Mine favorittdesign fra 2015 - Del 2

  • 27.02.2016 - 17:36

Jeg er veldig på etterskudd, men her kommer altså del 2 og siste del av favorittdesignene mine fra 2015! Første del kan dere se HER
I første delen så tok jeg jo for meg design jeg hadde laget i første halvdel av 2015, og dette er da naturligvis design jeg laget i siste halvdel av 2015!

Jeg var generelt ganske slapp å lage design en periode, men det tok seg opp i slutten av september, og spesielt i desember var jeg veldig aktiv!

Her er det en salig blanding av frihåndsdesign, stempling, gradients, vinyler... Jeg har vel egentlig gjort alt? 

Mine største favoritter fra dette halvåret er august 2, september, november 2, november 3 og desember 2 - men jeg er generelt veldig fornøyd med alle designene! :)

x Hvilke design er dine favoritter?

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #favoritter #årets #åretsfavoritter #DIY

Mine favorittdesign fra 2015 - Del 1

  • 17.01.2016 - 17:24

Jeg har nettopp begynt å blogge på mitt tredje år - for bloggen fyller jo 3 år i juni dette året - og helt siden jeg startet å blogge har jeg hatt lyst å vise dere årets favoritter fra året som gikk. Men første året glemte jeg det, og i fjor var det en del ting som skjedde som gjorde at jeg aldri fikk gjort det. Men i år får kan jeg endelig vise dere favorittene mine fra 2015!
Med fare for at det skal høres ekstremt overfladisk ut, så vil jeg vil si at 2015 var ett godt år på neglefronten, for jeg lagde hele 85 negledesign i løpet av året! I tillegg kan jeg ikke huske å ha knekt noen negler, annet enn litt på siden som jeg fikset til det fikk grodd seg ut igjen. Men etter å ha sett gjennom bildene mine, så har jeg byttet veldig mellom mandelformede, firkantede, lange og korte negler i løpet av året! For nå har jeg slått meg til ro med lange, firkantede negler!

Men ut av de 85 designene jeg lagde i år har jeg valgt ut 24 favoritter. Men jeg tror det ville blitt ett fryktelig langt innlegg om jeg skulle ha alle i ett innlegg, så jeg har delt det opp i to deler. Så her er del 1 av favorittene, fra første halvdel av 2015:

Jeg brukte veldig mange friske farger, og det var en salig blanding av frihåndsdesign og stemplede design. I tillegg er 4 av designene her design jeg hadde gjort før, men ville forbedre. Både februar 1, februar 2, mars 1 og juni 1 er design jeg hadde gjort før, og det var veldig gøy å få forbedret de litt!
Designene fra februar 1, april, juni 1 og juni 2 er gradients. Jeg er veldig glad i å gjøre gradients, for det er noe jeg selv mener jeg behersker ganske bra, og jeg hadde skikkelig dilla på det i store deler av 2015! 

I designet fra januar fikk jeg også prøvd meg på en ting jeg aldri hadde gjort før. Jeg fikk leke meg med løst glitter! I tillegg lagde jeg en dekal av de stemplede diamantene, og jeg tror det var 2. eller 3. gangen jeg prøvde meg på det, så det var gøy at resultatet ble såpass bra!
På designet mars 2 prøvde jeg meg også for første gang med sheer tints lakkene fra OPI, og fylte inn mønsteret fra stemplingen etter at jeg hadde fått motivet over på neglene. Det var også veldig gøy! Også var det så klart stor stas å for første gang lage negler med det norske flagget på til 17. mai! Ekstra gøy var det at resultatet ble såpass bra, for alt er gjort på frihånd, uten tape eller noe som helst til hjelp. 
På designet juni 3 prøvde jeg meg igjen på å lage dekaler ved hjelp av stempling, og for 2. gang prøvde jeg meg på å fylle de inn med farge også før jeg fikk de over på neglen. Resultatet ble jo egentlig veldig bra, selv om jeg burde brukt en litt lysere rosafarge inni blomstene så kontrasten ble litt større.

Jeg mener selv jeg fikk prøvd meg på mye forskjellig i løpet av det første halvåret av 2015, og er veldig fornøyd med resultatet! Jeg liker jo veldig godt alle disse designene, men jeg tror kanskje de aller største favorittene er februar 1, mars 1, mars 2, mai 1, mai 2 og juni 1!

x Hvilke design er dine favoritter? :D

Del 2 vil komme i løpet av den kommende uken!

- Sandra


 #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #favoritter #årets #åretsfavoritter #DIY

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits