Holo and snowflakes

 • 31.12.2015 - 19:11

Jeg er bortreist for øyeblikket, og selv om jeg er i full sving med nyttårsmanikyren for i år, så får jeg dessverre ikke publisert bilde av den før noen dager etter nyttår, når jeg kommer hjem. Men det går vel an? Er vel heller litt verre om jeg hadde flere julenisser å diverse å vise frem etter nyttår, for sånt skal man vel egentlig være litt ferdig med nå? :p 

Jeg har jo allerede laget et negledesign med snøkrystaller i år, men for en stund siden fikk jeg flere nydelige holografiske lakker fra Color Club i posten, og da måtte jeg bare gjøre det en gang til!Her har jeg brukt:
- Color Club - Over The Moon
- MoYou London Festive Collection 03 stempleplate
- Hvit stemplelakk fra Mundo De Unas

Den holografiske effekten er ganske vanskelig å ta bilde av synes jeg, og jeg fikk det best frem når jeg tok bilde med blits. Men jeg lover dere, det var utrolig fint!

Til tross for at jeg brukte samme stempleplate som på dette designet, så synes jeg resultatet ble helt annerledes, så det sier jo litt om hvor mye basefargen har å si! Jeg ble i allefall fornøyd med resultatet :) 

Ønsker dere lesere et fantastisk godt nyttår, så snakkes vi igjen like etter nyttår ♥

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #jul #DIY

Peppermint Swirl Candy

 • 28.12.2015 - 17:26

Jeg har sett veldig mange andre lage akkurat dette designet, og jeg har veldig lenge hatt lyst til å prøve det selv, og nå har jeg endelig gjort det!Her har jeg brukt:
- OPI - Alpine Snow
- MoYou London Festive Collection 03 Stempleplate
- Rød stemplelakk fra Mundo De Unas
- OPI - Matte Top Coat

Jeg tror ikke vi har dette godteriet her i Norge, i allefall har ikke jeg sett det her før. Men vi har jo polkagriser, eller candy canes som det heter på engelsk, og de skal vel smake det samme, etter det jeg har skjønt. Men mønsteret ligner jo litt på mønsteret på polkagriser, så derfor synes jeg det passer fint, også til en norsk jul, haha.

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #jul #DIY

Ugly Christmas Sweater Nails

 • 25.12.2015 - 21:32

Jeg har lenge hatt lyst å prøve meg på "ugly christmas sweater"-negler, men jeg har ikke hatt noen stempleplater som har vært perfekt til formålet, får nå nylig. Da dumpet nemlig ikke mindre enn 5 stempleplater fra MoYou London ned i postkassa mi, så nå har jeg endelig fått prøvd meg på det også:

Her har jeg brukt:
- A-England - Saint George
- A-England - Rosebower
- MoYou London Festive Collection 30 stempleplate
- Hvit stemplelakk fra Mundo De Unas

Faktisk synes jeg ikke disse neglene ble så alt for ille til tross for at formålet var at de skulle se ut som en stygg, overpyntet julegenser. Faktisk synes jeg de ble veldig fine, så egentlig er vel dette en slags nail fail? Fordi de skulle bli stygge, og jeg faktisk synes de ble ganske fine? Haha. De er definitivt litt vel mye, og ikke noe alle ville vært komfortabel med å gå med, men jeg går jo rundt med det meste på neglene, så det plager ikke meg, hahah.

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #jul #DIY

Christmas Trees

 • 23.12.2015 - 18:29

I vår familie er det tradisjon at vi setter opp juletreet først på kvelden om lillejulaften, altså den 23. desember. Juletreet bruker som regel akkurat å være ferdigpyntet når vi setter oss ned for å se på "Grevinnen og hovmesteren" og for å spise kveldsmat med diverse julepålegg. Så siden det er lillejulaften i dag, tenkte jeg i går at det måtte være perfekt å lage disse juletreneglene til i dag!Her har jeg brukt:
- OPI - My vampire is buff
- China Glaze - Winter Holly
- Stjernestuds fra Born Pretty Store HER (Bruk koden "ABDG10" for 10% avslag på ditt kjøp)

Jeg tenkte en del på å bruke vinyler eller tape når jeg skulle påføre den grønne glitterlakken, men jeg lot være og lakket heller en plastpose, for deretter å pille lakken av, og klippe ut trekanter og feste de til neglene med litt klar lakk + top coat over, selvfølgelig. Det funket kjempebra!

Jeg tenkte også på å dotte på noen julekuler, men i og med at glitterlakken inneholder multifarget glitter tenkte jeg at det glitret nok i alle farger, og at det kanskje ville bli litt overkill med julekuler i tillegg. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med resultatet!

Håper alle dere fine lesere får en kjempefin jul ♥

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #jul #DIY

Winter Wonderland in Northern Lights

 • 22.12.2015 - 12:45

Når fantasien svikter litt, så bruker jeg gjerne å Google ideer til nye negledesign. Eller så ser jeg på andre folk på Instagram, Pinterest, YouTube eller Tumblr. Dagens design er inspirert av ett jeg så på Tumblr, men jeg fant dessverre ikke hvem som hadde laget det originalt, så jeg kan dessverre ikke gi kreditt.
Da jeg så det ble jeg utrolig imponert, og måtte bare prøve det selv med en eneste gang. 

Her har jeg brukt:
- Picture Polish - Illusionist (med en svart lakk under)
- Hvit akrylmaling
- En tynn pensel fra Born Pretty Store (HERbruk koden "ABDG10" for 10% rabatt på ditt kjøp)
- Essie - Pure Pearlfection (over det hvite)
- China Glaze - Fairy Dust (over det hvite)

Jeg må innrømme at jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Samme kvelden som jeg lagde disse neglene, så var det en skikkelig snøstorm som herjet her ute, og grantrærne til naboen ble seende ut slik som de jeg lagde på neglene mine. I tillegg, så bor jeg også i Nord-Norge, så det er ikke rent sjeldent at vi får se litt nordlys nå og da om vinteren. Det var derfor jeg falt helt pladask for denne ideen da jeg så de, for den duochromede basen skifter mellom grønn og lilla (noen ganger også blå) og det er jo fargene til nordlyset, så dermed passet det jo perfekt! I tillegg inneholdt akkurat denne lakken litt holografiske specks, så det minner om en stjernehimmel. 

Nå trosser jeg virkelig janteloven her, men jeg er utrolig stolt av disse neglene, og føler selv at det er ett av de fineste designene jeg har laget på lange tider. Det er herlig å være fornøyd med sitt eget arbeid, og det synes jeg alle skal ha lov til å være - i det minste en gang i blant :)


Venstre hånd (malt med høyre hånd) og høyre hånd (malt med venstre)
Jeg lager jo alltid samme designet på begge hender, men i dag følte jeg for å skryte litt ekstra av hvordan resultatet på høyrehånda ble. Som regel er venstrehånda en del finere enn høyre, men denne gangen synes jeg de ble veldig like - faktisk synes jeg at designet på venstre pekefinger ble finere enn på høyre pekefinger, haha! 
Og til de av dere som alltid spør hvordan jeg får til å male med venstre hånd når jeg er høyrehendt; Jeg har øvd, masse. Og hvis det er noen trøst klarer jeg enda ikke skrive mitt eget navn med venstrehånda :P

Nå ble det skikkelig bildespam her, og for å avslutte det hele serverer jeg dere ett aldri så lite macrobilde av designet:

Her kommer de holografiske specksene i den duochromede basen veldig godt frem, og forhåpentligvis skjønner dere hva jeg mener med at det ser ut som stjerner på himmelen. Jeg har også valgt å ha en dæsj med holografisk glitter (China Glaze - Fairy Dust) over trærne og snøen, for at det skal se ut som glitrende frost.

x Hva synes du? :D

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #nordlys

Christmas stripes & Gingerbread Man

 • 17.12.2015 - 21:39

For en ukes tid siden la @NailsByCambria på Instagram ut et negledesign, og med en gang jeg så det fant jeg ut at det måtte jeg bare prøve selv også. Så dette designet er altså ikke mitt.

Her har jeg brukt:
- OPI - Alpine Snow
- OPI - Coca-Cola Red
- OPI - Christmas Gone Plaid
- OPI - Going my way or Norway?
- OPI Matte Top Coat
- Vanlig teip
- Dotting tools
- Tynn pensel fra Born Pretty Store (HER, bruk koden "ABDG10 for 10% rabatt)

Dette ble visst en full OPI-manikyr, gitt! Men det var kun disse OPI-lakkene jeg hadde som hadde de perfekte fargene, så da fikk det bli slik! 

Min versjon av designet er litt annerledes enn @NailsByCambria sin, for blant annet har jeg byttet på ring- og pekefingeren, i tillegg er pepperkakemannen min mye større, og det samme gjelder prikkene. I tillegg har hun brukt vinyler på både stripene og pepperkakemannen, men det har ikke jeg. 
Jeg er fornøyd med resultatet, men det ble ikke helt slik jeg hadde sett for meg, og jeg synes likevel at @NailsByCambria sin versjon er mye finere.

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #rabattkode #rabatt #coupon 

Deep blue with holo french tips

 • 14.12.2015 - 19:37

Jeg er veldig glad i å gjøre om design jeg har gjort tidligere, og nå har jeg gjort om et design jeg for første gang laget da jeg først startet med nail art, nemlig i 2012. Jeg blir å poste en sammenligning etterhvert, men i første omgang blir det bare designet jeg har gjort nå:

Her har jeg brukt:
- Essie - Aruba Blue
- H&M - Jo's in the house
- GOSH - Holographic Hero
- Hullforsterkerer (sånn du bruker i ringpermer)

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, selv om fotoskillsene mine dessverre ikke fikk frem hvor godt det holografiske glitteret vises, for det var utrolig fint og glitret i alle regnbuens farger!

Dette designet er perfekt for de som vil pynte seg litt ekstra til et julebord, men ikke vil ha den klassiske franske manikyren, men heller litt ekstra :)

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Christmas sweater #2

 • 12.12.2015 - 18:01

I innlegget jeg postet om designene jeg lagde til jul i fjor så hadde jeg også det strikkamønsteret. Jeg hadde veldig lyst å prøve på det samme i år, men uten de typiske julefargene.
Jeg hadde sett denne fargekombinasjonen tilfeldig på nettet, med strikkamønster stemplet på, men det sto ingen plasser hvem som hadde laget det, så det blir litt vanskelig for meg å kreditere den som originalt brukte denne fargekombinasjonen.

Her har jeg brukt:
- Essie - Miss Fancy Pants
- ORLY - Cotton Candy
- MoYouLondon - Festive collection 04 (stempleplate)
- Hvit stemplelakk fra Mundo De Unas
- Ciaté Mattnificent Top Coat (matt topplakk)

Jeg er veldig fornøyd med hvordan resultatet ble! Det gir et veldig mykt inntrykk, og det får meg egentlig til å tenke på noen lester jeg har i nesten samme farger (utenom det rosa). 
Jeg synes også det ble veldig bra med matt topplakk kontra glossy:

Veldig fint det også, men resultatet ble ikke like "mykt" på en måte, og av en eller annen grunn synes jeg ofte at matt top coat passer veldig bra til vinter og jul.

x Hva synes du?
x Synes du matt eller glossy var finest?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #strikk #DIY 

Throwback til fjorårets juledesign

 • 10.12.2015 - 19:49

Tenkte kanskje det kunne være interessant med en liten throwback til designene jeg lagde til jul i fjor! Jeg rakk aldri å lage så veldig mange, for først var jeg veldig forkjølet i en og en halv uke i starten av desember, og da var jeg ikke i form til å lage noen design. Jeg ble også snytt for å lage noen nyttårsmanikyr da jeg ble matforgiftet 30. desember og var kjempedårlig.

Tradisjonen tro har jeg startet desember i år også med å bli syk, og jeg er ikke blitt helt frisk enda. Men heldigvis blir jeg kun syk maks 2-3 ganger i året! Men til tross for både bronkitt og forkjølelse har jeg likevel fått laget ett par design allerede. I tillegg har jeg plenty med ideer så forhåpentligvis blir det litt flere design i år! Også satser vi på at jeg ikke har noen gjentakelse av matforgiftningen slik at jeg får laget en nyttårsmanikyr i år!

1. Dette var det første juledesignet jeg lagde i fjor, og det var inspirert av julegensere. Dette var første gang jeg prøvde meg på stempling hvor jeg faktisk var avhengig av at motivet var midstilt, så jeg plagdes veldig og resultatet ble litt så som så. Men jeg var veldig fornøyd. Håper jeg klarer å lage en bedre versjon av disse i år!

2. Åååh, disse snøkrystall-neglene ♥ Dette var en rekreasjon av et design jeg lagde for to år siden også, og denne versjonen er så mye bedre! Jeg var fornøyd første gang jeg lagde de, men disse ble så utrolig mye bedre, og jeg brukte utrolig lang tid på å lage disse. Dette ett av designene mine jeg er aller mest fornøyd med.

3. Denne ideen hadde jeg hatt i hodet lenge, og resultatet ble ikke så alt for ille synes jeg - men det ble ikke helt slik som jeg hadde sett for meg. Det var også når jeg lagde dette designet at jeg oppdaget at jeg ikke hadde noen andre grønnfarger enn denne metalliske i dette designet, en metallisk limegrønn og en vanlig limegrønn. I år har jeg heldigvis litt flere grønne lakker om jeg skulle ha bruk for det!

4. Disse polkagris/candy cane neglene lagde jeg på den eldste lillesøsteren min når jeg var barnevakt for henne, og vi begge to var syk. Det var hun som valgte designet, og det var hun som kom opp med hand posen til bildet. Så jeg ble veldig imponert! Synes disse er veldig søte, og jeg vurderer å prøve det samme på meg selv i år.

5. Dette var neglene jeg hadde på julaften i fjor! Jeg hadde valgt ut rødfargen nøye for at den skulle matche den røde kjolen min så godt som mulig. Også la jeg til litt ekstra gull for å sprite det litt ekstra opp, i tillegg til at gull og rød passer fint til julen. 

6. Jeg fikk jo aldri laget noen nyttårsnegler, men disse neglene lagde jeg noen dager etter nyttårsaften, og jeg så litt på det som mine nyttårsnegler. Håper jeg får laget noe litt mer spennende i år!

Mine to favoritter er definitivt snøkrystallene og polkagrisen. Synes ikke det var så alt for ille design, men jeg håper jeg får laget mye mer spennende design i år - og ikke minst flere

x Hvilke/hvilket design likte du best?
x Bruker du å pynte neglene dine til jul?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #jul #christmas #DIY

Snowflake nails

 • 08.12.2015 - 19:50

I innlegget om den rosa gradienten sa jeg jo at jeg kanskje burde gå over til å gjøre litt mer vinterlige og juleaktige design, så nå har jeg endelig gjort nettopp det. 

Her har jeg brukt:
- Zoya - Dream
- MoYou London stempleplate "Festive collection 06"
- Hvit stemplelakk fra Mundo de Unas

Dette var et veldig enkelt design å lage, for det var bare å lakke basefargen og stemple på motivet, også VIPS var jeg ferdig.

I mine øyne er Zoya - Dream helt perfekt til denne manikyren! Vil dere se en swatch av bare den lakken så har jeg det HER.  Jeg synes resultatet ser ut som en stjernefull vinternatt hvor snøen daler ned. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og jeg er herved klar for å lage enda flere vinter- og juledesign fremover!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #jul #christmas #advent #DIY

Rosa gradient med flakies

 • 07.12.2015 - 18:49

Jeg er veldig glad i å gjøre gradients, og har gjort drøssevis av de siden jeg startet å blogge i 2013. For en liten stund tilbake fikk jeg akutt lyst til å lage en rosa gradient, for deretter å putte noen flakies over. Sånn egentlig burde jeg vel kanskje droppe såpass sommerlige design og heller gå for design til jul og med vintertema, men jeg lover at jeg skal gjøre det også veldig snart!

Her har jeg brukt:
- O.P.I - Alpine snow (øverst i gradienten og som base)
- O.P.I - Mod About You
- Essie - Lovie Dovie

Jeg elsker hvordan denne gradienten ble! Synes overgangene ble riktig så fine og myke, og jeg synes gradients er veldig fint når man har litt ekstra lange negler slik som jeg har for tiden. Bank i bordet, og håper at de ikke knekker!

Men planen var jo hele tiden å legge litt flakies på toppen, og for å være helt ærlig så skulle jeg ønske jeg hadde droppa det. For det ble ikke like fint som jeg hadde sett for meg... Men jeg brukte altså først ett lag med Ciaté - Snow Globe, og deretter ett lag med Essie - Sparkle on Top. Helt krise ble det jo selvfølgelig ikke, men i mine øyne ble dette en aldri så liten nail fail, og jeg kunne brukt denne gradienten til veldig mye annet.

Men men, noen ganger blir ikke alt som man hadde sett for seg, og jeg synes det er greit å dele det også!

x Hva synes du?
x Hva var finest?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #gradient #gradientnails #ombre #ombrenails #DIY

Månedens design - August og september 2015

 • 06.12.2015 - 20:06

Hiv og hoi, jeg er skikkelig sent ute, for jeg har nemlig helt glemt av denne kategorien på bloggen. Men jaja, da får det vel bli som en slags late throwback til designene jeg lagde i august og september 2015!

AUGUST

Denne måneden var jeg mest fornøyd med 2, 4 og 6, og aller mest den siste! Den siste brukte jeg enormt mye tid på å lage, og jeg ble ekstremt fornøyd med resultatet og fikk masse komplimenter fra tilfeldige folk i butikken, familie og venner. Og ikke minst fikk jeg en ganske god respons både på bloggen og på Instagram. I august hadde jeg firkantede negler, og her hadde jeg akkurat begynt å gå over til å få de mandelformet igjen (for å kunne gro de veldig lange) og de var skikkelig korte! Jeg hadde også skikkelig dilla på freshe gradients.

SEPTEMBER

Det eneste designet jeg egentlig var skikkelig fornøyd med denne måneden var nr 3. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke lagde så mange design denne måneden, forresten. Men converse-neglene altså! Dette var 3. gang jeg lagde slike negler, og jeg filte faktisk neglene mine helt runde for at det skulle passe til designet - og jeg har aldri tilpasset neglene mine til et spesielt negledesign før! Jeg synes resultatet ble utrolig bra, og neglene eksploderte på Instagram etter at tutorialen min ble delt på en negleside med mange hundretusen følgere! Jeg fikk utrolig mange kommentarer, nye følgere, masse likes og hele pakka - i tillegg til at jeg i utgangspunktet var superfornøyd selv, så det var veldig artig!

Det var altså månedens design for august og september i år. Jeg har fortsatt igjen å legge ut månedens design for oktober og november. Men etter det tror jeg at jeg skal være ganske så "on schedule" så forhåpentligvis kommer månedens design for desember ganske presis, når den tid kommer :)

x Hvilke design er dine favoritter?
x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Stone Marble Nails

 • 05.12.2015 - 18:40

Marmor, eller stone marble som det heter på engelsk, er jo skikkelig in nå. Du finner putetrekk, duker, kubbelys, bord og alt mulig annet med dette mønsteret på for tiden. Jeg synes marmor er utrolig fint, og jeg har for lenge siden sett Cutepolish på YouTube lage marmornegler, og endelig fikk jeg kastet meg rundt til å gjøre det samme!

Her har jeg brukt:
- O.P.I - Alpine Snow (base)
- Sammenrullet plast
- Ciaté - Cream Soda
- En kopp med romtemperert vann
- O.P.I - Dark side of the mood
- Hårspray

Det kan kanskje se og høres veldig komplisert ut, men det ser nok mye vanskeligere ut enn det er. Slik gjorde jeg: 1. Lakket neglene mine hvite. 2. Rullet sammen litt av en plastpose og lakket plasten med en lys grå lakk, for deretter å dabbe det over på neglen. 3. Slapp et par dråper av en mørkere grå lakk i en kopp med romtemperert vann, sprayet litt med hårspray så lakken "delte" seg, og dyppet fingrene nedi. 4. Rengjør rundt neglen og avslutt med top coat.

Jeg synes kanskje den mørkegrå lakken var litt i overkant mørk, men det var det jeg hadde, så da måtte det bare bli sånn. Så selv om den mørkegrå kanskje var litt vel mørk, så er jeg utrolig fornøyd med resultatet og synes det ligner veldig på marmor! 
Jeg fikk kjempemange kommentarer på disse neglene fra tilfeldige folk i butikker og så videre :D

Hva synes du?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #cutepolish #marmor #stonemarble #DIY

Braided Nail Art #3

 • 04.12.2015 - 17:32

For en liten stund tilbake så delte jeg jo en sammenligning mellom de to forskjellige versjonene av "braided nails" jeg har laget, og da nevnte jeg at jeg kanskje ville prøve meg på dette igjen snart. Jeg ble skikkelig gira på å lage det igjen, så samme dagen som jeg skrev det innlegget satt jeg meg ned å lagde slike negler nok en gang.

Det krever en del teknikk, og en god dose tålmodighet fordi hvert lag må tørke før du kan lage neste lag i fletten, men jeg synes det er veldig morsomt!

Her har jeg brukt:
- Maybelline - Coral Heat
- O.P.I - Love.Angel.Music.Baby
- O.P.I - My Vampire is Buff

Jeg har kun brukt de 3 lakkene, ingen verktøy, ingen teip, ingenting. Tidligere når jeg har laget braided nails, så har jeg brukt hvit og sølv i begge designene, men denne gangen ville jeg prøve en litt varmere versjon med gull og en nude farge, sammen med en korallfarget lakk. Og jeg elsker fargekombinasjonen! I tillegg er jeg veldig fornøyd med at jeg fikk hver "stripe" eller seksjon ganske så rett, de ble ikke like skeiv som de tidligere har blitt når jeg har prøvd på dette designet. Må være lov å skryte litt av seg selv av og til!

x Hva synes du? :)

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #bradednails #DIY

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits