hits

Colorful summer gradient w/stamping

 • 11.09.2016 - 15:23

Hei!

På grunn av ferie, at jeg har vært syk, og fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid så henger jeg litt etter med å få postet alt jeg lagde i løpet av sommeren. Jeg vet ikke med der du bor, men her oppe i Nord-Norge ser det ut til at sommeren har takket for seg i år. Men jeg vil likevel poste designene jeg lagde i sommer. Det kan jo funke som en liten throwback/mimring til sommeren som var, eller det kan være litt inspirasjon til neste sommer! 

Aller først i dette designet lagde jeg denne freshe og sommerlige gradienten:


Her har jeg brukt:
- China Glaze - Neon on & on
- OPI - I just can't cope-acabana
- China Glaze - Highlight of my summer

Men jeg klarer jo aldri å la en gradient være som den er, og må alltid sprite den litt opp med noe. Så jeg la litt stempling over:


Disse søte blomstene er fra en stempleplate kjøpt på Born Pretty Store, og platen heter "QA16". Bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på ditt kjøp!

Jeg synes gradienten var veldig fin alene, men den ble også veldig søt med blomstene. Perfekt for sommeren og/eller våren! Eller hvis man bare vil ha noe som lyser litt opp nå når det går mot mørkere tider.

I mitt forrige innlegg nevnte jeg jo at jeg hadde hatt et uhell med en av neglene mine, og dere ser vel kanskje at neglene i dette innlegget er en del kortere. Vel, jeg falt ned en trapp og knakk neglen midt på, med blod og hele pakka... Det var grusomt vondt, og jeg kunne ikke bruke neglelakk på en stund, fordi jeg var redd for å få betennelse, i og med at det var hull midt i neglen min. Dessuten svei det veldig med neglelakkfjerner osv... Store deler av neglen løsnet også fra huden, så den hvite delen av neglen min ble veldig stor.

Etterhvert som såret grodde limte jeg neglen sammen så godt jeg kunne med ORLY Nail Resque til neglen hadde vokst langt nok ut til at jeg kunne file den helt ned, uten at det var vondt. Nå er neglen min grodd helt ut igjen, og neglen har festet seg til huden osv. Den er med andre ord helt fin igjen! Men jeg håper jeg slipper å gå gjennom dette flere ganger, for det var veldig vondt (og klønete), haha!


x Hva synes du om designene?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY 

Grey & White Double Stamped Tulips

 • 27.08.2016 - 16:06

Heisann!

Er en stund siden sist, for selv om jeg sa jeg var hjemme igjen fra ferie sist jeg blogget, så ble det en ekstra liten ferie. I tillegg har jeg også brukt veldig mye tid med venner den siste delen av sommerferien. På mandag begynte jeg på skolen igjen, så jeg vet ikke helt hvordan dagene mine blir fremover i forhold til blogging, men jeg er i allefall tilbake i hverdagen, og finner nok raskt en rutine på bloggingen igjen!

Dette designet er det en god stund siden jeg lagde, og noen av dere kjenner det kanskje igjen fra en liten ulykke jeg hadde og viste frem på Instagrammen min @nailpolishaddictedno? Jeg skal skrive mer om det i neste innlegg!


Her har jeg brukt:
- H&M - Duck Egg
- Hvit stemplelakk fra Mundo De Unas
- Mørk grå stemplelakk fra Mundo De Unas
- Stempleplate "BP-L001" fra Born Pretty Store (bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag)

Veldig enkelt og greit design, som gikk veldig raskt å lage! Dobbelstempling, altså at man stempler to motiv på samme negl, er veldig enkelt og effektfullt!

Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #naildesign

Black & White Dandelion Nails

 • 29.07.2016 - 20:33

For et par dager siden kom jeg hjem etter å ha vært 2 uker på fantastiske Kreta, så nå blir det nok litt hyppigere oppdateringer her fremover!

Disse neglene lagde jeg for en god stund siden, men det har hendt noe i neglelakkmiljøet på Instagram som gjør at jeg velger å dedikere dette designet til det. Fantastiske Ane som sto bak @ane_li på Instagram valgte å forlate denne verden natt til 11. juli. Jeg har sett opp til henne og de fantastiske designene hennes i flere år, og har gjort rekreasjoner av flere av designene hennes, blant annet dette nå nylig.
I forbindelse med hennes død har flere samlet seg og gjort rekreasjoner av designene hennes og merket designene med #SharingTheLoveForAneLi. Mitt design er ikke en ordentlig rekreasjon, men det minner litt om et design hun har laget tidligere. 


Her har jeg brukt:
- OPI - Alpine Snow
- Vanndekaler kjøpt HER (bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag)

Jeg likte veldig godt dette designet, og det var veldig fort gjort å lage, i og med at jeg har brukt vanndekaler. Jeg er veldig glad i Løvetann-negler, og blir definitivt å lage det flere ganger.

Forresten vil jeg bare si til de av dere som sliter med angst og/eller depresjon at det blir bedre! Det virker kanskje ikke slik akkurat nå, men jeg lover deg at det blir bedre ♥ Det er jeg et levende bevis på. Jeg slet selv med depresjon i flere år, og vet hvor grusomt det kan være. Har du det vanskelig så snakk med noen om det! En venn, kjæreste, familie, psykolog, egentlig hvem som helst. Omså kan du sende meg en melding via Facebook pagen min eller her på blogg.no.
Det hjelper kanskje også å finne deg en hobby, og holde på med noe du liker. For meg var neglelakk og negledesign til stor hjelp. 

Håper dere likte designet.

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Purple Chevron Reciprocal Gradient Nail Art

 • 11.07.2016 - 17:26

Hei!

Akkurat nå sitter jeg faktisk på Kreta i Hellas hvor det er hærlige 30 grader ute. Jeg har akkurat kommet inn etter å ha solt meg i hele dag og straks bærer det ut for å kikke litt i butikker, og for å spise middag. Men jeg har en del negledesign jeg ikke har rukket å fått postet enda, så tenkte jeg skulle dele ett med dere nå!

Jeg har nok en gang laget et design med en reciprocal gradient, som blant annet Simply Nailogical er så kjent for å lage! Denne gangen har jeg derimot laget min egen twist på det, så vil ikke si det direkte er inspirert av henne, annet enn at jeg har brukt en teknikk hun er kjent for å bruke veldig ofte.
Her kan dere se mitt tidligere resultat, med samme teknikk.

Her har jeg brukt:
- IsaDora - Lilac Bikini
- Color Club - Cloud Nine
- Sminkesvamp 
- Chevron vinyler her

Jeg synes resultatet ble veldig bra, og er veldig fornøyd med det! Jeg liker også veldig godt at dette designet ser så fryktelig komplisert ut, men det er jo egentlig ikke det. Det er bare å lage en gradient den ene veien først, legge på vinyler/tape, for så å snu gradienten, slik at gradienten blir motsatt vei + fjerne vinylene/tapen og voilá! 
I tillegg liker jeg veldig godt lengden på neglene mine slik som de var her. Synd de knakk... Men mer om det senere...

Det irriterer meg dog at jeg ikke er så veldig flink å ta bilder av holografiske lakker. Cloud Nine som jeg har brukt til designet er jo en hololakk, men jeg får ikke effekten godt nok fram på bilder, synes jeg. Det er i allefall mye finere og mer spennende i virkeligheten enn hva det ser ut på bildene mine her. Jeg får forske litt på dette med å ta bilder av holografiske lakker når jeg kommer hjem igjen. Hvis noen av dere tilfeldigvis skulle ha noen tips angående dette, si gjerne i fra i kommentarfeltet! 

- Hva synes du om designet? :D

Håper alle har en fantastisk sommer!

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Cherry blossom nail art

 • 06.07.2016 - 21:02

Hei!

Jeg synes det er ganske moro å gå tilbake i arkivet på bloggen og på den gamle Instagram-profilen min, for å se på design jeg har laget tidligere. Noen ganger blir jeg veldig fristet til å gjøre en rekreasjon av designet, for det er så gøy å prøve å forbedre designet og deretter å se om man har lyktes. Dette er et design jeg har gjort tidligere også, helt tilbake til 2013 og rett før jeg startet bloggen min, faktisk. 

Jeg skal legge ut en sammenligning av de to litt senere, så for nå får dere nøye dere med den nye versjonen:

Her har jeg brukt:
- Essie - Mint Candy Apple (base)
- H&M - Pink Macaroon (blomst)
- Essie - Castaway (blomst)
- Nail art penn (greinene) 

Jeg gikk litt for en type "cartoon-look" på disse, fremfor at de skulle se veldig realistiske ut. I tillegg er de inspirert av Arizona Green Tea-flaskene, fordi de er så fine, og jeg synes kombinasjonen av mint og rosa er så fin sammen :) Kirsebærblomster er forresten noen av de fineste blomstene jeg vet om!

Ble veldig fornøyd med disse, og gleder meg til å etterhvert vise dere sammenligningen av den gamle versjonen mot denne.

x Hva synes du?

- Sandra


#neger #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY

Mix & Match Neon Pink Leopard

 • 28.06.2016 - 20:31

Jeg henger nok en del etter, for det er først nå nylig jeg har oppdaget sommerkolleksjonen "Sunsational" som China Glaze hadde for hele 3 år siden. Dette er en perfekt sommerkolleksjon i mine øyne og for en stund siden fikk jeg tak i alle kremlakkene fra kolleksjonen, og etter det har jeg brukt de mye. Alle har et neon-preg på seg, og det passer jo helt perfekt med freshe og knæsje farger om sommeren!

I dag har jeg brukt den ene rosa lakken fra "Sunsational"-kolleksjonen, i tillegg til svart og hvit:


Her har jeg brukt:
- China Glaze - Neon on & on
- China Glaze - White on white
- Chevron-vinyler fra Whats Up Nails (her)
- China Glaze - Liquid Leather
- Dotting tool

Jeg synes resultatet ble veldig fint og fresht, samtidig som det er ganske girly uten at det skriker jentete om dere skjønner?
Leopardmønster er noe jeg bare har hatt to eller tre ganger tidligere, og jeg skjønner egentlig ikke helt hvorfor. For det er jo stilig, og man kan gjøre utallige vrier på det uten at det blir kjedelig! 

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Teal gradient w/Tribal

 • 24.06.2016 - 19:44

Jeg har noen stilige stempleplater med tribalmønster liggende, og fant ut at det var på tide å få brukt de! Jeg ordnet en gradient, la over litt glitter og stemplet i vei. Slik ble resultatet:


Her har jeg brukt:
- China Glaze - White on white
- China Glaze - Too yacht to handle
- China Glaze - Highlight of my summer
- China Glaze - Fairydust
- Stempleplate "BP-L010" (HER, bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på din ordre) 

Jeg ble veldig fornøyd med gradienten under stempelet! Den ble veldig fresh og overgangene ble veldig fine, og laget med China Glaze - Fairy Dust ga den det lille ekstra. Jeg ble derimot ikke like fornøyd med stemplingen. Mønsteret ville ikke overføres ordentlig, og det ble litt skeivt her og der. Men jeg tenkte det var greit å legge det ut likevel. Det er ikke alltid det blir like vellykket med alle negledesignene mine, altså - og de sidene synes jeg også er greit å vise frem.

x Hva synes du? 

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY

Sorbet gradient w/studs

 • 15.06.2016 - 20:39

For en stund siden dumpet de nye "Sorbet" vårlakkene fra Depend Cosmetics ned i postkassen min. Disse lakkene har vært skikkelig populære, og har vært utsolgt så og si overalt, men du kan kanskje enda finne de på enkelte Kicks-, Cubus- eller Sparkjøp-butikker. Hvis ikke, så finnes de heldigvis enda HER!
Jeg hadde hørt mye skryt om disse lakkene, og var spente på å teste de selv, så jeg bestemte like gjerne for å prøve meg på en gradient med tre av lakkene fra kolleksjonen!

/iProdukter sendt for vurdering

Her har jeg brukt: 
- Depend - 4087 Frozen sorbet (HER)
- Depend -  4084 Mint sorbet (HER)
- Depend - 4086 Pear sorbet (HER)
- Depend matte top coat (HER)
- 2mm gold studs (HER, bruk koden
 "ABDG10" for 10% avlsag på ditt kjøp)

Jeg elsket hvordan denne looken ble! Veldig fresh, og i dagslys etter at sola var gått ned så de nesten litt bleached neon-ish ut. Lakkene har fra før en satin finish, som er en mellomting mellom matt og glossy, men jeg valgte å bruke Depend sin matte topplakk for en helt matt finish. Slik så det ut uten studsene:

Det eneste jeg har å sette fingeren på med akkurat disse lakkene var at de kanskje ikke helt egnet seg for å lage en gradient med, fordi de var bittelitt sheer. Jeg liker best å bruke lakker som dekker godt til gradients, ellers må jeg bruke så veldig mange lag - noe jeg måtte i dette tilfellet. Men det var verdt det, for resultatet ble bra! Jeg har også kjapt swatchet alle lakkene på swatch sticks, og synes de dekket bedre da.

Denne kolleksjonen likte jeg kjempegodt, og jeg synes de passer perfekt både til våren (som strengt tatt er over) og til sommeren! Alle lakkene i denne kolleksjonen blir nok pakket med når jeg drar til Kreta denne sommeren ;)

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #depend #dependcosmetic #DIY

Orange gradient w/ chevrons

 • 09.06.2016 - 18:45

Nå er jeg endelig kommet i gang med å poste litt mer sommerlige design, til tross for at sommerværet her i nord har takket for seg, for en stund! Selv om temperaturene er lave og vinden er sur, hjelper det i allefall litt med freshe negler!

Her har jeg brukt: 
- OPI - Alpine Snow
- Sminkesvamp
- Chevron vinyler kjøpt HER 
- Essie - Lounge Lover 
- Maybelline - Sun Flare

Synes dette ble en riktig så fresh og fin gradient - perfekt for sommeren. Vurderte en stund om jeg skulle sette på noen rhinestones eller studs på de neglene uten chevron-mønster, men syntes det var greit å la det være denne gangen!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY

Purple & Pink Flower Nails

 • 04.06.2016 - 19:16

I dag tenkte jeg å vise dere et søtt blomstrete design jeg gjorde for en stund tilbake! Så langt i år har det ikke vært så mange vår- eller sommerdesign her på bloggen, men nå kommer det endelig!


Her har jeg brukt:
- Essie - Lilacism 
- Essie - Blanc
- Vanndekaler fra MILV, kjøpt HER

Vanndekaler er kjempeenkelt å bruke, og alle kan få det til. Det krever veldig lite trening og det tar ikke lang tid å lage slike design i det hele tatt. HER kan dere se en video av hvordan jeg lagde et tidligere design, ved bruk av vanndekaler. 

Synes resultatet ble veldig søtt, og vår/sommerlig. Fornøyd med resultatet!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Geometric Nail Art

 • 25.05.2016 - 20:36

Hei!

Sliter litt med å finne inspirasjon til egne negledesign om dagen, så da er det greit å la seg inspirere av andre synes jeg! Er ofte jeg ser design og teknikker gjort av andre hvor jeg tenker "dette må jeg prøve selv". Dagens design er en rekreasjon av flinke @ane_li på Instagram sitt design! Hun er faktisk norsk hun også.  Hun hadde en lilla gradient, mens jeg gikk for litt andre farger! Men mønsteret og teknikken er den samme. Slik ble mitt resultat:


Her har jeg brukt:
- OPI - Alpine Snow
- Ukjent lilla neglelakk
- Maybelline - Coral Heat
- ORLY - Lemonade
- Sminkesvamp
- Chevron vinyler fra Whatsupnails
- Svart akrylmaling
- Pure Color 10 Detail Brush fra Whatsupnails

Synes det var veldig fint med en glossy top coat, men på akkurat dette designet synes jeg en matt finish var det lille ekstra, så jeg la ett lag med OPI Matte Top Coat over:

Dette er definitivt et av de mer tidkrevende og avanserte designene jeg har laget på en god stund, men det var veldig moro å male litt på frihånd igjen, synes jeg. Jeg ble også veldig fornøyd med resultatet, og fargevalget gjorde denne manikyren veldig fresh i mine øyne :)

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

17. Mai Negler

 • 19.05.2016 - 19:26

Litt forsinket, men jeg tenkte å vise dere neglene jeg hadde for nasjonaldagen i år! Har rett og slett ikke hatt tid eller mulighet til å poste disse neglene før nå :) HER kan dere se neglene jeg hadde i fjor.


Her har jeg brukt:
- Essie - She's pampered
- Pure Color 10 pensel
- China Glaze - White on White
- H&M - Serenity Now

Gikk for ett litt enklere design i år enn i fjor, med ett flag som accent-negl på hver hånd. Flagget er håndmalt med neglelakk, og jeg har altså ikke brukt stensiler eller noe som helst :)

Håper alle hadde en flott 17. mai! For min del så var det en forholdsvis rolig 17. mai hjemme sammen med familien, god mat og kaker, og utpå ettermiddagen dro vi til byen for å se på folketoget. Jeg avsluttet dagen med en film og litt vin. Veldig fin dag!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #17mai #DIY

Negledesign: Holo & Creme Reciprocal Gradient

 • 11.05.2016 - 20:45

Hei!

Jeg har fulgt Simplynailogical både på Instagram og YouTube en god stund nå, og jeg er veldig fascinert over alle de flotte designene hun lager. Spesielt kjent er vel kanskje det at hun er ekstremt glad i holografiske lakker, vinyler/striping tape og avanserte gradients. Jeg er også veldig glad i alt dette, men jeg har ikke turt å utfordre meg selv noe særlig når det kommer til tape-design eller gradients før, men jeg bestemte meg for å endelig prøve. Så dette er altså en rekreasjon av Simplynailogical sitt design, og ikke min egen idé :)

Her har jeg brukt:
- Color Club - Kismet
- Essie - Naughty Nautical
- Sminkesvamp
- Striping tape (HER bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på din ordre)

Selv om det ser fryktelig komplisert ut, så er det altså ikke så veldig mye utstyr jeg har brukt. Jeg synes faktisk resultatet ble ganske så bra, i alle fall med tanke på at jeg aldri har gjort akkurat dette før. Det ble ikke like bra som Simplynailogical sitt da, og jeg hadde heller ikke samme type grønnfarge som hun brukte. Essie - Naughty Nautical var det nærmeste jeg fant. Men gullfargen er akkurat den samme som hun brukte.For å lage designet lagde jeg først en gradient fra gull til sjøgrønn, så la jeg tapen i et mønster, og lagde en gradient over tapen som gikk fra sjøgrønn til gull - altså motsatt retning som den første. Til slutt fjernet jeg tapen mens lakken enda var våt, også avsluttet jeg med top coat. 

Her er Simplynailogical's egen tutorial på akkurat dette designet, og det var også den jeg fulgte:


Jeg er i allefall veldig fornøyd med hvordan resultatet ble, i alle fall til å være første gang jeg prøver. Tror jeg skal prøve på dette igjen en gang, bare med andre farger :D
 
x Hva synes du om designet?
 
- Sandra

Fire Droplets

 • 10.05.2016 - 19:45

Hei!

For en god stund fikk jeg en pakke jeg hadde bestilt fra Whats Up Nails som inneholdt blant annet noen dråpeformede vinyler. De fleste av dere har sikkert fått med dere at jeg bruker vinyler veldig ofte, og jeg handler de alltid fra Whats Up Nails. Vinylene er billige, i god kvalitet, de er enkle å bruke og kundeservicen til Whats Up Nails er kjempebra! Jeg er ikke sponset av de på noen måter, alt har fra dem har jeg kjøpt og betalt med egne penger. Men jeg synes de er så bra at jeg gjerne vil anbefale de til andre :)


Her har jeg brukt:
- China Glaze - White on White
- Sminkesvamp
- Vinyler fra Whats Up Nails (HER)
- China Glaze - Red-y to Rave
- China Glaze - Flip Flop Fantasy
- Yellow Polka Dot Bikini

Synes resultatet ble helt okei, men ble ikke helt fornøyd. Skulle valgt noen andre farger, kanskje. Mønsteret i seg selv var jo kjempekult, men fargene ble litt feil i mine øyne. 

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Dark red gradient nails

 • 09.05.2016 - 19:55

Hei!

 

Som jeg tidligere har nevnt, så holder jeg fortsatt på å legge ut designene jeg lagde før og under blogg/Instagram-pausen jeg hadde for en stund siden. Derfor passer kanskje ikke dette heeelt perfekt til årstiden, men det får så være, haha! En aldri så liten twist på de klassiske røde neglene ;) 

/Inneholder sponsede produkter


Her har jeg brukt:
- Depend - I dare you
- Depend - Very Berry
- Depend - Goth black
- En sminkesvamp

Resultatet ble veldig vampyr-ish, noe som også var meningen. Det er litt dystert, men likevel så classy synes jeg! Som sagt; en aldri så liten twist på de klassiske røde neglene ;) 

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Black & Rose Gold X-Pattern

 • 04.05.2016 - 18:31

Her kommer enda ett av designene som jeg lagde mens jeg hadde bloggpausen min. Ikke spesielt passende for våren kanskje, men til mitt forsvar så er det jo ett par måneder siden jeg lagde dette, og jeg har lyst å poste det her likevel!


Her har jeg brukt:
- O.P.I - Press * for silver
- Essie - Licorice 
- X-vinyler fra Whatsupnails

Synes resultatet ble veldig stilig, og jeg likte veldig godt kontrasten mellom rosegull og svart. Synes også det gjorde seg med en liten dott med "Press * for silver" på peke- og lillefingeren - det ble liksom så nakent uten.
Jeg er forresten fult klar over at lakken heter "Press * for silver", men jeg synes faktisk den lener mer mot rosegull enn mot sølv - er jeg alene om det? Haha. Det er i allefall en litt varmere sølvfarge i denne lakken enn alle de andre sølvfargede lakkene jeg har. Fin er den uansett!

x Hva synes du?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Lilac Gradient Nails

 • 29.04.2016 - 18:05

Før jeg tok pausen min hadde jeg en del negledesign jeg ikke hadde blogget om. Mange av de passer kanskje ikke årstiden helt, med litt mørke farger osv, men jeg tenker at det er vel greit å bare dele de nå uansett, slik at jeg straks kan begynne å blogge om litt mer vårlige design, som jeg har laget de siste ukene :D

Her har jeg da altså laget en lys til mørk lilla gradient!


Her har jeg brukt: 
- Essie - Lilacism 
- OPI - Vant to bite my neck?
- En sminkesvamp

Jeg hadde lyst å gjøre noe mer ut av gradienten, og endte opp med å legge ett lag med Butter London - Frilly Knickers over:

Synes resultatet ble helt okei, men angret litt på at jeg ikke heller stemplet litt over, for eksempel ett hvitt mønster av noe slag. Tror det hadde blitt finere, og litt mer spennende! Men men, slik ble det denne gangen :)

x Hva synes du? :)

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY

Hello Kitty & Polka Dots nail art

 • 26.04.2016 - 19:25

Hei!

Long time, no see... Det er ganske nøyaktig 2 måneder siden sist innlegg. Grunnen til at jeg har vært borte så lenge, er at jeg den siste tiden har vært litt lei av å lakke neglene hele tiden. Tro det eller ei, men det ble ganske slitsomt å ha negler på hjernen 24 timer i døgnet, haha. Jeg trengte en pause fra det hele, og jeg var i tillegg opptatt med andre ting. Men nå har lysten for å blogge, og å lakke neglene kommet litt mer tilbake! Jeg kan ikke love at jeg blir å blogge så ofte som jeg gjorde før, men jeg kan love at det ikke blir to måneder til neste innlegg i allefall, haha! :)

Designet jeg skal vise dere i dag er det en stund siden jeg lagde, men tenker det er bedre sent enn aldri! 
Jeg bestilte noen stempleplater på eBay for en god stund siden med Hello Kitty-motiv, og jeg lagde en reverse stamping-design av det hele.
Det vil si at jeg overførte motivet over på stempleputen, for deretter å fargelegge motivet, også påfører jeg det som et "klistremerke", istedenfor å stemple som på vanlig måte. HER kan dere se en video som forklarer det veldig greit! :)


Her har jeg brukt:
- H&M - Pink Macaroon (base)
- O.P.I - Alpine Snow (prikkene)
- Tilfeldig stempleplate fra eBay for Hello Kitty-motivene
For å fargelegge Hello Kitty:
- OPI - Alpine Snow
- OPI - I mainly eat lobster
- OPI - I just can't cope-acabana

Synes resultatet ble veldig søtt! Tror jeg må bli flinkere på å gjøre flere reverse stamping-design!

Som sagt skal jeg prøve å blogge litt oftere fremover, så håper dere fortsetter å henge med!  Og tusen takk til dere som har vært innom bloggen min hver dag disse to månedene hvor jeg ikke har blogget. Fint å se at dere ikke har gitt meg opp helt, haha ♥

x Hva synes du om designet? :D

- Sandra

 


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #hellokitty 

White & Pink Water Marble Nails

 • 14.02.2016 - 19:46

Som jeg nevnte senest for noen innlegg siden (HER), så har ikke water marbling vært min sterkeste side innenfor neglelakkverdenen. Jeg har prøvd og feilet ørten ganger, men i det siste har jeg øvd ekstra mye og begynner faktisk å få dreisen på det, om jeg så får si det selv. 

Så selv om det ikke er lenge siden jeg sist gjorde en water marbling, så har jeg altså gjort det en gang til:

Her har jeg brukt:
- Essie - Blanc (base, under designet)
- Essie - Fiji
- Essie - Lovie Dovie
- En kopp med romtemperert vann
- Tannpirker (til å tegne mønsteret)

Heller ikke denne gangen er mønsteret helt perfekt, men jeg synes jeg begynner å komme meg nå, altså! Neglene er jo ganske like, som også var det jeg prøvde meg på.

I år blir det heller ikke noe Valentines design, men når jeg tenker over det så passer vel dette designet likevel ganske bra, i og med at det er rosa?

Jeg har også filt neglene enda kortere, fordi jeg knakk lillefingerneglen på høyrehånda mi, rett av... Og jeg kan ikke gå med en negl som er kortere enn alle de andre, selv om det ikke er på "blogghånden" (den som blir tatt bilde av). Så ille tvangstanker har jeg altså, hahah! Så nå er de altså superkorte, men neglene mine vokser egentlig ganske raskt, så forhåpentligvis forblir de ikke nubs så alt for lenge. 

x Hva synes du om designet? :D

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #DIY #watermarble

Lace nails

 • 10.02.2016 - 20:53

Jeg har veldig mye negleutstyr og neglelakk, det tror jeg de fleste av dere har skjønt. Og jeg bruker mye neglelakk og negleutstyr, som dere kan se resultater av her i innleggene mine. Men det har seg slik at jeg også har en del neglelakker og utstyr jeg aldri har fått prøvd - i allefall ikke enda.

Blondemønster på neglene har vært og er enda en stor trend. Jeg har flere stempleplater med blondemønster som jeg aldri hadde brukt før, og jeg synes jo blondemønster er så fint, så det er jo litt for galt å ikke bruke det? Derfor har jeg nå tatt i bruk i bruk en av de stempleplatene:

Her har jeg brukt:
- OPI - My Vampire is Buff
- Stempleplate "BP-L020" fra BornPrettyStore (HER, bruk koden min "ABDG10" for 10% avslag på ditt kjøp)
- Svart stemplelakk fra Mundo De Unas

Jeg er veldig fornøyd med hvordan resultatet ble! Det ser kanskje veldig komplisert ut, men det er faktisk ganske lett. Stempling er ikke all verdens hokus pokus, nemlig :)
Jeg hadde egentlig tenkt at disse skulle være matt, og det ble de også, men jeg var alt for utålmodig, så den matte top coaten smudget dessverre designet, så dere får bare se den glossy versjonen!

Jeg fikk for en nude base under det svarte blondemønsteret, men det finnes utallige kombinasjoner av både base og fargen du bruker til å stemple med. En sheer, nude base (som man bruker til franske manikyrer) og hvit stemplelakk f.eks. er jo en klassiker, perfekt til for eksempel bryllup og lignende!

x Hva synes du? :)

- Sandra


 #negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #stempling #stampednails #DIY

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign