Svar på diverse spørsmål!

  • 19.10.2015 - 19:09

Jeg får veldig mange spørsmål på bloggen min, så her har jeg samlet noen av spørsmålene jeg har fått den siste tiden, og tenkte altså å svare på de. 
Har dere noen flere spørsmål, så er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg redigere spørsmålene inn i dette innlegget :)  

Hvor kjøper man billig, men bra stempelutstyr? 
 
- Jeg kjøper nesten alt av stempleplater på Born Pretty Store. De har et stort utvalg, og en veldig grei pris. Nesten alle stempleplatene mine er derifra! Bruker man koden min "ABDG10" så får du i tillegg 10% avlsag! 
Stemplelakk kjøper jeg på Mundo De Unas. Lakkene lukter litt rart, men de er utrolig gode å stemple med for de dekker veldig godt, i tillegg så kan man bruke tape til å fjerne lakken dersom man gjør noen feil :)

Har du noen tips for å få sterkere negler?
- Ikke dusj naken (altså uten neglelakk), ikke ha hendene mye i vann (bruk oppvaskhansker når du vasker). Tørker ut neglene helt ekstremt mye!
Bruk neglebåndsolje jevnlig, ikke bruk neglene som verktøy (ikke bruk de til å skrape av ting, til å åpne brusbokser med osv), og er de veldig svake så kan du bruke en negleforsterker. Selv bruker jeg O.P.I Nail Envy. Generelt bare behandle neglene dine pent :)

Hva synes du om gelelakk?
- Synes det er veldig fint, og genialt dersom man vil ha noe som varer litt lengre, og som i tillegg styrker neglene mens du har det på. Men selv har jeg aldri prøvd det proffesjonelt, og den gangen jeg prøvde selv hjemme (uten å ha peiling på hvordan jeg skulle gjøre det) så gikk det ganske dårlig. Jeg anbefaler ikke å rive av geleen i allefall, for det gjorde jeg. Heh...

Kan man utdanne seg som negledesigner i Norge?
- Ja, det kan man. F.eks. via Tone Lise Akademiet eller Neglakademiet :)

Har du et produkt å anbefale til å bruke på ødelagte neglebånd?
- En god neglebåndsolje! Selv bruker jeg Bliss Kiss kjøpt her.På neglene, liker du sterke, svake, pastell eller mørke farger best?
- Det kommer veldig an på humøret og årstiden. Om våren er det kjempefint med pasteller, om sommeren liker jeg litt spreke farger, og om høsten og vinteren går det mye i mørkere farger. Men jeg liker nok spreke og sterke farger best, for da blir jeg alltid så glad når jeg ser på neglene mine, haha!

Hva gjør du når du lakker neglene? Altså, sitter du bare å lakker eller hva gjør du? Må jo være kjedelig i lengden :P
- Haha, godt spørsmål! For ja, det blir litt kjedelig i lengden. Men som regel ser jeg på serie/film/YouTube mens jeg holder på. Da virker ikke ventetiden like lang :p

Hva gjør du for å unngå at neglene sprekker?
- Spørs hva du mener med sprekker. Om du mener at de deler seg i flak osv, så prøver jeg å la være å bruke neglene mine som "verktøy". Jeg prøver å la være å bruke de til å åpne ting med (f.eks. bruker jeg en skje til å åpne brusbokser), til å skrape vekk ting med osv. Om du mener at de knekker på siden, mot huden, så har jeg ikke noe bedre råd å gi enn å ikke la de gro så lange, og å kanskje prøve en annen form på neglene dine. Jeg sliter med det samme, så jeg bruker å variere litt på både formen og lengden på neglene mine. Også passer jeg på at neglene mine ikke blir så alt for lange. Også er fuktighet viktig, så en god håndkrem og en god neglebåndsolje (slik som den jeg skrev om litt lenger opp) er kjekt å ha!

Hvilken neglelakkfjerner bruker du?
- Dette spørsmålet får jeg faktisk veldig ofte! Og jeg bruker ikke noe fancy eller dyre greier, egentlig. For å fjerne lakken bruker jeg som regel enten Depends Dip in Remover, eller Maybellines Dip in Remover. For å gjøre clean up, for å fjerne olje fra neglen før jeg lakker, eller når jeg skal bruke foliemetoden for å fjerne litt vanskeligere lakker så bruker jeg "Pump it!" fra Vita (koster ca 30kr). 
Før brukte jeg Patons som man fikk kjøpt på Cubus, men den har de visst sluttet å produsere :(

Har du noen andre hobbyer utenom negledesign?
- Neglelakk og negledesign er nok min største hobby, men annet enn det så er jeg veldig glad i å fotografere. Jeg synes også det kan være morsomt med litt større DIY-prosjekter av og til, og for en stund tilbake så lagde jeg helt fra bunnen en pyntestige, som jeg nå henger alle smykkene mine på :)

Hvor lenge varer lakken din?
- Hvis jeg faktisk ikke fjerner lakken min fordi jeg går lei, så kan den lett vare i litt over en uke før det begynner å flasse, uansett merke egentlig.

Hvilken base og topcoat bruker du?
Jeg varierer mellom Glisten&Glow - Stuck on blue (base coat) og O.P.I - Nail Envy som base coat. Og jeg bruker alltid Glisten&Glow HK Girl Top Coat. Glisten&Glow får du f.eks. tak i HER

 

 

Merker du stor forskjell på hvilke farga lakker du bruker?
- Egentlig ikke. Noen farger trenger jo flere lag for at de skal være dekkende. Og noen, spesielt mørke farger, har litt lettere for å farge av på de naturlige neglene dine. Men da bruker jeg bare to lag med base coat istedenfor. Annet enn det har jeg ikke merket så mye forskjell på fargene.

Er det noen merker du ikke anbefaler?
- Egentlig ikke her heller. Med bra forarbeid og en god top coat, så kan alle lakker fra alle mulige merker vare i godt over en uke. Det er i allefall min erfaring. Men jeg synes ikke dyre merker slik som f.eks. Chanel, Yves Saint Laurent, osv. er helt verdt det når du finner lakker til 50 kr som ser helt like ut.

Kan du ha en konkurranse snart?
- Håper på å få ha en konkurranse i løpet av nærmeste fremtid. Jeg kan avsløre at når flere har brukt avslagskoden min på Bornprettystore.com som er "ABDG10" så vil det bli en giveaway på Instagrammen min (@nailpolishaddictedno)! :D

 

Det var alle spørsmålene for denne gang, men som sagt - er det noe mer dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg oppdatere dette innlegget etterhvert som det kommer fler spørsmål :)

- Sandra

Svar på spørsmålsrunden del 1

  • 26.09.2014 - 14:57

Først av alt må jeg bare si tusen takk for alle spørsmålene! Hadde ikke trodd at jeg skulle få mange spørsmål! Var faktisk redd for at jeg ikke skulle få noen spørsmål omtrent, og det hadde vært superkleint, haha. 
Det ble faktisk så mange spørsmål at jeg blir nødt å svare i hvertfall to deler, kanskje flere, ellers ville innlegget blitt kjempelangt!

Jeg har også valgt å dele det inn i to kategorier, neglerelatert og personlig, og jeg vil svare på litt av hver kategori i hver del. 

Og helt til slutt vil jeg beklage for at svarene kommer så utrolig mye senere enn jeg lovet (hadde liksom spørsmålsrunden i juli...), men jeg har prioritert å få ut noen design jeg har laget, også har jeg vært opptatt med diverse og på toppen av det hele streiket datamaskinen min. Nå har jeg heldigvis fått liv i den gamle skolepc'en min, så jeg får i allefall blogget litt, fram til den andre blir fikset.


Neglerelatert

Hva er favorittmerket ditt (neglelakk)?
-  Det er utrolig vanskelig å velge bare ett favorittmerke... Men favorittene er Essie, IsaDora, Ciaté, China Glaze og O.P.I. Jeg er også veldig glad i H&M, fordi de er så billige og det er grei størrelse på de, men kvaliteten er bittelitt dårligere enn på de andre merkene jeg nevnte.

Beste merke du har av neglelakk?
- Det blir vel egentlig de samme lakkene som jeg nevnte over, bortsett fra H&M. De er jo favorittene mine fordi jeg synes det er gode lakker. Er ikke noe morsomt med lakk som ikke holder, synes jeg :p 

Hvor lenge har du interessert deg for neglelakk?
- Jeg har alltid likt neglelakk, egentlig. Hadde sånn to stykker eller noe i førsteklassen husker jeg, og den ene av de (en sølvfarget en) mista jeg i flisgulvet på kjøkkenet så den knuste, og grisa utover gulvet og et gulvteppe. Da ble mamma lite glad, haha. Jeg begynte vel bevisst og samle sånn smått rundt 8. klasse tror jeg :)

Hvor mange neglelakker har du?
- Det skal jeg skrive ett eget innlegg om når tiden strekker til! Men i fjor på denne tida hadde jeg 188! Kan si så mye som at samlingen har vokst ganske mye siden i fjor, heh.


Her er en liten del av samlinga mi fra i fjor.

Hva inspirerte deg til å begynne med neglelakk?
- Som jeg sa litt lengre opp, så har jeg liksom alltid vært ganske interessert. Men fine farger inspirerte meg vel mest, for jeg husker jeg kjøpte rosa, gul, blå, grønn og oransje (én farge til hver finger) på ferie en gang mens jeg gikk på ungdomsskolen, så det var kanskje det som startet det hele.

Har du noen idoler innen neglelakk?
- Ja, flere! neglelakkmani.com, thenailasaurus.com, Cutepolish på YouTube, JKnegledesign.blogg.no for å nevne noen. Sjekk hvem jeg følger på Instagram, der er det flere. Jeg ser egentlig opp til alle som klarer å inspirere meg, så det blir ganske mange til slutt.

Hvor lenge har du drevet med negledesign? 
- Hmm... Jeg lagde et par enkle design med diverse klistremerker fra Cubus, noen med prikker, smiley-negler tegnet med tusj o.l. tidlig på ungdomsskolen, men jeg begynte aktivt høsten 2012! Så det er vel to år siden nå. Tida går fort!

Kva er den "hotteste" neglelakkfargen i sommar? :) 
- Jeg har falt veldig for gult og korall i sommer! O.P.I - I just can't cope-acabana, IsaDora - Coral Crush og Maybelline (Bleached Neons) - Coral heat har vært noen favoritter i sommer, for å nevne noen :)


Et design jeg lagde i sommer med Maybelline - Coral heat, som jeg nevnte i spørsmålet over.

Hvor kjøper du lakkene dine?
- Overalt egentlig. Skin Tonic/Fredrik&Louisa, H&M, Kicks, Cubus, Gina Tricot og andre plasser som har lakk jeg finner interessant, haha. På nett handler jeg for øyeblikket nesten bare på nelly.com og norwaynails.com for jeg har faktisk ikke satt meg så mye inn i netthandel enda, deriblant eBay.

Hvor mye penger bruker du på neglelakker i måneden? Bruker du mye penger på neglelakk generelt? 
 
- Det varierer veldig. Jeg bor jo for meg selv, så jeg må prioritere mat, litt regninger og slikt også. Alt fra 0-1700 kroner i måneden, liksom. Men jeg er sjeldent oppi så mye som 1700, bare så det er sagt!

Personlig

Hva synes du om Isac Elliot?
- Ingenting spesielt, egentlig. Han er helt okei, hører på et par av sangene hans innimellom. Så han faktisk på Vinterlyd i vinter (gir jo mening...). Han virker som en veldig jordnær fyr, og det liker jeg! Virker som han tar vare på fansene dine. Jeg skjønner hvorfor så mange yngre jenter liker han. Håper bare ikke han ender sånn som Justin Bieber.

Har du noen mål i livet?
- Ja, så klart har jeg det. Et av de største målene er vel å få gjort ferdig utdannelsen min, som dessverre er satt litt på vent for tiden pga. sykdom. Så akkurat nå er å bli frisk det aller største målet! Deretter håper jeg at jeg en dag får mann og barn, en jobb som jeg trives i, og et fint hus. Også har jeg som mål å en dag klare å trives med at jeg faktisk er den jeg er.

Når har du bursdag?
- 2. september, så jeg har nesten nettopp hatt bursdag! 20 år og greier!  

Hvor høy er du? 
- Jeg er hele 1,62 meter! Så jeg er ikke spesielt høy, kan man si.

Hva står øverst på din "bucket list"?
- Oi, vanskelig spørsmål. Hmm... Jeg har veldig lyst å ha vært innom alle landene i Europa før jeg dør, faktisk! Jeg har allerede reist ganske mye til å bare være 20 år, så jeg vil si jeg er på ganske god vei. Ellers er det litt klassikere slik som å hoppe i fallskjerm, svømme med delfiner osv. Også har jeg lyst å ha følelsen av å være lykkelig og tenke at jeg har levd et bra liv, før jeg dør. Litt klisjé, kanskje. 


Jeg har kjempelyst å besøke alle landene i Europa før jeg dør.

Hva er din naturlige hårfarge?
- Lysebrun med et hint av kommunegrå, kanskje. Skulle ønske den var litt varmere, for det ser så dødt ut når jeg har min naturlige hårfarge. 

En rar vane/uvane du har?
- Det har jeg egentlig ikke tenkt så mye på, så det var faktisk et litt vanskelig spørsmål. Jeg vet jeg er veldig fæl til å dra meg i håret/rette på det osv. veldig ofte. Også er jeg mester i å sove til langt utpå dagen... Også spiser jeg sandwich-isen på en skikkelig sær måte! Jeg spiser liksom vekk isen på kantene, helt til jeg sitter igjen med bare "kjeksen", for den er det aller beste! Hahah. Ellers kommer jeg ikke på noe, er vel helst andre som legger mest merke til vanene og uvanene man har. 

Har du søsken?
- Ja, jeg har så mye som 5 søsken, faktisk! 2 søstre på mammas side, og 3 brødre på pappas side. Alle er yngre enn meg.  

Det var alle svarene for denne gang! Jeg er allerede i gang med å skrive del 2, så den kommer om et par dager tenker jeg. Håper dere likte svarene. Er det noe mer dere lurer på, så kan dere spørre her, og jeg vil svare i del 2. 

- Sandra


#spørsmålsrunde #svar #Q&A #spørsmål

Svar på spørsmålsrunden

  • 17.08.2013 - 19:25

Hei igjen alle sammen!

I går kveld kom jeg hjem til Tromsø igjen! Hvordan var det? Det var trist, haha. Hadde det helt fantastisk i Oslo, og Roger Waters - The wall var og er det sykeste og beste jeg noen gang har opplevd! Han hadde konsert to dager på rad (vi dro den første dagen), så hele andre dagen gikk jeg å håpet på å kunne dra tilbake for å se det en gang til, haha. Slik ble det dessverre ikke, men men! Som sagt: hadde det helt fantastisk, og konserten var sinnssyk! Er ganske gøy å tenke på at jeg endelig fikk sett The Wall, og i tillegg er dette den siste turneen Roger Waters har, så det vil ikke være flere muligheter for å se The Wall i Norge.

Jeg har shoppet litt mens jeg var i Oslo, og innkjøpene vil komme ut på bloggen etterhvert. I tillegg satt jeg i gang en spørsmålsrunde som jeg nå tenkte jeg skulle svare på! Let's go!

Favoritt neglelakk (all times)?
- Oi, si det. Haha, helt siden jeg var liten har jeg aldri likt å velge ut kun én favoritt, for da innbilder jeg meg at de som ikke blir valgt, blir lei seg... Har så mange favoritter at jeg ikke vil velge én :p

Hvor vil du dra på ferie?
- Jeg har vært mange ganger i Hellas, og trives bra der. Så jeg vil tilbake dit (helst Kreta), også vil jeg til Sverige (synes det er så koselig der, haha), til Spania, Frankrike (helst Paris), også vil jeg tilbake til USA (var der det året jeg fylte 6 år). Er mange plasser jeg vil dra på ferie, men kommer ikke på alle nå!

Hva liker du å gjøre på fritiden annet enn negledesign?
- Jeg er veldig glad i og bare slappe av å se på  TV-serier (selv om jeg ALDRI ser det på TV), shoppe, henge med venner, være sammen med familien osv. I tillegg er jeg veldig glad i å fotografere! Har likt å fotografere hele livet, og fikk mitt første kamera som 5-åring! Har i tillegg gått medier og kommunikasjon på videregående :)

Hvem inspirerte deg til å begynne med negledesign?
- Tror egentlig ikke det var noen som inspirerte meg til å begynne med det. Jeg bare begynte med det, liksom.

Favorittfilm?
- Hmm...  Jeg vet ikke om det kan regnes som favorittfilm, men filmen jeg har sett flest ganger er Mean Girls :p Det er så mange bra filmer der ute, så det er liksom vanskelig å velge bare én. Men sånn generelt sett er jeg veldig glad i drama, komedie, chickflicks og Disney-filmer (jeg er litt barnslig). Overlever lett actionfilmer også!

Hvem er dine forbilder?
- Sånn innenfor neglelakk, eller generelt sett? I allefall: Generelt: Bestefaren min og tanta mi på morsiden. Fantastiske mennesker begge to, som jeg ser veldig opp til! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem :)
Innenfor neglelakk: Cutepolish (youtube og instagram), neglelakkmani.com, ooog JKnegledesign.blogg.no - Utrolig flinke alle 3!

Hva er ditt favorittmerke innenfor neglelakk?
- Helt klart Essie! Eneste jeg har et problem med når det gjelder Essie, er at børsten er så brei... 

Hvordan skole går du på?
- Breivang Videregående Skole i Tromsø :)

Hva er ditt favoritt negledesign, som du har laget?
- Igjen har jeg problemer med å velge én favoritt :p Men jeg er veldig fornøyd med Converse-neglene mine, Galaxy-neglene mine, Ugle-neglene mine, The Wall-neglene mine og Kiwi-neglene mine! 

Har du bilde av ditt aller første negledesign?
- Har mange ganger laget forskjellige farger på neglene, og deretter laget prikker. Men de første "ordentlige" designene mine var disse:


Haha, ikke spesielt fine noen av dem!

Favoritt musikk artist/band/gruppe?
- Pink Floyd er helt klart den største favoritten! Sånn ellers så har jeg veeeeldig variert musikksmak, men jeg liker veldig godt Lana Del Rey og Blackmill også.

Hva er dine fremtidsplaner?
- Huff, er det et ord jeg virkelig er livredd for, så er det fremtiden. Jeg skal i første omgang få gjort ferdig videregående (begynner på mitt siste år nå), og deretter tror jeg at jeg skal ta et friår fra skole, og jobbe. Har veldig lyst til å søke meg inn på en skole hvor jeg kan utdanne meg som fotograf etter friåret, men samtidig har jeg veldig lyst til å jobbe med negledesign... Dilemma, kan man vel si. Skal bruke friåret på å tenke en del på dette, så får jeg se hva jeg gjør! Tar det litt som det kommer :)

Spiller du noen spill? Isåfall, hvordan?
- Spiller ikke så mye nå lengre, men spilte en del før. Ikke noe hardcore gamer-greier, men... Haha, når jeg var mindre spilte jeg MASSE Crash Bandicoot på Playstation 2, i tillegg til at jeg hadde dansematte og et spill til den, som ble brukt ofte. For noen år siden spilte jeg masse Grand Theft Auto IV sammen med min daværende kjæreste. Har også spilt litt Call of Duty: Black Ops og Mirrors Edge. Har selvfølgelig også spilt Amnesia, Slender, Penumbra og sånne spill, men vet ikke om det telles? Haha. Nå har jeg veeeldig lyst å få tak i The Last of Us, og spille det!

Favoritt drikke/mat?
- Favorittdrikke er helt klart Cola! Før var jeg veldig, veldig glad i Fanta, men jeg gikk lei av det. Har mange favoritter blant mat, men tror mormors karrigryte er det jeg liker best, nam! Nå ble jeg sulten... Jeg er også veeeldig svak for taco, pizza, og hjemmelaget brød med hjemmelaget jordbærsyltetøy! Hahaha.

Hvis du skulle bodd i et annet land enn Norge, hva ville det vært?
- Sverige! Synes det er så fint der!

Har du en neglelakktynner?  Hvor mye kostet den?
- Det har jeg. Den er fra O.P.I og kostet rundt 150 kroner. Synes den er veldig bra :D

Favorittartist?
- Det har jeg allerede svart på! :)

Favorittsang?
- Har flere, men Comfortably Numb, Hey You og Coming Back to Life av Pink Floyd er de favorittene jeg aldri blir lei!

Når begynte du med neglelakk?
- Aller første gang jeg brukte neglelakk husker jeg ikke, men jeg var ganske liten. Sikkert sånn 3-4 år eller noe. Jeg fikk ikke dilla på neglelakk før jeg ble rundt 12-14!

Kan vi få se neglelakksamlingen din?
- Oi... Hvordan skal jeg få den med i ETT bilde? Kan prøve å få laget et eget innlegg med bilder fra samlingen min en gang snart!

Hva synes du om tattoveringer og piercinger?
- Har selv både tattovering og piercing! Med det, som så og si alt annet, synes jeg det er fint så lenge det ikke er overdrevet. Har du drøssevis av piercinger i ansiktet, og tattoveringer på både hendene, armene, halsen, ryggen, magen, leggene, lårene osv så vil jeg nok ikke synes at det ser så veldig bra ut. Selv har jeg hatt piercing nede i leppa på høyre side og jeg har i navelen. Har en hestehov tattovert på høyre ankel og den er dedikert til min fantastiske bestefar ♥ I tillegg har den en veldig personlig betydning for meg! 

Hva synes du om folk homofile, og folk som skader seg selv?
- Ser på de som helt vanlige folk - både de som er homofile/lesbiske/bifile og de som driver med selvskading. Har flere venner som er homofile, lesbiske eller bifile og de er helt fantastiske mennesker alle sammen! Når det gjelder folk som skader seg selv, så synes jeg synd i de, som må skade seg selv for å "slippe unna" smerten de har på innsiden. Etter min mening skader aldri folk seg for å få oppmerksomhet, men fordi de har det helt forferdelig og det er den letteste måten å takle psykisk smerte på, nemlig ved å skape fysisk smerte. Aldri døm noen som skader seg selv, for du vet aldri hva de går gjennom og at du dømmer de kan bare gjøre ting mye verre. 

Hva fikk jeg til å begynne med negledesign?
- Hadde jo lenge vært interessert i neglelakk, og ville ta det til et nytt nivå. I tillegg gikk jeg gjennom den tøffeste perioden i livet mitt og jeg fant ut at å bruke tiden min på noe kreativt, framfor å sitte og tenke og ha det fælt, var mye bedre. Hadde jeg ikke begynt med negledesign, tror jeg den perioden kunne gått MYE verre. 

Det var alle spørsmålene jeg fikk denne gangen. Når jeg startet spørsmålsrunden var jeg kjempenervøs for om jeg ble å få noen spørsmål i det hele tatt. Haha, det ville vært litt pinlig om jeg ikke fikk noen spørsmål. 
Håper dere likte svarene og at dere fikk svar på det dere lurte på! Er det mer dere lurer på, så er det bare å si ifra i kommentarfeltet, så skal jeg svare.

Vil komme et innlegg i løpet av nærmeste fremtid, med diverse ting og tang fra Oslo. I tillegg skal jeg prøve å få laget et nytt negledesign snart.

Ha en fantastisk kveld videre, også snakkes vi snart igjen!

- Sandra 

Spørsmålsrunde!

  • 14.08.2013 - 16:34

Hei!

Siden jeg er bortreist og det ikke vil bli noen negledesign før til helga, tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde! 
Dere kan spørre om ting som er neglerelatert, eller dere kan spørre om ting når det gjelder meg (sånn at dere blir litt mer kjent med personen bak bloggen liksom).

Tenkte å svare på spørsmålsrunden på søndag, når jeg er kommet hjem.

Har forresten bestemt meg for å slutte å svare på spørsmål en gang i uken. Det er ikke alltid jeg får like mye spørsmål, så fra nå av blir jeg heller å ha noen spørsmålsrunder her og der.

Fyr løs med spørsmål! :)

- Sandra 

Ukens spørsmål #6

  • 11.08.2013 - 17:44

Hei!

Da var det søndag igjen, og tid for ukens spørsmål igjen. 

Hvis du ikke brydde deg om hva "...." kommenterte, hvorfor lagde du et innlegg om det da?
- Det gjorde jeg egentlig mest for å vise folk at slike kommentarer er ingenting å bry seg om. Jeg har i tillegg lesere helt ned i 11-årsalderen og de har nok litt vanskeligere for å la være å bry seg om en stygg kommentar, enn hva jeg på snart 19 har. Folk som kommenterer dritt anonymt er utrolig feige, og slike mennesker skal man ikke bry seg om.

Er sommerfuglneglene dine gradert under?
- Ja, jeg har brukt gradient-teknikken under :)

Blir du ikke å lage tutorial på Hello Kitty-neglene?
- Joda, men jeg tenkte å ta det når skolen har begynt igjen.


 

Kan du lage tutorial på sommerfuglneglene dine?
- Skal gjøre det også når skolen har startet igjen :)

 Det var ikke så mange spørsmål denne uken heller, men det gjør ingenting :D
Ellers, så har jeg en ting å fortelle. Da jeg startet bloggen, skrev jeg i mitt første innlegg at jeg ikke kom til å blogge hver dag, i og med at jeg ikke lager nytt design hver dag. I sommer har jeg blogget masse, og nesten hver dag. Nå er det ikke så alt for lenge igjen til skolen starter, og da skal jeg gå påbygg. Det vil si at jeg har en god del lekser og mye å gjøre, og negledesign vil det bli mindre av.
Jeg skal selvfølgelig ikke slutte og blogge, det jeg prøver å si er at jeg blir å blogge sjeldnere. Har som mål å få blogget 2-3 ganger i uka. Håper det høres greit ut!

- Sandra

Ukens spørsmål #5

  • 05.08.2013 - 23:51

Som det surrehuet jeg til tider er, så glemte jeg helt av ukens spørsmål... Var ikke like mye spørsmål som det bruker å være, men men :)

Hvorfor blogger du så lite for tiden?
- Jeg har blogget litt lite i det siste, fordi jeg har vært ganske opptatt med venner og diverse andre ting. I tillegg har jeg manglet litt inspirasjon i det siste, men nå er jeg litt mer inspirert enn jeg har vært! I tillegg tror jeg ikke at jeg blir å være så veldig opptatt fremover (bortsett fra en liten Oslo-tur om litt over ei uke). En annen grunn har vært at jeg ble veldig fornøyd med de to siste designene jeg laget, så jeg ville ha de neglene i noen dager.

Har du IGJEN glemt swatchene av sugar crush-lakkene?
- Nei, det har jeg ikke. Som sagt, så har jeg vært ganske opptatt i de siste. Men de kommer veldig snart!

Kan du arrangere en konkurranse eller en giveaway?
- Jeg har tenkt på dette i en stund nå, og har bestemt meg for at om ikke så aaalt for lenge så skal jeg arrangere en konkurranse. Er bare å følge med :)

Hvorfor vet vi lesere så lite om deg?
- Tja, det er vel fordi jeg ikke har fortalt noe særlig. Dette er en negleblogg, så den handler jo om neglene mine og ikke meg og mitt. Har lenge vurdert om jeg skal sette i gang en spørsmålsrunde som gjelder meg og ikke negler, eller om jeg bare skal skrive et innlegg med litt info om meg.

 Synes du selv at du er veldig flink med negledesign?
- Hmm... Jeg vil ikke akkurat kalle meg veldig flink. Jeg vil absolutt påstå at jeg har blitt en god del flinkere de siste månedene, enn hva jeg var når jeg startet å holde på med negledesign (naturlig nok). Jeg vil påstå at jeg blir flinkere og flinkere, men som sagt synes jeg ikke at jeg er kjempeflink. 

Hvor mange neglelakker har du egentlig?
- Hahaha, åh hjelp...  Det aner jeg faktisk ikke. Har ikke telt de på en goood stund, og da hadde jeg rett under hundre. Må vel telle de igjen snart.

Som dere kanskje skjønner, så strakk ikke tiden til i dag når det gjalt negledesignet, swatchene og anmeldelsen. Det jeg blir å gjøre nå, er å gjøre ferdig swatchene, lage et forhåndsskrevet og tidsinnstilt innlegg. Når det gjelder negledesignet, så skal jeg starte på det i dag, også gjør jeg det ferdig i morgen (i morgen publiserer jeg også designet på bloggen). Anmeldelsen vil jeg skrive i morgen. Beklager at jeg ikke fikk gjort alt i dag.

- Sandra

Ukens spørsmål #4

  • 28.07.2013 - 21:34

Da var det søndag igjen, og tid for å svare på ukens spørsmål. Før jeg svarer på spørsmålene, vil jeg starte med å si tusen takk for all respons på forrige innlegg! Jeg har fått 15 kommentarer, i skrivende stund har 29 stk. "likt" innlegget på Facebook, og jeg fikk også en del respons på bloggens Facebookside. Utrolig morsomt! Uansett, nå setter jeg i gang med å svare på ukens spørsmål! :)

Hvorfor svarer du på "ukens spørsmå"l? Du får jo ikke så mange spørsmål uansett...
- Jeg har valgt å lage en egen kategori som heter "ukens spørsmål". Dette er fordi jeg faktisk får en del spørsmål i løpet av en uke. Noen av de på mail, noen på privat melding, og noen i kommentarfeltet her på bloggen. Jeg svarer på spørsmålene fordi jeg gjerne vil ha så god kontakt med leserne mine som overhode mulig.

Hvorfor vises ikke kategorien ukens spørsmål på bloggen din?
- Dette har jeg lurt på selv! Skal ta kontakt med hun som har laget designet veldig snart, å prøve å få fikset det!

Kan du ordne swatcher på alle lakkene i Sugar Crush-kolleksjonen?
- Ja, skal ordne det etterhvert. Se spørsmålet nedenfor.

Har du glemt å lage swatch av den der glitterlakken du kjøpte på H&M?
- Nei, jeg har ikke glemt det. Jeg har bare ikke orket å påføre en glitterlakk enda, for de fleste vet hvor vanskelig disse er å fjerne. Blir å fokusere litt mer på negledesign fremover, i og med at det har blitt litt lite negledesign i det siste, og mange swatcher. Det jeg prøver å si er: jeg skal ordne de swatchene jeg har lovet, men fremover vil det ikke bli like mange swatches som det har vært nå i det siste.Har du glemt å lage tutorial på Hello Kitty-neglene dine?
- Oi, ja!  Jeg skal prøve å få laget de så snart jeg har tid!

Elsker ugleneglene dine! <33 Kan du lage tutorial på de?
- Tusen takk for det :D Ja, det var flere som ønsket det, så blir å lage tutorial på de etterhvert :)

Hvordan kom du i avisa??
 - Dette har jeg lurt litt på selv. Jeg vet jo hvordan jeg kom i avisa, for avisa ringte meg jo, og jeg svarte. Men hvordan de fant bloggen min og hvordan de fant ut at dette ville de skrive om, det vet jeg ikke. Det var i allefall veldig morsomt at de ville skrive en sak om meg :)Trykk på bildet for å komme til nettutgaven av saken min.


Hvor kjøpte du cuticle oilen din?
- Neglebåndsoljen fra OPI kjøpte jeg på Kicks! 

Hei, kjempekul blogg. Ta en titt innom min???
- Dette er vel egentlig ikke et ordentlig spørsmål, men jeg synes det er på tide å ta opp. Jeg får en del kommentarer, og da er ikke disse typene kommentarer lette å unngå. Jeg har godtatt de frem til nå, men nå er jeg ganske lei. Tar du turen innom min blogg kun for å markedsføre deg selv, så synes jeg ærlig talt at du like godt kan la være. Disse kommentarene viser null interesse for hva jeg akkurat har skrevet et innlegg om, og det vises godt at det kun er for å promotere sin egen blogg. Flere ganger har jeg googlet de som har skrevet kommentaren, og da kommer det opp drøssevis av treff på at de har gjort akkurat det samme hos x antall andre bloggere. 
MEN: Det jeg derimot godtar er folk som legger igjen en kommentar noe slikt som denne: "Så stilig negledesign! Jeg har akkurat laget et negledesign selv, ta en titt innom min å si hva du synes" eller "Så fine innkjøp! Likte spesielt godt *blablabla*. Hadde vært hyggelig om du tok en titt innom min blogg også :)". Dere skjønner poenget, ikke sant? Når du viser interesse for det innlegget du faktisk kommenterer på, så synes jeg det er greit. Disse bloggene tar jeg også turen innom. 

Var ikke meningen å virke sur nå, men jeg følte jeg måtte være litt streng å få sagt dette.

FIkk du svar på noe du lurte på?

- Sandra

Ukens spørsmål #3

  • 21.07.2013 - 19:34

Hei! 
Da var det søndag igjen, og tid for å svare på ukens spørsmål igjen. Var ikke like mange spørsmål denne gangen som sist, men jaja :)

Kan du ha tutorial om hvordan man lager Hello Kitty-negler?
- Det kan jeg nok helt sikkert :) Tenkte å ta det i slutten av neste uke i såfall.Hvordan takler du kritikk?
- Dette spørsmålet må jeg si at jeg ikke hadde forventet å få, hehe. Tja, hvordan takler jeg kritikk? Tror det kommer veldig an på hva som blir kritisert, og om det er konstruktivt eller ikke. Når jeg fikk den kommentaren som sa "Hvorfor i helvete har du blogg, du bryr deg ikke om leserene dine eller bloggen", så måtte jeg bare flire. Det stemte over hode ikke, og den kommentaren var så lite konstruktiv at det var ikke måte på. Jeg ble jo selvfølgelig ikke spesielt glad, men jeg ble ikke lei meg heller. Jeg vil påstå jeg takler kritikk bra, så lenge den er konstruktiv. Sier noen "herregud, du suger" eller "du er elendig" så blir jeg litt lei meg, det skal jeg innrømme. Det tror jeg forresten de fleste vil bli. Men sier noen at "tja, det designet var ikke så ille, men det hadde blitt bedre om du gjorde sånn og sånn", så tar jeg det veldig bra. Setter stor pris på kontruktiv kritikk, for det kan man lære masse av :)

Når kommer anmeldelsen av OPI-negleoljen?
- Den kommer veldig snart!

Når skal du skrive om dotting tools, slik du har lovet?
- Det kommer også veldig snart, mest sansynlig på onsdag eller torsdag :)

Hva gjør det morsomt å holde på med nail art?
- Det er flere ting. Det morsomste er vel å se hvor mye bedre jeg blir etterhvert. I tillegg er det veldig morsomt å kjøpe neglelakk, også kommenterer de som jobber i butikkene, neglene mine :) 

Skal du lage flere tutorials på enkle design?
- Ja, det skal jeg. Jeg må bare finne ut hvilke design jeg skal lage først, mangler litt inspirasjon.

Har du sluttet å lage negledesign? Du swatcher jo bare, eller hva det nå heter.
- NEI, det har jeg ikke :) Som jeg nevnte i spørsmålet ovenfor, så mangler jeg bare litt inspirasjon for tiden, men det begynner å gå bedre nå. Har fått noen ideer som jeg tenker jeg skal lage så snart tiden strekker til! Skal innrømme at det har blitt litt vel mye swatches i det siste, og jeg må dessverre meddele at flere vil det bli. Har kjøpt noen nye lakker jeg mener "fortjener" å bli laget swatches av. Men som sagt, mere negledesign kommer!

Hva koster Sugar Crush lakkene til IsaDora?
- De koster det samme som de andre lakkene til IsaDora, 89kr!Hva koster Essie?
- Essie-lakkene koster litt i overkant av 100 kroner, ca 120 kr. Så de er litt dyre, men som nevnt tidligere er de veldig verdt pengene! 

WTF, lakker du neglene dine 7 ganger om dagen eller??
- Haha, nei. Det hender at når jeg lager swatches, så lakker jeg neglene fortløpende. Altså, f.eks. når jeg gjør swatches av innkjøpene mine, så lakker jeg neglene i den ene fargen, så fjerner jeg det, lakker i den andre fargen osv. Men det er ikke ofte :)

 Det var svarene for denne uken, håper jeg svarte bra nok. I løpet av kvelden vil det komme ut bilder av et nytt design, så stay tuned! :)

 - Sandra

Ukens spørsmål #2

  • 14.07.2013 - 14:16

Det er søndag, altså tid for å svare på ukens spørsmål :-)

Synes du ikke essielakker er litt vel dyre??
- Jo, Essie-lakkene er ganske dyre, men jeg synes absolutt de er verdt pengene, så da gjør det liksom ikke så mye.

Hvordan får du så lange negler?
- Tålmodighet, haha. Også bruker jeg, som jeg har nevnt mange ganger, Trind Nail Repair som gjør at neglene mine ikke knekker så lett. Nå skal det sies at neglene mine ikke ser ut. Jeg har knekt tommelneglen på venstrehånda (som er den hånda jeg alltid tar bilder av), og neglene på høyrehånda vil jeg ikke snakke om engang :p

Kan du skrive flere anmeldelser?
- Det kan jeg så absolutt!

Kan du skrive anmeldelser/omtaler om flere av lakkene du bruker?
- Det kan jeg også! 

Hvor mange lag legger du når du lakker neglene?
- Jeg ser det litt an på lakken, noen trenger flere lag enn andre, men som regel legger jeg to eller tre lag.

Nå er det lenge siden du har laget noe negledesign, er liksom bare swatcher. Kan du ikke lage noe nytt design snart??
- Det kan jeg! Har bare manglet litt inspirasjon i det siste, men i løpet av de nærmeste dagene skal jeg nok klare å få laget et nytt design :-)

Hvor kjøper du dotting toolene dine?
- Den ene dotting toolen min har jeg fått hos en venninne, faktisk. Hun kjøpte den på eBay, og det er der de fleste får tak i dotting toolene sine. De har i alle mulige størrelser der, til en billig penge. Jeg har bare ikke satt meg inn i eBay enda :p Den andre dotting toolen jeg har, kjøpte jeg faktisk på Staples, i hobbyavdelingen der :-)

Jeg har ikke dotting tool, og kan ikke med ebay. Hva kan jeg bruke som dotting tool?
- Har planer om å skrive et innlegg om dette veldig snart! :-)

Lol, hvorfor svarer du på alle kommentarene du får?
- Fordi jeg er veldig takknemlig for hver eneste kommentar jeg får, og når jeg kommenterer på blogger så føler jeg meg litt mer spesiell om bloggeren svarer på kommentaren min. Jeg gjør det altså fordi jeg setter pris på hver eneste kommentar og på leserne mine :-)

Når jeg lakker neglene blir det alltid så rotete og ujevnt, hva skal jeg gjøre?
- Det kan hende at du ikke lar lagene tørke nok før du påfører et nytt. Kan også hende du bare har ujevne negler, og da anbefaler jeg å kjøpe en buffer-fil. Det er en fil hvor du har 4 forskjellige filer i en på en måte, og disse kan du bruke oppå neglene!

Hvorfor blogger du så lite?
- Haha, jeg vil absolutt ikke påstå at jeg blogger lite. Jeg har blogget i snart en måned, og på en måned så har jeg skrevet 50 innlegg + 3 korte som jeg har slettet (var bare informasjon om to dagers fravær). Det vil altså si at jeg har postet ca. 2 innlegg hver dag. Enkelte dager har jeg postet opptil 4 innlegg. Jeg har i tillegg lagt ut noen tutorials, og disse tar ikke akkurat kort tid å lage. To av dem tok meg faktisk 3 timer å lage... I tillegg er neglelakk en hobby som tar tid, spesielt de dagene jeg lager negledesign. Hvert lag må tørke før jeg kan legge et nytt, og dette tar lang tid. Og selv om jeg liker veldig godt å blogge, så må jeg dessverre si at bloggen er ikke livet mitt. Jeg har andre ting jeg må gjøre enn bare å blogge. 

Det var alle spørsmålene denne uken, håper du fikk svar på det du lurte på :-) 

Hva synes du om svarene?

- Sandra

 

Ukens spørsmål #1

  • 04.07.2013 - 17:08

Dette blir jo da ikke svar på ukens spørsmål, men svar på de spørsmålene jeg har fått siden jeg begynte å blogge.

Bruker du falske negler, eller har du så lange naturlige?
- Jeg bruker ikke falske negler, så de er nok så lange naturlige :) 

Når du lager prikker osv. på designene dine, hva bruker du da?
- Jeg bruker som regel en dotting tool, men det hender jeg bruker tannpirkere også :) 

Har du noen tips til meg (ikke så alt for dyrt) om hvordan jeg kan få neglene mine sterkere? De knekker alt for lett..
-  Jeg har skrevet flere tips til neglene her. Der har jeg tipset om Trind Nail Repair, som etter min mening er helt fantastisk! Den koster litt over 100 kr, så den er litt dyr, men den er veldig verdt pengene!

Hvordan klarer du å lag så fine design??
- Først og fremst: tusen takk! Det beste jeg kan svare her, er vel at øvelse gjør mester. Da jeg først begynte med dette for 9-10 måneder siden, så så ikke neglene mine ut i det hele tatt. Nå blir designene ganske bra. Ellers er vel "hemmeligheten" bak et fint design, at du lar lakken tørke før du lager noe. Så øv, og tren tolmodigheten din, så skal du se at du også får til! 

Kan du lage tutorials oftere?
- Ja, det kan jeg! Men jeg vet ikke helt hva dere lesere vil ha tutorials om, så da er det litt vanskelig å lage tutorials. Så kom med masse tips, så skal jeg lage flere tutorials til dere!

Vet du om lakkene til china glaze er noe bra ?
-  Jeg har bare prøvd de tre holografiske lakkene til China Glaze, som jeg viste dere i et innlegg ganske nylig. Lakkene var ganske lette å legge og dette ga et flott resultat. Eneste jeg har å klage på, er at neglelakken flasset av ganske fort, men det kan ha noe med å gjøre at jeg ikke brukte top coat. Skal bestille flere lakker fra China Glaze snart, og når jeg har fått testet disse lakkene, tenker jeg at jeg skal skrive en anmeldelse!

Hva synes du om lakkene til essie?
- Jeg liker lakkene fra Essie veldig godt! De flasser ikke lett av, er lette å legge osv. Det eneste jeg ikke liker, er at penselen du legger lakkene med, er så bred. Det er ikke alltid at jeg og den børsten kommer så godt overens, nemlig :p

Hvilket merke er ditt favorittmerke innen neglelakk?
- Hmm.. Jeg vil heller si mine favorittmerker. Jeg er, som jeg nevnte ovenfor, veldig glad i Essie. Blir alltid et bra resultat, og lakkene sitter godt. Når det er sagt, er jeg også veldig fornøyd med Deborah Lippmann sine lakker. Jeg har bare to vanlige neglelakker fra Deborah Lippmann, men jeg har mange glitterlakker. Både glitterlakkene og de vanlige sitter veldig godt!

Jeg elsker selv og lage negledesign, men jeg har veldig korte negler som knekker ofte, bruker du noe for og få neglene sterkere?
-
 Som jeg nevnte litt tidligere i dette innlegget, så bruker jeg Trind Nail Repair, og er veldig fornøyd med den! 

Er trind nail repair dyr?
-
 Trind Nail Repair koster litt i overkant av 100 kroner, så det er ikke den rimeligste lakken du får tak i, men den e helt klart verdt pengene etter min mening! 

Hva er dine 3 yndliglings lakker, og hvorfor?
-
Oi, dette var et vanskelig spørsmål. Jeg har nesten 200 forskjellige lakker, så er vanskelig å velge bare 3. Men jeg har tenkt å lage en ny kategori, som heter "månedens favorittlakk", hvor jeg da presenterer min/mine favorittlakker hver måned. 

Hva synes du om svarene? Er det mer du lurer på, så er det bare å spørre i kommentarfeltet, og jeg vil svare så snart jeg kan :)

- Sandra 

NailPolishAddicted

VelkommenSandra, 22 år. Negledesign er min store lidenskap! Det er også dette jeg blogger om. Jeg legger for det meste ut negledesign, men innimellom vil jeg poste litt tips og triks, swatches + tutorials/how to's på hvordan jeg gjør ting!

Det er IKKE lov å kopiere/bruke mine bilder uten min tillatelse!Kontakt:

nailpolishaddicted.blogg@hotmail.com

Blogg.no reklameSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits