Månedens Design - Januar, februar og mars

 • 12.07.2016 - 18:17

For det første henger jeg som vanlig veldig etter med å få postet design, og for det andre så har jeg faktisk glemt helt av å poste månedens design helt siden desember. Så det vil komme noen innlegg med det fremover. For at det ikke skal ta uke- og månedsvis å få ut disse innleggene også, tar jeg flere måneder om gangen!

JANUAR


Favorittene mine fra januar er 2, 4, 5 7, 8 og 13! Jeg lagde veldig mange design denne måneden og er egentlig greit fornøyd med alle sammen. Jeg hadde også veldig lange negler både i desember og januar! Men mot slutten av januar knakk jeg lillefingerneglen, og bestemte meg dermed for å file de helt korte. Var godt å få de kort igjen, for det blir slitsomt og upraktisk etterhvert med så lange negler.

FEBRUAR 


Favorittene mine fra februar er 1, 4, 6 og 7! I februar gikk aktiviteten med neglene veldig ned fra både desember og januar, og jeg lagde bare halvparten så mange design. Men jeg fikk øvd meg mer på reverse stamping (1), jeg fikk prøvd meg på en litt mer avansert gradient (6) og jeg fikk gjort litt for hånd (7), så sier meg absolutt fornøyd med det.

MARS


Som dere ser lagde jeg bare ett design i hele mars. Jeg mistet lysten på å lage design for en periode, og tok dermed en pause med det hele. I slutten av måneden lagde jeg dette ene designet, som jeg var greit fornøyd med. 

Jeg er generelt veldig fornøyd med alle designene jeg lagde disse månedene, men det var litt dumt at jeg mistet lysten for å blogge og lakke neglene en periode. Men heldigvis tok det seg jo opp igjen, så bloggen forsvinner nok ikke akkurat med det første :) 
Flere månedens design kommer i løpet av nærmeste fremtid!

x Hvilke design fra hvilke måneder er dine favoritter? :)

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #månedens
 

Månedens design - Desember 2015

 • 17.01.2016 - 10:50

Selv om de fleste av dere kanskje enda har både ribbe, pinnekjøtt, gløgg, Mokkabønner og Twist litt i vranghalsen etter julen, så tenkte jeg å vise dere månedens design for desember 2015! Vi er bare litt over halvveis ut i januar, og jeg poster månedens design for desember allerede nå. Jeg er nesten litt imponert over meg selv!

For meg er det jul i hele desember, så alle designene denne måneden var så klart inspirert av nettopp det.

Mine favoritter fra desember er 1, 4, 5, 8, 10 og 11. Min største favoritt denne måneden er nr 5!
Jeg er jevnt over veldig fornøyd med alle designene denne måneden, og ikke minst er jeg fornøyd med at jeg fikk laget så mange design! Desember er den måneden i løpet av hele 2015 hvor jeg har laget flest design! 

Skulle ønske jeg hadde fått laget litt flere design på frihånd da, for 7 av designene er stemplet... Håper generelt på å få laget litt flere design for hånd i løpet av 2016!

x Hva synes du om designene?
x Hvilke design er dine favoritter? :D

Så forresten at det var mange av dere som ønsket ett innlegg med mine favorittdesign fra 2015, så det skal jeg få ordnet! 

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #favoritter #månedens

Månedens design - Oktober og november 2015

 • 11.01.2016 - 18:29

Som jeg har nevnt før, så har jeg egentlig falt helt ut av den rutinen med å publisere "månedens design" ved enden av hver måned, men jeg prøver å hente meg litt inn igjen! Nå har jeg endelig fått postet de siste designene fra 2015, så her blir en liten throwback til oktober og november, og om en stund kommer også en oppsummering av alle designene jeg lagde i løpet av desember, men det blir i ett eget innlegg!

OKTOBER 2015Dette var en ganske så god måned på neglefronten! Jeg hadde mange ideer og jeg fikk også gjort mange av de. Fargene og en del av designene, er som du kanskje ser, sterkt inspirert av at det var høst. Jeg brukte ganske mye vinyler denne måneden, for både design 2, 5/6 og 7/8 er laget med hjelp av vinyler. Jeg fikk også lekt meg med folie (design 1) igjen, noe jeg tror jeg må prøve meg på igjen ganske så snart! Jeg lagde derimot bare ett Halloween-design dette året, og jeg hadde planlagt 2. Men, men, kanskje jeg får laget det til neste år istedenfor!
Favorittene mine denne måneden er 1, 3, 5 og 8!
Jeg har forresten valgt å si at 5 og 6 er forskjellige design, fordi å bytte farger på noen av neglene utgjør en ganske stor forskjell for helheten av designet. Også det å bruke matt eller glossy top coat utgjør en stor forskjell, derfor har jeg valgt å gjøre det samme med design 7 og 8, selv om det også er samme designet.


NOVEMBER 2015

Denne måneden var ganske så slapp på neglefronten. Jeg manglet en del inspirasjon, i tillegg til at jeg gikk med både design 2 og 3 i over en uke hver, så da var plutselig halve måneden gått. Jeg er veldig fornøyd med designene jeg lagde denne måneden da, for jeg fikk prøvd to ting jeg hadde hatt lyst til lenge, og det er design 1 og 3.
Favorittene mine for denne måneden var 1, 2 og 3. 

Det var designene jeg lagde i oktober og november! Som sagt så kommer designene jeg lagde i løpet av desember i ett eget innlegg veldig snart!

Jeg tenker også å lage ett eget innlegg med en slags throwback til mine favoritter fra 2015, så fortell meg gjerne om dere synes det høres interessant ut :D

x Hva synes du?
x Hvilke design er dine favoritter?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #throwback #favoritter #månedens

Månedens design - August og september 2015

 • 06.12.2015 - 20:06

Hiv og hoi, jeg er skikkelig sent ute, for jeg har nemlig helt glemt av denne kategorien på bloggen. Men jaja, da får det vel bli som en slags late throwback til designene jeg lagde i august og september 2015!

AUGUST

Denne måneden var jeg mest fornøyd med 2, 4 og 6, og aller mest den siste! Den siste brukte jeg enormt mye tid på å lage, og jeg ble ekstremt fornøyd med resultatet og fikk masse komplimenter fra tilfeldige folk i butikken, familie og venner. Og ikke minst fikk jeg en ganske god respons både på bloggen og på Instagram. I august hadde jeg firkantede negler, og her hadde jeg akkurat begynt å gå over til å få de mandelformet igjen (for å kunne gro de veldig lange) og de var skikkelig korte! Jeg hadde også skikkelig dilla på freshe gradients.

SEPTEMBER

Det eneste designet jeg egentlig var skikkelig fornøyd med denne måneden var nr 3. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke lagde så mange design denne måneden, forresten. Men converse-neglene altså! Dette var 3. gang jeg lagde slike negler, og jeg filte faktisk neglene mine helt runde for at det skulle passe til designet - og jeg har aldri tilpasset neglene mine til et spesielt negledesign før! Jeg synes resultatet ble utrolig bra, og neglene eksploderte på Instagram etter at tutorialen min ble delt på en negleside med mange hundretusen følgere! Jeg fikk utrolig mange kommentarer, nye følgere, masse likes og hele pakka - i tillegg til at jeg i utgangspunktet var superfornøyd selv, så det var veldig artig!

Det var altså månedens design for august og september i år. Jeg har fortsatt igjen å legge ut månedens design for oktober og november. Men etter det tror jeg at jeg skal være ganske så "on schedule" så forhåpentligvis kommer månedens design for desember ganske presis, når den tid kommer :)

x Hvilke design er dine favoritter?
x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Månedens design - Juni og juli 2015

 • 12.08.2015 - 17:55

Hei!

Jeg er såpass forsinket med å få lagt ut månedens design for både juni og juli, at jeg tenkte at jeg like gjerne kunne legge de ut samtidig!

JUNI:


Favorittene mine for juni 2015 er 2, 6 og 8 - men igjen er jeg veldig fornøyd med alt sammen.

Det ble fryktelig mye gradients denne måneden, samtidig som jeg fikk prøvd meg på både stempling, frihåndsdesign og reverse stamping igjen denne måneden. Det skal jeg ikke klage på! Spesielt å gjøre frihåndsdesign å reverse stamping er noe jeg skulle ønske jeg hadde tid til å gjøre oftere!

Jeg fikk dessverre ikke tid til å lage noen tutorials denne måneden, for jeg var en del syk denne måneden, i tillegg til at planen min aldri har vært å lage tutorials for alle designene mine. Jeg gjør det når jeg har lyst, for moro skyld :)


JULI:


Favorittene mine for juli er nr 2 og 3. Jeg likte helt klart nr 3 best, den var jeg veldig fornøyd med! 

Det var utrolig få design som ble laget i løpet av juli, og grunnene til det er at slik som i juni, så har jeg i juli også slitt en del med sykdom - samtidig som jeg har vært masse ute i finværet, ooog jeg har vært bortreist. 
Håper på å få lagd flere design i løpet av august! 

x Hva synes du om designene?
x Hvilke likte du best fra juni?
x Hvilke likte du best fra juli?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #månedensdesign #DIY 

Månedens design - Mai 2015

 • 07.08.2015 - 01:03

Hei!

Jeg er fryktelig sent ute her, men jeg har ikke fått knødd meg til å sette sammen bildene for designene jeg lagde i mai, før nå nylig. Men, men... Bedre sent enn aldri!

Innlegget for designene jeg lagde i løpet av både juni og juli kommer ut i løpet av nærmeste fremtid!

Favorittene mine for mai 2015 er nr 2, 5, 7 og 8 - men jeg er egentlig veldig fornøyd med alle. Spesielt fornøyd er jeg med 17.mai-neglene, for de gjorde jeg helt for hånd, uten tape, stempling, dekaler eller noe sånt. 

Jeg fikk også laget tutorials til to av designene denne måneden, og de kan du se HER og HER

Ellers ser jeg at det ble en del stempling og vanndekaler i mai, men begge deler er jo så lettvint og morsomt å holde på med!

x Hva synes du om designene?
x Hvilke likte du best?

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #månedensdesign

Månedens design - April 2015

 • 14.05.2015 - 20:11

Hei!

Nok en gang har jeg blitt ganske kraftig forsinket med å legge ut månedens design, men nå kommer det ENDELIG, for nå har jeg fått postet alle designene jeg lagde i løpet av april! Håper ikke det blir like mye krøll nå fremover, haha!Mine favoritter denne måneden er nr 1, 2, 5 og 7! :) 

Forrige måned håpet jeg på å gjøre litt mer for hånd, i tillegg til å bruke opp litt dekaler, klistremerker og den slags. Ble bare to design som er håndmalt, og ett hvor jeg bruker klistremerker - men der igjen har jeg fått brukt litt vinyler. Jeg har liksom gjort litt av alt denne måneden; tape-design, gradients, håndmalte design, watermarble osv. Sier meg også fornøyd med å ha postet to videoer den siste måneden!

Har egentlig hatt alt for lite tid til å ordne neglene mine i det siste, så jeg tror målet for resten av mai (vi er jo tross alt godt inni mai allerede...) er å bare lage så mange design som mulig og gjøre akkurat som jeg har lyst til der og da :)

x Hva synes du om designene?
x Hvilke er dine favoritter?

- Sandra 


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

Månedens design - Mars 2015

 • 09.04.2015 - 18:01

Hei!

Litt forsinket pga. påska og mye å gjøre denne uka, men her er månedens design for mars 2015!


g = glossy, m = matt. F.eks. 8g = glossy versjon av 8, og 8m = matt versjon av nr 8.

Mine favoritter denne måneden er nr 1, 2, 5 og 6! Men jeg er veldig fornøyd med alt jeg har laget egentlig :) 
Forrige måned satt jeg som mål å lage mer håndmalte/frihånds design i mars. Det er kun to design denne måneden som er helt håndmalte/gjort på frihånd og det er nr 8 og 6, ellers er det litt håndmalt på nr 2. Så jeg synes ikke jeg har klart dette målet så veldig bra egentlig. 

I april håper jeg igjen på å få gjort mer håndmalte og frihåndsdesign, i tillegg til at jeg håper på å få brukt litt stickers, dekaler og annet stæsj jeg har hatt liggende urørt alt for lenge :) 

x Hva synes du om designene?
x Hvilke er dine favoritter?

- Sandra


 #negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign

Månedens design - Februar 2015

 • 01.03.2015 - 16:02

Hei! 

Håper alle har hatt ei fin helg! Tenk, nå er det 1. mars allerede. Var det ikke nyttårsaften i går, liksom? Synes tiden går fortere og fortere for hver dag omtrent... Nå er i allefall februar over, og da er det på tide å vise frem månedens design igjen. 

Februar har vært en god måned på neglefronten, og jeg er veldig fornøyd med hva jeg har laget i løpet av måneden.I tillegg til alle designene som er avbildet, så har jeg også laget to design på andre enn meg selv, men disse fikk jeg dessverre aldri tatt bilde av.

Da jeg viste frem designene for januar, så satt jeg ett slags mål om at i løpet av februar så skulle jeg prøve å bruke mer farger, og jeg har i allefall prøvd. Har jeg klart det?


Det er skikkelig vanskelig å velge ut noen favoritter denne måneden, for som sagt er jeg veldig fornøyd med det jeg har laget. Men jeg tror mine absolutte favoritter må bli nr 1, 3, 6, 7 (til tross for at jeg ikke likte den til å begynne med!) og 8. Men som sagt likte jeg alle designene veldig godt.

Så var det det med farger da... Har jeg vært flinkere å bruke det? Ja, det vil jeg si. I januar f.eks. gikk det mye i svart og hvitt. Sånn bortsett fra at regnbuedesignet inneholder drøssevis med farger, så har jeg brukt både sølv, rosa, lilla, svart, blå grønn, hvit, mintgrønn og gull. Det eneste som på en måte mangler er gult og rødt, men det har jeg jo i regnbuedesignet. 

Jeg tror målet for mars må bli at jeg skal gjøre mer design på frihånd. For de eneste designene som er gjort for frihånd i løpet av februar er nr 3 og 4. Vet ikke om gradients teller? I allefall, jeg skal bli flinkere å gjøre ting på frihånd! Også skal jeg prøve å bli flinkere å få laget tutorials til designene jeg lager!

Følg forresten med senere i dag, da kommer det noe her på bloggen som jeg vet mange av dere har ventet på! :D

x Hva synes du om månedens design?
x Hvilke design er dine favoritter? 

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk 

Månedens design - Januar 2015

 • 02.02.2015 - 15:34

Plutselig er vi kommet til februar! Og for en gangs skyld er jeg ganske presis med å få lagt ut månedens design! Det er lenge siden sist, haha! 

Først så det ut til at januar ville bli en skikkelig trasig neglemåned for min del, men så ble neglene mine litt enklere å ha med å gjøre, samtidig som motivasjonen og ideene kom snikende. 

Her er hva jeg lagde denne måneden:

Favorittene mine er nr 2m (matt versjon av nr 2), 4 og 5. 

Ble en del stempling denne måneden, og grunnen til det er at jeg bestilte flere stempelakker og stempleplater for noen av pengene jeg fikk til jul. Tror kanskje det vil bli en del stempling i februar også, men jeg håper på at jeg får gjort litt mer frihåndsdesign. Eller kanskje en kombinasjon av stempling og frihånd, slik som jeg gjorde på pandaneglene (nr 5) denne måneden? :D 

Jeg brukte ikke spesielt mange farger på neglene denne måneden, så jeg får prøve å være litt mer fargerik i februar!

x Hvilke design likte du best?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign 

Månedens design - Desember 2014

 • 22.01.2015 - 18:04

Jeg vet jeg er veldig forsinket, men jeg tenkte jeg skulle vise dere designene jeg lagde i desember 2014 :) 
Jeg ble dessverre syk to ganger i løpet av desember, noe som gjorde at jeg ikke fikk laget så mange design som jeg hadde håpet på. Jeg hadde veldig mange ideer, men de ideene jeg ikke fikk brukt denne gangen, kan jeg jo bare bruke neste jul! :)


Selv om jeg ikke laget like mange design som jeg håpet på, er jeg likevel fornøyd med de jeg fikk laget. Min absolutte favoritt er de blå med snøkrystallene! Ellers likte jeg også veldig godt candy cane/polkagris-neglene og gradienten nede i høyre hjørne :)

x Hvilke design likte du best?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk

Månedens design - November 2014

 • 15.12.2014 - 15:39

Hei!

Nå er jeg endelig ferdig å få ordnet månedens design, for en stund i allefall! Neste gang blir i starten av januar, og da blir det designene for desember! :) 
Føles veldig bra å endelig være ferdig med å få stresse over å få ut forsinkede ting!

Her er månedens design for november:

Noen av dere lurer kanskje på hvorfor det står 2g og 2m? G står for "glossy" og M står for "matt", og design nr 2 hadde jeg både en matt og glossy versjon av!
Jeg prøver forresten ut en ny layout for månedens design denne gangen! Håper dere liker den.

Jeg lagde ikke så veldig mange design i november, for i november knakk jeg én av de lange neglene mine, og måtte file ned alle sammen. Det gikk litt hardt utover motivasjonen min, men jeg fikk laget noen design likevel!
Jeg er veldig fornøyd med alle designene, men jeg tror faktisk jeg likte best nr 3, 4 og 5!

Nå som jeg endelig har fått ut alle designene for november, kan jeg endelig begynne å legge ut/lage flere juledesign! Stay tuned! Det kommer kanskje ett i løpet av dagen! :D

x Hvilke design er dine favoritter? :D

- Sandra 


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #favoritter 

Månedens design - Oktober 2014

 • 09.12.2014 - 21:19

Jeg har jo sagt flere ganger at jeg henger etter (med det meste) med å få lagt ut månedens design her på bloggen, så her har dere månedens design for oktober 2014:

Jeg synes dette var en god nail art måned! Jeg er veldig fornøyd med alle designene mine, utenom det lille uhellet jeg hadde med ringfingeren på nr 5. Jeg klarer ikke velge bare én favoritt, men jeg tror mine største favoritter for oktober var nr 3 og nr 6 :)

x Hvilke design er dine favoritter?

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #nails

Månedens design - September 2014

 • 08.12.2014 - 21:30

Som jeg sa i forrige "månedens design", så har jeg ikke fått postet månedens design på en stund fordi jeg har vært treg å legge ut de originale designene for hver måned. Haha, hvis det ga mening? 

I allefall, her har dere månedens design for september 2014:

Jeg lagde ikke så alt for mange design i september egentlig, men det er greit! Mine favoritter for september er nr 2, 3 og 5! 

x Hvilke design er dine favoritter? :)

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

Månedens design - August 2014

 • 13.11.2014 - 19:49

Hei! 

Long time, no see... Orker ikke komme med en lang unnskyldning om hvorfor jeg ikke har blogget i det siste, for det gjør jeg alltid. Men kort fortalt: Jeg har blogget ganske mye de siste månedene, og jeg ble helt ærlig litt lei og trengte en pause. I tillegg har mørketiden slått meg helt ut, slik at jeg ikke har hatt så mye energi til å verken blogge eller lage nye design. Det har forsåvidt også gått utover andre ting. Sofaen min har blitt mye brukt den siste tiden, for å si det sånn! 
Men nå begynner det å bli litt bedre, så jeg skal prøve å få blogget litt oftere! :)

Noen av dere stusser kanskje på overskriften? Vel, jeg har ikke lagt ut "månedens design" på lenge. Det kommer av at jeg har vært veldig lat med å få designene mine ut på bloggen, og plutselig kommer design jeg lagde i august ut i september. Og når man har kommet inn i en slik sirkel, er det vanskelig å komme ut igjen. Men i oktober klarte jeg å få orden på dette, så i løpet av kort tid vil månedens design for september og oktober 2014 også komme ut!

Her er designene jeg lagde i august:

August var en god nail art-måned for meg! Jeg følte meg inspirert, og begynte sakte men sikkert å forme neglene fra firkantede til mandelformede. Jeg elsket å ha firkantede negler, men de knakk så lett, og jeg ville prøve å få til å gro lange negler, så jeg endret form. Og som dere kanskje har sett, så har sett i det siste, så har neglene mine blitt kjempelange! Også var det moro å prøve noe nytt!

Jeg er veldig fornøyd med alle designene fra august, men nr 1, 2, 3, 4 og 7 tror jeg må bli mine absolutte favoritter! 

Hvilke design likte du best? :)

- Sandra 

Månedens design - Juli 2014

 • 13.08.2014 - 23:40

Jeg er nok en gang sent ute, men som jeg alltid sier: Bedre sent enn aldri! Her er designene jeg lagde i juli 2014:

Jeg lagde bare 4 design i juli, fordi jeg var bortreist i to uker og ikke hadde mulighet til å lage noe særlig da.  Jeg er veldig fornøyd med alle designene denne måneden.

Hvilke design er dine favoritter?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

Månedens design - Juni 2014

 • 23.07.2014 - 14:41

Denne kategorien har jeg vært skikkelig elendig å bruke det siste halve året... Det har kanskje noe å gjøre med at jeg har laget ganske lite design de siste 6 månedene (til meg å være i allefall) også.

Den siste måneden så har jeg jo vært veldig flink å lage design ofte, og nå har jeg endelig fått postet alle designene fra juni på bloggen - Så her, litt på etterskudd (som vanlig) er designene jeg lagde i juni 2014. Bedre sent enn aldri!


Når jeg satt sammen den kollasjen der, fant jeg ut at jeg hadde lagd mange fler design enn jeg trodde! Mine favoritter fra juni er: 5, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15 og 18. Med andre ord er jeg stort sett veldig fornøyd med alle designene fra juni 2014! 

Hvilke design ble dine favoritter/din favoritt?

- Sandra

Månedens design - November 2013

 • 01.12.2013 - 18:28

Hei!

Nok en måned har gått, og nå er vi allerede inne i desember! Jeg må gjenta meg selv nok en gang; HJELP så fort tiden går! Snart er det jul og hele pakka... Rart at 2013 snart er over.
Ble ikke så fryktelig mange negledesign denne måneden heller, men jeg har i allefall vært flinkere til å lage design på begge hendene.  

Her er designene jeg lagde i november 2013:


♥ 1: Essie Licorice og IsaDora Black Crush. ♥ 2: Puzzle nail art . ♥ 3: No tool Blomster-negledesign. ♥ 4: LEGO-negler. ♥ 5: China Glaze Tranzitions - Split perso-nail-aty negledesign.

Mine favoritter denne måneden er nr 1, 2 og 4! Hvilket design er din favoritt/favoritter? 

Det kommer flere innlegg her på bloggen i løpet av kvelden, så følg med! :D

- Sandra

Månedens design - Oktober 2013

 • 01.11.2013 - 21:11

Hei!

Nok en måned har gått og vi er allerede inne i november. Tror jeg sier dette hver gang jeg viser månedens design men; Hjelp så fort tiden går! Det er bare 2 måneder igjen av 2013 - hvor ble det av tiden? Var det ikke nettopp nyttårsaften? Var det ikke nettopp sommerferie? Startet ikke jeg denne bloggen i forrige uke? Det er snart for sent til å begynne å kjøpe julegaver tidlig, liksom... Jeg synes tiden går så alt for fort.

Forrige måned beklaget jeg meg en del over at det ble så lite negledesign, og jeg lovte å prøve og lage flere negledesign i oktober. Nå når jeg har rotet i arkivet, ser jeg jo at det ble veldig lite negledesign denne måneden også, men men. Denne måneden lagde jeg 2 mer design, enn jeg lagde i september. Men jeg har jo skrevet flere ganger på bloggen at jeg vil ikke lage så mange negledesign fremover - nettopp fordi jeg ikke har så mye tid til det. Jeg lager negledesign så ofte jeg kan og så ofte jeg har lyst, og det er jo akkurat slik det skal være. Er det ikke? Uansett, i november vil jeg prøve å få laget kanskje 10 negledesign, men jeg tør ikke love noe som helst annet enn at; et par negledesign blir det.

Her er designene jeg lagde i oktober:


♥ 1: Fransk manikyr med en twist ♥ 2: Pink and white dots ♥ 3: Halloween design 3 - Spider web ♥ 4: Halloween design 1: Pumpkin ♥ 5: Halloween design 2: Ghosts ♥ 6: Pacman ♥ 7: Hello Kitty negler på lillesøstera mi. 

Mine favoritter denne måneden er nummer 1, 2, 5, 6 og 7. Hva er dine favoritter? 

- Sandra


#negler #neglelakk #naildesign #negledesign #nailart

Månedens design - September 2013

 • 30.09.2013 - 22:06

Hei!

Hjelp, så fort tiden går! Synes nettopp det var jeg hadde bursdag (2. september), og det er faktisk snart en måned siden! Nå er det blitt skikkelig kalt her oppe i nord, og den siste uken har gradestokken såvidt bikket over 10 grader... Trærne er snart helt fri for blader og det begynner å bli mørkt allerede i 6-tiden på kvelden. Gruer meg nesten litt til vinteren, for her oppe i nord er det som regel vinter fra midten av oktober til slutten av april/begynnelsen av mai, og på den mørkeste tida er det kun lyst i én time. Er ikke så glad i mørket egentlig, og jeg er heller ikke så glad i snø. Men men!

Denne måneden har ikke vært den beste for bloggen kan man si. Jeg har vært mye syk, og når jeg har vært frisk har jeg vært opptatt med skole, venner og familie. Dermed har det blitt veldig lite negledesign. Skal prøve mitt beste for at oktober blir en bedre "neglemåned"! 

Her er designene jeg lagde i løpet av september 2013:


1: Panda - ♥2: Leopard - 3:Ciaté Emerald Collection - 4: Autumn Trees -  5: Bursdagsnegler.

Ble bare 5 negledesign denne måneden, og det er jo egentlig latterlig lite. Men men, noen ganger strekker ikke tiden til, slik at man får gjort alt man har lyst til. Satser på at oktober blir en bedre måned for finere negler og for bloggen!

Mine favoritter denne måneden er panda-neglene og leopardneglene. Hva er dine favoritter? :)

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits