentuelt hvor mye, man har forbedret seg, for eksempel.

Jeg valgte å lage en ny versjon av dette designet fordi jeg var veldig fornøyd forrige gang jeg lagde det, men samtidig følte jeg at jeg kunne gjøre det mye bedre. Og det er jo sånn at man lærer jo nye ting hele tiden, og som jeg ofte sier i kommentarfeltet når folk spør meg hvordan jeg klarer å gjøre ditt og datt med neglene mine; Øvelse gjør mester! I tillegg, så hadde jeg ikke like mye og like bra utstyr i fjor som jeg har i år, så det har jo og en del å si.


Det er vel ikke spesielt vanskelig å se at forskjellen fra fjorårets versjon til årets versjon er veldig stor. Mye er likevel likt. Jeg har prøvd å plassere snøkrystallene på årets versjon så likt som fjorårets som mulig, og basicly bare rette opp feilene jeg følte jeg gjorde da. 2 av 3 farger i den graderte bakgrunnen er også de samme som i fjor, men det kom ikke så godt fram på bildet pga trøbbel med lyset. Til slutt er også glitteret i midten av krystallene fra nøyaktig samme lakken som i fjor.

Forskjellene derimot er at jeg er blitt mer øvet og dermed stødigere på hånden. Jeg har brukt akrylmaling (som er mye lettere å jobbe med!) og en veldig tynn og presis pensel til å male krystallene i år, mens i fjor brukte jeg en striper, som altså er vanlig lakk og med en litt tynnere pensel enn de du finner på andre lakker. 
Akrylmalingen og  den tynne penselen gir meg muligheten til å være mye mer presis på hver strek, enn jeg kunne med striperen, om dere skjønner? I fjor hadde jeg også bare én dotting tool i én størrelse, mens nå har jeg flere i forskjellige størrelser, og jeg har altså lettere for å lage prikker som passer meg. 
Helt til slutt vil jeg si at jeg tok meg også mye bedre tid med designet i år enn i fjor, noe som også har en del å si. 

Er veldig rart å se den enorme forskjellen selv, for jeg husker hvor fornøyd jeg var i fjor. Designet er jo ikke akkurat dårlig, men det var mye som kunne forbedres, og det føler jeg at jeg har fått til nå :) Jeg ble veldig overrasket over framgangen min, for mens jeg satt å lagde den nye versjonen tenkte jeg flere ganger "hva om det ikke er NOEN forskjell?" Og er det jo! Så jeg tillater meg å si at jeg har blitt flinkere det siste året og at JA, det stemmer at ØVELSE GJØR MESTER!

Håper alle har en fin romjul! ♥

x Hva synes du?
x Ser du noen forskjell?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #snøkrystaller #førogetter #daognå #gammeltognytt 

Mine negler for julaften 2014

  • 24.12.2014 - 13:30

Hei hå, nå er det jul igjen! :D

Jeg fikk dessverre ikke tid til å legge ut noe i går, hele dagen gikk i ett! Så det kommer en av de nærmeste dagene når jeg har bedre tid!

Jeg har egentlig ikke så god tid nå heller, men jeg tenkte jeg måtte vise dere juleneglene mine!
Satt oppe litt ekstra lenge i natt for å prøve å få fikset noen negler som kunne matche kjolen jeg skal bruke i dag + at jeg ville ha noe som skrek jul, uten at det direkte var noe mønster. Det var litt vanskelig, for det er en rød, burgunder-ish kjole, med paljetter på "overdelen", om dere skjønner? Mulig jeg poster ett lite bilde av den og neglene mine på Instagram (@nailpolishaddictedno) i dag! 

I allefall, her er resultatet jeg endte opp med:

Denne manikyren var ikke spesielt samarbeidsvillig når det gjalt å bli tatt bilde av, fordi den røde lakken skifter litt mellom å være rød og burgunder, ettersom hvilket lys man ser den i. Men ja, jeg har altså gått for en gull og rød gradient som er noen av de klassiske julefargene! :)
Jeg har brukt Essie - After Sex (meget passende navn for en julemanikyr, haha!), O.P.I - Love.Angel.Music.Baby, Picture Polish - Majesty og en gullfarget glitterlakk fra Depend, hvor nummeret er slitt bort.

Håper dere likte designet, og at alle sammen får en fantastisk dag, og en riktig god jul videre! ♥

Hva synes du om designet?
Hvem skal du feire med i dag? 
Hva skal dere spise? 

-
Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #essie #picturepolish #depend #OPI #jul #christmas

Negledesign: Snøkrystaller

  • 22.12.2014 - 22:06

Nå er jeg endelig blitt i mye bedre form etter en uke med forkjølelse! Det var jo typisk min flaks å bli syk når jeg endelig var begynt å få ting i orden, etter å hengt etter med bloggingen lenge... Men men! Selv om det snart er jul (hjelp!), så skal jeg prøve å få lagt ut de designene jeg har laget mens jeg har vært syk, så snart det lar seg gjøre!

Dette designet lagde jeg ett par dager etter det forrige jeg la ut, men jeg har ikke vært i form til å sitte å stirre i en lys dataskjerm, så dermed kommer det først nå.  
Dette er en rekreasjon av ett design jeg lagde i fjor på denne tiden, for jeg likte fjorårets så godt, også tenkte jeg det kunne være moro å se om jeg har hatt noen framgang. Sammenligningen mellom det gamle og det nye designet kommer etterhvert!

Jeg elsker snøkrystaller! De er så fine, og jeg synes det er så fascinerende hvordan de henger sammen. 
Til dette designet har jeg brukt China Glaze - White on White som base, før jeg lagde en gradient med H&M - Blue My Mind, Essie - Lapiz of Luxury og H&M - Baby Blue. Jeg bruker hvit under gradienten for å få fargene i gradienten bedre frem.
Snøkrystallene er malt med en tynn pensel og akrylmaling, og hex-glitteret i snøkrystallene er fra Gina Tricot - Disco Ball.  

Jeg får forresten ofte spørsmål om jeg lager design på bare én hånd, eller om jeg lager på begge. Som oftest lager jeg design på begge hendene, men av og til når det er litt vanskeligere design, så lager jeg bare design på venstre hånd. Dette designet er litt for avansert til at jeg normalt sett ville orket å lage på begge hender, men jeg prøvde likevel:


Designet på høyrehånden (som altså er laget med venstre hånd, og jeg er høyrehendt) ble ikke like fint som designet på venstre hånd, men jeg ble likevel veldig fornøyd med resultatet! Det er ikke så enkelt å tegne/male/skrive med "feil" hånd, så jeg synes jeg klarte meg bra!

Jeg er så utrolig fornøyd med dette designet! Så fornøyd at jeg vil påstå at dette kanskje er det fineste jeg har lagd i løpet av dette året! Av og til må det være lov å skryte skikkelig av seg selv! :)

x Hva synes du?

Håper alle har en flott juleferie, og at dere koser dere masse! Vi blogges forhåpentligvis i morgen igjen, men just to be sure; Jeg håper alle sammen får en fantastisk jul! ♥

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #snøkrystall #snøkrystaller #snø #snowcrystals #snowflakes  

Negledesign: Christmas Sweater

  • 16.12.2014 - 20:48

Endelig har jeg fått mer orden i blogg-sakene og er nå klar for å begynne å poste de juledesignene jeg hittil har laget i desember!  Men jeg er dessverre blitt forkjølet, så jeg vet ikke om jeg vil klare å lage flere før jeg har blitt i litt bedre form,  men det kommer, det kommer! Jeg har såå mange ideer, og jeg håper jeg kommer gjennom alle før desember faktisk er over, haha. 

Uansett, her er det første juledesignet:

På bildet over har jeg brukt Essie - She's Pampered som base, også har jeg brukt MoYou London stempleplate nr 06 fra the Festive Collection + hvit stemplelakk fra Mundo De Uñas! 
Motivet ble ikke helt perfekt overført til neglen, men jeg er ikke helt vant med å stemple motiv som dette, som er viktig å få bent på neglen. Men med litt mer øvelse vil jeg tro det blir riktig så bra!

Forresten, jeg har fått et par kommentarer her og på Instagram om at noen av dere savner at jeg lagde design for frihånd, og at det har blitt litt mye stempling i det siste. Jeg er helt enig! Dermed kan jeg love at det blir mer frihåndsdesign i løpet av desember!  Å gjøre design for frihånd er selvfølgelig mye mer tidkrevende, men jeg savner faktisk å sitte med småpirk! 

x Hva synes du om designet? :D

- Sandra


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign #nailartdesign #essie #mundodeuñas #mundodeunas

Månedens design - November 2014

  • 15.12.2014 - 15:39

Hei!

Nå er jeg endelig ferdig å få ordnet månedens design, for en stund i allefall! Neste gang blir i starten av januar, og da blir det designene for desember! :) 
Føles veldig bra å endelig være ferdig med å få stresse over å få ut forsinkede ting!

Her er månedens design for november:

Noen av dere lurer kanskje på hvorfor det står 2g og 2m? G står for "glossy" og M står for "matt", og design nr 2 hadde jeg både en matt og glossy versjon av!
Jeg prøver forresten ut en ny layout for månedens design denne gangen! Håper dere liker den.

Jeg lagde ikke så veldig mange design i november, for i november knakk jeg én av de lange neglene mine, og måtte file ned alle sammen. Det gikk litt hardt utover motivasjonen min, men jeg fikk laget noen design likevel!
Jeg er veldig fornøyd med alle designene, men jeg tror faktisk jeg likte best nr 3, 4 og 5!

Nå som jeg endelig har fått ut alle designene for november, kan jeg endelig begynne å legge ut/lage flere juledesign! Stay tuned! Det kommer kanskje ett i løpet av dagen! :D

x Hvilke design er dine favoritter? :D

- Sandra 


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #favoritter 

Negledesign: Bart/Movember negler

  • 11.12.2014 - 19:16

Hei!

Som sagt, så er jeg litt forsinket med å få lagt ut designene fra november, men her er endelig det siste!

November er jo "Movember"-måned hvor man har fokus på mannens helse, og spesielt prostatakreft er i søkelyset. Som de aller fleste sikkert har fått med seg så annlegger altså mange menn bart/skjegg for å vise at de støtter denne saken og for å skape oppmerksomhet rundt aksjonen. Akjsonens symbol er altså da barten, på samme måte som brystkreft-symbolet er den rosa sløyfa.

Jeg var for sen med å få lagt ut designet før årets aksjon var over, men man kan da ha bart resten av året også! Og ikke minst er det viktig at alle, men spesielt menn denne gangen, sjekker seg også utenom akjsonen! 

Jeg kan naturligvis ikke annlegge bart, men jeg kan likevel lage bartenegler! 
Her har jeg brukt O.P.I - My Vampire Is Buff som base, chevron nail vinyls og O.P.I - Who Are You Calling Bossy?!?! på langfingeren, bart-vanndekaler fra BornPrettyStore.com på ringfingeren, og svarte rhinestones fra Konad på tommel-, peke- og lillefingeren!

x Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #OPI #movember #mustache #stache #beard #bart

Negledesign: Abstrakt stempling

  • 09.12.2014 - 21:22

Hei!

Den siste tiden har jeg vært skikkelig slapp, sliten og stressa, så jeg har dessverre ikke prioritert negler og bloggen noe særlig. Men nå ser det ut til å roe seg litt og jeg fikk plutselig litt lyst å blogge mer!
Det er vel ikke noen ukjent sak lengre at jeg de siste månedene har vært ganske forsinket med å få lagt ut designene mine osv. på bloggen og på Instagram (@nailpolishaddictedno), og slik er det dessverre enda. Men nå skal jeg skynte meg å legge ut det jeg ikke fikk gjort i november, for jeg gleder meg veldig til å begynne med juleinspirerte negledesign! :D

 

På bildene over og under har jeg brukt nydelige Essie - Blue Rhapsody som base, deretter har jeg brukt stempleplate "m98" kjøpt på BornPrettyStore og hvit stemplelakk fra Mundo De Uñas!Jeg synes resultatet ble veldig fint, men samtidig veldig enkelt! Jeg ELSKER blåfargen på Essie - Blue Rhapsody.
Nå har jeg forresten testet flere av stemplelakkene jeg kjøpte i bursdagsgave til meg selv fra Mundo De Uñas. Og de er akkurat så gode som folk sier! Så gode at jeg måtte ha flere, så om noen uker dumper det flere ned i postkassa mi! :D

x Hva synes du om designet?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #nails #essie #mundodeunas

Månedens design - Oktober 2014

  • 09.12.2014 - 21:19

Jeg har jo sagt flere ganger at jeg henger etter (med det meste) med å få lagt ut månedens design her på bloggen, så her har dere månedens design for oktober 2014:

Jeg synes dette var en god nail art måned! Jeg er veldig fornøyd med alle designene mine, utenom det lille uhellet jeg hadde med ringfingeren på nr 5. Jeg klarer ikke velge bare én favoritt, men jeg tror mine største favoritter for oktober var nr 3 og nr 6 :)

x Hvilke design er dine favoritter?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #nails

Månedens design - September 2014

  • 08.12.2014 - 21:30

Som jeg sa i forrige "månedens design", så har jeg ikke fått postet månedens design på en stund fordi jeg har vært treg å legge ut de originale designene for hver måned. Haha, hvis det ga mening? 

I allefall, her har dere månedens design for september 2014:

Jeg lagde ikke så alt for mange design i september egentlig, men det er greit! Mine favoritter for september er nr 2, 3 og 5! 

x Hvilke design er dine favoritter? :)

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits