Gammelt VS. Nytt: Braided Nail Art

  • 06.11.2015 - 17:07

Noen av dere har kanskje lagt merke til at det hender jeg lager samme designet flere ganger? Det hender i allefall, og én av grunnene til at jeg gjør det er fordi jeg synes det er morsomt å se min egen framgang. En annen grunn er at det er morsomt å forbedre det man kanskje ikke ble helt fornøyd med sist man prøvde, for man lærer jo mens man holder på.

Det er nå over ett år siden jeg sist prøvde meg på braided nail art, som altså går ut på å legge lfargene slik at det ser ut som det hele er flettet sammen. Men jeg tenkte likevel å vise dere forskjellen på når jeg gjorde designet i juni i fjor, og når jeg for første gang prøvde på det i juni 2013, samme måned som bloggen min ble opprettet. 

Først av alt, på den røde versjonen så ser dere kanskje at jeg ikke har noe design på lillefingeren? Jeg plagdes så mye med å lage dette designet, ikke bare på lillefingeren, men på alle. Så jeg fjernet det og gjorde det om igjen opptil flere ganger, og til slutt ga jeg opp å lot bare lillefingeren være uten noe design, hahah!

Jeg ser også at jeg var alt for utålmodig og ikke lot lakken tørke ordentlig, for jeg har fått et hakk i pekefingeren, og smudget designet pga. top coaten på både peke- og langefingeren. 
Linjene mine er også ganske ujevne, så jeg ser at jeg ikke var helt stødig på hånda. Jeg husker veldig godt hvor vanskelig jeg syntes dette var!

På den grønne versjonen er det mye bedre. På den grønne versjonen har jeg også latt lakken tørke helt mellom hvert lag, for ikke har jeg fått noen hakk, og ikke har jeg smudget det med top coaten heller.
Jeg har også gjort en bedre jobb med clean up'en på den grønne versjonen, enn på den røde.  

Alt i alt synes jeg at jeg har hatt en ganske stor framgang på det året fra jeg prøvde første gang, til jeg prøvde andre gangen. Jeg lurer veldig på hvordan det hadde gått om jeg hadde prøvd igjen nå, så kanskje jeg faktisk gjør det om ikke så lenge? Vi får se!

x Hva synes du?
x Ser du noen framgang?

- Sandra


#negler #neglelakk #nailart #naildesign #negledesign #daognå #førogetter #DIY 

Gammelt VS. nytt: Rainbow nail art

  • 21.03.2015 - 16:37

Hei!

Er en liten stund siden sist nå! Og det er det to enkle grunner til. Nummer 1 er at jeg var veldig fornøyd med ugleneglene, så jeg fikk med de i nesten en uke og lagde dermed ikke noe nytt. Nummer to var at når jeg fjernet ugleneglene så visste jeg ikke helt hva jeg skulle lage som neste design. Derfor spurte jeg følgerne mine på instagram om tips, og jeg har allerede fått en del, men jeg ønsker gjerne flere! Så har du noen tips om hva jeg kan lage, så skriv i kommentarfeltet! Da blir jeg veldig glad! Jeg sitter nemlig enda i den berømte tenkeboksen.

Men i dag tenkte jeg å vise dere mer innenfor kategorien gammelt vs. nytt/før og etter. For som jeg har nevnt før, så hender det jo at jeg lager samme designet flere ganger, og da synes jeg det er veldig moro å se om jeg har hatt noen fremgang! For jeg sier jo alltid øvelse gjør mester! 

Denne gangen sammenligner jeg de to versjonene av regnbueneglene mine. Som dere ser så lagde jeg de første i slutten av juli 2013, og de siste lagde jeg jo nå i februar 2015. Det er altså over 1,5 år mellom designene. 

Først av alt vil jeg bare si at jeg synes jeg har blitt en del bedre på dette med å ta bilder av neglene mine, haha. Håndposeringen er bedre, lyset er bedre og ja.. 
Det neste jeg må kommentere er at jeg synes selve gradient-effekten på regnbuen er mye bedre på den siste versjonen. Fargene er mye bedre blendet sammen og det er liksom ingen skarpe kanter - noe jeg synes det er på den første.

Jeg er også (synes jeg selv i allefall) blitt mye flinkere på det med clean up! Det er nemlig en del lakk på neglebåndene mine på det øverste bildet, og det er det ikke på det siste. Også synes jeg at jeg har fått litt mer kontroll på formen på neglene mine! På den første versjonen går liksom neglene litt i alle retninger føler jeg, hahaha.

En ting jeg derimot synes jeg gjorde bedre på den første versjonen var at den grønne lakken ikke er så fremtredende. For i den ordentlige regnbuen er grønn en av de fargen man ser aller dårligst. I den nye versjonen ble den grønne ALT for fremtredende.

Så ja, det er en del forskjell på disse to versjonene, og jeg vil påstå at jeg har hatt en stor forbedring når det gjelder gradientene mine! Overgangene er fine, og det er ingen skarpe kanter. Jeg har også fått kontroll på det med clean up, og dette med form på neglene. 

x Hva synes du?
x Ser du noen forbedring?

- Sandra


 #negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #førognå #førogetter 

Gammelt VS. nytt: Galaxy nail art

  • 27.02.2015 - 17:32

Som jeg har nevnt tidligere, så skal jeg prøve å bruke "Gammelt VS. Nytt"-kategorien her på bloggen litt oftere, i og med at jeg gjennskaper tidligere design nå og da. 
Poenget med hele kategorien er å se om jeg over tid forbedrer meg noe særlig, og for å prøve å vise de av dere som tviler på dere selv og forteller meg "det der hadde jeg aldri fått til" at øvelse faktisk gjør mester, og at alle kan få til bare man øver på det :) 

Jeg lagde jo nylig galaxy-negler igjen, og dette har jeg gjort to ganger tidligere - så i dag tenkte jeg å se om det er noen forskjell på de to siste versjonene.
Det er ganske nøyaktig ett år mellom disse designene, og jeg ser veldig stor forskjell!
Ikke at det har så alt for stor betydning, men for det første er neglene mine lengre nå enn de var da. Den gang da var de faktisk nubs!
Jeg synes også at den forrige versjonen er mye mer "smudget" enn den nye versjonen, altså at lakkene har blandet seg og at jeg har vært alt for rask med top coaten...

Det er også mye mer blått i den forrige versjonen, og jeg husker at jeg slet en del med å få mer frem lillafargen. Også vises veldig lite svart fra bakgrunnen, og det husker jeg at jeg også slet litt med, for da ser det på en måte bare ut som et virvarr av farger, og man får ikke helt den galaxy-følelsen, hvis dere skjønner.

Jeg plages enda med å lage de kryssformede stjernene, men jeg synes det gikk bedre på den nye versjonen, enn på den eldre. 

Alt i alt ser jeg stor forbedring, og synes at den nye versjonen viser mye tydligere at det er galaxy-negler det hele dreier seg om, enn hva den eldre gjør.

x Hva synes du?

- Sandra


 #negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #galaxy #førognå #førogetter #gammelogny

Gammelt VS. nytt: Panda nail art

  • 23.02.2015 - 16:41

Hei!

"Gammelt VS. nytt"-kategorien er en kategori jeg har brukt alt for lite. Det er litt dumt, for poenget med kategorien er å sammenligne gamle og nye versjoner av design med hverandre, for å se om jeg har forbedret meg - litt sånn "før og nå"-konsept. Og det hender jo stadig vekk at jeg prøver meg på design jeg har gjort tidligere, så nå tenkte jeg å bli litt flinkere til å bruke denne kategorien!
Jeg får ofte kommentarer fra lesere som sier "det der hadde jeg aldri klart!" eller "jeg har prøvd, men jeg får bare ikke til" - og jeg svarer alltid "Øvelse gjør mester!", så med denne kategorien prøver jeg liksom å vise om denne påstanden stemmer eller ikke.

Så spørs det da, har jeg forbedret meg noe med disse pandaneglene?  

Første versjon er fra september 2013 og siste versjon er fra januar 2015, som dere ser. 

Sept. 13: Jeg husker da jeg lagde de første, da var det flere som kommenterte at jeg hadde laget så søte mus på neglene mine... Men det skulle ikke være mus, det skulle være pandaer! Men jeg var likevel veldig fornøyd med de. Jeg valgte en litt jentete bakgrunn for at pandaene skulle vises godt, også gjorde jeg slik at hver panda så i hver sin retning. Men jeg ser at jeg har vært litt utålmodig, for pandaene er litt smudget her og der.

Jan. 15: Den siste versjonen er det knapt en måned siden jeg lade. Denne gangen tenkte jeg at pandaene skulle være i litt mer "naturlig" terreng, og derfor har jeg stemplet det som skal forestille grønn bambus som bakgrunn. Jeg har også passet mer på hodeformen og snuten til pandaene denne gangen - og jeg fikk høre "oi, så søte pandaer!" istedenfor "oi, så søte mus!" denne gangen, haha. Jeg prøvde også å ha hvit "glans" inni øynene til pandaene denne gangen, men jeg synes ikke det ble spesielt bra... Det fikk derimot pandaene til å se vettskremte ut synes jeg, hahaha. Jeg plagdes også litt med malingen jeg brukte, så noen av de ble litt klumpete her og der.

Alt i alt synes jeg at den nyeste versjonen av pandaneglene er bedre enn den første, men øynene var kanskje bedre på den første. Men jeg mener selv at jeg har forbedret meg en del.

Hva synes du?
Hvilken versjon likte du best?

- Sandra


 #negler #negledesign #neglelakk #nailart #naildesign #panda #førognå #gammelogny

Snøkrystall nail art - NÅ OG DA

  • 29.12.2014 - 02:53

For en liten stund tilbake lagde jeg jo snøkrystallnegler igjen, etter at jeg lagde disse i fjor. Jeg liker å lage nye ting hele tiden, men noen ganger er det moro å lage en ny versjon av et gammelt design. Da ser man om, evtentuelt hvor mye, man har forbedret seg, for eksempel.

Jeg valgte å lage en ny versjon av dette designet fordi jeg var veldig fornøyd forrige gang jeg lagde det, men samtidig følte jeg at jeg kunne gjøre det mye bedre. Og det er jo sånn at man lærer jo nye ting hele tiden, og som jeg ofte sier i kommentarfeltet når folk spør meg hvordan jeg klarer å gjøre ditt og datt med neglene mine; Øvelse gjør mester! I tillegg, så hadde jeg ikke like mye og like bra utstyr i fjor som jeg har i år, så det har jo og en del å si.


Det er vel ikke spesielt vanskelig å se at forskjellen fra fjorårets versjon til årets versjon er veldig stor. Mye er likevel likt. Jeg har prøvd å plassere snøkrystallene på årets versjon så likt som fjorårets som mulig, og basicly bare rette opp feilene jeg følte jeg gjorde da. 2 av 3 farger i den graderte bakgrunnen er også de samme som i fjor, men det kom ikke så godt fram på bildet pga trøbbel med lyset. Til slutt er også glitteret i midten av krystallene fra nøyaktig samme lakken som i fjor.

Forskjellene derimot er at jeg er blitt mer øvet og dermed stødigere på hånden. Jeg har brukt akrylmaling (som er mye lettere å jobbe med!) og en veldig tynn og presis pensel til å male krystallene i år, mens i fjor brukte jeg en striper, som altså er vanlig lakk og med en litt tynnere pensel enn de du finner på andre lakker. 
Akrylmalingen og  den tynne penselen gir meg muligheten til å være mye mer presis på hver strek, enn jeg kunne med striperen, om dere skjønner? I fjor hadde jeg også bare én dotting tool i én størrelse, mens nå har jeg flere i forskjellige størrelser, og jeg har altså lettere for å lage prikker som passer meg. 
Helt til slutt vil jeg si at jeg tok meg også mye bedre tid med designet i år enn i fjor, noe som også har en del å si. 

Er veldig rart å se den enorme forskjellen selv, for jeg husker hvor fornøyd jeg var i fjor. Designet er jo ikke akkurat dårlig, men det var mye som kunne forbedres, og det føler jeg at jeg har fått til nå :) Jeg ble veldig overrasket over framgangen min, for mens jeg satt å lagde den nye versjonen tenkte jeg flere ganger "hva om det ikke er NOEN forskjell?" Og er det jo! Så jeg tillater meg å si at jeg har blitt flinkere det siste året og at JA, det stemmer at ØVELSE GJØR MESTER!

Håper alle har en fin romjul! ♥

x Hva synes du?
x Ser du noen forskjell?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign #snøkrystaller #førogetter #daognå #gammeltognytt 

Gammelt VS. nytt: Converse

  • 17.06.2014 - 17:12

En kategori jeg har hatt lenge her på bloggen, men som jeg faktisk ikke har brukt mer enn én gang, er kategorien "Gammelt VS. Nytt". Det hender nemlig at jeg lager samme designet flere ganger, og jeg vet ikke med dere, men jeg synes i allefall det er utrolig morsomt å sammenligne de gamle og nye versjonene. Så her kommer en sammenligning jeg burde gjort for lenge siden;


Disse to lagde jeg høsten 2012. Hele designet er laget med ingenting annet enn tannpirkere og neglelakk. Dette var ett av de første negledesignene jeg lagde. 


Dette designet lagde jeg sommeren 2013. Jeg lagde det med neglelakk, dottingtools, akrylmaling og tynne pensler. Jeg hadde også øvd på å lage mange negledesign i mellomtida. 

Jeg ser i allefall veldig stor forskjell fra de to designene, og etter min mening er versjon nr. 2 den beste. Hvilken synes du var best?

- Sandra


#negler #neglelakk #negledesign #nailart #naildesign

Gammelt VS. Nytt: Regnbuenegler

  • 03.07.2013 - 23:01

Hei!

Tidligere lagde jeg et innlegg hvor jeg sammenlignet to kiwi-design jeg hadde laget (her). Denne gangen tenkte jeg at jeg skulle lage et slikt innlegg om de to regnbue-designene jeg har laget denne uken.


Dette er designet jeg lagde i dag


Dette er designet jeg lagde for noen dager siden

Ser dere noen nevneverdig forskjell? Hvilket design var best?

- Sandra

#negler #negledesign #nailart #neglelakk #regnbue

Gammelt VS. Nytt: Kiwi nail art

  • 19.06.2013 - 16:21

Hei!

I desember 2012 lagde jeg kiwi nail art. Der og da var jeg utrolig fornøyd med resultatet, men i slutten av mai i år bestemte jeg meg for at jeg ville lage en bedre versjon. Jeg tenkte først at forskjellen egentlig ikke ble så stor, men når jeg sitter her og sammenligner de to bildene av hvert design, så ser jeg at det egentlig er veldig stor forskjell. 


Bildene er jo veldig forskjellige, men det skal ikke hindre deg i å kunne se forskjellen på neglene, haha. Desember-versjonen ser egentlig veldig slurvete og unøyaktig ut. I tillegg hadde jeg ikke helt styr på neglebåndene mine... Mai-versjonen er etter min mening mye bedre. Jeg har fått mer styr på neglebåndene mine, det ser ut som jeg har brukt en del lenger tid på arbeidet (noe jeg tror jeg gjorde, dersom jeg husker rett). Eneste som ødelegger mai-versjonen er at pekefingerneglen er knekt.

Skal forresten fikse neglene mine i dag, så det kommer nok bilde enten i kveld eller i morgen her på bloggen! Stay tuned!

- Sandra

#neglelakk #negler #nailart #negledesign

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits