Rabattkode på Born Pretty Store!

  • 20.09.2015 - 19:35

De av dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg har handlet mye fra bornprettystore.com etter at jeg opprettet bloggen min. Det er ikke akkurat sjeldent jeg har listet opp at ting jeg har brukt i designene mine er fra Born Pretty Store, haha.

De har utrolig mye forskjellig på denne siden, inkludert ting til neglene. Sikkert 90% av alt utstyret og neglestæsjet mitt er fra denne siden. Vanndekaler, klistremerker, pensler, dotting tools, stempleplater, studs, rhinestones, løst glitter i alle farger, fasonger og størrelser osv, osv - jeg har kjøpt alt mulig rart der!

I tillegg til at de ikke bare har alt mulig rart, så har de også veldig greie priser, i tillegg til at det så og si alltid er salg på enkelte varer! 

Jeg selv begynte å handle der fordi jeg hadde veldig lyst å kjøpe negleting på eBay, men jeg turte ikke helt å ta steget og jeg visste ikke helt hvordan eBay funket. Da passet det veldig fint å handle fra Born Pretty Store!

/Reklame

Nå har jeg vært så heldig at jeg har fått en rabattkode til dere lesere!
(Klikk på bildet for å komme til siden)

Koden er altså "ABDG10" og den gir 10% avslag på hele kjøpet! Den gjelder bare på varer som er til ordinær pris, altså gjelder den ikke på allerede nedsatte varer. Den er også uten sluttdato, og man kan bruke den på flere kjøp! Og den kan selvfølgelig brukes selv om du kanskje ikke kjøper ting til neglene :)
Dere vil alltid finne en annonse i sidemenyen til høyre i bloggen min, og ved å trykke på den kommer du direkte inn til Born Pretty Store.

Frakten er alltid gratis på Born Pretty Store, og de sender til hele verden. Også kan man betale med PayPal. Men de sender fra utlandet, så pass på å ikke handle for mer enn 350 kr, slik at du ikke får toll :) 
De har litt lang leveringstid fordi de sender fra Asia, og til meg som bor oppe i Nord-Norge så tar det som regel 2-3 uker før jeg har pakken i postkassa. 

Jeg håper virkelig dette er noe som faller i smak hos dere lesere! Er det noen av dere som har noen spørsmål ang. Born Pretty Store, så er det bare å fyre løs med spørsmål i kommentarfeltet, også svarer jeg der. Blir det mange spørsmål, så kan jeg eventuelt skrive et eget innlegg med svar.

- Sandra


#bornprettystore #bornpretty #rabatt #rabattkode #negler 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits